|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.5.2011 12:09:02   
ziki
IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: ziki

Palačinko da ti ne radiš kod jedne poznate zeničke projektantice na slovo V. To radno vrijeme i radne subote mi na nju liče(moja drugarica i koleginica je radila kod nje prije neke 2,5 godine )

Da, da user posted image user posted image kod V

A m od te tvoje kolegive je radio sa mnom. Jest svijet maliuser posted image

Ma Nedi ja i ti detektivski agenciju da otvorimouser posted image jes svijet mali al mi će mo tvrdit da nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 11251
20.5.2011 12:11:03   
emma.L

Idacho ja se poroda ne bojim, ja se bojim posle kako i šta. Nemirko mi je dosta ljubomoran, vezan za mene puno i baš maza. Navikao da moju i mm pažnju ne dijeli sa nikim. Čak ne može da podnese da ja i mm nešto pričamo a on ne učestvje. Ne znam ni kako da se organizujem sa obdaništem da li da nastavi ili da je kući samnom i bebom... sa jedne strane ne bih da mu remetim rutinu, oko bebe će bit posla i voljela bih da se i junoru posvjetim kao i starijem a opet šta će se  njegovoj glavici dešavat, hoće li se on osjećat odbačeno da ja ostajem kući a on "mora" u obdanište. Na žalost naviki smo da ja ako sam nešto loše i ne radim on ostaje kući, jedino kad sam prošle godine imala alergiju i primala injekcije od koji sam po čitav dan spavala on je išao a ja ostajala kući... Čitav roman ispisah al izludeh

Ziki, mi smo sada ok, i Ema jedva čeka bebu, ali jer će joj prati nogice kad joj mama pere guzu, jer će mi dodavati pelene, moći će je namazati malo po nogicama, dodati joj dudu ako beba plače... I sva je nježna kada mazi moj stomak (kažem joj da da bebi peticu, onda ona ručicu nasloni i ja pričam kako je i brat iznutra stavio rukicu na njenu user posted image ). Šta će biti kad se rodi, ne znam. MM i ja već znamo da ćemo joj ponuditi da prvih 10-ak dana bira hoće li u vrtić, ali kad tata krene na posao, i ona će ići na pola dana. Treba joj društvo, duga je zima i nećemo baš moći nas dvije po igraonicama skakati u potrazi za drugarima. Očekujem ja ljubomoru, ali me nekako nije strah. Nadam se da će ova faza "terrible two" proći (inat, ljutnja) i da ćemo se nas dvije ipak nekako dogovarati.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11252
20.5.2011 12:12:30   
palachinken

Palačinko da ti ne radiš kod jedne poznate zeničke projektantice na slovo V. To radno vrijeme i radne subote mi na nju liče(moja drugarica i koleginica je radila kod nje prije neke 2,5 godine )

Ma Nedi ja i ti detektivski agenciju da otvorimouser posted image jes svijet mali al mi će mo tvrdit da nijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

V je user posted image a drugarica je I user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11253
20.5.2011 12:14:43   
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken

A drugaricino prezime je B

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11254
20.5.2011 12:15:26   
Nedi

Svijetu čuvaj se dolaze ziki i nediuser posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11255
20.5.2011 12:20:41   
ziki

Jeste moja I. Znači i ti si radila dok je ona bila tamo? Nekako sam mislila da si ti tek krenula, (valjda što meni moj staž izgleda ogroman kako trudnoća odmičeuser posted image ) a zaboravila da mi je I rekla za spisak kako se ko upiše i nema guranja preko reda

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 11256
20.5.2011 12:23:38   
Selma.A.M
Jao kako ste vrijedne danas....Meni je dan baš krenuo naopako,kasno ustala u pola 10, pa zove kolega hoće da izvedu malca na ćevape,pa njega na brzinu spremi,pa jeli piškio,pa obuci mu sandalice,pa neće te-hoće ove grrrrrr.....
Pa sam onda stavila vodu za kafu i uključila malo da mi se šerpa malo odkuha od jučerašnjeg slatka, i stala guliti krompir hoću danas šareni burek,e vri mi voda,zaspem kafu (tursku ) i samo još da baci ključ iskipi mi pola džezve user posted image ...........
Eno suđe stoji,šporet stoji,kafa stoji a ja sjedim i sjeckam krompir eee dan je baš naopako krenuo,još samo da upropastim pitu npr da mi izgori ili tako nešto i bit će dan za 10 ...

Skvo čitam malena bolesna user posted image user posted image  evo vam dva velila zagrljaja da što prije ozdravi...Ebemu i prehlade

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 11257
20.5.2011 12:26:51   
ziki

A drugaricino prezime je B

Nedi sad postavljam oglas kome trebaju detektivke nek nam se javeuser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 11258
20.5.2011 12:31:13   
Nedi

Nedi sad postavljam oglas kome trebaju detektivke nek nam se javeuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11259
20.5.2011 12:45:07   
palachinken

Jeste moja I. Znači i ti si radila dok je ona bila tamo? Nekako sam mislila da si ti tek krenula, (valjda što meni moj staž izgleda ogroman kako trudnoća odmičeuser posted image ) a zaboravila da mi je I rekla za spisak kako se ko upiše i nema guranja preko reda

Kako I ode tako ja dodjoh na red user posted image Ah, znaš kako mene dotiču svi ti spiskovi i ostale torture, samo im crknem od smijeha

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11260
20.5.2011 12:54:01   
ziki
Palačinko svega na bijelom svijetu, svašta ljudi sebi dozvole, da gurnu nos tamo gdje ih se najmanje tiče. Al dobro sve u roku službe što kažu, bitno je da se ide dalje i ne sekirat se. Nek su nama naše bebe žive i zdarve to je najpreče

Neposredna veza do poruke: 11261
20.5.2011 12:57:17   
sweet insanity
Ne stigoh vas iscitat al vidim da ste pravo aktivne od jutrosuser posted image Ja isla radila koagulogram pa ce nalazi biti u 3 i tak se set_ala i otisla u frizerski na pranje i feniranje (nakon skoro devet mjeseci sto sam prala sama kosu, zasluzila samuser posted image ). Sad me evo opet oni menstrualni bolovi poceli...il sma jucer pretjerala s hodanjem pa danas zeza i to i misici il imam lazne kontrakcije.....Uglavnom ovo sunce kad izadje ne d ami se da se smirim, izasla u 8 i sad dosla kuci da pravim sataras pa cu po nalaze i ako mognem proset_at...Ako nastavi ovo lijepo vrijeme ja bi s emogla otvorit i trudove dobit napoljuuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 20.5.2011 13:10:52 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11262
20.5.2011 13:00:04   
palachinken
Ziki, meni je to smiješno što se neko u Božije petlja. Ali hajd...

Elem, moj doktor jos uvijek na bolovanju, sad je vec 7 sedmica kako nisam išla na pregled. Fakat kontam nekom drugom otici na ultrazvuk.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11263
20.5.2011 13:07:03   
Nedi

Ziki, meni je to smiješno što se neko u Božije petlja. Ali hajd...

Elem, moj doktor jos uvijek na bolovanju, sad je vec 7 sedmica kako nisam išla na pregled. Fakat kontam nekom drugom otici na ultrazvuk.

Palačinko de mi šapni o tom spisku da ija znamuser posted image

A šta fali da promijeniš doktora? Ne mora ovaj ni znati da si bila kod drugog kad se vrati sa bolovanja

Neposredna veza do poruke: 11264
20.5.2011 13:07:15   
malena27 RR
a sta nam je sa dr. A?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 11265
20.5.2011 13:10:49   
palachinken
Nedi, to je kao zajepiiiiiiiiiip bila kad ko smije na porodiljsko, nema dvije odjednom ili preko reda (po stažu se određuje) Mislim, sve šega, šala, pošalica ali ipak u pozadini malo upozorenje user posted image

malena, ima nekih problema s leđima, baš napaćeno zvuči za telefon. Prvo mi je bio na godisnjem, a poslije toga na bolovanju tako da već čitav maj ne radi. Zvala sam Sunce, ima Šesta termin u utorak pa mozda uletim.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 11266
20.5.2011 13:13:11   
Nedi

Nedi, to je kao zajepiiiiiiiiiip bila kad ko smije na porodiljsko, nema dvije odjednom ili preko reda (po stažu se određuje) Mislim, sve šega, šala, pošalica ali ipak u pozadini malo upozorenje user posted image

Slatka je nema štauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11267
20.5.2011 13:53:20   
animagical
gdje ste zenskeuser posted image malena, jesi se otkocila? sta ima kod sviju? uuuu jeste uvezane...covjece.....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 11268
20.5.2011 13:54:45   
malena27 RR
ma otkocila sam se nekako user posted image user posted image user posted image sta cu kad moram,....nema mi druge... inace bi i gov,... po kuci plivala...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11269
20.5.2011 13:58:22   
palachinken
malena, jel kod Šestića može muž ući s tobom na pregled?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 11270
20.5.2011 14:03:18   
animagical
nek te tm izmasira necim.... ja sam ujutru tako kilava, dok se malo ne razgazim heh...majke mi kad tek ustajem nekako mi dodje stomak tezak tacno me povuce da padnem..dok se ne naviknem. moram na fax da vidim ima li mi rezultata ispita, a cekam nekakvog majstora da dodje.... eh kad nisam prije zavrsila, sad mi je ovako

Neposredna veza do poruke: 11271
20.5.2011 14:03:32   
malena27 RR
moze bez problema, samo kazi dr. da ga zove....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 11272
20.5.2011 14:05:10   
palachinken
Joj malena, razumijem te s tim leđima, fuj, masaže kantarionovim uljem su zakon. I ja se vazdan ne mogu naštimati u bezbolan položaj na stolici, a moguće da nam ove promjene vremena ne škode.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11273
20.5.2011 14:05:36   
Lejla Ka

LejlaKa, ma kakvi skraceno, do 17.00, može duže, nema kraće user posted image Prenijet će meni ove Sarajke sve što se pričalo user posted image

E j... ga pronatalitetna i prodojeća politika naše države! user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 11274
20.5.2011 14:08:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Djana

Uh obožavam čitati razna iskustva, daje mi nadu da je svaki ciklus a kamoli svaka žena priča za sebe, i da ima šanse aBd.

A inače ako niste gdje pročitale: ja sam trudna dok se nešto suprotno ne desi, a neće aBd! hahahaahah.

Elem, valja mi isčekivati i do tada čitati vaše priče.

Hajde žene dajte još iskustv hahahaha (neumorna sam znam, sorrryyyy...)

Djana ja sam ZNALA DA SAM TRUDNA od ovulacije pa nadalje. Prvo sto me bockao stomak poslije ovulacije a inace me nikad ne bocka. Drugo sto sam da izvinete dole bila straaasno vlazna a nije bilo od upale jer znam kako bude kod upale a ovo je bilo lijepo,cisto bez mirisa samo pojacan sekret(bolja prokrvljenost dole). Odmah sam znala da je nesto drugacije. Trece, odmah poslije posla (radila sam do 15h) sam trcala u krevet da odspavam dok mm ne dodje s posla. IIII onda kupim od radoznalosti 7 dana prije testa dva. Naravno prvi negativan. Sacekam dan kad sam trebala dobiti i sacekam jos jedan dan(svu snagu skupim) i ujutro uradimo ja i mm test i user posted image , al SKROOOZ BLAGE. Mm cak nije ni vidiouser posted image , ja sam mu morala dokazivati da ima jos jedna crtica.

Onda dva dana poslije testa dobijem i naravno odmah u placuser posted image al mi je trajalo jedan dan-dva i prestalo(a inace 8) i imala sam grceve. Odem dr nista se nije vidjelo, povadim bete pravilno su rasle,odem opet dr i vidjelo se i onda od tad grceve evo imam i guram i nadam se da cu izgurati aBd.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 11275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *