|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.5.2011 22:21:43   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: enči80

Odoh ja odavde,svakako sam manjina user posted image Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbližauser posted image pa ko me primi.

Ako ćeš doći sa 2 kile Harijevih ćevapa, primit ću te ja kod sebe u stan, ma kakav stan, u krevet ću te primit user posted image user posted image user posted image

Nema problema,usput mi je.Ja ti trenutno živim u D.Vakufu.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11776
23.5.2011 22:22:22   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: enči80

Odoh ja odavde,svakako sam manjina user posted image Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbližauser posted image pa ko me primi.

Neka tebe.Ti si moj zemljak.user posted image

user posted image user posted image
user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11777
23.5.2011 22:40:05   
palachinken
Jao žene, pa nigdje nikog user posted image Ja sam, po prvi put u životu, pravila punjene paprike, za sutra. Vala, i bolje sam jela user posted image user posted image user posted image Dijelom su se zalijepile za dno, a onaj fil unutra je nekako zbijen. Meščini da ću trebat više riže staviti u smjesu da joj da na rastresitosti. Hajd, kad se popavlači, dobro je user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11778
23.5.2011 22:53:46   
enči80
Pored riže ja stavim krušnih mrvica pa smjesa bude skroz razabrana.Probaj ,neće ti ništa promijeniti ukus a super je.
Obično na 500gr mesa ide 100gr riže,pa se ravnaj.

Neposredna veza do poruke: 11779
23.5.2011 22:56:18   
malena27 RR
previse ti je gusto punjenje, dodaj slobodno malo tople vode da fil bude rjedji... i moje prve futrovane paprike su bile dobro nabijene-dok nisam skontala da mi je fil gust user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11780
23.5.2011 23:41:52   
enči80
...ili malo mlijeka

Šta je ovo?Nigdje nikoga,gdje to dr.A čitav dan?
Izgleda da je i meni u krpe .

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 11781
23.5.2011 23:52:06   
animagical
.ma evo me, ako za mene pitasuser posted image bila na  faxu haman cijeli dan,slomila se nesto...dosla i spavala...pa usisavala pa rucak...idem vala i jos malo u krevet cekam da muz nesto zavrsi sto radi na komp...moram ustati prije 6 zbog onog smijesnog nalaza ujutruuser posted image kako tvoji bebici?? guraju li? kakav je osjecaj imati dvoje u stomakuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11782
24.5.2011 0:02:06   
enči80
Dobro su dok udaraju,mislim da se okreću pa mi je malo mučno u pupi.P šta ja znam,mogu ti reći samo da je teže sa dvije ali nema tu neke velike razlike jedino što me više leđa bole.

Sretno ti sutra,držim fige da sve bude okuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 24.5.2011 0:03:07 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 11783
24.5.2011 0:03:50   
enči80
E jesam ti objasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11784
24.5.2011 0:06:09   
animagical
heheh suti i trpi tj uzivajuser posted image ionako ces duze od mene :Puser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11785
24.5.2011 0:33:47   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

heheh suti i trpi tj uzivajuser posted image ionako ces duze od mene :Puser posted image

user posted image user posted image user posted image

Laku noć i lijepe snove vam želim!

Neposredna veza do poruke: 11786
24.5.2011 7:14:11   
animagical
Nemaju glukozeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11787
24.5.2011 8:18:47   
mea29
jutro....kad vec animagical nije pristavila evo ja cu user posted image user posted image user posted image nista od vađenja nalaza?

ja sam jutros slomljena, od vikenda me drzi umor, i umjesto da jucer poslije posla legnem kao normalna trudnica jer sam se bas umorila na poslu, ja nastavim orati po kuci, prvo sebi napravim rucak, povrce razno, mljac, pa onda mm napravim grah, pa nam onda napravim krofnice by malena, između toga peri suđe, slaži suđe, slazi ves, prosti novi, napravi kafu, e pa satrala sam se i jutros cim sam oci otvorila razmisljam kako cu leci popodne...a kako li cu dan izgurati to je vec pitanje.....

i da zbog krofnica sam jutros pola kg teza user posted image user posted image user posted image user posted image ko nije pravio neka ne pokusava pogubne su za poguzije user posted image

dobro dosla ciciban, tu smo negdje sa terminom, u dvije sedmice :) jesi li bila skoro na pregledu? znas li spol?

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 11788
24.5.2011 8:21:39   
mea29
i zaboravih user posted image za sve drage trudnice...i da vidim vi se sve uvezale na fb...mene niko ne zove user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11789
24.5.2011 8:24:57   
sweet insanity
Eh jutro i od mene..sinoc mm radio pa nisam bila online jer je zaposjeo komp....Dobrodoslica novim clanovima, ima ciciban koliko upratih i jos jedna (izvinjavam se sto ne zapamtih al u svakom slucaju dobrodosleuser posted image Kako ste ovog jutra?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11790
24.5.2011 8:30:19   
sanela.asja
.i da vidim vi se sve uvezale na fb...mene niko ne zove

Mea evo mene poslacu ti na pp ime pa dmi posalji zahtjev...user posted image
Jutro i od mene ja se spremam u 11 zubaru ah idem vaditi taj famozni zivac user posted image user posted image ako ne pobjegnem muzu kad dodojemo pred ordinaciju user posted image ..Sta ima kod vas nisam citala nemam vremena nadam se da je sve okkk.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11791
24.5.2011 8:30:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Dodala sam još tri imena na onaj poduži spisak imena i za sad su moja tri favorita (možda što su nova na spisku user posted image )

- Ariana
- Nedžla
 -Nejra

user posted image user posted image user posted image

Ariana mi se pravo svidjauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11792
24.5.2011 8:31:13   
ziki
Jutro i od mene, ja sam sva rasštimana. Ovo ispod rebara me boli užasno, juče sam hitno kod dr bila. Sa bebom je sve u redu, mišo ima 2700 gr, otvaranje lagano krenulo, jedan tanak prst. Dr kaže da je najverovatnije mišić uklješten a ako ne popusti do sutra onda na plućno da provjerim da nije nešto nedaj Bože na plućuma promaklo. Spavala sam sjedeći, probala da legnem pa je mm morao da me podigne jer ja nisam mogla ni da maknem

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11793
24.5.2011 8:31:39   
Sensia
Jutro zenice,

Ja od jutros lakse gledam valjda zato sto sam juce poslije posla sve spojila i prespavala. ustala samo da se okupam i jedem user posted image  a mm me sve sluso i poradio po kuci (bar ono osnovno)

imal soljica za mene, bas sam za jednu....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11794
24.5.2011 8:32:32   
palachinken
ja gladna.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11795
24.5.2011 8:34:13   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

ja gladna.

Eat then user posted image !!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 11796
24.5.2011 8:34:48   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutro i od mene ja se spremam u 11 zubaru ah idem vaditi taj famozni zivac user posted image user posted image ako ne pobjegnem muzu kad dodojemo pred ordinaciju user posted image ..Sta ima kod vas nisam citala nemam vremena nadam se da je sve okkk.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno kod čika Zubeuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 11797
24.5.2011 8:37:32   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro i od mene, ja sam sva rasštimana. Ovo ispod rebara me boli užasno, juče sam hitno kod dr bila. Sa bebom je sve u redu, mišo ima 2700 gr, otvaranje lagano krenulo, jedan tanak prst. Dr kaže da je najverovatnije mišić uklješten a ako ne popusti do sutra onda na plućno da provjerim da nije nešto nedaj Bože na plućuma promaklo. Spavala sam sjedeći, probala da legnem pa je mm morao da me podigne jer ja nisam mogla ni da maknem

Mashala bebiceuser posted image Znaci i ti si se odskrinulauser posted image I ja zjapim jedan prst od prosle sedmice tek, na pocetku devetog, tak u tvom periodu sam bila zatvorena...znaci dinamicno je i kod tebeuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11798
24.5.2011 8:37:39   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ziki

Ziki draga pa smijes li icim namazat? mogu mislit kako te boli...... a nije ti zuc nista spominjao?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11799
24.5.2011 8:47:42   
ziki
Palačinko ja sam već krofnu smazala, i to čokoladnu, po izboru mmuser posted image a jogurt ponomasni od strah me da pogledam % mm ispijam, tako je to kad čovjek vjeruje da snaga na usta ulaziuser posted image (neće on meni više 1.doručak kupovat)
Sensija ispitivala je ona kako boli i rekla da nije žuč jer ovov boli skoro ispod pazuha, pa niže.
Sweet odškrinuta nego šta, ovaj put i kasnim, sa prvim sam tako od kraja 8 mislim 34 nedelja bila prst otvorena. Hodaćemo mi otvorene još neko vrijemeuser posted image

< Poruku je uredio ziki -- 24.5.2011 8:48:15 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 11800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  470 471 [472] 473 474   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Partner i finansije
lejla_r

Znate li kolika je plata vaseg muza/partnera, zna li on kolika su tacno vasa primanja?

a. ne znamo iznos plate jedno drugog (39%)

b. znamo iznos plate jedno drugog (54%)

c. znam kolika je njegova plata, on ne zna kolika je moja (4%)

d. ne znam kolika je njegova plata, on zna kolika je moja (3%)

Broj svih glasova: 184

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *