|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kupaci kostimi za trudnice
21.5.2008 22:14:02   
Vana
Drage moje trudnice,

Obzirom da ljeto ubrzo dolazi, a da neke planiraju odlazak na more aBd zanima me da li ste razmisljale  o kupacim kostimima?
Ja se ne mogu zamisliti u kostimu od prosle godine, ali ni u nekom jednodijelnom, jer su mi uvijek bili odbojni.
Eh sada, interesuju me vasi prijedlozi, misljenja, ideje, slike, bilo sta sto ce svim trudnicama pomoci u ovom slatkom problemu.
Obzirom da sam iz Sarajeva, ulazila sam u par radnji sa kostimima i nisu imali nista za trudnice.user posted image
Znate li gdje se ima kupiti? Trazila sam i po netu, ali bez uspjeha.

_____________________________

Iris mamin Anđeo 27.10.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
21.5.2008 22:35:05   
nikka
Ja mislim da samo trebaš uzeti veći broj,iskreno nisam vidjela ni ja badiće za trudnice,e sad koji ti inače više paše jednodijelni ili dvodijelni, ja sam imala dvodijelni jer mi nešto neugodno,i ubijedila sam se da nije zdravo za bebu, da mi je mokar trbuh od kostima,što neznači da je istina,u biti uzmeš veći broj,svakako ti treba.

(odgovor članu Vana)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
22.5.2008 10:51:05   
idana_85
Ja mislim da trebas kupiti materijal, neki dobar strech ili sta ti se vec svidja i sasiti, po svojim mjerama i svom ukusu.

(odgovor članu nikka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
31.5.2008 13:42:50   
Vana
Pa ne znam bas kako bi izgledao sasiveni kostim, a i ne poznajem tako dobru krojacicu koja bi mogla sasiti.
Jednodijelne kostime ne volim, bas iz razloga sto mi je pokriven stomak, a i posto brzo tamnim ne volim kad je stomak bijel ko sir.user posted image  Ali nekako mi opet "vulgarno" u dvodijelnom.Veliki stomak, masa raje na plazi i svi bulje.  Joj ne znam ni ja sta hocu.user posted image   Valjda i ovi hormoni divljaju, a i kad se pogledam u ogledalo kolika sam, najradije bih u ronilackom odijelu na plazu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
31.5.2008 13:50:50   
jupajdi
Ja sam vidjela kupaće kostime za trudnice u Aventovoj prodavnici u Hrasnom. Sada, bilo je to prije nekih godinu dana, neko reče da je ta prodavnica zatvorena, ali ne znam gdje su je premjestili. A vidjela sam i u Oviesse u Interexu da ima takvih kupaćih. Samo su, užasno skupi.Možda je bolje uzeti neki veći broj i kupati se gdje nema gužve. user posted image

(odgovor članu Vana)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
31.5.2008 15:41:31   
bezelye
Ja sam nasla jako velik izbor kupacih kostima za trudnice ali su svi bezobrazno skupi. Tako sam se po preporuci iskusnih mama odlucila za veci broj. Ranije sam nosila 38-40, zavsi od modela. Sada sam kupila 42. Normalno nosim dvodijelne jer ne volim da mi je stomak bijel. Sada sam se iz "praktinih" razloga user posted image  odlucila za jednodijelni. Evo ulazim u 9. mjesec i zaista fino izgledam u tom kostimicu.
Dvodijelni moze fino izgledati na pocetku trudnoce ali samo za mame koje su zaista vitke.

Jos nesto. Prije 4 godine sam vidjela trudnicu u 8-9 mjesecu trudnoce, u toplesu, samo tangice. Zivot mi se moj smucio user posted image

Vala mogu izdrzati jedno ljeto sa bijelim stomakom. Svakako ga necu pokazivati u javnosti user posted image

(odgovor članu jupajdi)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
31.5.2008 15:45:29   
bezelye
Eh zaboravila sam napisati. Nije bas zgodno sasiti kostim. Prvo tesko naci materijal, drugo mora biti posebna masina za triko, a gdje naci nekoga ko zna kako sasiti kupaci kostim??? Samo cete se nasekirati sa tom "avanturom".

(odgovor članu bezelye)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Kupaci kostimi za trudnice
7.6.2008 8:30:05   
behmen
E bas neki dan probala sam svoje minijaturne kupace kostime. I sve kontam da li da kupim trudnicki a onda kazem sebi:" Bas me briga". "!Bas sam slatka, idemo ja i moj bebać na kupanje, ko šiša kako izgledam!" I za prosli vikend sam se tako iskupala i nauzivala. Jedino sto predlazem je da mjenjate mokre gacice za suhe da se ne prehladite a i vlaznost potice razvoj gljivicnih oboljenja! Također ne zaboravite kremice i veliki šešir! Ako pak zelite kupaci kostim za trudnice mozete ga naruciti online na amazon.com, ima jako lijepih modela u obliku gacica i topa. Posta stize u BiH za nekih 20 - tak dana, pa pozurite se!

Ugodno kupanje, pusa!

(odgovor članu bezelye)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *