|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.5.2011 20:10:22   
Hannica
461,461,461,461,461.....
pamtim na kojoj stranici je recept za krofne,danas sam vec slatko pravila a zelim probati nekad. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11526
22.5.2011 20:16:03   
Hannica
Joj i ja imam problemcica s ledjima,strasno me bole,a jos mi je gore kad hodam,svaki put kad stanem na lijevu nogu nesto me strecne ispod g.... user posted image ,kao da se neki zivac prikljesti.
E jesam vam fino opisala,svaka mi cast.user posted image
A,imam jos punooo posla,ispeglat  par kosulja koje sam ostavila za poslije danas kad sam peglala ves,okupat sebe,Hanu,ocistit kupatilo,oprati sudje od vecere.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11527
22.5.2011 20:22:20   
Sonja
krofnice gotoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bujrum zene navaliteuser posted image user posted image

i ja sam pravila malene i super su samo sto cu slijedeci put staviti vise secera a manje praska za pecivouser posted image

svaka cast..ovaj recept je super brz i lakuser posted image user posted image
samo su mi ledja otpalauser posted image

hannice da znas kako je mene neki dan uhvatio taj zivac sto ti kazes...vjeruj nisam mogla stat na noge do wc oplacem svaki put..bas sam pisala na rr taj dan da me boli
ma katastrofa nisam se mogla pomjerituser posted image
i mama mi nabavi neke tab. sto daju na ginekologiji trudnicama protiv bolova i popijem 1 pa me prestalo kroz 2-3h kao opustilo malo
al i sad me nekad uhvati ali puno manje
moguce je da je to od ruznog polozaja ..

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11528
22.5.2011 20:23:32   
sweet insanity
Ma bivalo je to i kod mene, navodno beba takne zivas pa onda dok se ne pomjeri malo tako bude, nalik na isijas...

< Poruku je uredio sweet insanity -- 22.5.2011 20:29:12 >

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11529
22.5.2011 20:24:30   
Hannica
Ja mislim da je kod mene od predugog stajanja,cijeli dan sam na nogama,i juce me uhvatilo ali malo manje,danas mi smeta cak i kad sjedim ako se fino ne namjestim.user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11530
22.5.2011 20:27:11   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma bivalo je to i kod mene, navodno beba talne zivas pa onda dok se ne pomjeri malo tako bude, nalik na isijas...

Ma ne vjerujem ja da je do bebe,jos su male.user posted image
Joj kad se sjetim svoje prve trudnoce ljubomorna sam sama na sebe.user posted image Nikad nista me nije zabolilo,meni bilo cudno kad neko kaze da ga ledja bole,kontam ne moze to biti od trudnoce.user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11531
22.5.2011 20:27:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ma bivalo je to i kod mene, navodno beba talne zivas pa onda dok se ne pomjeri malo tako bude, nalik na isijas...

Ma ne vjerujem ja da je do bebe,jos su male.user posted image
Joj kad se sjetim svoje prve trudnoce ljubomorna sam sama na sebe.user posted image Nikad nista me nije zabolilo,meni bilo cudno kad neko kaze da ga ledja bole,kontam ne moze to biti od trudnoce.user posted image

Meni je to bilo oko 3.mjeseca i oko 7.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11532
22.5.2011 20:30:10   
Sonja
meni sutra 12 sed.user posted image user posted image
jel ono sa 13sed. kraj 3.mjesecauser posted image ili da ja racunam po svom da je sa 12sed.user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11533
22.5.2011 20:31:30   
Hannica
Ma hajd,od cega je god nase je da trpimo.user posted image I da 100% znamo sta je uzrok nista nam ne bi pomoglo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 11534
22.5.2011 20:33:11   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sonja

meni sutra 12 sed.user posted image user posted image
jel ono sa 13sed. kraj 3.mjesecauser posted image ili da ja racunam po svom da je sa 12sed.user posted image

Mene ticker prebacio u 4 mjesec kad je bilo 13+ 3 ili 4.user posted image
Meni je sutra zadnji dan 15-e sedmice.user posted image Skoro pola trudnoce.user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11535
22.5.2011 20:33:47   
Sonja
MALENAAAAAA
ne mogu da prestanem jest ova mala okrugla zlauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11536
22.5.2011 20:39:06   
sweet insanity
Joj krofne, a kod mene imaju oblatne, mm ih voli al i ja, samo ja nemam kontrolu kad to jedem pa se kontam dal da pocnemuser posted image Ipak tu ide kila secerauser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11537
22.5.2011 20:42:51   
Sonja

vjeruj ja ove napravila i super su al mi i dalje slika onih iz pekare "tusanj" one sa cokoladnim prelivomuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11538
22.5.2011 20:47:08   
sweet insanity

vjeruj ja ove napravila i super su al mi i dalje slika onih iz pekare "tusanj" one sa cokoladnim prelivomuser posted image user posted image user posted image

Trk u pekaruuser posted image   A kontam, pa mogla si napravit kakav preljev pa ih prelit iduci put :)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11539
22.5.2011 20:50:33   
ziki
Vece trudnice, kako ste mi?Vidom ko o cemo ovamo o hraniuser posted image . Ja sam danas imala punu kuci trogodisnjaka koji su se odusevili Juricem na torti(sreca pa su mali i ne mahanisu previse user posted image ) Evo me sad natecena ko balon, samo sto ne poletim. Zvanicno izjavljujem ne pada mi napamet vise fondant pravit, nisam ja(a mi mm) od tog posla

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11540
22.5.2011 20:51:23   
animagical
joooj vi samo o hraniuser posted image a ja gladna,ali ne bih nista slano vec bas slatko....a ne smijem... uh moram ujutru raniti, imam neki upis ocjene da me ne promasi, pa prekosutra istouser posted image jest ih lijepo upisivatiuser posted image a u utorak moram ujutru u pola 7 biti na jezeru za onaj ogttuser posted image znaci da krenem oko 6 i 15user posted image mislice mi komsiluk koji samo viri na proozore da se idem poroditiuser posted image uu hanice jesi zgodna zenauser posted image macak i pouser posted image

Neposredna veza do poruke: 11541
22.5.2011 20:59:07   
Sonja

Trk u pekaruuser posted image   A kontam, pa mogla si napravit kakav preljev pa ih prelit iduci put :)

ja u mosniku a znas gdje je pekara skoro kod skvera mrsko mi vala do tamouser posted image
a preliv slijedeci put obaveznouser posted image a sad cu ih malo prelit usecerenim jagodamauser posted image user posted image

ziki nemirku sretan rodjendan i sve najbolje
a ti zeno sad noge u zrak i odmaraj

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11542
22.5.2011 21:02:40   
animagical
eee da sretan malenom rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image a mama sad noge u zrak, nek posprema neko drugiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11543
22.5.2011 21:17:04   
sweet insanity
Takodjer sretan rodjendan i od nasuser posted image
Animagical, a zasto ne smijes slatkouser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11544
22.5.2011 21:22:51   
animagical
na dijeti zbog 6 kg do 22. sedmiceuser posted image eh zivotauser posted image zato idem i na ogtt

Neposredna veza do poruke: 11545
22.5.2011 21:23:09   
Hannica
Cestitke i od mene malenom "zikiju". user posted image

Neposredna veza do poruke: 11546
22.5.2011 21:36:39   
Anoniman
Vidim niko da mi rezime napise user posted image , ali poznavajuci vas predpostavljam da se pricalo o hrani, hrani, hrani, hrani....i keksu user posted image .
Nama bilo lijepo, cura pravp uzivala u prirodi, svasta novo naucila... ja sam da ne ureknem dobro, trebala bih ovih dana na kontrolu. Nadam se da ste sve ok... Ljubac od nas user posted image

ps. Malenom Nemirku srecan rodjendan i sve najljepse od srca user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 11547
22.5.2011 21:44:50   
ziki
Hvala tete trudniceuser posted image . Jedva cekam da se Nemirku pridrijema pa da oborimo nas dvoje.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11548
22.5.2011 21:45:39   
sweet insanity
Evo Selma nam viriuser posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11549
22.5.2011 22:04:05   
Selma.A.M
Evo vratila se ja sa roštilja....Okupali malca, i sad je naredu mm pa ja dok se ugrije bojler,a već mi se spava....Pojela sam danas 2kg ćevapa sa roštilja mmmmmmm,meni omiljene .....
Ziki malenom sretan rođenadan ....
Jelena nam se vratila user posted image user posted image

Ostale ženice user posted image user posted image user posted image user posted image  ...Spominjala sam vas par puta i sve tokom žvakanja vrući ćevapčića i paprika sa roštilja user posted image

Neposredna veza do poruke: 11550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *