|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.5.2011 15:05:04   
drznica
Meni se jako sviđaju imena : MAK, ĐAN, AMOR, AZUR,a za male šmizle: IRIS, NAOMI, UNA, TAJRA

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12151
25.5.2011 15:07:10   
Anoniman
Ziki zelim da sto prije prestane boljeti... cuvaj se draga koliko god mozes, a znam da nije bas moguce kad imas vec jedno dijete kuci.

Zato drage trudnice, prvorotke uzivajte maksimalno, setajte, izlazite, manite se kuce i ciscenja imacete kad posle kad ne mognete od djeteta u skitnju user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 12152
25.5.2011 15:08:24   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Vidi Malika na 99-oj poziji,od kud njega.user posted image

Joj i ja sam isto pomislila, davno bio Otac na službenom putu popolaran user posted image user posted image

jeste davno bio ali sad nase tv udarile po reprizama user posted image user posted image

Ja cim cujem ima Malik odmah mi na um padne i ostatak, Malik,Malik na ..... nalik.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12153
25.5.2011 15:09:08   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ziki zelim da sto prije prestane boljeti... cuvaj se draga koliko god mozes, a znam da nije bas moguce kad imas vec jedno dijete kuci.

Zato drage trudnice, prvorotke uzivajte maksimalno, setajte, izlazite, manite se kuce i ciscenja imacete kad posle kad ne mognete od djeteta u skitnju user posted image

E zbog ovog te volim! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12154
25.5.2011 15:09:39   
Hannica

ja sam sebi isprintala tabelice sa muskim i zenskim imenima pa sad cekam pregled :) meni se bas sviđa džan user posted image user posted image user posted image

Moja Hana je trebala biti Dzan.user posted image

tebi treba jos dva zenska user posted image imas li sta u planu?

Jel to ti nesto slutis?user posted image Meni doktor jos nista nije rekao.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12155
25.5.2011 15:09:53   
mea29
i meni malik...nalik...ha ha ha bas smo pokvarene user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12156
25.5.2011 15:10:00   
animagical
hej zenice, kako ste? mene hvataju grcevi u potkoljenicamauser posted image znam da je normalno, ali je dosadno...ni mg ne pomaze, pijem ga svaki dan...cijelu noc me budi, vrisnula sam koji putuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12157
25.5.2011 15:12:03   
palachinken
prijo nesuđena, imam isti problem, i rekli mi da obavezno pijem šumeći magnezij + kalcij sad ti si više u medicini i hemiji da znaš zašto, ali vjerovatno nešto od nečeg uzima nešto pa veže na nešto user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12158
25.5.2011 15:12:08   
drznica
TO BE OR NOT u TUBI hahahah Cekam svakog trena da mi donesu taj slavni ugovor...da vidim sta su odlucili u firmi. Drzite mi fige user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12159
25.5.2011 15:12:22   
mea29

ja sam sebi isprintala tabelice sa muskim i zenskim imenima pa sad cekam pregled :) meni se bas sviđa džan user posted image user posted image user posted image

Moja Hana je trebala biti Dzan.user posted image

tebi treba jos dva zenska user posted image imas li sta u planu?

Jel to ti nesto slutis?user posted image Meni doktor jos nista nije rekao.user posted image

jao ja sam bila ubjeđena da ti cekas dvije djevojcice, i svaki put kad vidim tvoj nick, sjetim se da dvije bebe, i pomislim kako ce ti biti  sa tri djevojcice ...he he he

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12160
25.5.2011 15:13:39   
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica

TO BE OR NOT u TUBI hahahah Cekam svakog trena da mi donesu taj slavni ugovor...da vidim sta su odlucili u firmi. Drzite mi fige user posted image

sretno drznice!!!!! cuvamo fige user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12161
25.5.2011 15:14:59   
Anoniman
Palachinken samo uzivaj, mani se kuce i ostalih nebitnih stvari... neki dan se pricalo o kupovini za bebe, ma kupovace se uvijek, ja sve spremila i kupila pa opet deseti dan isla u kupovinu jer je moja guzna pravo dobro napredovala. Kuca i ako se ne ocisti cekace tebe, nece se sama ocistiti... kome smeta nek ne dolazi. Ja sam sa Anom imala rizicnu trudnocu, ali opet se nisam smirivala, cak i ako ne volim narodnjake slusati ja sam dva dana pred porod bila na zivoj svirci u jednom narodnjackom lokalu, aman na stolu zavrsila user posted image .
Kad dodje djete nema se vremena, bar u prvih par mjeseci za nista. I ako imas gdje ostaviti djete pa izaci postoji ona zabrinutost, ne mozes se opustiti stalno zivkas, uvijek briga i sve ostalo sto ide uz to. Kad se porodite zivot se promjeni za 180stepeni, ne sto vi hocete vec sto dijete iziskuje.
Nego fino dogovorite se i u nocni zivot, kakve kafice i setnjice user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 12162
25.5.2011 15:15:01   
animagical

prijo nesuđena, imam isti problem, i rekli mi da obavezno pijem šumeći magnezij + kalcij sad ti si više u medicini i hemiji da znaš zašto, ali vjerovatno nešto od nečeg uzima nešto pa veže na nešto user posted image

a šijem ja i kalcij, a vala i mlijekom se naljevam...al slabe fajdeuser posted image ebo strinu kako zna da spavam da me onako krvnicki scepa...user posted image
nego...jesi prezalila?user posted image

Neposredna veza do poruke: 12163
25.5.2011 15:18:26   
Sonja
pozdrav drage moje
danas sam kod dok. radili mi fetalni skrining
sa bebom je sve ok ali i ja se pridruzujem ovim lezecimuser posted image
posteljica SKROZ nisko ii moram mirovati i bez keksa mjesec danauser posted image user posted image

mene cudi da mi prosli put niko nista nije rekao a sad to takouser posted image
jel moguce sto sam nosala svoje pile od 15kguser posted image user posted image user posted image
reko mozda sam ja to i kriva...
i ja umjesto u krevet ja na koridoruser posted image hodala citav dan noge mi otpale

i jos da se pohvalim da moja bebe avise ne zaostajeuser posted image sad je cak veca za 2 danauser posted image

pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12164
25.5.2011 15:18:40   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kad dodje djete nema se vremena, bar u prvih par mjeseci za nista. I ako imas gdje ostaviti djete pa izaci postoji ona zabrinutost, ne mozes se opustiti stalno zivkas, uvijek briga i sve ostalo sto ide uz to. Kad se porodite zivot se promjeni za 180stepeni, ne sto vi hocete vec sto dijete iziskuje.
Nego fino dogovorite se i u nocni zivot, kakve kafice i setnjice user posted image

Ovdje te 100% potpisujem jer je živa istina ,ali niko ne vjeruje dok ne iskusi na svojoj koži user posted image .....
Jučer sam baš se podsjetila ono 30 i nešto stvari koje se promjene kada dobijete dijete user posted image .........

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12165
25.5.2011 15:20:27   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

pozdrav drage moje
posteljica SKROZ nisko ii moram mirovati i bez keksa mjesec danauser posted image user posted image

Sonja baš mi je žao što moraš mirovati, i nemoj se sa tim igrati user posted image   nego lezi i odmaraj koliko god mozes ipak je to tek pocetak trudnoce user posted image
Dobro došla u kljub user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 25.5.2011 15:21:28 >

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12166
25.5.2011 15:21:20   
Private
Hocete li mi reci gdje to ima baby centar?

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12167
25.5.2011 15:22:41   
Anoniman
Beby centar je u BBI u prizemlju.

Sonjauser posted image

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 12168
25.5.2011 15:25:10   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Sonja

pozdrav drage moje

Sonja baš mi je žao što moraš mirovati, i nemoj se sa tim igrati user posted image   nego lezi i odmaraj koliko god mozes ipak je to tek pocetak trudnoce user posted image
Dobro došla u kljub user posted image user posted image user posted image user posted image  

reko mi je dok. da mogu krvariti user posted image uh mislim u sebi nedo bog..
izgledaa da cu ja mami na "godisnji" jer me niko drugi ne shvata za ozbiljnouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12169
25.5.2011 15:34:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

a šijem ja i kalcij, a vala i mlijekom se naljevam...al slabe fajdeuser posted image ebo strinu kako zna da spavam da me onako krvnicki scepa...user posted image

Sad sam na nuli,  valjda se do kraja dana priviknem user posted image Joj kad odem kod svog doktora pa drmnem na sto onu sliku jajca i zatražim objašnjenje user posted image

Neposredna veza do poruke: 12170
25.5.2011 15:35:26   
animagical
sonja, ne brini...jos ti je rano utvrdjeno da je posteljica nisko, kako raste maternica povuce je gore, tako je i meni bilo...jos su meni tek sa 18 sedmica rekli da je nisko, dotad bila normalno...i opet je odskocilauser posted image a za krvarenje je meni dr rekao da je moguce kad je posteljica nisko jer beba pritisce na nju...ali beba je jos mala da bi neki ozbiljan pritisak izvrsila...lezi na lijevi bok i boli te brigauser posted image ako treba i kod mame,sta faliuser posted image
zene ja sam nikakva, noge mi natekle, grcevi me hvataju....odo da placem od mukeuser posted image salim se, odoh kafu piti

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12171
25.5.2011 15:37:19   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

Sad sam na nuli,  valjda se do kraja dana priviknem user posted image Joj kad odem kod svog doktora pa drmnem na sto onu sliku jajca i zatražim objašnjenje user posted image

uh mogu misliti sokauser posted image ali gledaj s druge strane-bebe su bebe, sve su slatke i male i cmizdraveuser posted image nek je zdrav i ziv, to je najvaznijeuser posted image a sad jajce manje ili viseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12172
25.5.2011 15:44:22   
palachinken
Ma nije meni ni sekunde krivo, Bože sačuvaj, draga naša djeca, nek su žvi i zdravi i nek ih ima, volim ja njega kao što bih i nju, beskompromisno, nego eto, iznenadih se user posted image

A jučer sam se osjećala onako puna adrenalina i uzbuđenja, kao kad sam prvi put ugledala user posted image na testu! Ova "muška" trudnoća će mi makar brzo proci hahahah

< Poruku je uredio palachinken -- 25.5.2011 15:47:28 >

Neposredna veza do poruke: 12173
25.5.2011 16:08:35   
Semica
palachinken ne sikiraj se...nece animagical ostati bez prije...evo ja se dobrovoljno javljam user posted image

Sonja ne daj se !!!
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12174
25.5.2011 16:33:06   
sporty mamaa
Hej drage evo i meneuser posted image Bila danas na pregledu kod druge doktorice. Kako je fina ljubazna, susretljiva, a pregled joj kosta samo 30 km. Sve je ok, hematoma vise nema, odnosi dozvoljeniuser posted image user posted image , mirovanje ukinuto, beba ziva, zdrava, sve je ok, brojala prstice na nogama, rukama... Sto se spola tice, kaze da bebica ima skupljene nogice i okrece duzi, ali ona po duzini bedrene kosti misli da bi mogla biti curica... E sad kako to mjere ubijte me ja ne znamuser posted image user posted image user posted image Ja nisam ni pitala, jer mi je svejedno, ali kao ta bedrena odgovara djevojcici. E sad vidjet cemo kad se rodi, ja vise nist ne vjerujem, evo palachinken zivi dokazuser posted image user posted image user posted image Kupis sve rozo, a ono ti stavi jajca na izvoliteuser posted image Zato ja sto se robice tice, imam svega i rozog i zelenog i bijelog(obozavam bijelouser posted image ), tako kupovat ne moram nista. I kaze mi da mi kontrole nisu potrebne, tek za dva mjeseca, kao nema potrebe da dolazis ranije. E sad mene buni jedino to sto kaze da je pupcanik malo oko bebinog vratauser posted image Ali kao da ne brinem jer beba ima dovoljno plodne vode, al opet mi neki crv neda mira... Eto toliko od mene, od izvjestaja sa ovog pregleda, sad dal otici ranije radi tog pupcanika, ili tek za dva mjeseca ostaje mi da se smislim.I da ona mi kaze da nebi riskirala s prirodnim porodom, da kao nije bas veliki razmak izmedu ovog poroda i carskog, a i imam neki mali oziljak, tako da bi ona isla na sigurnu opciju, a to je ponovo carski rez. Meni dr.govorio kao, ja bi tebe prirodno ovaj put, a ona kaze da bi izabrala sigurnu opciju. E sad budi pametan pa odluciuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 25.5.2011 16:36:16 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  485 486 [487] 488 489   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pobjeci ili ne?
ena23

Dali biste otisle u inostranstvo (recimo u holandiju :) ) gdje vaseg muza ceka dobar posao?

da (89%)

ne (11%)

Broj svih glasova: 148

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *