|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Veš za trudnice...
14.12.2009 12:10:23   
marinela
Ja i dana danas nosim tange nesto mi se tesko odviknuti samo normalno uzela sma za dva boja veceuser posted image user posted image i pamucne...i hlace sve nosim one sto imaju gore za stomak...jest da kod nas ima veci izbor i lakse je kupovati...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Veš za trudnice...
14.12.2009 21:26:56   
deckic
IZVORNA PORUKA: Azure

Negdje sam vec napisala, ali evo da ponovim. Ja sam kupila fantasticne grudnjake za dojilje u Robotu u Hrasnom. U pakovanju se dobiju dva, jedan crni i jedan bijeli. 100 pamuk. guma je cvrsta, ali neosjetna. Jaaako je udoban. Pakovanje od 2 grudnjaka kosta izmedju 23 i 26 KM. Ne sjecam se tacno. I VJERUJTE mi da sam se preporodila kad sam ih kupila. Gacice ove vece ko za stare debele zene meni fakat nisu odgovarale, mada sam ih probala. Kupila sam u Alma Ras za oko 6 km. Jako su udobne. Prekriju fino tibicu a ne stezu je. Takodjer sam tu kupila i potkosulju za trunice koja mi je idealna ona je 29 KM. Obicne, ali veci broj su mi bile siroke, presiroke ispod pazuha i kod grudi, obicno mi je grudnjak virio. Tako da te trudnicke gacice i potkosulja, niti stezu niti je gola tibica. Super su i ja ih zaista preporucujem. E cula sam da deblje stramplice za trudnice imaju u Sam Shopu, ali jos nisam otisla da kupim. Nasla sam u Tifaniju za 13,50 KM dva para ali tankih hulahopki za trudnice. I jos sam zaboravila, ne znam da li su stigle u Alma ras zimske pidjame i spavacice za trudnice. Imali su samo ljetne, i evo u ovih mjesec dana su trebali dobiti nove. E sad kad sam lezala na GAK-u prije mozda mjesec, bilo je jako toplo, a vecina trudnica je bila u ljetnim spavacicama. Ako vam je i kod kuce toplo, onda vam i ne trebaju zimske.

Nadam se da sam bar malo pomogla.



Gdje si u Robotu kupila ove grudnjake za dojilje???

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Veš za trudnice...
11.1.2010 18:01:00   
Amrino
Ja bas imam problem sa vesom...Muhanata zena. user posted image I u prvoj trudnoci ista stvar...
Prvo- potkosulje mi trebaju ali : da imaju dosta elastina, da su duge i da imaju "korpice. Vidjela sam u Lisci ali je oko 36 KM....inace sam ih kupovla na pijaci. Ako ko zna gdje ima tako nesto neka javi!
Gacice- ne smiju imati gumu oko nogu...a sve one trudnicke koje sam vidjela to imaju (i brate preruzne su). Meni to uzasno smeta....i proslu trudnocu sam kupila neke marke Modina koje okolo umjesto gume imaju rastezljivu cipku, nesto kao polu bokserice...roze, crne, bez...Uzimala sam br. vece i dan danas ih koristim user posted image .
Neki dan u Alma Ras...kad mi je izvadila gace- ko satorsko krilo...user posted image .
Grudnjake za dojilje nikada nisam koristila. Na pocetku mi je bilo bitno samo da su sto udobniji...bez zica, umetaka i sl...a vrlo jednostavno svaki grudnjak samo povucete prema dole i- sika slobodna...Oni za dojilje su mi nekako ...beze....jos dok ga otkopcam...
E sad zanima me jeli ijedna isla u extreme intimo? Ima li tamo sta?

Neki dan sam u Tifaniju kupila dvije spavacice za bolnicu. H&M- smedje boje, pamuk sa elastinom....izrez idealan za dojenje (na preklop i ima jedan dugmic), ispod koljena i kratkih rukava i to za nevjerovatnih 8KM pa kome treba...user posted image user posted image user posted image
(ja sam prvi put radjala u decembru i u spavacici dugih rukava se kuhala)


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Veš za trudnice...
11.1.2010 18:57:57   
tajcika
Amrino RR molim te u kojem Tifaniju si kupila te spavacice jer ja sam jedna od onih user posted image koje su na mirovanju pa bi zamolila mm da mi ode kupiti ako su tako prakticne,a iskreno i cijena im je povoljna

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Veš za trudnice...
11.1.2010 19:09:40   
Amrino
Ja sam kupila u Zenici kad sam bila neki dan...ali vjerujem da ih ima u svakom. Pise na njima cijena 10 KM a na kasi ima popust od 20 %. Smedje su boje i ako ih ima-ne moze fuliti. 

_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Veš za trudnice...
23.1.2010 22:55:10   
Amrino
Ja sam se danas za....frkala. Kupila sam dvoje gace u extreme intimo (ima snizenje by the way) i kada sam dosla kuci...raspakovala ih...vidim da su mi - pomale user posted image .
Kupila ja KRALJICA br. 38...kontam...moze to meni...aha....Mislim razvlace se one i ok su ali da su vece bilo bi puuuuuno bolje.
Sutra odoh na pijacu keve mi...i tamo cu kupiti sve.user posted image

P.S moram ovo da ispricam...danas MM i ja u BBI centru (totalno neplanski) i udjemo u onu novootvorenu radnju...za trudnice...bebe. Pitam ja za potkosulje...pokaza mi neku pamucnu, bijelu...skroz obicnu...(znaci bez korpica...cuda)...Ma ok rekoh...posto je? Kaze meni likusa- 78 KM. MM i ja u isti glas- MOLIM?!...Zena ponovi...a ja ko iz topa- pa jel prica?! Majke mi...i prodavacicu stid izgovoriti onu cijenu...
Izasli smo iz radnje grohotom se smijuci...user posted image user posted image user posted image .


< Poruku je uredio Amrino RR -- 23.1.2010 22:58:02 >


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Veš za trudnice...
24.1.2010 0:58:23   
milenium
user posted image user posted image user posted image ti ko moja mater,ušla u neki fanciuser posted image butik i kad joj ova rekla da su čizme 300km,ona pita ''pa šta je u njimauser posted image ''.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Veš za trudnice...
24.1.2010 1:11:10   
Ella_H
Za trudnice preporucujem pamuk i rastezljivo i naravno tunike
a te pidjame od 150 maraka ja neznam od cega su
za to bi moja mama rekla odma i preracunala u dolare
koliko je to kila mesa i "no thank you" haha
Ja sam imala dva fancy cipkana grudnjaka sa zicom djidji midji malo
a najvise sam volila potkusulje muske bjele rastezljive haha
i duboke pamucne gacice i 2-3 ljetne spavacice bilo mi je dovoljno

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Veš za trudnice
15.11.2010 19:14:03   
Skvo RR
prenos postova


Pozdrav svima!
U 5.sam mjesecu trudnoce i grudi su mi vec pocele primjetno rasti. Kako sam i prije trudnoce imala velike grudi i tesko nalazila odgovarajuce grudnjake, sad sam se nasla u pravoj gabuli - gdje da nadjem komforan i fin grudnjak?? user posted image


IZVORNA PORUKA: aya 05

Imas u Lisci fine pamucne, korpice D,cini mi se da se zovu Manjca,ma pitaj prodovacicu.Imaju u bijeloj i boji breskve ,kostaju oko 50 Km.


IZVORNA PORUKA: marimiso

Mislim da sam i prije nosila D korpice (korpe! user posted image ), ali cu svakako otici pa pitati!
A gdje na netu se mogu pogledati, konkretno?

Hvala vam puno objema user posted image





_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Veš za trudnice
20.11.2010 15:53:45   
Rimljankaa
Malo sma citala sta ste pisale,pa samo da se ukljucim u razgovor....

Ja sam 8. mjesec trudnoce,i jos uvijek nosim svoje gacice od prije. Nestezu me,udobne mi i nemam problema. Tako da nisam ni trazila te za trudnice.

Ovih dana sma u potrazi za spavacicama,jer ja nemam ni jednu niti ih volim nositi. Planirala sma kupiti dvije za ponjeti u bolnicu. Ja najvise volim pidzame i njih i nosim.
Pogledacu u Tifaniju te kakve su od 10KM,jer ne bi davala neke velike pare,jer ih vjerovatno ni kasnije necu nositi. Kad spavam sve se smotaju oko mene,pa me to nervira.

Sto se tice grudnjaka za dojilje nisam to jos kupila. ne znam kakva je vasa preporuka da li da kupujem prije poroda ili kad se porodim?
Sta ako nebude bilo mlijeka,mozda mi nece ni trebati?!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Veš za trudnice
25.11.2010 12:41:55   
canim
Jeli zna neko gdje ima kupiti pamucnih debljih ogrtaca ali da nisu oni frotirni za poslije kupanja ?
Rimljanka ja sam naletila u FIS vitezu na fine pamucne grudnjake za dojenje i cijena je jako povoljno oko 5 KM, ja sam u 8mj i kupila sam 2, nek se nadje, pa ako i ne budem koristila nema veze nije skupo a poslije ako budem dojila kupit cu nesto kvalitetnije i lijepse :)

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Veš za trudnice
25.1.2011 13:02:36   
Super Beba
Jes' da je tema malo stara, ali za nove članice koje ovo bude interesovalo...U svakom slučaju, Alma Ras ima odličan asortiman trudničkog veša - od gaćica (koje koštaju oko 5 KM), do potkošulja (15-ak KM) i pidžama (nisam sigurna za cijenu)...Vjerujem da svi znamo da na pijaci Sirano ima grudnjaka za dojenje od 5 km (ulaz od kamernog teatra, prodavnica sa lijeve strane u zgradi, negdje pred sami kraj pijace)...Extreme Intimo isto tako ima super izbor veša i pidžama/spavaćica...ja sam nedavno uzela super spavaćicu za 33 KM (sniženje), na dugmiće zbog dojenja (39. nedjelja sam user posted image )...vidjela sam da isto tako u E.Intimu ima i pamučni mantil - 35 KM...Ja se dvoumila dal da ga kupim ili ne...i odustala od njega..nešto inače nisam ljubitelj mantila..Također, Alma Ras ima i trudniče čarape, kao i ona nova radnja u ul. Branilaca Sarajeva - kod BKC-a...mislim da su negdje oko 15-ak km...Veliki pozz za sve!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Veš za trudnice
25.1.2011 13:29:32   
belmica
hvala ti, bas cu otici do extreme intima

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Veš za trudnice
21.3.2011 15:31:17   
ja92
Evo i ja malo da podignem temu.

Trzni centar Dzananovic (Zenica) prodavnica vesa Devic.
Gacice za trudnice 2,5km. finu pamuk lijepo pokriju pupu.
Potkosulje (imaju u bojama) lijepe pamucne 4,5 km.
Nisam ostalo stigla pregledati  posto smo bili u prolazu i zurili smo, jedva cekam kad mm bude isao iduci put u Ze da narucim jos koji pari gacicauser posted image

Ne znam da li negdje u Sarajevu ima ova radnja ili njihovi proizvodi, ako ko zna neka javneuser posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Veš za trudnice
22.3.2011 14:33:05   
becca
BBI centar, poslovnica Alma Ras donji veš za trudnice 8,50KM. U bijeloj i sv.plavoj boji. Odlične su.

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Veš za trudnice
22.3.2011 15:27:15   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ja92

Evo i ja malo da podignem temu.

Trzni centar Dzananovic (Zenica) prodavnica vesa Devic.
Gacice za trudnice 2,5km. finu pamuk lijepo pokriju pupu.
Potkosulje (imaju u bojama) lijepe pamucne 4,5 km.
Nisam ostalo stigla pregledati  posto smo bili u prolazu i zurili smo, jedva cekam kad mm bude isao iduci put u Ze da narucim jos koji pari gacicauser posted image

Ne znam da li negdje u Sarajevu ima ova radnja ili njihovi proizvodi, ako ko zna neka javneuser posted image


Poslaću ti ja poštom :D


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Veš za trudnice
22.3.2011 16:15:18   
ja92
Ako mm zakaze, zovem tebe upomocuser posted image
Ali ja sam se bas odusevila, za malo para, super gacice (bolje reci gaceuser posted image ).

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Veš za trudnice
22.3.2011 22:53:11   
RICI
Alma ras u papagajci u SA donji ves 4,90 u bez i roze boji odlicne a i cijena je dobra.

_____________________________

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 9:45:51   
sarah
IZVORNA PORUKA: ja92

Evo i ja malo da podignem temu.

Trzni centar Dzananovic (Zenica) prodavnica vesa Devic.
Gacice za trudnice 2,5km. finu pamuk lijepo pokriju pupu.
Potkosulje (imaju u bojama) lijepe pamucne 4,5 km.
Nisam ostalo stigla pregledati  posto smo bili u prolazu i zurili smo, jedva cekam kad mm bude isao iduci put u Ze da narucim jos koji pari gacicauser posted image

Ne znam da li negdje u Sarajevu ima ova radnja ili njihovi proizvodi, ako ko zna neka javneuser posted image


Znam za njihov ves, jako je kvalitetan a povoljan.
Ja sam isto u Zenici kupovala par bodija za bebu i bas su jeftini a fini cesljani pamuk.
Steta sto nema u Sarajevu njihova prodavnica.
Ali eto ovdje imamo AlmaRas, ja sam jako zadovoljna i njihovim proizvodima

_____________________________

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:20:01   
animagical
koja je najmanja velicina onih alma ras gacurina :) ja bi koje da utoplim stomacic,ali gledala jednom u robotu one za stomak, s onim umetkom, sve ogromne... 

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:21:24   
palachinken
Joj kad se zaputim u Sarajevo a u naramku dević gaća i tamo ih na Sirano u prolaz, pa krene šverc komerc user posted image


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:22:14   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: sarah

IZVORNA PORUKA: ja92

Evo i ja malo da podignem temu.

Trzni centar Dzananovic (Zenica) prodavnica vesa Devic.
Gacice za trudnice 2,5km. finu pamuk lijepo pokriju pupu.
Potkosulje (imaju u bojama) lijepe pamucne 4,5 km.
Nisam ostalo stigla pregledati  posto smo bili u prolazu i zurili smo, jedva cekam kad mm bude isao iduci put u Ze da narucim jos koji pari gacicauser posted image

Ne znam da li negdje u Sarajevu ima ova radnja ili njihovi proizvodi, ako ko zna neka javneuser posted image


Znam za njihov ves, jako je kvalitetan a povoljan.
Ja sam isto u Zenici kupovala par bodija za bebu i bas su jeftini a fini cesljani pamuk.
Steta sto nema u Sarajevu njihova prodavnica.
Ali eto ovdje imamo AlmaRas, ja sam jako zadovoljna i njihovim proizvodima


Ne mogu da vjerujem kako povoljno, kada mi bude aBd trebalo znam gdje cu traziti! user posted image

_____________________________

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:40:30   
ziki
Palačinko razvij biznis, eto ja ću ti poručit veš ti spremi poštom ili autobusom  i reci koliko je tvojeuser posted image kod nas ih nema, nema ništa za trudnice tipa veš ili unihop 

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:41:49   
palachinken
Ziki, 100% imaju u Doboju radnju. To ti je bliže :)


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Veš za trudnice
23.3.2011 10:45:25   
ziki
Mislim palačinko kakva si ti ti biznisvumenuser posted image ja hoću da ti posao nabacim ti reklamiraš radnje u Dobojuuser posted image
A veznao za veš u prvoj trudnoći mi je stomak bio tako visoko(mada ogroman u 7 me dr opšte prakse pitala jel porod uskoro) da sam komotno nosila one duboke obične nana gaće Alma ras što koštaju 2,5 km e sad je trba niže i već mi trebaju prave trudničke.


_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *