|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.5.2011 11:44:57   
Sensia
Anice javi kako je proslo kod prof J. user posted image  

Budi spremna  da ti tvoj bebi mahne user posted image

i ja cu joj sutra poslati sms da se narucim, valjda joj nije guzva kao inace

p.s. pitaj jel ide u penziju user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 25.5.2011 11:45:45 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12101
25.5.2011 11:49:31   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mea29

navecer ovdje gori, i onda po danu spavate, a ja se dosadjujem user posted image user posted image user posted image

Ujutru jedino mi radnici pišemo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12102
25.5.2011 11:50:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mea29

navecer ovdje gori, i onda po danu spavate, a ja se dosadjujem user posted image user posted image user posted image

Ujutru jedino mi radnici pišemo user posted image

E jest vala, samo ove iz kancelarija kuckaju u pauzama izmedju izvještaja, a sramota nas s posla pisati ono oko keksa a i mi bi se malo raspisale user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12103
25.5.2011 11:51:50   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jedva cekam da vidim user posted image   Jos ako nas iznenadi pa nam kaze jel pisuljica mala ili pisonja user posted image

Javim svakako sta je bilo.
I javim ima li guzve i dalje user posted image Ja sam se spremila psihicki vec na cekanje user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12104
25.5.2011 11:53:55   
lepetetka
Ćao ženice ja vam se javljam ovako s vremena na vrijeme...nekad bi i pisala ali me otjeraju ovi moji moraću i ja sebi taj laptop kupiti pa bježati u halu user posted image user posted image user posted image ....Ovaj moj maleni kada me vidi za kompom odmah hoće i on nešto da radiuser posted image A teško mi sada i sjediti za kompom čini mi se jedva dišem..
Animagical pa što te taj doktor zeza ti meni baš fino izgledaš.....Taman!!!!user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12105
25.5.2011 11:55:33   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sta se ovo Sweet nejavlja da nije pocelo user posted image

Jutro i od mene. I ja sam mislila da je pocelo jutros u 4 al stadeuser posted image Tako da sma nekako opet zaspala i sada evo ustala...Sinoc su me kolegice sa rr tako fino izignorisale, zapricale se i nisu me ni primjetileuser posted image user posted image A fakat me sinoc/jutros probudi bol, reko evo ga.... i kroz pola sata ja zaspa i kad sam s eprobudila nista, smao malo zigucka......

Danas smo usli u 39.sedmicuuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12106
25.5.2011 11:58:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Sensia

Jedva cekam da vidim user posted image   Jos ako nas iznenadi pa nam kaze jel pisuljica mala ili pisonja user posted image

Javim svakako sta je bilo.
I javim ima li guzve i dalje user posted image Ja sam se spremila psihicki vec na cekanje user posted image

KOd mene je muz na snimku kao vidio cunu user posted image  pa se dr valjala od smijeha i rekla mu da se bas puno ne nada jer je kao rano user posted image user posted image user posted image  da se kaze 100%

ma vidjeces aBd kako mase rukicama i pravi kolute jer ima prostora , bude preslatko

ma nije problem cekati ni sat vremena ako znas da ce te pregledati neko ko je zaradio penziju na trudnicama.... a sta ces kad nju zovnu na klinicki hitan slucaj........

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12107
25.5.2011 12:01:05   
Anica1
sweet insanity  cestitke za 39 sedmicu user posted image user posted image user posted image sad je bas sitnooooo user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12108
25.5.2011 12:05:44   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutro i od mene. I ja sam mislila da je pocelo jutros u 4 al stadeuser posted image Tako da sma nekako opet zaspala i sada evo ustala...Sinoc su me kolegice sa rr tako fino izignorisale, zapricale se i nisu me ni primjetileuser posted image user posted image A fakat me sinoc/jutros probudi bol, reko evo ga.... i kroz pola sata ja zaspa i kad sam s eprobudila nista, smao malo zigucka......

Divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ih sad ce to ako Bog da zacas. Mrvica mala......

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12109
25.5.2011 12:08:44   
palachinken
Šta nam je sa ziki? Zadnji put se javila s bolovima i oteknuta...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12110
25.5.2011 12:09:15   
Semica

IZVORNA PORUKA: Anica1

sweet insanity  cestitke za 39 sedmicu user posted image user posted image user posted image sad je bas sitnooooo user posted image

Blavoooo i od nas dvije za 39.sed:)))))

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12111
25.5.2011 12:14:30   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Juče je se par nas u odrećenim vremenskim intervalima osjećale isto tako na ovoj temi,ali je to samo varka user posted image user posted image   nego kažeš boli e bem mu miša to su ti samo prirpreme ....A čestitke na 39 nedelji

Evo samo tebi i Jeleni user posted image user posted image  ostalima ne dam user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12112
25.5.2011 12:18:26   
drznica
Sweet cestitam, sad cekamo samo da se neko javi kaze da si rodila :) A mi to zeljno ocekujemo...tvoja prica sa poroda aBd.
Sretno!

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12113
25.5.2011 12:38:27   
drznica
Upravo sam se pogledala u ogledalo iiiiiuser posted image user posted image user posted image   Ja sam sva izoblicena od akni...sta je ovo??? Ne jedem stvarno slatka, mozda kockicu cokolade dnevno... user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12114
25.5.2011 12:41:25   
palachinken
Trudnički hormoni user posted image Nuspojava blaženog stanja: lice kao u pubertetu. Proći će samo od sebe, baš kako je i počelo.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12115
25.5.2011 12:44:03   
Selma.A.M
drznice hormonalni dizbalans ,svakoj se to desi u određenom preiodu trudnoće...I vjeruj nije do slatka user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12116
25.5.2011 12:51:02   
Ina86
Pozdrav zenice, kako ste vi danas?
Sweet cestitke na 39 sedmici, kod tebe pravo usitnilouser posted image user posted image user posted image user posted image
meni danas 27 punih sedmicauser posted image mozda mi je vrijeme i da krenem na one trudne vjezbe, ima li koja zenica da ide na Otoku na vjezbice da mi kaze koja je procedurauser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12117
25.5.2011 12:55:44   
palachinken
Ja se zarovila u ovaj spisak:

http://www.fzs.ba/Dem/ProcPrist/top100_muska.htm

Selma, evo sam i tickeru promijenila boju  user posted image user posted image user posted image (zna se šta je najpreče hhaha)

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12118
25.5.2011 13:00:32   
Selma.A.M

Selma, evo sam i tickeru promijenila boju  user posted image user posted image user posted image (zna se šta je najpreče hhaha)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12119
25.5.2011 13:06:41   
Gift

bila kod zubara opet..nista ne valjaju zubi, kaze trebam jos nesto uzimat pored prenatala al ne rece sta ..
Gift
I ja sam bila juce napatila sam se ubijao mi onaj zivac na kraju mi je dao inekciju i opet ga nije zavrsio da dodjem za 10 dana pa da onda stavi plombu..Kod koga ides ja sam Sad kod Ramiza onaj kod Banke tuzlanske isla sam U DZ al tamo jedan zub prave mjesec dana...

Sanela ja idem kod Dine Alabajci (sto mi reklamiramo ove doktore) i ona ne daje anesteziju do 5-og mj., a popravljala jedinicu i dvicu pa boli brate dragi...i imam jos jedan i uradit ce mi fluorizaciu, al posle poroda moram krunice..i kontam sad kako se stari sve nesto fali em zubi em dioptrija, al hajd da ne kukam previse, super sam ja..
Sweet cestitam na 39-oj, rekla sam ja da ces ti docekat 40 sed.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12120
25.5.2011 13:08:24   
Gift

Ha? jel se to zezateuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12121
25.5.2011 13:12:24   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Gift

Propustila si jučerašnju šprdanciju...meni doktor reče, u dobar čas u osmom mjesecu, da mi je Ajša dobila ćunu user posted image a ja zakucala za onaj krevet user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12122
25.5.2011 13:15:50   
Gift

Propustila si jučerašnju šprdanciju...meni doktor reče, u dobar čas u osmom mjesecu, da mi je Ajša dobila ćunu user posted image a ja zakucala za onaj krevet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da vjerujem...al ne mogu da vjerujem..

Neposredna veza do poruke: 12123
25.5.2011 13:15:57   
ziki
Pozz trudnice eto mene. Od jutros u 8 po bolnici do maloprije. Joj majko moja kad svi krenu da se ogradjuju i salju od jednog dr do drugog. Uglavnom boli i dalje ispod desnog rebra ali manje, bila sam kod plucnog i sve ok, ona preporucila mirovanje i vjezbe disanja, i UZ gornjeg stomaka, radila urin- nema sta nema, leukocita, eritrocita, malo proteina, epitela... elem dok jos malo dodjem sebi i jos nesto pojedem*maloprije doruckovala tek) zvacu moju dr da joj ispricam i iscitam sve rezultat i vidim kako i sta dalje. I da otvorili su mi bolovanje na porodicnoj bez obzira na preporuku dr da bude od 30.5 Eto izvjestaja sad cu da vas malo citam

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12124
25.5.2011 13:23:11   
ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image ooo sve opet zabolje od smijeha, jes na vrijeme reko.
Ma nek je ziv i zdrav, dobices i Ajsu ako Bog da kasnije.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 12125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  483 484 [485] 486 487   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Menstualni ciklus
Malenaaa...

Zanima me dali je moguce da menstrualni ciklus kasni 14 dana ?Ja sam radila dva puta test i oba su bila negativna a menstruaciju jos nemam...Samo ponekad osjetim malu bol u jajniku ali samo na momenat...

Moguca trudnoca (44%)

Upala (56%)

Broj svih glasova: 73

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *