mea29
|
Eh, evo i mene da se tuspasim prije kraja radnog vremena, kako je divno vrijeme vani, valjda ce biti takvo za vikend da se malo proset_amo :) sinoc sam bila na Betaniji, ko je iz Sarajeva zna gdje je, blizu GAK-a, duuuuuga staza, cist vazduh i tisina, klupica svako malo, bas je nekako lijepo za promijeniti,doduse sinoc je bilo malo hladno ali kad ugrije bit ce super...kad se porodimo moze se i set_ati i voziti kolica, a bogami i skidati kile trceci :) malena27 RR ja sam vec dobila po guzi i to salo ti si mi stalno na pameti kad se vagam, inace mi stalno odzvanja u glavi, "nije toliko bitno sa koliko kg si ostala trudna, bitno je sa koliko ces otici na porod" ali dok jedem kao da neko utisa ton ha ha ha ali svecano izjavljujem da vise necu praviti tjesteninu, sutra odoh na pijacu po samu zelenjavu :) Nesto me bole krsta, od sjedenja valjda ali zato lagano startamo sa set_anjama, sve se hvalim da nakon sljedece sedmice zavrsavam 4 mjesec, kad sipak cetvrti gotov tek sa 17+4 ...cudna racunica, ali tako procitah u tabeli, a meni su bukvalcu četri mjeseca 16 sedmica ..bice da sam se bas provalila I da, sad sam se prijavila u grupu za podrsku dojenju,moram o tome sve nauciti,mozda mi je malo rano ali sam ih zamolila da mi napisu kada je pravo vrijeme da krenem uciti. Eto svasta nasarah, puno vas pozdravljam i budite mi zdrave, dobre i vesele
< Poruku je uredio mea29 -- 6.5.2011 15:14:54 >