Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod mene se nikad dobro ne vidi od pupcanika ali eto prosli put je rekao cika dr. da mu je kao ''ukazala se muskost'' ma moj haman nije kurat ko ovaj od palacinke
nista ziki ce nas rijesiti muke ziki molim te okreni im monitor nekad pa pokazi slike s onih stomacnih slika da rijesimo nedoumice malena kako ledja? zene i kod mog tuzno visi vjerujete vi meni da su me vratili jutros iz bolnice jer nisu imali SECERAmislim obicnog najobicnijeg secera... u pola7 prekosutra opet idem, i ponijecu jednu kilu...
Joj a ja komtam i da je Sa modernije od TZ pa ti i ne rekoh,i mene su jedno jutro vratili jer nije bilo šećera,pa sam drugi dan ja morala ponijeti 100 grama ...Aj baš mi je žao
Ja sam i dalje u isčekivanju da bebi pokaže svoje genitalije ...Kaže doktorica preko stomaka ne vidim jer sjedi u turskom stavu,ajde da probam vaginalnim UZ, gleda i govori ja bi rekla da je curica ali uzmi me sa rezervom jer nisam 100% već nekih 90 % sigurna
Mislim se ja gotovo je doktorice ,bili vi sa rezervom ili ne ja vas uzimam
A ko to govori da mu visi i mom dragom visi ali šta ću
A žene gdje nam je to Gift,nema je 3 dan ?
U mjesecu kada su začete bebe ,mm i ja se hmhmhhm 2 x ( bio čovjek na putu) i zamislite meni dr.vodi trudnoću tako da mi je jedna beba starija od druge za sedam dana.Učinkovitost 100%. Kad mi je to dr.rekla,ja rekoh pa kako mi samo 2x a žena se odvali smijati
Kad smo vec kod ćune sinoc mm gleda slike malenog sa uz i od deset slika 7 je slika ćune i cita one mjere pored i pita sta koja mjera znaci i ja objasnjavam, kad on mrtav hladan " a moze li dr izmjeriti kolika mu je ćuna "
sad ona tamo place nad roze sorcem i zaljeva se sladoledom e moja jelo...od decembra..izgubio svu nadu i..pa jel... entuzijazam e svasta, bolnici nestalo secera... valjda popile hanume uz kafu pa nema za nalaza...a oko jezera granapa ni na mapi...kontam, blizu mi i kuca al dok odem kuci po secer dok se vratim bice 7 a ne pola 7...tako da sam se samo vratila ljuta ko puska.
Palachinken vidjeh ja sad ova muda sto Malena kaze...pa se pitam je li mogu ja malenog za zeta rezervisati, ne smeta mojoj Ani piletina
Eh,ovakva sam i ja
U mjesecu kada su začete bebe ,mm i ja se hmhmhhm 2 x ( bio čovjek na putu) i zamislite meni dr.vodi trudnoću tako da mi je jedna beba starija od druge za sedam dana.Učinkovitost 100%. Kad mi je to dr.rekla,ja rekoh pa kako mi samo 2x a žena se odvali smijati
Ja kada sam jednim slučajem rekla na porodičnom okupljanju da nije ni čudo što malac voli kola kad je začet u jednim takvim aaa kad nisma u zemlju propala kad sam svatila gdje sam i sa kim ...Mislim da je mami i svekrvi polenula supa ...A i jesu bile dosadne što dijete sa tri mjeseca govori brm,brm kao bit će vozač neki profesionalni ..Eh eto
Kad smo vec kod ćune sinoc mm gleda slike malenog sa uz i od deset slika 7 je slika ćune i cita one mjere pored i pita sta koja mjera znaci i ja objasnjavam, kad on mrtav hladan " a moze li dr izmjeriti kolika mu je ćuna "
Ja kada sam jednim slučajem rekla na porodičnom okupljanju da nije ni čudo što malac voli kola kad je začet u jednim takvim aaa kad nisma u zemlju propala kad sam svatila gdje sam i sa kim
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.