Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:16:03
Hannica
Joj i ja imam problemcica s ledjima,strasno me bole,a jos mi je gore kad hodam,svaki put kad stanem na lijevu nogu nesto me strecne ispod g.... ,kao da se neki zivac prikljesti. E jesam vam fino opisala,svaka mi cast. A,imam jos punooo posla,ispeglat par kosulja koje sam ostavila za poslije danas kad sam peglala ves,okupat sebe,Hanu,ocistit kupatilo,oprati sudje od vecere.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:22:20
Sonja
krofnice gotove
bujrum zene navalite
i ja sam pravila malene i super su samo sto cu slijedeci put staviti vise secera a manje praska za pecivo
svaka cast..ovaj recept je super brz i lak samo su mi ledja otpala
hannice da znas kako je mene neki dan uhvatio taj zivac sto ti kazes...vjeruj nisam mogla stat na noge do wc oplacem svaki put..bas sam pisala na rr taj dan da me boli ma katastrofa nisam se mogla pomjerit i mama mi nabavi neke tab. sto daju na ginekologiji trudnicama protiv bolova i popijem 1 pa me prestalo kroz 2-3h kao opustilo malo al i sad me nekad uhvati ali puno manje moguce je da je to od ruznog polozaja ..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:24:30
Hannica
Ja mislim da je kod mene od predugog stajanja,cijeli dan sam na nogama,i juce me uhvatilo ali malo manje,danas mi smeta cak i kad sjedim ako se fino ne namjestim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:27:11
Hannica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Ma bivalo je to i kod mene, navodno beba talne zivas pa onda dok se ne pomjeri malo tako bude, nalik na isijas...
Ma ne vjerujem ja da je do bebe,jos su male. Joj kad se sjetim svoje prve trudnoce ljubomorna sam sama na sebe. Nikad nista me nije zabolilo,meni bilo cudno kad neko kaze da ga ledja bole,kontam ne moze to biti od trudnoce.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:27:57
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Ma bivalo je to i kod mene, navodno beba talne zivas pa onda dok se ne pomjeri malo tako bude, nalik na isijas...
Ma ne vjerujem ja da je do bebe,jos su male. Joj kad se sjetim svoje prve trudnoce ljubomorna sam sama na sebe. Nikad nista me nije zabolilo,meni bilo cudno kad neko kaze da ga ledja bole,kontam ne moze to biti od trudnoce.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:50:33
ziki
Vece trudnice, kako ste mi?Vidom ko o cemo ovamo o hrani . Ja sam danas imala punu kuci trogodisnjaka koji su se odusevili Juricem na torti(sreca pa su mali i ne mahanisu previse ) Evo me sad natecena ko balon, samo sto ne poletim. Zvanicno izjavljujem ne pada mi napamet vise fondant pravit, nisam ja(a mi mm) od tog posla
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 20:51:23
animagical
joooj vi samo o hrani a ja gladna,ali ne bih nista slano vec bas slatko....a ne smijem... uh moram ujutru raniti, imam neki upis ocjene da me ne promasi, pa prekosutra isto jest ih lijepo upisivati a u utorak moram ujutru u pola 7 biti na jezeru za onaj ogtt znaci da krenem oko 6 i 15 mislice mi komsiluk koji samo viri na proozore da se idem poroditi uu hanice jesi zgodna zena macak i po
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 21:36:39
Anoniman
Vidim niko da mi rezime napise , ali poznavajuci vas predpostavljam da se pricalo o hrani, hrani, hrani, hrani....i keksu . Nama bilo lijepo, cura pravp uzivala u prirodi, svasta novo naucila... ja sam da ne ureknem dobro, trebala bih ovih dana na kontrolu. Nadam se da ste sve ok... Ljubac od nas
ps. Malenom Nemirku srecan rodjendan i sve najljepse od srca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 21:44:50
ziki
Hvala tete trudnice . Jedva cekam da se Nemirku pridrijema pa da oborimo nas dvoje.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 22:04:05
Selma.A.M
Evo vratila se ja sa roštilja....Okupali malca, i sad je naredu mm pa ja dok se ugrije bojler,a već mi se spava....Pojela sam danas 2kg ćevapa sa roštilja mmmmmmm,meni omiljene ..... Ziki malenom sretan rođenadan .... Jelena nam se vratila
Ostale ženice ...Spominjala sam vas par puta i sve tokom žvakanja vrući ćevapčića i paprika sa roštilja