Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 22:21:43
enči80
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: enči80
Odoh ja odavde,svakako sam manjina Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbliža pa ko me primi.
Ako ćeš doći sa 2 kile Harijevih ćevapa, primit ću te ja kod sebe u stan, ma kakav stan, u krevet ću te primit
Nema problema,usput mi je.Ja ti trenutno živim u D.Vakufu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 22:22:22
enči80
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80
Odoh ja odavde,svakako sam manjina Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbliža pa ko me primi.
Neka tebe.Ti si moj zemljak.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 22:40:05
palachinken
Jao žene, pa nigdje nikog Ja sam, po prvi put u životu, pravila punjene paprike, za sutra. Vala, i bolje sam jela Dijelom su se zalijepile za dno, a onaj fil unutra je nekako zbijen. Meščini da ću trebat više riže staviti u smjesu da joj da na rastresitosti. Hajd, kad se popavlači, dobro je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 22:53:46
enči80
Pored riže ja stavim krušnih mrvica pa smjesa bude skroz razabrana.Probaj ,neće ti ništa promijeniti ukus a super je. Obično na 500gr mesa ide 100gr riže,pa se ravnaj.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 22:56:18
malena27 RR
previse ti je gusto punjenje, dodaj slobodno malo tople vode da fil bude rjedji... i moje prve futrovane paprike su bile dobro nabijene-dok nisam skontala da mi je fil gust
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 23:41:52
enči80
...ili malo mlijeka
Šta je ovo?Nigdje nikoga,gdje to dr.A čitav dan? Izgleda da je i meni u krpe .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 23.5.2011 23:52:06
animagical
.ma evo me, ako za mene pitas bila na faxu haman cijeli dan,slomila se nesto...dosla i spavala...pa usisavala pa rucak...idem vala i jos malo u krevet cekam da muz nesto zavrsi sto radi na komp...moram ustati prije 6 zbog onog smijesnog nalaza ujutru kako tvoji bebici?? guraju li? kakav je osjecaj imati dvoje u stomaku
Dobro su dok udaraju,mislim da se okreću pa mi je malo mučno u pupi.P šta ja znam,mogu ti reći samo da je teže sa dvije ali nema tu neke velike razlike jedino što me više leđa bole.
Sretno ti sutra,držim fige da sve bude ok
< Poruku je uredio enči80 -- 24.5.2011 0:03:07 >
Laku noć i lijepe snove vam želim!
ja sam jutros slomljena, od vikenda me drzi umor, i umjesto da jucer poslije posla legnem kao normalna trudnica jer sam se bas umorila na poslu, ja nastavim orati po kuci, prvo sebi napravim rucak, povrce razno, mljac, pa onda mm napravim grah, pa nam onda napravim krofnice by malena, između toga peri suđe, slaži suđe, slazi ves, prosti novi, napravi kafu, e pa satrala sam se i jutros cim sam oci otvorila razmisljam kako cu leci popodne...a kako li cu dan izgurati to je vec pitanje.....
i da zbog krofnica sam jutros pola kg teza ko nije pravio neka ne pokusava pogubne su za poguzije
dobro dosla ciciban, tu smo negdje sa terminom, u dvije sedmice :) jesi li bila skoro na pregledu? znas li spol?
Eh jutro i od mene..sinoc mm radio pa nisam bila online jer je zaposjeo komp....Dobrodoslica novim clanovima, ima ciciban koliko upratih i jos jedna (izvinjavam se sto ne zapamtih al u svakom slucaju dobrodosle Kako ste ovog jutra?
.i da vidim vi se sve uvezale na fb...mene niko ne zove
Mea evo mene poslacu ti na pp ime pa dmi posalji zahtjev... Jutro i od mene ja se spremam u 11 zubaru ah idem vaditi taj famozni zivac ako ne pobjegnem muzu kad dodojemo pred ordinaciju ..Sta ima kod vas nisam citala nemam vremena nadam se da je sve okkk..
Jutro i od mene, ja sam sva rasštimana. Ovo ispod rebara me boli užasno, juče sam hitno kod dr bila. Sa bebom je sve u redu, mišo ima 2700 gr, otvaranje lagano krenulo, jedan tanak prst. Dr kaže da je najverovatnije mišić uklješten a ako ne popusti do sutra onda na plućno da provjerim da nije nešto nedaj Bože na plućuma promaklo. Spavala sam sjedeći, probala da legnem pa je mm morao da me podigne jer ja nisam mogla ni da maknem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja od jutros lakse gledam valjda zato sto sam juce poslije posla sve spojila i prespavala. ustala samo da se okupam i jedem a mm me sve sluso i poradio po kuci (bar ono osnovno)
Jutro i od mene ja se spremam u 11 zubaru ah idem vaditi taj famozni zivac ako ne pobjegnem muzu kad dodojemo pred ordinaciju ..Sta ima kod vas nisam citala nemam vremena nadam se da je sve okkk..
Jutro i od mene, ja sam sva rasštimana. Ovo ispod rebara me boli užasno, juče sam hitno kod dr bila. Sa bebom je sve u redu, mišo ima 2700 gr, otvaranje lagano krenulo, jedan tanak prst. Dr kaže da je najverovatnije mišić uklješten a ako ne popusti do sutra onda na plućno da provjerim da nije nešto nedaj Bože na plućuma promaklo. Spavala sam sjedeći, probala da legnem pa je mm morao da me podigne jer ja nisam mogla ni da maknem
Mashala bebice Znaci i ti si se odskrinula I ja zjapim jedan prst od prosle sedmice tek, na pocetku devetog, tak u tvom periodu sam bila zatvorena...znaci dinamicno je i kod tebe
Ziki draga pa smijes li icim namazat? mogu mislit kako te boli...... a nije ti zuc nista spominjao?
Palačinko ja sam već krofnu smazala, i to čokoladnu, po izboru mm a jogurt ponomasni od strah me da pogledam % mm ispijam, tako je to kad čovjek vjeruje da snaga na usta ulazi (neće on meni više 1.doručak kupovat) Sensija ispitivala je ona kako boli i rekla da nije žuč jer ovov boli skoro ispod pazuha, pa niže. Sweet odškrinuta nego šta, ovaj put i kasnim, sa prvim sam tako od kraja 8 mislim 34 nedelja bila prst otvorena. Hodaćemo mi otvorene još neko vrijeme
< Poruku je uredio ziki -- 24.5.2011 8:48:15 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Partner i finansije lejla_r
Znate li kolika je plata vaseg muza/partnera, zna li on kolika su tacno vasa primanja?
a. ne znamo iznos plate jedno drugog (39%) b. znamo iznos plate jedno drugog (54%) c. znam kolika je njegova plata, on ne zna kolika je moja (4%) d. ne znam kolika je njegova plata, on zna kolika je moja (3%)
Broj svih glasova: 184
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!