Amam
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Jutro i od nas . Mi smo relativno dobro spavali, jos jutros tajo ustao i igrao se sa Anom da malo mama odspava, mada nisam dugo i ja oko osam ustala, ali bolje i u osam, nego u pola sest Aman prodade li autic, ako je kakav mali a fini daj podatke ja sebi trazim mali autic, posto imamo dva velika, pa ja nikako da se snadjem sa njima za parking u Sa, tako kako sam Anu rodila, vecinom taxi koristim. Bas mi fali Gagach, samo se nadam da je sve ok...Ljubimo je nas dvoje, troje Jelena ode moj autic,to je bio Ford Ka,ma bila sam prezadovoljna s njim,i mi imamo veci auto,ali sam ovaj koristila iskljucivo ja,vozarila do posla i bio mi je bas ok,ali kako nemamo garazu zao mi da bude van svo vrijeme dok sam na bolovanju. Mene dr pregleda ginekoloski svaki puta,posto mi je ona vodila i prvu trudnocu,a imala sam isti problem s otvaranjem i mekim grlicem,sad igramo na sigurno,tako da me svaki puta cacka Znaci aprilusa Gagach otisla da odmori . Mene moj 'vrtiguz' lupa muski pravo,kriza me znaju pravo rasturati i prepone,do sad nije bio okrenut glavom ka dolje,a posto sam danas trebala na UZ ,jos ne znam da li se predomislio