|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  471 472 [473] 474 475   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.5.2011 8:47:53   
Ina86
Jutro zenice, kako ste vi jutros, ja kao da me voz pregazio, ne odgovara mi ovo vrijemeuser posted image
Selma meni je prelijepo ime Nejra, ja na spisku imam trenutno bas to ime i jos Nejla, al ima jos vremena user posted image
Vidim ima vas i odskrinutih, masallah, primice se polahko...

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 11801
24.5.2011 8:53:14   
palachinken
kod ziki i sweet promaja user posted image user posted image user posted image

ziki, žao mi je što te spopalo, ali ti si žena amazonka, predeverat ćeš!

danas aBd u školu za trudnice, pa usput na fornette (zato se čuvam i gladujem user posted image ) a poslije posla kod doktora.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 11802
24.5.2011 8:59:04   
bebacha
a da se nisi preforsiralauser posted image mene to pred kraj trudnoce znalo bolit al popusti nakon nekog vremena

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11803
24.5.2011 9:11:01   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

hahhahaha e pa cestitam sama sebiuser posted image    ...ja sve cekam da se ovo pomakne al nikako... jedva cekam pregled sljedece sedmice aBd da vidimo dokle smo. Nadam se da ce biti sve ok i da cu saznati ko se nalazi u pupi user posted image
Hvala malenauser posted image

Cestitke na 4 mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 11804
24.5.2011 9:14:48   
ziki
Jbg ako je ovo što radim za preforsirat, amazonka kapituliralauser posted image Mene je ovo i sa prvim boljelo al 2 dana i prošlo a sad baš dugo traje i taman kad je krenulo da prolazi zaboljelo još jače. Baš je poražavajuća činjenica da ne možeš da se pomjeriš već da zoveš u pomoć, još ni za to nemaš dovoljno snage da vikneš jako nego s pola glasa. Jes me crnjak spuco

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 11805
24.5.2011 9:19:20   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

Jbg ako je ovo što radim za preforsirat, amazonka kapituliralauser posted image Mene je ovo i sa prvim boljelo al 2 dana i prošlo a sad baš dugo traje i taman kad je krenulo da prolazi zaboljelo još jače. Baš je poražavajuća činjenica da ne možeš da se pomjeriš već da zoveš u pomoć, još ni za to nemaš dovoljno snage da vikneš jako nego s pola glasa. Jes me crnjak spuco

Stvarno nemam pojma kaj bi to moglo bitiuser posted image Mene recimo ovih dana spopalo lupanje srca, a nemam pojma sa cime to ima veze.....bilo isto tak jednom par dana pa stalo i evo danas i jucer...mozda kako beba raste pa stisce sve.....a mozda je i tebi bol od toga...

< Poruku je uredio sweet insanity -- 24.5.2011 9:22:09 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 11806
24.5.2011 9:21:44   
ciciban26
Mea29 bila sam prije 10.-ak dana na pregledu ali moja bebaca je pravi folirant,prvo se uspavala a onda uvalila stopalo tamo gdje nije trebala ( bez obzira sto je mama prije pregleda nagovarala da ne bude stidna ).. Tako da nam ostaje da cekamo naredni pregled i nadamo se da ceuser posted image biti vise raspolozena user posted image .
Znas li ti je liuser posted image ili user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 11807
24.5.2011 9:33:20   
mea29
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Mea29 bila sam prije 10.-ak dana na pregledu ali moja bebaca je pravi folirant,prvo se uspavala a onda uvalila stopalo tamo gdje nije trebala ( bez obzira sto je mama prije pregleda nagovarala da ne bude stidna ).. Tako da nam ostaje da cekamo naredni pregled i nadamo se da ceuser posted image biti vise raspolozena user posted image .
Znas li ti je liuser posted image ili user posted image

jos ne znam user posted image user posted image user posted image kad sam bila na mjerenju nuhalnog nabora bila je 13 sedmica pa je bilo rano za vidjeti, sljedeci pregled mi je  tek 03.06. jedva cekam odbrojavam sate ne dane...jedva cekam da vidim bebu, kako napreduje i spol :) jesi li vec osjetila pokrete?

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 11808
24.5.2011 9:44:10   
sweet insanity
Idacho, vidim virisuser posted image Ides li tudej u skolicu?

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11809
24.5.2011 9:50:04   
Anica1
Drznice, ja sam te dodala na FB, nadam se da nisam pogrijesila osobu hehe. Ti studiras na Pedagoskom fakultetu? 

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 11810
24.5.2011 9:55:53   
idacha
mashallah, ne mozete ni 10 stranica ispisati za jedan danuser posted image user posted image user posted image user posted image
dok sve iscitam, umorih se :)

sweet, idem aBd... valjda sta uspijem i da ''odradim''... ja ko invalid.. sinoc uzas spavala.. gospodja me ubi, jedva se okrecem sa jedne na drugu stranu, toliko me bole ''kosti' dole.. sinoc sam se pravo ufrkala bila.. kontala da je krenulo, matere mi mile, a ja ni uloska nemam jos uvijek.. jutros pricam sa mm, rekoh ''koliko vec danas idem pokupovati sta mi treba za porodilista'''...
i meni srce udara ko ludo... juce puls 110, mashallah, ko da maraton trcim.. ja inace imam ubrzan rad srca, tzv ''sportsko srce''-nidje veze :)

sta ima kod vas? kako ste mi vi?
malena, kako si nam ti od jutros? citam da si u belaju sa ledjima.. bas mi je zao, nadam se da ce brzo proci..
jeloooooooooooouser posted image user posted image user posted image i sve ostaleee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 11811
24.5.2011 9:59:26   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

mashallah, ne mozete ni 10 stranica ispisati za jedan danuser posted image user posted image user posted image user posted image
dok sve iscitam, umorih se :)

sweet, idem aBd... valjda sta uspijem i da ''''odradim''''... ja ko invalid.. sinoc uzas spavala.. gospodja me ubi, jedva se okrecem sa jedne na drugu stranu, toliko me bole ''''kosti'' dole.. sinoc sam se pravo ufrkala bila.. kontala da je krenulo, matere mi mile, a ja ni uloska nemam jos uvijek.. jutros pricam sa mm, rekoh ''''koliko vec danas idem pokupovati sta mi treba za porodilista''''''...
i meni srce udara ko ludo... juce puls 110, mashallah, ko da maraton trcim.. ja inace imam ubrzan rad srca, tzv ''''sportsko srce''''-nidje veze :)

sta ima kod vas? kako ste mi vi?
malena, kako si nam ti od jutros? citam da si u belaju sa ledjima.. bas mi je zao, nadam se da ce brzo proci..
jeloooooooooooouser posted image user posted image user posted image i sve ostaleee

Nadjemo se onda u pola 1 na onoj stanici? Mene sto se tice mozemo i ranije pa popit negdje kafu?? A trebas lagano pripremit to, s obzirom da si uvjerena da ce on uskoro napoljeuser posted image Mi sutra ulazimo u week broj 39user posted image I da, i ja jedva spavam sada....ko jaje se prevrcem s jedne na drugu stranu, al bukvakno ko jajeuser posted image Na ledjima mi tesko, pa na jendu stranu pa zaboli pa na drugu, pa se taman namjestim pa mi se pripishkiuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 24.5.2011 10:02:02 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 11812
24.5.2011 10:07:39   
idacha
ma, ja stvarno ne znam... ispadoh najgora :) samo se zalim, al sta cuuser posted image user posted image user posted image sve sam mislila da ce mi ova user posted image biti drugacija tj laksa od prethodne, a ispada ista, ako ne i teza, jos plus sto imam ovog malenog harambasu da se borim sa njim :)
mislim da sam definitivno trudnica kojoj je najvise dojadilouser posted image user posted image user posted image

hoces u povratku sa vjezbica da svratis samnom do mercatora da pokupim kolica i bezbeli potrosim jos sta para, pa da tamo popijemo kafu?
sinoc, u onoj frci, skontah da nisam kupila ni odjelce za iznosenje bebe.. ma, ja sam haos... ko da sam 6ti mje, pa imam vremena...
tacno mi dodje da se osmaraim :)

Neposredna veza do poruke: 11813
24.5.2011 10:11:03   
sweet insanity
Moze tako, poslije vjezbica pa cu te nagovorit da vise pokupujes te stvarciceuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 11814
24.5.2011 10:11:39   
ciciban26

jos ne znam user posted image user posted image user posted image kad sam bila na mjerenju nuhalnog nabora bila je 13 sedmica pa je bilo rano za vidjeti, sljedeci pregled mi je  tek 03.06. jedva cekam odbrojavam sate ne dane...jedva cekam da vidim bebu, kako napreduje i spol :) jesi li vec osjetila pokrete?

[/quote]

Stvarno nema nista ljepse nego gledati to malo bebce kako se vrti u stomaku,mase rukicama i nogicama..i ja svaki put jedva cekam pregled ali mi to tako brzo prodje user posted image ..
Nama je danas 20. sedmica tako da vec fino osjetim javljanje bebe,osjetila sam jos prije 2 sedmice ali nisam znala da je to-to user posted image
Meni doktor nikad nije spomenuo taj nuhalni nabor user posted image ..nadam se da je sve ok..
Brzo ce 03.06. pa ces uzivati gledajuci svoju bebicu user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 11815
24.5.2011 10:16:10   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam i dalje fokusirana samo na Imrana, jer sam njega svjesna.. ove bebe jos fakat nisam, pa sam vjerovatno zato ovako nonsalantna...

superiska onda... Imija ostavljam kod mame, pa cu joj reci da me ne ceka :)
odoh sada da uradim sta po kuciuser posted image em mi mrsko, em mi tesko... bljak...
sweet, pola 1 na starom mjestu :)

zaboravih pozeljeti toplu dobrodoslicu novim clanovima... Ina, Ciciban, welcomeeeeeeeeeee

Neposredna veza do poruke: 11816
24.5.2011 10:17:21   
sweet insanity
Idacho, meni ce doc drugarica kratko prije skolice oa ce nas ona odbacit sa bi-bi do skole pa mozemo onda i oko 15 do 1 krenut,a?Nazovem te ja 15 min prije neg podjemo pa da ti kazem gdje je ostavila bi-biuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11817
24.5.2011 10:30:12   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11818
24.5.2011 10:32:47   
leonora
Pozdrav user posted image . Vidim neko spominje bol ispod rebara, tako nešto. I mene je zaboljelo jednu noć, tako da me probudilo, htjela se valjda okrenuti na drugu stranu, kad ono žignu, ajojj, kad sam počela jaukati, baš neka bol čudna, kao da se nešto odljepljuje, ispod grudi, nisam mogla da udahnem duboko, svaki put jauknem, da se okrenem ili ustanem, nije bilo šanse, i ja sam tu noć spavala sjedeći u krevetu, tako mi lakše bilo, i boljelo me i to jutro do poslijepodne i prestalo, odjednom. I onda opet nakon 2 dana, ali kraće je trajala bol, par sati i popustilo. Šta je to bilo, pojma nemam... A dosad 3 puta sam imala strašan grč i to kad spavam na desnom boku, probudi me, ma to je strašno, lijeva noga i lijeva strana gospođe zaboleeeee, a uuuuu, tako da odsad spavam samo na lijevoj strani ili na leđima. Počele i meni te neke smetnje... a i vrijeme je trideset sedma sam sedmica... Tako osjetim i pritisak i težinu dole, kao da ću se svakog dana poroditi. Ja ne znam da li sam odškrinuta, nije me u četvrtak na kontroli pregledala ginekološki, ali sad u petak hoće sigurno... Radila sam ctg, sve je ok, uz ok, samo mi reče kao da je beba malo sitnija, ali kao i ti si sitna... ali bitno je da raste i dalje...Ja se zbunih ni ne pitah ju kolika je beba, koliko teži prema procjeni... valjda neće biti presitna, bojati ću se je uzeti tako malu ako bude. To mi čudno, dosad mi nije nikad rekla da je sitna, uvijek samo kaže sve je ok, beba odgovara sedmici trudnoće u kojoj se nalazi... a onda tako ubace bubicu u uho, da se sekiram... Ma i ne očekujem nekog diva, ali ono da nije ni minijaturica... Ma neka sve bude ok, da joj je sve razvijeno, a udebljaće se kad se rodi, ima kad...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 11819
24.5.2011 10:55:00   
Ina86
Idacho hvala na dobrodosliciuser posted image user posted image
Ja dok sam malo pospremila po kuci, usisala  vec me ledja zabolila. Ne znam kako kod vas ostalih ali ja se bas nesto brzo umaram, pitam se sta ce tek biti u osmom i devetom mjesecuuser posted image
Leonora, i kod mene je beba sitnija u odnosu na trajanje trudnoce ali moj dr. rece da nemam razloga za brigu, jer su i inace djevojcice sitnije, jel kod tebe user posted image ili user posted image

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 11820
24.5.2011 11:11:25   
leonora
Ina86 i kod mene je curica user posted image . Pa da, i ja sam nešto čula za curice, to da uglavnom budu sitnije od dječaka. Ma samo da nam dođu žive i zdrave, a koja stotina grama gore-dole, manje je bitna. Ja ne bih samo voljela da bude baš mala da zbog toga mora u inkubator, a sve ostalo je dobro kako bude.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 11821
24.5.2011 11:20:45   
Ina86
Samo se ti nemoj previse brinuti zbog toga, rodices ti nama zivu i zdravu curicu, a sto kazes koji gram gore ili dole nije ni vazno.. Kod mene je sestra rodila curicu koja je bila teska svega 1900 i kratko je bila u inkubatoru, mislim dan, dok nije dobila jos 100 g, a eno je sad vec velika curauser posted image user posted image

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 11822
24.5.2011 12:03:03   
Sensia
Gdje ste se to razbjezale user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 11823
24.5.2011 12:17:11   
babilon
Dobro popodne drage moje user posted image  :D

mene ovo vrijeme s-l-o-m-i  uh! noge bi da stoje na jednom mjestu a tijelo da snjuha po radnjama ahhahaha. uzas!

tako me noge bole na kraju radnog dana da ne ynam za sebe, i onda kuci-rucak-sudje (doduse u masinu vala sam rekla ne prala ga vise na ruke) i onda noge uz zid ne bi li mi noge popustile..

slijedece sedmice idem na kontrolu, hihih, iako sam trebala prije 2 hefte, ali nisam mogla zbog poslovnog putovanja, sta cu... nadam se da ce sve biti ok hihi, i misilm da bih mogla saznati je li user posted image  user posted image  ili user posted image  ;D ;D samo nek aje zivo i zdravo. Cudan je to osjecaj, obuzme te takva radost zbog trudnoce i onda mi senoge odsijeku kad skontam da moram na pregled i ne daaaaaaaaaj Boze da sta ne bude uredu, uh, uvijek pomijesana osjecanja...

Velika pusa svima i veliki user posted image user posted image  novim clanovima :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 11824
24.5.2011 12:20:13   
Anoniman
Vidim razbjezale se... mi bili vani i crkla sam od vrucine, ja se natrpala da mi je samo jos zimska jakna falila, a ono vani pravo vruce user posted image

Ina kad ti je termin, vidim ti i ja smo blizu....

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 11825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  471 472 [473] 474 475   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  471 472 [473] 474 475   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

RR

Da li vam je nekad dosadno na RR?Mislim umrtve se svi,uvijek iste teme se koriste,i bude baš nekako glupo i javljati se.Ili je to samo meni tako,ponavljam nekad.

da,dosadi mi nekad (89%)

ne,uvijek mi je zanimljivo (11%)

Broj svih glasova: 112

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *