Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:06:45
enči80
Private ja sam u prvoj a evo i u drugoj nosila skroz nisko tako da zaista ne znam za neki drugi položaj ali znam kad bi sjedni da bi mi stomak došao bukvalno do koljena.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:07:53
enči80
Popij mlijeka ili jabuku, meni bademi ništa ne pomažu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:09:29
Selma.A.M
Private meni su u prvoj trudnoći govorili kao mjeriš po tome koliko dlanova možeš staviti ispod stomaka...Tj ustaneš,pa onaj dio između želudca staviš ruku i brjiš jedan dlan-dva dlana bla bla ..Tako su prije babice gledale da li se bliži porod ,e zbog toga je ostalo to jeli se spustio stomak ili ne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:10:03
malena27 RR
oboje konzumirala... ne pomaze... evo grickam pa valjda bude nekog hajra... ja sam prvi put trudna i ne bih znala gdje se stomak spusti... po svoj prilici da se malkice spusti kad beba pocne lagano da se spusta u porodjajni kanal...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:11:55
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Private
Moj je da prostite jos pod sisama,izbija iznad rebara.Ako ovako nastavim bicu ko Mima Sis 11 mj.
i kod mene isto od samog pocetka i zene ove gatare sto me vide odmah kazu uh visoko nosis, sigurno je djecak...a kod mene ono ispod cicki salo od ranije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:19:38
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Private meni su u prvoj trudnoći govorili kao mjeriš po tome koliko dlanova možeš staviti ispod stomaka...Tj ustaneš,pa onaj dio između želudca staviš ruku i brjiš jedan dlan-dva dlana bla bla ..Tako su prije babice gledale da li se bliži porod ,e zbog toga je ostalo to jeli se spustio stomak ili ne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:20:17
enči80
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: enči80
Što će se Animagical načitati večeras nekad ,izgubila je snahu (malu od palachinken)
Kažem ja gore negdje, ova djeca su moderna, možda dobije zeta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:21:28
Private
Ma vala i tih gatara stvarno je previse.Kaze hoce od slatka zgaravica,mene hvata sta god da pojedem.Ako je kao zena sva salivena sa leda,tj.nema struka nosi ,ako pije puno vode u trudnoci,a to sam cula prije par mj.od kumine sestre-mada je to cista glupost po meni,bice djete balavo.Moj malac roden u septembru,kako necu ljeti vode piti,ja sam samo flasice vode nosila sa sobom,mali slabo balio,a njihovom i dan danas siper stavljaju,a ima 19 mj.Ako je pupak izbacen opet .Ako ti se spusti stomak najmanje 2 prsta,porod gdje je tu je.Ako je stomak u spic ,a ako si obla
< Poruku je uredio Private -- 24.5.2011 23:23:50 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:30:53
Anoniman
Nesto mi lijeno slikati, nesto sam bljak Malena probaj par zrna svjeze rize pojesti, meni je to pomagalo. To za kosicu mi je cista glupost, kod mene mama kaze troje je rodila, nikad kapi zgaravice nije imala a sve tri smo imale pofinu kosicu kad smo se rodile. Zgaravica hoce od toga sto dijete pritisce zeludac pa onda se zeludacna kiselina vraca. Najbolji lijek je sto manje jesti u sto vise obroka.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:33:05
enči80
Joj ima tu još primjera ali najbolje mi je ono kao kad se proljepšaš u trudnoći sigurno je muško,ili kad ti samo stomak raste opet ...ma haos
Nikad Jelene sa slikama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:34:46
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80
A kako mi smetaju ovi čovječuljci
Private ma ne do gospođe čuj molim te ona i gospođu izgleda namjerila ....4 dlana su porod eh sad koliko dlanova stane ispod grudi tj da bude ravno gdje nema bebe .. Ali ja fakat ne vjerujem u to ......Skoro mi kaže drugarica et kao ko ima linea negru nosi žensko ja imala i u prvoj i evo sad u drugoj trudnoći,a ako budem kao Palachinken oboje će biti muško
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.5.2011 23:37:32 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:41:07
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
ne udjem na rr dan i neko mi mazne snahu....hajde javljajte se ko je maznuo snahu, da ga ja ne trazim....bice belaja
Snaha dobila ćunu
Ja imam linea "bijela kahva"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.5.2011 23:42:24
enči80
IZVORNA PORUKA: Private
I Selma sad me skroz zbuni sa tim mjerenjem
Pa i mene je zato Selma oni čovječuljci
Animagical otiđi na temu pa "slike sa uz" pa ćes vidjeti sto nemas vise snahu
< Poruku je uredio enči80 -- 24.5.2011 23:46:49 >