Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:26:33
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia
Kakav je ovo pljusak!
Jeli to pada ? I kod nas je jučer potop napravila uh još se mm,malac i ja zatekli u kolima,baš me bila panika uhvatila još se mi zaputili malo dalje em je sam po sebi golf hafifan nešto,em sijeva i grmi aj majko horor...Ali sva sreća pa je muž pribran i osebi-prisebi a da sam ja bila sama uh ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:44:38
sanela.asja
http://www.fzs.ba/Dem/ProcPrist/top100_muska.htm
Palachinken i ja pratim taj spisak kopirala pa svaki dan mi se neko drugo ime svidi,a Ajsic mali htjeo pravo zeznut mamu mudonja mali kako je to on vjesto krio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:45:47
drznica
Eh da znate sta sad radiiimmmm.... Uzela sam iz Baby centra kataloge sa svom opremom za bebe. Ima super krevetav 250KM kao na 3 nivoa. Odusevila sam se, a tek boje uuuu. Ako vas sta zanima pitajte to su mi prve komsije na poslu pa...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:58:44
Gift
Drznice imajul gdje ti katalozi na netu? Meni je Amar najljepse ime, jest najcesce al trenutno me vuce i et ja vec gledam samo muska imena a ko zna jel kod mene sigurno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 14:04:04
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift
Drznice imajul gdje ti katalozi na netu? Meni je Amar najljepse ime, jest najcesce al trenutno me vuce i et ja vec gledam samo muska imena a ko zna jel kod mene sigurno
I meni je bilo prije 5 godina dok ga nisam dala svom malcu sad već nebiiiiiiiii ..Previše je Amara u 2007 i u 2011 godini .................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 14:10:08
drznica
IZVORNA PORUKA: Gift
Pokusala sam traziti na google, nema. A nema ni neka web stranica na katalogu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 14:49:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ih, našeg imena nema uopšte u prvih 100 i to mi je drago
Bice,bice....slijedece godine,vec se pocelo sirit. Nije bilo ni mog Dzana,a evo ga sad na posljednjoj poziciji. Ove godine ce sigurno skocit za 10-ak mjesta.