|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.5.2011 22:47:27   
Sensia
sweet mozda ipak da ti stavis posteljinicu user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12201
25.5.2011 23:06:13   
sweet insanity
Hehehe, bit ce tako, ma svakako sma je kontala stavit veceras jer je mm nekako mirniji kad je sve spremno pa ond aono nek krene kad hoceuser posted image Odoh ja u wc al opet blaga bol koja ide prema nogama, ma nije to to al et....vidjet cemo kako ce se razvijat...moza je od puno hodanja....

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12202
25.5.2011 23:14:05   
Anoniman
Sweet krenuo ti prirodni klistir user posted image user posted image user posted image user posted image ... brzo ce pisuljica user posted image
Proliv prethodi pravim porodjajnim bolovima. Mjeris bolove u razmacima tipa boli par minuta pa pauza poal sata pa opet par minuta pa opet pauza. i sve tako i postepeno se te pauze smanjuju. Ako su bolovi ravnomjerno rasporedjeni znaci da je krenulouser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 12203
25.5.2011 23:30:13   
sweet insanity
Ma znas kako, sad su ono lagani bolovi pa ih ima pa ih nema al nisu tolko jaki da bih rekla uh evo zaboli neg ono boli pa ne boli, imam osjecaj da ja to necu znat skontatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12204
25.5.2011 23:33:04   
sporty mamaa
sweet sretno i da sve prode sto brze i sve bezbolnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
mene danas uhvatila nekakva depresija, cim se sjetim da se moram porodit odmah sto misli krene. samo se zamaram, te kako cu ostavit malu, te ako bude carski opet ono uspavljivanje, stres, strah. grrrr svakakvih mi se misli mota.... do onih gdje cu ostavit dvoje djece i zaposlit seuser posted image dosadilo brate vise bit kucanica, ja bi sad isla na posao da me hoce ko primit, imam previse slobodnog vremena pa se umaram psihickiuser posted image odo kopat kanale user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12205
25.5.2011 23:37:23   
sweet insanity
Hvala sporty ali ipak mislim da su i ovo laznjaci iaklo bih volila da vec veceras ili ujutro vidim bebaruuser posted image Citam kao pravi trudovi se krecu od kriza prema stomaku, a kod mene je ovo od stomaka prema preponama i ponekad u krizima tako da si laznjaci I guess...sinoc sma eto osjetila tolku bol da me je i probudila al ispostavilo se da su i to laznjaci jer se nije ponavljalo...sam me strah da ovo sto konstantno bolucka nije neki znak ali vjerojatno nije ako s ebol ne pojaca jer je bas bas blaga,skoro pa neosjetna naspram one sinoc....uh ja vas zamaram a sam pokusavam skontat kad sta kakouser posted image Sorryuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 12206
25.5.2011 23:49:10   
Aiša
sweet insanity, ne mora to biti pravilo, mislim na bolove. Vjeruj da je i mene to zbunilo prošle godine, jer su meni krenuli kao menstrualni bolovi prvo, a leđa me nisu znatno boljela, niti je to tako išlo s leđa ka stomaku. Ti samo prati vrijeme između, a kao što ti je jelena rekla, prirodni klistir je jedan od znakova da je možda krenulo.

Meni su bolovi bili na 5 minuta kada sam shvatila da je možda vrijeme da krenem u bolnicu, ustvari natjerali me ukućani user posted image , jer sam očekivala "kontrakcije po formuli" user posted image

Neposredna veza do poruke: 12207
25.5.2011 23:57:51   
Selma.A.M
Sweet mila jeli to krenulo user posted image  pa ništa od naše kafice user posted image ...Ajde da bude sve ok aBd a lako ćemo za ostalo..
Što se tiče bolova,nemoj ti misliti da je to zaboli i hajde u bolnicu ,jer jači bolovi su sam pred kraj,a da li su pravi ili ne znat ćeš samo ako se javljaju non-stop  tj duže od sat,a sad što se tiče intervala nisam ni ja ih pratila niti sam znala na koliko su bili kada sam krenula u bolnicu ono na 5 ili 10 minuta...Samo sam znala da je bol svako malo tu,da postaje sve jača i da ne prestaje iako hodam ili mjenjam položaj.........

A no sikiriki prepoznat ćeš ih vjeruj user posted image  svaka od nas je imala taj prvi put pa smo znale da je to-to,tako ćeš i ti aBd.......
Nego kako malena,javlja li se ?

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 12208
26.5.2011 0:00:09   
sweet insanity
Malena je aktivna, bol prestala ali je sada bilo ono stezanje maternice (bezbolno) pa sam zapisala u koliko je bilo...bit ce da ipak nije krenulo.....mogle smo mi sutra popit kafu?user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12209
26.5.2011 0:02:09   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Aiša

sweet insanity, ne mora to biti pravilo, mislim na bolove. Vjeruj da je i mene to zbunilo prošle godine, jer su meni krenuli kao menstrualni bolovi prvo, a leđa me nisu znatno boljela, niti je to tako išlo s leđa ka stomaku. Ti samo prati vrijeme između, a kao što ti je jelena rekla, prirodni klistir je jedan od znakova da je možda krenulo.

Meni su bolovi bili na 5 minuta kada sam shvatila da je možda vrijeme da krenem u bolnicu, ustvari natjerali me ukućani user posted image , jer sam očekivala "kontrakcije po formuli" user posted image

I meni su kao ti menstrualni al ne u ledjima, kad me probude ti malo jaci bude i u ledjima al me onda potjera i ja kakim da prostite i onda se brzo smiri......ali eto svaki dan skoro po nekoliko puta zaboli....

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 12210
26.5.2011 0:02:55   
Gift
user posted image user posted image user posted image da ona popije kafu user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 12211
26.5.2011 0:04:30   
animagical
sweet hajd ti malo odmori,ako to krene nocas, da budes odmorna, trebace ti snagiceuser posted image   a malecka ce izgleda uskorouser posted image a ne brini, niko se nije porodio a da nije skontaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 12212
26.5.2011 0:05:16   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

user posted image user posted image user posted image da ona popije kafu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kafa tj.voda za mene heheheh....pa kad su vec laznjaci...obecala curi doc ,a sve nam se nesto ne da pa rek da iskoristim sutra ako vec nije krenulouser posted image Jesil nasla sta zanimljivo medju filmovima?user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12213
26.5.2011 0:08:14   
Gift
jesam Sweet bas sam onako ocejfila u nedeljuuser posted image user posted image svi su dobri..

Neposredna veza do poruke: 12214
26.5.2011 0:10:36   
sweet insanity

jesam Sweet bas sam onako ocejfila u nedeljuuser posted image user posted image svi su dobri..

Bas mi je drago, ja nisam gledala puno sta je na dvd-ovima neg sam ih nak na koje sam naisla uzela i spakovala, a ako budes htjela dalje nastavit sa Gilmore Girls, bujrum trazi il neku drugu seriju ak htjednesuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12215
26.5.2011 0:13:41   
Selma.A.M
Vidi nje ona o filmovima,mani se toga idi ti spremi krevetac user posted image  ...A Boga mi ja sam sutra slobodna od dva sata pa možda i mogne ta kafica -mislim voda user posted image    ................

Neposredna veza do poruke: 12216
26.5.2011 0:14:25   
Gift

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Bas mi je drago, ja nisam gledala puno sta je na dvd-ovima neg sam ih nak na koje sam naisla uzela i spakovala, a ako budes htjela dalje nastavit sa Gilmore Girls, bujrum trazi il neku drugu seriju ak htjednesuser posted image

oki nisam jos gotova..

Neposredna veza do poruke: 12217
26.5.2011 0:14:31   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

sweet hajd ti malo odmori,ako to krene nocas, da budes odmorna, trebace ti snagiceuser posted image   a malecka ce izgleda uskorouser posted image a ne brini, niko se nije porodio a da nije skontaouser posted image

Ma prestalo je, haman nece jos....zigucka neprimjetno, bit ce da je od predjenih kilometarauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12218
26.5.2011 0:18:45   
Selma.A.M
Joj žene ja ne znam šta je ovo ali ja bih mogla spavati u limunadi user posted image user posted image ...Tri litra sam za dan popila, a juče najmanje 4 litra user posted image  i mogu joššššš user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12219
26.5.2011 0:26:33   
animagical
sta fali to ti je zdravo samo ne seceri punouser posted image ja popijem komotno oko 4 litra vode dnevno, a kad je vruce i viseuser posted image kaze dr-za svaku pohvalu

Neposredna veza do poruke: 12220
26.5.2011 0:30:21   
Gift

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Joj žene ja ne znam šta je ovo ali ja bih mogla spavati u limunadi user posted image user posted image ...Tri litra sam za dan popila, a juče najmanje 4 litra user posted image  i mogu joššššš user posted image user posted image user posted image

i meni godi al ne trazi mi se bas toliko..

Neposredna veza do poruke: 12221
26.5.2011 0:30:59   
Selma.A.M
Ma ubi me kiselina user posted image user posted image  a samo mi šmeka limunada,aj sve mi miriše na limun,na kiselo, nekad mi dođe da limun zagrizem onako sa korom ajaj .......... ma koji mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12222
26.5.2011 0:33:23   
sporty mamaa
Ja sam prije trudnoce isto volila limun i jela ga samog, a sad mi se gadi i pomisao na njega.... 

Neposredna veza do poruke: 12223
26.5.2011 0:33:32   
Gift

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma ubi me kiselina user posted image user posted image  a samo mi šmeka limunada,aj sve mi miriše na limun,na kiselo, nekad mi dođe da limun zagrizem onako sa korom ajaj .......... ma koji mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nisi trudnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12224
26.5.2011 0:36:06   
Gift
niko meni neki dan ne odgovori smijem li jabucni ocat stavljat u salatu

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  487 488 [489] 490 491   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Temperatura
veeseelaa

Dijete mi već par dana ima turu, svakih 4-5 sati poraste na 38,5 .... Dr kažu da je grlo u pitanju a i nosić curi (pluća su čista) al mene brine da nije šta ozbiljnije, obzirom da se tura tako brzo vraća. Šta vi mislite?

Uradila bi dodatne pretrage (navesti koje) (51%)

Dr sigurno zna, proći će nakon ispijene flašice antibiotika (16%)

I mom djetetu se tura vraća tako često al nije bilo u pitanju ništa ozbiljno (20%)

Obavezno posjetiti dr ponovo (13%)

Broj svih glasova: 45

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *