|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.5.2011 11:28:25   
Hannica
Ja sam sad leptirice osjetila,mozda,u 12-oj sedmici,ne desava se cesto,ali osjetim ih ponekad.U prvoj trudnoci je to bilo mnogo kasnije.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10751
18.5.2011 11:32:08   
palachinken
Kod tebe se djeca svađaju pa pobiju, jooj mogu mislit derneka user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10752
18.5.2011 11:33:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nemojte zamjerit, ja ću vas ove sedmice još koji put podsjetiti da Udruženje DjeCa ove subote organizuje radionicu za trudnice na temu "Prvi sati sa bebom - o dojenju i svemu ostalom". Zapričate se user posted image pa neke koje su možda zainteresovane ne vide post.

Detaljnije imate na ovoj temi: http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/key_/tm.htm (spustite se do prvog posta od 16.05.)

Steta sto ovih radionica nema u Tuzli ili savjetovalista za dojenje...ili mozda ima ali ja ne znam?

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 10753
18.5.2011 11:35:09   
palachinken
Jašta nego korisno, doduše kod nas u školi za trudnice dosta se priča o dojenju i eventualnim problemima (mi ne vježbamo ono neki aerobik nego baš škola user posted image ) i forsiranju dojenje, što mi se baš sviđa.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10754
18.5.2011 11:37:46   
sweet insanity
Pricat ce i u ovoj skolici o dojenju ja milim na zadnjem, cetvrtom predavanju koje je ta 2 sedmice, haj ti sad znaj hicul se ja porodit do taduser posted image Gift, i treba tako bezbrizno, i ja sam skroz pozitivna od pocetka, ma iskreno nisma ni razmisljala o porodu do 8. mjeseca ali kako sma cula onu gore(pricala sam ti) ne mogu reci da mi je svejednouser posted image I taj iscjedak iz bradavica i meni je bio oko 4. mjeseca pa jednom u 8. krenulo nesto kad sam se probudila i vise nije, aBd krene kad se porodimuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10755
18.5.2011 11:38:11   
Sensia
Kad se krece na te trudnicke vjezbe? u kojoj sedmici

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 10756
18.5.2011 11:41:17   
Sonja
evooo meneeeeeeuser posted image

eh kako odgovarate kad vas kritikujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
boga mi jos mi vibrira s vremena na vrijeme

evo izvjestaja sa uzv
CRL - 36,2
NG-Hadlock- 10+4
embrio-DA
Srcana akcija-DA
Lokacija- prednji zid
NG po PM - 11+3
NG po UZ - 10+4

uglavnom sve je kao OK..jest eto beba manja za 1 sed.

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 10757
18.5.2011 11:41:38   
sweet insanity
U Tz ja mislim nije bitno toliko jer ima svakakvih, ja sma recimo u ovoj grupi najvise trudna al ima ih i sa 20 i kusur sedmica, 6.,7. 8. mjesec, dakle kad ti stima koliko ja skontahuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10758
18.5.2011 11:44:06   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

evooo meneeeeeeuser posted image

eh kako odgovarate kad vas kritikujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
boga mi jos mi vibrira s vremena na vrijeme

evo izvjestaja sa uzv
CRL - 36,2
NG-Hadlock- 10+4
embrio-DA
Srcana akcija-DA
Lokacija- prednji zid
NG po PM - 11+3
NG po UZ - 10+4

uglavnom sve je kao OK..jest eto beba manja za 1 sed.

Bas mi je drago da je sve OKuser posted image
Btw mi danas usli u 38.sedmicuuser posted image i vidjela sma da je neko danas usao u 9. mjesec pa cestitam i cestitam ustvari svima na novom danu trudnoce (da ne bi izostavila nekog)user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10759
18.5.2011 11:46:50   
drznica
Ide li neko od ovoh "malih" trudnica na ovaj sastanak? Ja bih rado isla, onako znatizeljna sam ali kontam mozda je to samo za trudnice od 7. mjeseca i vise?!

Neposredna veza do poruke: 10760
18.5.2011 11:50:10   
animagical
juhu evo i meneuser posted image slomila se na dipu, pola obavila pola nisam... smotani i bezobrazni pa potesko s njimauser posted image
nisam vas sve citala...da pitam ove svoje sarajke hoce li koja na onu trudnicku radionicu? skvo je govorila da bi dosla, jelena a ti? mislim da mozes povesti i maleckuuser posted image naravno ako bi od nje ista culauser posted image ima vas jos? drznica, mea? da ne zaboravim koga??
sweet jesi se imalo odskrinula?user posted image
sta ima kod ostalih, jeste dobro?

Neposredna veza do poruke: 10761
18.5.2011 11:50:51   
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica

Ide li neko od ovoh "malih" trudnica na ovaj sastanak? Ja bih rado isla, onako znatizeljna sam ali kontam mozda je to samo za trudnice od 7. mjeseca i vise?!

koliko sam ja skontala to je za svijuuser posted image pa ti lijepo dodjiuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 10762
18.5.2011 11:54:18   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mea, najbolje ti je ne razmišljati o porodu uopšte. Druga stvar, milioni žena to odradile, a ona gđa Duggar 19 puta i eno je opet trudna user posted image

user posted image

Meni će moj muž biti na porodu, bio je tu kad smo pravili dijete, neka ga i kad se rodi

Dobro jutro i od mene, navodno ćemo danas ugledati sunceeeeeeeeee

E ova je slika mrakuser posted image I jos kad se zale, ja bi djevojcicu, a ja djecaka. Pa rodi ih 19 pa ces imat i jednih i drugihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10763
18.5.2011 11:55:13   
mea29
animagical ja sam se prijavila za pricaonicu, drznice slobodno dodji, ja sam pitala mozemo li i mi sa manje sedmica, rekli su mi da je pozeljno sto vise trudnica :) 

< Poruku je uredio mea29 -- 18.5.2011 11:56:12 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10764
18.5.2011 11:55:45   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

juhu evo i meneuser posted image slomila se na dipu, pola obavila pola nisam... smotani i bezobrazni pa potesko s njimauser posted image
nisam vas sve citala...da pitam ove svoje sarajke hoce li koja na onu trudnicku radionicu? skvo je govorila da bi dosla, jelena a ti? mislim da mozes povesti i maleckuuser posted image naravno ako bi od nje ista culauser posted image ima vas jos? drznica, mea? da ne zaboravim koga??

Vidjet cemo vecerasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10765
18.5.2011 11:57:40   
Selma.A.M
Evo i mene ...Vidim vi aktivne od zore,pravi ranoranioci user posted image ....
Ja sa malcem se nešto igram oko lego kockica pa sam se pravo zadala u građenje user posted image ....
Sonja super za UZ i bebicu...
Stefani čestitke na 9 mjesecu.........
Sweet na 38 nedelji ........
I meni na 29 nedelji user posted image  ...
Ima li se šta još čestitati ?

Joj danas sam opet sama sa malcem,odoh ganjati  ko će mi danas na kafu doći user posted image (joj počet će ljudi bježati od mene  user posted image user posted image ) ...Ajde čitamo se kasnije

Neposredna veza do poruke: 10766
18.5.2011 12:01:08   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja sa malcem se nešto igram oko lego kockica pa sam se pravo zadala u građenje user posted image ....

Joj danas sam opet sama sa malcem,odoh ganjati  ko će mi danas na kafu doći user posted image (joj počet će ljudi bježati od mene  user posted image user posted image ) ...Ajde čitamo se kasnije

Mozda ti navrnem ja nakon sto sredim gospojuuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10767
18.5.2011 12:02:19   
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: animagical

Vidjet cemo vecerasuser posted image

ja reko da ne cujes nesto da skripiuser posted image ako cujes ne prepadaj se...user posted image

mea super vidimo se tamouser posted image ja jedva cekam, bas mi je vazno dojenjeuser posted image mislim-svako za dva sata nauci presvuci bebu, svako se ovako ili onako porodi...ali dojenje je malo teze ako se ne nauci...

Neposredna veza do poruke: 10768
18.5.2011 12:02:21   
Sonja
eee zab. sam reci da je ovaj uzv trajao duze od predhodnog
citava 2. minuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 10769
18.5.2011 12:02:25   
sporty mamaa
Sta mislite zene da otvorimo temu "nase slike sa ultrazvuka"(mislim ne naseuser posted image , nego od beba), pa da tu stavljamo slike svojih bebaca kako rastu i napreduju.... Negdje sam to vidjela i bas mi je slatkouser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 18.5.2011 12:03:03 >

Neposredna veza do poruke: 10770
18.5.2011 12:03:49   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Mozda ti navrnem ja nakon sto sredim gospojuuser posted image

Eto vidiš, jeeeeee ...Lucky me user posted image

A samo me nasmija ovo dok sredim gospođu,kontam ne misli valjda da joj ja prekontrolišem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10771
18.5.2011 12:04:26   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Sta mislite zene da otvorimo temu "nase slike sa ultrazvuka"(mislim ne naseuser posted image , nego od beba), pa da tu stavljamo slike svojih bebaca kako rastu i napreduju.... Negdje sam to vidjela i bas mi je slatkouser posted image user posted image

to je super ali meni nisu htjeli datiuser posted image
kao samo daju ako nije nesto uredu

a iz prveuser posted image imam slicicuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10772
18.5.2011 12:05:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

eee zab. sam reci da je ovaj uzv trajao duze od predhodnog
citava 2. minuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonja, a kod koje dr ti ides, nikako da pohvatam...?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10773
18.5.2011 12:06:00   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

E super ideja ali ja imama samo bebice kada su bile skroz majene,ali ne mari,objasnila bi ja koja je sad tu user posted image user posted image ...Ajde gdje su administratori Skovo-MaleneRR ???
A kako bi postavljale mi koje nemamo ono na cd-ovima....Možda slikati pa preko,fotoaparata probati

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10774
18.5.2011 12:06:17   
sporty mamaa
Te slicice svakako izblijede, pa bi ih trebalo prebaciti na komp da se sacuvajuuser posted image Ja ih dosad imam 6, odmah foto albumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  429 430 [431] 432 433   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *