Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:07:48
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Joj i ja imam problemcica s ledjima,strasno me bole,a jos mi je gore kad hodam,svaki put kad stanem na lijevu nogu nesto me strecne ispod g.... ,kao da se neki zivac prikljesti. E jesam vam fino opisala,svaka mi cast.
identicno, ali se jos moze i izdrzati dok se skroz ne preforsiras i onda ostanes ukocena ko ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:12:57
sweet insanity
joj i ja sam pojela pofino oblatni a mogla bih jos Za rucak sam pojela pola tepsije pizze pa kako pojedh oblatne, ne mogu ni vecerat....Sta je veceras ovo slabo zena na forumu....dal ce nam ojacat treca smjena ...?!
< Poruku je uredio sweet insanity -- 22.5.2011 23:13:13 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:17:34
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Joj i ja imam problemcica s ledjima,strasno me bole,a jos mi je gore kad hodam,svaki put kad stanem na lijevu nogu nesto me strecne ispod g.... ,kao da se neki zivac prikljesti. E jesam vam fino opisala,svaka mi cast.
identicno, ali se jos moze i izdrzati dok se skroz ne preforsiras i onda ostanes ukocena ko ja
Tako sam i ja...može se još, de sagni se, de veš, de kadu oribaj...pa završila nepokretna, danima me troje ljudi dizalo u WC, da ne spominjem koji su to bolovi bili. Tako da...nemojte se s tim zezati!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:40:26
Selma.A.M
mersihi iskrene čestitke
A malena ni manje-ni više nego 2 kile mm i kolega brojali ...A gdje su još 2-3 šnicle,pa paprike a ćevape samo onako bez hljeba nabodem na vilicu mmm a oni vreli tek sa roštilja ......... Jao žene jest meni naumpo keks ali niht do 3 juna a možda i do jula ko zna ... Aaaa ima da pobudalim totalno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:44:56
animagical
hej zene evo i mene mersihu sam upratila na fejsu, kaze da su dobro, malo kaze bole bradavice od dojenja ali dobro...vidjela sam i sliku, beban joj ej presladak...rodila u petak, a vec na netu, svaka cast nema sta sta to vi tracate?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 22.5.2011 23:48:36
animagical
sweet vidis ti selmu...kako to ona za keks... ja od decembra samo gledam i hocu da placem, a ona dvije sedmice ne moze da strpi...cccc...doduse meni je vala dodijalo da mi je vise roditi
< Poruku je uredio animagical -- 22.5.2011 23:49:14 >
Da li je do ćevapa ili je do mirisa prirode i pokošene trave podsjetilo me na vrijeme prije nekih 5-6 godina kada smo tek planirali našeg dječaka ...........
Animagical javim ti se 3.juna dva-tri sata poslije kontrole taman i da stignem ostaviti malca kod koga možda kod komšinke kakve
sweet vidis ti selmu...kako to ona za keks... ja od decembra samo gledam i hocu da placem, a ona dvije sedmice ne moze da strpi...cccc...doduse meni je vala dodijalo da mi je vise roditi
I kod mene je od decembra tako da te u potpunosti razumijem....
palacinken jesi ti uzimala nesto od lijekova ili je samo proslo? joooj ovo ce kod mene fakat potrajati! ja sam danas popila apaurin od 2 mg, malo mi se misici opustili, malo muz masiro ledom i ko bilo malo bolje...a evo opet me boli ja sam doduse imala i prije trudnoce ovakve epizode a nikad nisam otisla dr da vidim sta je u pitanju, ma sigurno ukljestenje nerva ishiadikusa
eh moja selma, jedino jadru da ti posaljem... nema ni kod mene nista, od 9. decembra ali prosle godine.... jednom prevarih hasim i to podavno, ima sigurno 2 mjeseca... pa sutim i trpim, a hasim jadan neurozan, trese se ko struja
Eto sad počele sebe sažaljevati ,a u pitanj sam trenutno ja,vi i vaše gopođice su se navikle da apstiniraju,a moja je još mlada,tek je na početku
Aaa pa ja sam stvarno pobudalila (no hard feelings ) aj što špreham engleski
Eto sad počele sebe sažaljevati ,a u pitanj sam trenutno ja,vi i vaše gopođice su se navikle da apstiniraju,a moja je još mlada,tek je na početku
Aaa pa ja sam stvarno pobudalila (no hard feelings ) aj što špreham engleski