Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:33:11
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Nemojte zamjerit, ja ću vas ove sedmice još koji put podsjetiti da Udruženje DjeCa ove subote organizuje radionicu za trudnice na temu "Prvi sati sa bebom - o dojenju i svemu ostalom". Zapričate se pa neke koje su možda zainteresovane ne vide post.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:35:09
palachinken
Jašta nego korisno, doduše kod nas u školi za trudnice dosta se priča o dojenju i eventualnim problemima (mi ne vježbamo ono neki aerobik nego baš škola ) i forsiranju dojenje, što mi se baš sviđa.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:37:46
sweet insanity
Pricat ce i u ovoj skolici o dojenju ja milim na zadnjem, cetvrtom predavanju koje je ta 2 sedmice, haj ti sad znaj hicul se ja porodit do tadGift, i treba tako bezbrizno, i ja sam skroz pozitivna od pocetka, ma iskreno nisma ni razmisljala o porodu do 8. mjeseca ali kako sma cula onu gore(pricala sam ti) ne mogu reci da mi je svejedno I taj iscjedak iz bradavica i meni je bio oko 4. mjeseca pa jednom u 8. krenulo nesto kad sam se probudila i vise nije, aBd krene kad se porodim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:41:38
sweet insanity
U Tz ja mislim nije bitno toliko jer ima svakakvih, ja sma recimo u ovoj grupi najvise trudna al ima ih i sa 20 i kusur sedmica, 6.,7. 8. mjesec, dakle kad ti stima koliko ja skontah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:44:06
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja
evooo meneeeeee
eh kako odgovarate kad vas kritikujem boga mi jos mi vibrira s vremena na vrijeme
evo izvjestaja sa uzv CRL - 36,2 NG-Hadlock- 10+4 embrio-DA Srcana akcija-DA Lokacija- prednji zid NG po PM - 11+3 NG po UZ - 10+4
uglavnom sve je kao OK..jest eto beba manja za 1 sed.
Bas mi je drago da je sve OK Btw mi danas usli u 38.sedmicu i vidjela sma da je neko danas usao u 9. mjesec pa cestitam i cestitam ustvari svima na novom danu trudnoce (da ne bi izostavila nekog)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:46:50
drznica
Ide li neko od ovoh "malih" trudnica na ovaj sastanak? Ja bih rado isla, onako znatizeljna sam ali kontam mozda je to samo za trudnice od 7. mjeseca i vise?!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:50:10
animagical
juhu evo i mene slomila se na dipu, pola obavila pola nisam... smotani i bezobrazni pa potesko s njima nisam vas sve citala...da pitam ove svoje sarajke hoce li koja na onu trudnicku radionicu? skvo je govorila da bi dosla, jelena a ti? mislim da mozes povesti i malecku naravno ako bi od nje ista cula ima vas jos? drznica, mea? da ne zaboravim koga?? sweet jesi se imalo odskrinula? sta ima kod ostalih, jeste dobro?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:50:51
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica
Ide li neko od ovoh "malih" trudnica na ovaj sastanak? Ja bih rado isla, onako znatizeljna sam ali kontam mozda je to samo za trudnice od 7. mjeseca i vise?!
koliko sam ja skontala to je za sviju pa ti lijepo dodji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:55:13
mea29
animagical ja sam se prijavila za pricaonicu, drznice slobodno dodji, ja sam pitala mozemo li i mi sa manje sedmica, rekli su mi da je pozeljno sto vise trudnica :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:55:45
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
juhu evo i mene slomila se na dipu, pola obavila pola nisam... smotani i bezobrazni pa potesko s njima nisam vas sve citala...da pitam ove svoje sarajke hoce li koja na onu trudnicku radionicu? skvo je govorila da bi dosla, jelena a ti? mislim da mozes povesti i malecku naravno ako bi od nje ista cula ima vas jos? drznica, mea? da ne zaboravim koga?? sweet jesi se imalo odskrinula? sta ima kod ostalih, jeste dobro?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 11:57:40
Selma.A.M
Evo i mene ...Vidim vi aktivne od zore,pravi ranoranioci .... Ja sa malcem se nešto igram oko lego kockica pa sam se pravo zadala u građenje .... Sonja super za UZ i bebicu... Stefani čestitke na 9 mjesecu......... Sweet na 38 nedelji ........ I meni na 29 nedelji ... Ima li se šta još čestitati ?
Joj danas sam opet sama sa malcem,odoh ganjati ko će mi danas na kafu doći (joj počet će ljudi bježati od mene ) ...Ajde čitamo se kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:01:08
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Evo i mene ...Vidim vi aktivne od zore,pravi ranoranioci .... Ja sa malcem se nešto igram oko lego kockica pa sam se pravo zadala u građenje .... Sonja super za UZ i bebicu... Stefani čestitke na 9 mjesecu......... Sweet na 38 nedelji ........ I meni na 29 nedelji ... Ima li se šta još čestitati ?
Joj danas sam opet sama sa malcem,odoh ganjati ko će mi danas na kafu doći (joj počet će ljudi bježati od mene ) ...Ajde čitamo se kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:02:19
animagical
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
Vidjet cemo veceras
ja reko da ne cujes nesto da skripi ako cujes ne prepadaj se...
mea super vidimo se tamo ja jedva cekam, bas mi je vazno dojenje mislim-svako za dva sata nauci presvuci bebu, svako se ovako ili onako porodi...ali dojenje je malo teze ako se ne nauci...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:02:25
sporty mamaa
Sta mislite zene da otvorimo temu "nase slike sa ultrazvuka"(mislim ne nase , nego od beba), pa da tu stavljamo slike svojih bebaca kako rastu i napreduju.... Negdje sam to vidjela i bas mi je slatko
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 18.5.2011 12:03:03 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:03:49
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Mozda ti navrnem ja nakon sto sredim gospoju
Eto vidiš, jeeeeee ...Lucky me
A samo me nasmija ovo dok sredim gospođu,kontam ne misli valjda da joj ja prekontrolišem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:04:26
Sonja
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Sta mislite zene da otvorimo temu "nase slike sa ultrazvuka"(mislim ne nase , nego od beba), pa da tu stavljamo slike svojih bebaca kako rastu i napreduju.... Negdje sam to vidjela i bas mi je slatko
to je super ali meni nisu htjeli dati kao samo daju ako nije nesto uredu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 18.5.2011 12:06:00
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
E super ideja ali ja imama samo bebice kada su bile skroz majene,ali ne mari,objasnila bi ja koja je sad tu ...Ajde gdje su administratori Skovo-MaleneRR ??? A kako bi postavljale mi koje nemamo ono na cd-ovima....Možda slikati pa preko,fotoaparata probati