|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  481 482 [483] 484 485   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.5.2011 0:44:37   
Anoniman
Joj Selma crkoh od smijeha user posted image ... Moja djeca ce izgleda biti "crnogorci" na krevetu oboje zaceti user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 12051
25.5.2011 0:46:17   
enči80
Mene moja neće pustitiuser posted image tako će moja sigurno biti 100% iz BiH.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12052
25.5.2011 0:48:19   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Joj Selma crkoh od smijeha user posted image ... Moja djeca ce izgleda biti "crnogorci" na krevetu oboje zaceti user posted image

nemoj mi crnogoraca, nije tako... moj crnogorac napravio dijete u laboratoriji u sloveniji-eto dokaza da moze i van kreveta i van crne gore user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12053
25.5.2011 0:49:15   
animagical
ma divanovic mi realno ne da ni da jedem,a ne na more da idem,al ja sebi mastam da cu iciuser posted image tako da sad kontam kad bi se skinula u kupaci, u osmom mjesecu- jer ne mogu ici prije jula- bilo bi na vijestima kit se nasukao na crnogorskoj obaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12054
25.5.2011 0:50:27   
Anoniman
Joj zene ali meni fali one akcije iz "mladosti". Mislim generalno mi fali sex jer ga nikako nema, ali od kako se Ana rodila slabi smo sa skakljivim mjestima za "one" stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12055
25.5.2011 0:55:50   
animagical
eh posto pocinje keks i ubijanje u pojam zbog nedostatka istog ja bjezim u krevetuser posted image grehota pricati o hrani i keksu dok sam ja tuuser posted image brate dragi, ne smijem nista..makar da mi se najesti ko covjek lakse bi mi palo... salu an stranu, na nogama sam od pola 6user posted image a legli sinoc kasno..gledali film... 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12056
25.5.2011 0:56:34   
enči80
U mene ti nikad nema škakljivih mjesta,mm se boji da ga komšije ne vide user posted image pa čak i u rane jutarnje sateuser posted image user posted image tako da mi je jedino tuš kabina najblaže rečeno vrh.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12057
25.5.2011 0:58:27   
enči80
Odoh vam i ja na spavanje,oči me bole koliko mi se spava.

Laka vam noć,lijepo sanjajteuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12058
25.5.2011 0:58:37   
Anoniman
Ma boli me briga za komsije i ostalo user posted image

Bjegam i ja u krevet, moje dijete od deset sati do sada se 4 puta vec budilo ko zna kakva ce nam noc biti, a i mene ovaj zub ubi u pojam. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 12059
25.5.2011 1:00:27   
malena27 RR
nama ne smetaju komsije, jos im greskom zaboravimo spustiti zaluzine i upalimo svjetlo da bolje vide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12060
25.5.2011 1:00:40   
Selma.A.M
E kad idete,odoh i ja ,a baš nam je bilo glasno sijelo večera...Laku-noć vam želim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12061
25.5.2011 8:11:05   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

IZVORNA PORUKA: Anica1

Drznice, ja sam te dodala na FB, nadam se da nisam pogrijesila osobu hehe. Ti studiras na Pedagoskom fakultetu? 

Prihvatila sam sve user posted image
Da ja sam ti vjeciti student hahahah

I ja sam hehe i to na istom fakultetu user posted image   Odsjek razredna nastava

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12062
25.5.2011 8:23:22   
Sensia
Jutrica, hocel neko paradajza, abc-a i crnih kifli
bujrum bujrum ima mjesta user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12063
25.5.2011 8:24:29   
palachinken
Evo nas DVOJE opet user posted image
Joj suze mi idu od smijeha, jest vas krenulo sinoć. user posted image user posted image user posted image

Odoh sad dalje čitat

Joj ludih trudnih žena majko mila user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12064
25.5.2011 8:39:26   
Selma.A.M
Dobro jutro i od mene user posted image
Evo i ja kao malo poranila user posted image  ispratila muža na posao,a pošto mu valja danas čitva dan ja sam se makar solidarisala sa njim pa poranil user posted image
Vrijeme u Tuzli - jako mutno user posted image
Raspoloženje moja user posted image -user posted image   između ovo dvoje
Eto odoh sad gledati Traktora toma sa malcemuser posted image

Palachinken user posted image
Bujrum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12065
25.5.2011 8:57:50   
Private
Selma,mislim da sam te skontala sad za ono spustanje stomakauser posted image Nisam gospoju da prostis uzimala u obzir,a od zeluca do ruba pantalonauser posted image 4 dlana i 2 prsta,eto tolika samuser posted image

< Poruku je uredio Private -- 25.5.2011 8:58:21 >

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12066
25.5.2011 9:05:01   
sanela.asja
Jutro i od mene ja dana pih..Ja juce bila kod zubara pa kod kardiologa srca perfektno al se primjeti aritmija nabio mi nekakav aparat da nosim 24 sata evo me ko jelka okicena user posted image user posted image muz nesmje da mi pridje kaze udarice ga struja user posted image user posted image ...Danas idem da to skinem pa svojoj doktorici da vidim svoju bebicu i da stanem na famoznu vagu ajjjjjjjjjjuser posted image user posted image ...
Danas je dan zalostu u Tuzli pa sam nesto i zbog toga lose cim sam upalila TV odma one tuzne slike rata..Ne ponovilo se...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 12067
25.5.2011 9:06:42   
Sensia
Sinoć se dokasno dernečilo pa nigdje nikog user posted image

Selma, vrijeme ubi i ja sam sa raspolozenjem bljak user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 12068
25.5.2011 9:08:25   
Semica
Jutro i od mene...

Nisam vam se juce javljala-nisam stigla..

Juce me na putu do kuce ona grmljavina uhvati-bas sam se isprepadala...u zivotu ono nisam dozivjela...cini mi se da munja negdje sijevne ispred mene na metar...a kad grom pukne-usi para...uzas...jos oko mene svi trce a ja...user posted image ..odveza mi se spagica od baletanke-ili bolje da kazem spagurina od pola m...mislim se u sebi-ak te sad ne skinem i ne bacim u jalu necu nikad...i samo sam se nadala da nece da mi zapne i da necu poletit na nos...
Tak da sam nesto lose bila kad sam stigla kuci pa sam lezala,nisam imala snage da sjedim za kompom..

Na kafi je bilo lijepo...drago mi je sto sam neke od vas upoznala..nadam se da cu ubrzo upoznati i ostale koje u pon nisu mogle doci..
user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 12069
25.5.2011 9:11:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutro i od mene ja dana pih..Ja juce bila kod zubara pa kod kardiologa srca perfektno al se primjeti aritmija nabio mi nekakav aparat da nosim 24 sata evo me ko jelka okicena user posted image user posted image muz nesmje da mi pridje kaze udarice ga struja user posted image user posted image ...Danas idem da to skinem pa svojoj doktorici da vidim svoju bebicu i da stanem na famoznu vagu ajjjjjjjjjjuser posted image user posted image ...
Danas je dan zalostu u Tuzli pa sam nesto i zbog toga lose cim sam upalila TV odma one tuzne slike rata..Ne ponovilo se...

Sanela i moj muz je to nosio, cini mi se da se zove hotler, kad je imao nekih problema sa srcem, to je 24 stano pracenje srca..... isto je tako bio presmijesan jer inace je mrsav i nosi uske kosulje i otisao na posao s tim, a tamnoput je strasno....
kaze bilo mi cudno sto ljudi bjeze od mene, mozda su mislili da sam bombas user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12070
25.5.2011 9:20:09   
mea29
jao zene...sto ste vi sinoc bile aktivne...pa ok sam sve procitala slomila se...ali ja nista ne preskacem, mora se biti u toku sa svim desavanjima, spustenim i dignutim (mislim stomacima)...hi hi hi kod mene je ovaj drugi...i stomak i mislim hm...ali kao sto napisah nedavno necu vam prisjedati na muku tra la la la la la...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 12071
25.5.2011 9:33:11   
mea29
eh da pozdravim sve mame i bebe bilo muske bilo zenske, vidim ja da ce biti zestoke razmjene stavrcica po Kantonima user posted image user posted image user posted image ja jedva cekam svoj pregled i cekam da vidim spol, ali koliko vidim na vasem primjeru sve je moguce...tako da zivjele neutralne boje user posted image user posted image user posted image

sto se tice proricanja nemam nista sto je karakteristicno da se pogodi spol, ja sam obla (ali uvijek bila ), kazu da se nisam proruznjala, još, ni usta mi nisu natekla kao kod trudnica sa zenskom djecom, a opet nemam ni liniju, niti mi je pupak vidljiv...

a sad malo o hrani...jucer sam rucala, i toliko sam se zanijela da nisam vidjela da me mm gleda, i u jednom trenutku kaze, poooolako bona udavit ces se, ha ha ha kaze nije bitno sto jedes, samo polako ljubavi, i toliko smo se smijali, zamalo mi grah nije na nos izasao. prvo sam jela normalno, tanjir je bio na stolu, a kasnije sam ga prinijela blize ustima da ne dangubim na vremenu i stvarno kasnije kad sam jela tresnje shvatila sam da sam prozdrljiva, guram po tri tresnje, nema jedna dvije, nego odmah tri.

< Poruku je uredio mea29 -- 25.5.2011 9:34:23 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12072
25.5.2011 9:35:50   
sanela.asja
Sanela i moj muz je to nosio, cini mi se da se zove hotler, kad je imao nekih problema sa srcem, to je 24 stano pracenje srca..... isto je tako bio presmijesan jer inace je mrsav i nosi uske kosulje i otisao na posao s tim, a tamnoput je strasno....
kaze bilo mi cudno sto ljudi bjeze od mene, mozda su mislili da sam bombas  

E jeste Hotler...bas je neugodno i ja juce izasla iz ordinacije pa cekam muza ma svi su me cudno gledali user posted image user posted image evo cjelo jutro kontam sta cu obuc da prekrijem to da se nevidi kad krenem u grad user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12073
25.5.2011 9:41:40   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

Mea29 nikako da te uhvatim online :)) nadam se ad si dobro? Kako napreduje bebach, jesi li ista osjetila popitanju leptirica, mrdanja i tih popratnih stvari :))

Kad ste vi zene pocele sa kupovinom odjece i tih stvari za bbebaca?

Hej babilonce kako si mi? ja sam OK...nadam se da bebach napreduje, jos nisam bila na pregledu, cekam 03.06. jooooj....nista ne osjecam jos...ko kad sam kao burence, jedino kad bi pocela kolut naprijed praviti ja bih osjetila...

ja jos nisam pocela nista kupovati, cekam "donaciju" od rodbine iz svedske pa dok vidim sta cu dobiti, ostatak cu lagano kupovati oko 6-7 mjeseca... sto prije to bolje, em sam panicar, em sam djevica, ja sve moram imati pod konac, inace me strasna panika hvata user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 25.5.2011 9:42:19 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12074
25.5.2011 9:45:14   
mea29
sta je sa ovim tickerima...hocu u 5 mjesec!!!!

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  481 482 [483] 484 485   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  481 482 [483] 484 485   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcina, da ili ne?
Rabi

Da li nastavljate sa redovnim vaksinisanjem, posle ovih losih ishoda koji su se izdesavali u zadnje vrijeme?

Da, ne razmisljam negativno; (61%)

Ne, ne nastavljamo sa vakcinama; (39%)

Broj svih glasova: 133

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *