Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:15:26
DIJAMANT
dijamant, lezi i odmori ako ikako mozes...buljenje u pc jos vise izaziva nadrazaj ociju a samim tim povecava i glavobolju... isti problem sam imala, bas sam bila losa...i imala sam i nizak tlak... supice i tecnosti i spavaj....
Draga moja ja ni ležati ne mogu više.......odoh se okupati možda to pomogne.
A kažu kad trudnica ima žgaravicu da bebi kosa raste
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:19:43
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Enči80 super ti avatar Kako stavite te animirane avatare i gdje ih uopšte nađete ? Ajde pliz prosvjetlite me
Hvala Evo palachinken ti je odgovorila,ja otišla nešto ubaciti u kljun ,a nisam još pravila krofnice.To sam ostavila za sutra.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:26:50
palachinken
IZVORNA PORUKA: Private
Nego žene, šta se nalazi odmah ispod grudi, više na desnoj strani, a može to beba pritisnut pa da boli?
Svasta
I ja kontam da je svašta, a anatomija mi je baš jača strana. 7 sezona dr. House-a mi je jedini susret s medicinom. I što sam u studentsko doba voljela popiti kafu u Kuku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:31:17
Private
Ni Kuk nije ko nekad A mene svasta nesto boli,ja sam ko auto pred tehnicki pregled,otkazujem polako.Na zgaravicu sam navikla odavno,a sa malcem nisam imala problema.Mene moja kad pocne nabijati,mogu samo pokusati pomjeriti rukom da se malo spusti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:38:09
enči80
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Sad cu ja kao Selma i Enci... ignorisete meeeeeee
Da nije to nešto slično kao kod Ziki,palachinken
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:39:25
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Sad cu ja kao Selma i Enci... ignoriset___e meeeeeee
I meneeeeeeee
Nego jelo ko to tebe ignoriše ? Mene najese Malena rr
Joj sad u zakuhati
Ne diraj u moderatora vidi da vatru bljuje
< Poruku je uredio enči80 -- 24.5.2011 22:40:13 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:44:54
sweet insanity
Joj ja sam se nesto umorila i pospana pa se jedva nakani da tipkam Da mi je da se istusiram, a mrskoooo mi al valja mi...Mm kaze ajmo gledat film il karti, a ja reko cek da s enakanim prvo da se istusiram i spremim za spavanje pa da mogu usput i zaspat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:51:43
enči80
The name Maya is a baby girl name. The name Maya comes from the Arabic origin. In Arabic the meaning of the name Maya is: A princess.
The name Maira is a baby girl name. The name Maira comes from the Arabic origin. In Arabic the meaning of the name Maira is: The moon.
Upravo sam našla dva nova imena na onaj svoj kilometarski spisak ,samo trebam provjeriti sa sestrom da li su tačni prevodi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:54:49
enči80
Pa ja se pohvalila da sam bila u kupovini za braca a niko da pita sta sam kupila
I da ne znam da si iz Goražda po ovome bih prepoznala jer mi je zet sa tvoga kraja. Šta je to braco dobio?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:55:24
Anoniman
Kupila sam dvije majicice kratkih rukava, dva bodija, dvije dugih, jednu trenerku, pantalonice i kosulju , jos bih ja kupila ali nije bilo nekog izbora.
Da zenice ako kome treba u Azelu na Dobrinji kod pizzerije dino ima poseban "pult" sa trudnickim stvarima, pravo lijepe farmerice ali 30KM su, nisu kao one Selmine
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:57:24
enči80
Što će se Animagical načitati večeras nekad ,izgubila je snahu (malu od palachinken)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 22:59:52
Private
Moze li mi neka od vas objasniti,a vjerovatno mi je i glupo pitanje.Obzirom da sam ufurala u 9 mj.pitaju me mnogi jeli ti se spustio stomak,ja reko jok,a pojma nemam gdje se treba spustiti i na sta to lici kad se blizi porod.