Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:44:34
malena27 RR
niste normalne... kod mene je stomak u spic i nemam linea negre, ali imam prljav pupak, smedji se joj cure al se ismijah...snaha od animadzikal dobila cunu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:45:56
animagical
oooo kad mu budem nekad pricala- kad tebi sine jednom mama nadje momka, nisi se bio ni rodio palachinken, sta to rade od moje snahe nek je ziv i zdrav a nek je i braco-sad ja pocela ko mm eh imam i ja lineu negru al nije bas crna, onako ko prljavo bez... jedva procitah i jos nisam gotova, ipak sam u soku...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:46:23
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
uh ko se moze navici na ovo zarenje i osjecaj da si baklju proguto ma svaka mu cast!
ja ko padobranac
jesi li probala sviježu mrkvu i slane kokice
probala sam haman skoro pa sve. mlijeko, jabuke, kiselu, krekere, grickam bademe i evo ko malo mi je lakse... a najbolji mi je savjet dala animadzikal, manje jesti a meni se nasmigalo ajvara pa sam se bas najela od njega me inace zgaravica muci a kamoli sad popasno bona taurus
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:47:07
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ja nisam imala linea negru ni u prvoj trudnoci, a nemam ni sada tako to za musko nije tacno
Joj drage zene meni raste osmica, sve mi se upalilo, cak me i uho boli
Uh mene nešto vilica komplet boli,pa me baš strah da neće šta početi nicati i kod mene ,kakav sam baksuz ima da me safata sad predkraj ...Iskreno mene čim šta žigne u ustima ja pretrnem ,jer mi je tako i sa malcem zdrav zub se skršio u komade pa sam morala ići da mi pali nešto da bi izvadio makar te dijelove ajaj kad se sjetim (a za sve je bila kriva princes krofna )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:48:12
Private
Ja bih predlozila da sve sad zavratite majice,pogledajte kakav vam je stomak-obal ili spicast,pupak-ispupcen ili uvucen,ima li linije ili nema,i ove u 9 mj,koliko se stomak spustio-a to mi jos nije jasno...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:48:31
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
oooo kad mu budem nekad pricala- kad tebi sine jednom mama nadje momka, nisi se bio ni rodiopalachinken, sta to rade od moje snahe nek je ziv i zdrav a nek je i braco-sad ja pocela ko mm eh imam i ja lineu negru al nije bas crna, onako ko prljavo bez... jedva procitah i jos nisam gotova, ipak sam u soku...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:53:18
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Private
Ja bih predlozila da sve sad zavratite majice,pogledajte kakav vam je stomak-obal ili spicas_t,pupak-ispupcen ili uvucen,ima li linije ili nema,i ove u 9 mj,koliko se stomak spustio-a to mi jos nije jasno...
Na ovo potamnjeno slobodno zaboravi Meni su sad rekli da je curica-a imam već sina
A evo kod mene je stomak se zaobličio -takav je bio i prvi put (kažu da je do jačine mišića i do pgrađe tijela ) Pupak ispupčen-više nego u prvoj trudnoći (kažu da je do položaja bebe tj jeli sprijeda ili straga,svana ili iznutra i do veličine stomaka) Linea negra -ima je,imala i prvi put i pupka je kao prljav isto kao prvi put (to je do djelovanja hormona i pigmentacije)
I stvarno mislim da nije do toga koje je spola beba
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.5.2011 23:54:32 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:54:08
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
oooo kad mu budem nekad pricala- kad tebi sine jednom mama nadje momka, nisi se bio ni rodiopalachinken, sta to rade od moje snahe nek je ziv i zdrav a nek je i braco-sad ja pocela ko mm eh imam i ja lineu negru al nije bas crna, onako ko prljavo bez... jedva procitah i jos nisam gotova, ipak sam u soku...
Gurat će se one za naše cure(momke?)
PUpuak mi je uvučen ,jedino kad se smiijem iskoči npr.u prethodnih sat,nije mi skroz špicast jer me dvije bebe razguliše svaka na svoju stranu,nemam tu lineu barem ne negru,dok.rekla da nosim curice žene da nosim dječaka...ma bućkuriš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:59:02
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Private
Ja bih predlozila da sve sad zavratite majice,pogledajte kakav vam je stomak-obal ili spicast,pupak-ispupcen ili uvucen,ima li linije ili nema,i ove u 9 mj,koliko se stomak spustio-a to mi jos nije jasno...
report: spicast, uvucen pupak jos uvijek, nema linije... nista se nije spustilo, osim onog kod muza i to odavno
ma bone meni zao moje snahe...ma primam je ja i s cunom,mi smo liberalni,samo joj onaj rozi sorc obuci... nema palacinke haman u sladoledu sok utapa moj stomak je isto ko lopta privezana za mene i imam cizu ali ne ravno ispod pupka vec malo ulijevo..pupak je unutra....sta nosim? posto uzv ocito laze...
More biti enci da ti nemas tu liniju po sredini pupka,vec sa strane,ono 1 i 1
MoRe bit bidne
ma bone meni zao moje snahe...ma primam je ja i s cunom,mi smo liberalni,samo joj onaj rozi sorc obuci... nema palacinke haman u sladoledu sok utapa moj stomak je isto ko lopta privezana za mene i imam cizu ali ne ravno ispod pupka vec malo ulijevo..pupak je unutra....sta nosim? posto uzv ocito laze...
Trebamo mi sve izgleda put Tuzle do onih kolega od Ziki pa da nas oni osmotre ili da pošaljemo slike.
Malena ne visi samo kod tvog pa haman tu smo negdje
< Poruku je uredio enči80 -- 25.5.2011 0:11:04 >
a za 27.kaže možete unositi dodatnih 300 kalorija dnevno pa ja to max koristim.
nista ziki ce nas rijesiti muke ziki molim te okreni im monitor nekad pa pokazi slike s onih stomacnih slika da rijesimo nedoumice malena kako ledja? zene i kod mog tuzno visi vjerujete vi meni da su me vratili jutros iz bolnice jer nisu imali SECERA mislim obicnog najobicnijeg secera... u pola7 prekosutra opet idem, i ponijecu jednu kilu...
Ja sam i dalje u isčekivanju da bebi pokaže svoje genitalije ...Kaže doktorica preko stomaka ne vidim jer sjedi u turskom stavu,ajde da probam vaginalnim UZ, gleda i govori ja bi rekla da je curica ali uzmi me sa rezervom jer nisam 100% već nekih 90 % sigurna
Mislim se ja gotovo je doktorice ,bili vi sa rezervom ili ne ja vas uzimam
A ko to govori da mu visi i mom dragom visi ali šta ću