Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 15:43:12
Semica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Jao sad nam je ona ja mislim u subotu drzala predavanje o onome nakon poroda, onako fina starija teta, voli da se šali...?
starija jeste...crvenokosa...i da jako je fina,stalno nasmijana..bas zna oraspolozit covjeka...sa trudnicama radi ponedjeljkom..a za ta predavanja nisam sigurna da li ona vodi..mozda i jeste to ta ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 15:44:20
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Semica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Jao sad nam je ona ja mislim u subotu drzala predavanje o onome nakon poroda, onako fina starija teta, voli da se šali...?
starija jeste...crvenokosa...i da jako je fina,stalno nasmijana..bas zna oraspolozit covjeka...sa trudnicama radi ponedjeljkom..a za ta predavanja nisam sigurna da li ona vodi..mozda i jeste to ta ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 15:46:12
Semica
IZVORNA PORUKA: Sonja
to je ta ona mi je radila zadnji uzv i nije mi dala sliku
U DZ aparat nema mogucnost da ti izbaci sliku (bar u toj ordinaciji gdje idemo na pregled)...Samo kad ti ona da uputnicu za neki detaljni UZV (koji cu ja eto raditi u 30.toj sedmici u ULATRAZVUCNOM kabinetu isto u DZ,tad mozes sliku dobiti jer je aparat malo kvalitetniji...tako je meni bar rekla jer sam i ja isla prije 6 dana na UZV i pitala za sliku i nisam je dobila jer ne moze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 15:52:52
Sonja
ma znam ja to..radila mi je uzv bas tabo u onom kabinetu gdje se radi detaljni a ne u ordinaciji al kao samo daju ako nesto nije ok pa da se vidi reko dovidjenja
nadam se da cu i ja moci na kaficu ako se neko smiluje da pricuva adina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 17:04:15
malena27 RR
ja imam jedan dio gena iz Tuzle, moja nena, mamina mama je tuzlanka tako da sam dosta puta bila, a imamo i jedan dio kuce u Gornjoj Tuzli gdje mi je nena odrasla... tako da su mi tuzlaci i tuzlanke dragi i volim Tuzlu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 17:08:41
palachinken
Slušaj Sonja, razmisli dvaput prije nego pozoveš, jer mi ako đuturile naletimo, ostajemo kao na romskoj svadbi, makar tri dana. Još kad vam ono more proradi...ih!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 17:12:43
lepetetka
Animagical kako nije niko bio sa rr pa bila ja ccccccccccccc.... Jeste bilo jako lijepo i sve ženice su bile jaaaako fine...a bebara med medeni ...Eto samo da znaš Selma...cvike...farmerke...
< Poruku je uredio lepetetka -- 22.5.2011 17:13:08 >