Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 11:53:55
lepetetka
Ćao ženice ja vam se javljam ovako s vremena na vrijeme...nekad bi i pisala ali me otjeraju ovi moji moraću i ja sebi taj laptop kupiti pa bježati u halu ....Ovaj moj maleni kada me vidi za kompom odmah hoće i on nešto da radi A teško mi sada i sjediti za kompom čini mi se jedva dišem.. Animagical pa što te taj doktor zeza ti meni baš fino izgledaš.....Taman!!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 11:55:33
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Sta se ovo Sweet nejavlja da nije pocelo
Jutro i od mene. I ja sam mislila da je pocelo jutros u 4 al stade Tako da sma nekako opet zaspala i sada evo ustala...Sinoc su me kolegice sa rr tako fino izignorisale, zapricale se i nisu me ni primjetile A fakat me sinoc/jutros probudi bol, reko evo ga.... i kroz pola sata ja zaspa i kad sam s eprobudila nista, smao malo zigucka......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 11:58:58
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia
Anice javi kako je proslo kod prof J.
Budi spremna da ti tvoj bebi mahne
i ja cu joj sutra poslati sms da se narucim, valjda joj nije guzva kao inace
p.s. pitaj jel ide u penziju
Jedva cekam da vidim Jos ako nas iznenadi pa nam kaze jel pisuljica mala ili pisonja
Javim svakako sta je bilo. I javim ima li guzve i dalje Ja sam se spremila psihicki vec na cekanje
KOd mene je muz na snimku kao vidio cunu pa se dr valjala od smijeha i rekla mu da se bas puno ne nada jer je kao rano da se kaze 100%
ma vidjeces aBd kako mase rukicama i pravi kolute jer ima prostora , bude preslatko
ma nije problem cekati ni sat vremena ako znas da ce te pregledati neko ko je zaradio penziju na trudnicama.... a sta ces kad nju zovnu na klinicki hitan slucaj........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 12:05:44
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Jutro i od mene. I ja sam mislila da je pocelo jutros u 4 al stade Tako da sma nekako opet zaspala i sada evo ustala...Sinoc su me kolegice sa rr tako fino izignorisale, zapricale se i nisu me ni primjetile A fakat me sinoc/jutros probudi bol, reko evo ga.... i kroz pola sata ja zaspa i kad sam s eprobudila nista, smao malo zigucka......
Danas smo usli u 39.sedmicu
Divno ih sad ce to ako Bog da zacas. Mrvica mala......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 12:14:30
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Danas smo usli u 39.sedmicu
Juče je se par nas u odrećenim vremenskim intervalima osjećale isto tako na ovoj temi,ali je to samo varka nego kažeš boli e bem mu miša to su ti samo prirpreme ....A čestitke na 39 nedelji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 12:51:02
Ina86
Pozdrav zenice, kako ste vi danas? Sweet cestitke na 39 sedmici, kod tebe pravo usitnilo meni danas 27 punih sedmica mozda mi je vrijeme i da krenem na one trudne vjezbe, ima li koja zenica da ide na Otoku na vjezbice da mi kaze koja je procedura
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:06:41
Gift
bila kod zubara opet..nista ne valjaju zubi, kaze trebam jos nesto uzimat pored prenatala al ne rece sta ..
Gift I ja sam bila juce napatila sam se ubijao mi onaj zivac na kraju mi je dao inekciju i opet ga nije zavrsio da dodjem za 10 dana pa da onda stavi plombu..Kod koga ides ja sam Sad kod Ramiza onaj kod Banke tuzlanske isla sam U DZ al tamo jedan zub prave mjesec dana...
Sanela ja idem kod Dine Alabajci (sto mi reklamiramo ove doktore) i ona ne daje anesteziju do 5-og mj., a popravljala jedinicu i dvicu pa boli brate dragi...i imam jos jedan i uradit ce mi fluorizaciu, al posle poroda moram krunice..i kontam sad kako se stari sve nesto fali em zubi em dioptrija, al hajd da ne kukam previse, super sam ja.. Sweet cestitam na 39-oj, rekla sam ja da ces ti docekat 40 sed.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.5.2011 13:15:57
ziki
Pozz trudnice eto mene. Od jutros u 8 po bolnici do maloprije. Joj majko moja kad svi krenu da se ogradjuju i salju od jednog dr do drugog. Uglavnom boli i dalje ispod desnog rebra ali manje, bila sam kod plucnog i sve ok, ona preporucila mirovanje i vjezbe disanja, i UZ gornjeg stomaka, radila urin- nema sta nema, leukocita, eritrocita, malo proteina, epitela... elem dok jos malo dodjem sebi i jos nesto pojedem*maloprije doruckovala tek) zvacu moju dr da joj ispricam i iscitam sve rezultat i vidim kako i sta dalje. I da otvorili su mi bolovanje na porodicnoj bez obzira na preporuku dr da bude od 30.5 Eto izvjestaja sad cu da vas malo citam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Selma, evo sam i tickeru promijenila boju (zna se šta je najpreče hhaha)
Ha? jel se to zezate
Propustila si jučerašnju šprdanciju...meni doktor reče, u dobar čas u osmommjesecu, da mi je Ajša dobila ćunu a ja zakucala za onaj krevet
ooo sve opet zabolje od smijeha, jes na vrijeme reko. Ma nek je ziv i zdrav, dobices i Ajsu ako Bog da kasnije.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......