|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.5.2011 9:51:12   
ciciban26
Znaci sinoc ovdje bio dernekuser posted image user posted image ..Sto mi veselo krenu jutro hahahahahah.. Neka nama nasih user posted image parove cemo vec nekako spojitiuser posted image .
Zato meni moja kuma kaze da se kanim UZV dok beba odluci kvalitetno pokazati medjunozje do tada cu se i poroditi,nego da uzmem prsten i ogrlicu i vidim sta je,ako se vrti u krug curica ako ide naprijed-nazad frajer..kaze njenoj mami svih 6 puta pogodilo ahahahhahahhahahaahahahahahahahuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12076
25.5.2011 9:53:59   
Anoniman
Dan i od nas... ja sam sva bljak ubi me ova osmica nisam oka sklopila, a i moje dijete se milion puta budilo i njoj zubi rastu pa je ubise, sve desni natecene i krvave.

Ciciban po tome sa prstenom meni ispalo da mi je prvo djevojcica, drugo djecak i posle toga opet djecak, pa djevojcica...znaci cetvoro user posted image

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 12077
25.5.2011 9:56:36   
taurus
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dan i od nas... ja sam sva bljak ubi me ova osmica nisam oka sklopila, a i moje dijete se milion puta budilo i njoj zubi rastu pa je ubise, sve desni natecene i krvave.

Ciciban po tome sa prstenom meni ispalo da mi je prvo djevojcica, drugo djecak i posle toga opet djecak, pa djevojcica...znaci cetvoro user posted image

e miša mu, znači nije ti bolje user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12078
25.5.2011 9:58:06   
Anoniman
Ma nista nije pomoglo, cak sam i one Anine homeopatske kuglice topila i valjala po ustima i popusti me 10-15 minuta i opet, evo i sad imam onu podmuklju bol, ali opet malo je popustilo kako je nocas bilo. 

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 12079
25.5.2011 10:06:48   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Cek,cek.... ako sam dobro upucena zasad nije slagalouser posted image ... Izgleda da cete vi biti bas aktivni,neka potomakauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12080
25.5.2011 10:32:32   
sanela.asja
Sta se ovo Sweet nejavlja da nije pocelo user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 12081
25.5.2011 10:33:25   
palachinken
Jelena, user posted image user posted image izdrži. Mogu mislit kako ti je, tvoji zubi, Anuškini zubi...dobro pa imaš tog humora!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 12082
25.5.2011 10:36:20   
Gift
helooo drage moje..komp me nesto zezo ovih dana..a pravo sam vas sve pozelila..
masala al ste se ispisale trebace mi dva dana da iscitam..
bila kod zubara opet..nista ne valjaju zubi, kaze trebam jos nesto uzimat pored prenatala al ne rece stauser posted image ..
prestala sam sa vaginaletama al mislim da mi nista nisu ni pomogle jer evo opet iz mene stalno curka...
kake ste mi vi?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 12083
25.5.2011 10:36:54   
drznica
Good morning user posted image
Bas sam se nacitala svega...sad se pitam sta ako i kod mene bude djecak...kako cu mu naci curicu...od ovoliko muskarcina hahahh. Sad gledam na e-kuponu ponudu i super je, pogledajte obavezno.
Ja odlucila da sama pravim svoju RADOSNICU. Kupila sam A4 papire u raznim tirkiznim bojama...tako da cu na njima pisati i lijepiti, a onda to lijepo negdje ukoriciti ;)

Anice, koja si godina na akademiji??? Kakva slucajnost. Ja sam ti na trecoj, ostala mi neka tri ispita da upisem cetvrtu ali daj Bože :(

Neposredna veza do poruke: 12084
25.5.2011 10:45:27   
sanela.asja
bila kod zubara opet..nista ne valjaju zubi, kaze trebam jos nesto uzimat pored prenatala al ne rece sta ..
Gift
I ja sam bila juce napatila sam se ubijao mi onaj zivac na kraju mi je dao inekciju i opet ga nije zavrsio da dodjem za 10 dana pa da onda stavi plombu..Kod koga ides ja sam Sad kod Ramiza onaj kod Banke tuzlanske isla sam U DZ al tamo jedan zub prave mjesec dana...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12085
25.5.2011 11:00:51   
DIJAMANT
Jutro ženice! Hej jest bilo veselo sinoć.user posted image Izgleda da je meni bilo bolje da sam ostala onl line sinoć nego što sam otišla na tuširanje. Onoliki smijeh bi mi sigurno bolje pomogao.user posted image

Nego, vidim da vas ima ovdje trudnica koje popravljate zube sa anestezijom. Ja sam prva dva mjeseca imal grdnih problema sa šesticoM. Kad se samo sjetim zubobolje i neprospavanih noći zbog toga, ali mi ginekolog zabranio da bilo šta popravljam. Zubar mi htio vaditi živac, a ginekolog kaže "ni slučajno". Ni sa anestezijom, ni bez nje. Eh sad, mislim da je to zbog prvog tromjesečja, možda ne bi bio tako isključiv saduser posted image Taj zub me i sad pomalo boli i znam da ću ga morati riješiti, ako ništa drugo, onda odmah poslije poroda aBd.

Neposredna veza do poruke: 12086
25.5.2011 11:01:22   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

Bas sam se nacitala svega...sad se pitam sta ako i kod mene bude djecak...kako cu mu naci curicu...od ovoliko muskarcina hahahh. Sad gledam na e-kuponu ponudu i super je, pogledajte obavezno.
Ja odlucila da sama pravim svoju RADOSNICU. Kupila sam A4 papire u raznim tirkiznim bojama...tako da cu na njima pisati i lijepiti, a onda to lijepo negdje ukoriciti ;)

Anice, koja si godina na akademiji??? Kakva slucajnost. Ja sam ti na trecoj, ostala mi neka tri ispita da upisem cetvrtu ali daj Bože :(

Vidjela sam tu ponudu na ekupon, kako je super, tvornicasnova.

Ja sam ti isto na kraju trece, ja sam bila dvogodisnji studij, pa sam nakon zavrsetka nastavila studij, treca i cetvrta god. Na trecoj imam jos 2 ispita pa cu valjda nekada upisati i tu cetvrtu user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12087
25.5.2011 11:02:24   
palachinken
Ti možeš sve sem rendgenskog snimanja. I anesteziju i liječenje i saso mange. Meni su isto rekli i doktor i stomatologinja. Doduše isti taj doktor je rekao da nosim curicu, nije njemu za vjerovat user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 12088
25.5.2011 11:05:47   
Sensia
Kad vec spominjete zubara trebala bih i ja, samo cekam platu user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12089
25.5.2011 11:06:29   
mea29
joj i moji zubi su kriticni, jos me ne bole, ali imam osjecaj da su suplji, sve razmisljam da li ce izdrzati trudnocu ili da ih ipak popravljam user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 25.5.2011 11:07:36 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12090
25.5.2011 11:06:38   
drznica
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: drznica

Vidjela sam tu ponudu na ekupon, kako je super, tvornicasnova.

Ja sam ti isto na kraju trece, ja sam bila dvogodisnji studij, pa sam nakon zavrsetka nastavila studij, treca i cetvrta god. Na trecoj imam jos 2 ispita pa cu valjda nekada upisati i tu cetvrtu user posted image

I vidis ti nikad se srele nismo heheheh...Ja više nemam volje za ucenjem nikako, ne znam hocu li u junu moci ista polagati...ulijenila se bas. Kako si ti sad, jel sve OK?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12091
25.5.2011 11:07:54   
Anica1
Meni je prijateljica koja se skoro porodila preporucila da uzimam prevetivno NAF za zube, njoj njena dr dala u trudnoci to, kaze odlicno je.I ja cu uzeti da pijem zbog prevencije

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12092
25.5.2011 11:09:27   
Anica1

[/quote]

I vidis ti nikad se srele nismo heheheh...Ja više nemam volje za ucenjem nikako, ne znam hocu li u junu moci ista polagati...ulijenila se bas. Kako si ti sad, jel sve OK?
[/quote]

Ja nista ne ucim , ne da mi se ni knjigu pogledati. Ja cu za septembar user posted image
Dobro sam, danas idem na pregled, mjerimo nuhalni user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12093
25.5.2011 11:11:25   
DIJAMANT
I meni je ginekolog rekao da će mi "kasnije" propisati nešto za zube, ali to kasnije izgleda još nije došlo. Podsjetiću ga na slijedećoj kontroli.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12094
25.5.2011 11:12:24   
drznica
E superi ...to je i posljednji onaj vaginalni UZV...povedi muza, ja nisam znala da ce se tako lijepo vidjeti user posted image
Sad nam oboma zao.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12095
25.5.2011 11:17:23   
Hannica
Hej zemske,kako ste mi?user posted image
Ja sam jutros ustala zabrinuta sto mi se bebice jos uvijek ne vrte a u 16-oj sam sedmici,dvije bebe,druga trudnoca....sve mi govori da bi trebalo.Jedno vrijeme sam osjecala leptirice a sad ni njih nema.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12096
25.5.2011 11:22:11   
palachinken

Meni je prijateljica koja se skoro porodila preporucila da uzimam prevetivno NAF za zube, njoj njena dr dala u trudnoci to, kaze odlicno je.I ja cu uzeti da pijem zbog prevencije

Pazi s NAFOM. Naf obogaćuje zube flourom, a ti ne znas koliko ga već unosiš u vodi a i u kaladontu, a ničeg previše nije dobro. Radije provjeri s doktorom.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12097
25.5.2011 11:25:55   
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pazi s NAFOM. Naf obogaćuje zube flourom, a ti ne znas koliko ga već unosiš u vodi a i u kaladontu, a ničeg previše nije dobro. Radije provjeri s doktorom.

Pitacu danas na pregledu doktoricu bas da vidim smijem li. Hvala na upozorenju user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12098
25.5.2011 11:31:07   
mea29
navecer ovdje gori, i onda po danu spavate, a ja se dosadjujem user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12099
25.5.2011 11:33:23   
Semica

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hej zemske,kako ste mi?user posted image
Ja sam jutros ustala zabrinuta sto mi se bebice jos uvijek ne vrte a u 16-oj sam sedmici,dvije bebe,druga trudnoca....sve mi govori da bi trebalo.Jedno vrijeme sam osjecala leptirice a sad ni njih nema.user posted image user posted image user posted image

Ma nemoj se sikirati...mozda bebe pavaju :D ili su neke fine pa nece mamu da tuku :)
I meni se desilo da je beba mnogo aktivna nekoliko dana bez prestanka pa onda dva dana jedva nekako da je osjetim ili nikako...i to u 20toj/21voj sedmici...bas sam se zabrinula bila...ali evo sad opet lupa-ne zaustavlja se...;)
Bit ce to sve ok ;)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 12100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  482 483 [484] 485 486   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Plasticna hirurgija
salmy

Sta mislite o plasticnoj hirurgiji? i da li bi ste se odlucile za taj korak da imate priliku? Tipa nos,silikoni..botox? ne iz zdravstvenih razloga cisto estetika:)

podrzavam (70%)

ne podrzavam (30%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *