denisa73
|
Devojke, nadam se da cete imati uskoro.A meni jutros pokazalo , sto znaci da sam trudna!!!Stvarno ovo nisam ocekivala posle 9 g od kada sam rodila sina, ali eto.Danas cu zakazati prvi pregled da Dr potvrdi i da vidim je li sve OK, jer me brinu ti jaki bolovi u stomaku.Imala sam ih ja i u prvoj trudnoci, pa sam je lepo celu prelezala. Devojke nadam se da cete uspeti i verujte Bogu,sad sam u guzvi ali napisacu vam kako sam ja ostala trudna. Imala sam dosta problema, povisen prolaktin, yacepljen jajovod, nema ovulacije, upale jajnika,priraslice itd... Dr je posle 3g. rekao da su male sanse, ali ja sam vernik i moji prijatelji iz crkve su se molili za mene i ja sam se molila.Trebalo je da odem na laparoskopiju da mi uklone priraslice i onda se aparatura pokvari, odloze intervenciju, kad ono dobro je ispalo, jer sam bas tad zatrudnela i niko to nije ni ukapirao.Krenuli mi bolovi u jajnicima, dr posto je ispitao da nema ovulacije dao mi doksicikli, ali moj pametni organizam ga nikako nije primio- kad god ga popijem ja ga povratim.I onda izostane mi menstruacija, uradimtest i pozitivno.Imala sam hematom oko ploda, celu trudnocu odrzavala, u 6-om mesecu dobila prevremene kontrakcije, ali hvala Bogu opet uz lezanje ovog puta u bolnici i mnogo mnogo magnezijuma izdrzala do 9-og meseca i rodila lepog sincicaa.ja sam Bogu zahvalna da mi je dao to divno dete.I zaista nisam ocekivala dalje od toga.Malo sam se nadala koju godinu kasnioje i kad nije bilo nista, kao sto rekoh yahvalna sam sto imam jedno dete, tako da nitismo ocekivali niti se trudili, ovaj pozitivan test je za mene iznenadjenje i cudo, ali nadam se da ce i ovo biti dobro i da cu uspeti da rodim zdravu bebu.Zato devojke ne predajte se, verujte i nemojte biti pod velikim pritiskom .
|