Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ubi me kiselina a samo mi šmeka limunada,aj sve mi miriše na limun,na kiselo, nekad mi dođe da limun zagrizem onako sa korom ajaj .......... ma koji mi je
samo da vam mahnem dok sam iscitala, zamantalo mi se maloprije sav rucak.... prvo me boljelo oko pupka, pa mi neka ko groznica i na kraju i to pravo puno
Sweet draga primaklo se ,ja sa 7 dana prije imala "prirodni klistir" i bukvalno sam bila nonstop u wc.Ma ,sastrugalo me
Čestitke za napunjene sedmice
Jučer bila na nekom rođendanu,pa kad sam se vratila kući boljelo me sve.Kao da mi nož neko zabija u donji dio stomaka a to mi je vjerovatno od preforsiranja.
Jelena nadam se da je zub nikao i da ti je lakše.
Evo čekam majstora da dođe,mašina za veš mi pušta vodu negdje pa da vidi stručnjak pošto je mm samo gore napravio Ovim što idu po nalaze ,sretno!!!
Želim vam lijep dan a nadam se da će biti sunčan.
ako ovaj vikend ne odem u kakav soping, u ponedjeljak necu imati u cemu na posao...stezu me suknje...bas se moram zaroviti po gradu, ko ce sad sve to pregledati pa kupiti...jel ko skoro bio u wk? ima li sta?
ovaj sticker definitivno laze!!!! pa trebao me vec prebaciti u 5-ti mjesec. smrc
Kasne uvijek par dana,meni je danas trebao prebaciti u 7.,pa evo nije
ako ovaj vikend ne odem u kakav soping, u ponedjeljak necu imati u cemu na posao...stezu me suknje...bas se moram zaroviti po gradu, ko ce sad sve to pregledati pa kupiti...jel ko skoro bio u wk? ima li sta?
Mea bila sam ja, iam pravo slatkih stvari ali sve je xxl, ja ne znam sta je ono. vjruje mi ja ne znam trudnicu kojoj je potreban onoliki broj!!!!!!!!!!!!!!!
eh ima slatkih majica al opet bitnije su hlace i suknje.......
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Evo me Blokira mi tastatura na poslu pa se jedva odblokira hehehehe
Bilo je odlicno, presretna sam !!
Nije bila guzva, iza mene vise niko nije bio tako da mi se dr J posvetila maksimalno. Nuhalni je 1,5 mm, kaze odlicno, bebica super, kaze pravo ziva bebica, malo nam je mahala, predivan osjecaj
Srce i ostalo sve sto je pobrojala super, bebica je naprednija dva dana tako da smo po jucerasnjem 12+4. I da, dva puta mi je onako usput spomenula "Ja mislim da je ovo pisonja, sve mi lici da je pisonja" , ali iz iskustva dragih zenica ovdje ja cu to uzeti sa rezervom Samo nek je zivo i zdravo!!
Sensia, ne ide jos u penziju, ja imam neki miom i kaze mi kada mi je dala snimak "molim vas ponesite mi ovaj snimak kada mi dodjete gore da vas porodim"
Nastavila je terapiju utrigestan ali je smanjila na 2x1, i dobila sam Natal sirup da pijem umjesto folacina. Jedino me buni sto mi jos nista ne govori da vadim nalaze krvi i urina