|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.5.2011 0:36:39   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Gift

niko meni neki dan ne odgovori smijem li jabucni ocat stavljat u salatu

ja stavljam i jedem. zasto?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12226
26.5.2011 0:38:44   
Gift
pa reko da pitam za svaki slucaj..sta znam..svasta se nesto ne smije..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 12227
26.5.2011 0:40:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Joj žene ja ne znam šta je ovo ali ja bih mogla spavati u limunadi user posted image user posted image ...Tri litra sam za dan popila, a juče najmanje 4 litra user posted image  i mogu joššššš user posted image user posted image user posted image

Potpuno te razumijemuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12228
26.5.2011 0:43:07   
sweet insanity
A za ocat, i ja upocetku nisam smjela i vala vidjela rodicu koja je trudna jede i onda i jauser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12229
26.5.2011 0:48:23   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma ubi me kiselina user posted image user posted image  a samo mi šmeka limunada,aj sve mi miriše na limun,na kiselo, nekad mi dođe da limun zagrizem onako sa korom ajaj .......... ma koji mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da nisi trudna?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12230
26.5.2011 0:49:29   
animagical
odoh da spavam, ujutru idem opet na jezero za ogtt  i fakat cu ponijeti secer od kuceuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12231
26.5.2011 0:58:15   
Selma.A.M
Hvala na dijagnozi user posted image  ...Bit će da sam trudna user posted image user posted image user posted image

Animagical sretno sutra sa ogtt
Gift i ja stavljam  ocat  ma ne škodi ,slobodno......
Sweeet javljaj nam se  user posted image  ako bi krenulo da znamo ....Eto još 12 dana

Odoh i ja spavati,laku-noć...Valja mi sutra ujutro iskoristit muža da me vozi po nalaz štitne,nadam se da su mi hormoni ok ...Ajde bay

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12232
26.5.2011 1:02:25   
sweet insanity
Laku noc i od mene, iako ja jos necu na spavanje ali vidim vi se razbjezaste......Lijepo spavajte sve! Selma sretno sa nalazimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 12233
26.5.2011 1:02:44   
Gift
sretno onda svima sa nalazima koji ih sutra rade..odoh i ja spavanac...laku nocu

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 12234
26.5.2011 1:20:36   
malena27 RR
samo da vam mahnem user posted image dok sam iscitala, zamantalo mi se user posted image user posted image user posted image
maloprije user posted image sav rucak.... user posted image prvo me boljelo oko pupka, pa mi neka ko groznica i na kraju user posted image i to pravo puno user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 12235
26.5.2011 7:41:22   
enči80
Jutro ,evo da pristavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bujrum ko može.

Sweet draga primaklo seuser posted image user posted image ,ja sa 7 dana prije imala "prirodni klistir" i bukvalno sam bila nonstop u wc.Ma ,sastrugalo meuser posted image user posted image user posted image

Čestitke za napunjene sedmiceuser posted image user posted image

Jučer bila na nekom rođendanu,pa kad sam se vratila kući boljelo me sve.Kao da mi nož neko zabija u donji dio stomaka a to mi je vjerovatno od preforsiranja.

Jelena nadam se da je zub nikao i da ti je lakše.

Evo čekam majstora da dođe,mašina za veš mi pušta vodu negdje pa da vidi stručnjak pošto je mm samo gore napraviouser posted image user posted image user posted image
Ovim što idu po nalaze ,sretno!!!

Želim vam lijep dan a nadam se da će biti sunčan.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 12236
26.5.2011 7:58:50   
mea29
mene uvijek neko preduhitri sa kafom user posted image user posted image user posted image hvala enci ...evo i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image a sad odoh citati sta ste pisale...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12237
26.5.2011 8:13:37   
mea29
ovaj sticker definitivno laze!!!! pa trebao me vec prebaciti u 5-ti mjesec. smrc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12238
26.5.2011 8:20:08   
Ina86
Jutro zeniceuser posted image Mea bas prija kafica,  ovo vrijeme grozno... nadam se da ce nam progrijati sunce danas user posted image
Lijep pozdrav za sve i ugodan dan vam zelimuser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12239
26.5.2011 8:25:26   
mea29
ako ovaj vikend ne odem u kakav soping, u ponedjeljak necu imati u cemu na posao...stezu me suknje...bas se moram zaroviti po gradu, ko ce sad sve to pregledati pa kupiti...jel ko skoro bio u wk? ima li sta?

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12240
26.5.2011 8:26:16   
Sensia
Anice,

Nemoj viri. kako jer bilo na pregledu?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12241
26.5.2011 8:29:25   
enči80

IZVORNA PORUKA: mea29

ovaj sticker definitivno laze!!!! pa trebao me vec prebaciti u 5-ti mjesec. smrc user posted image user posted image user posted image

Kasne uvijek par dana,meni je danas trebao prebaciti u 7.,pa evo nijeuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12242
26.5.2011 8:29:37   
Sensia

ako ovaj vikend ne odem u kakav soping, u ponedjeljak necu imati u cemu na posao...stezu me suknje...bas se moram zaroviti po gradu, ko ce sad sve to pregledati pa kupiti...jel ko skoro bio u wk? ima li sta?

Mea bila sam ja, iam pravo slatkih stvari ali sve je xxl, ja ne znam sta je ono. vjruje mi ja ne znam trudnicu kojoj je potreban onoliki broj!!!!!!!!!!!!!!!

eh ima slatkih majica al opet bitnije su hlace i suknje....... 

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12243
26.5.2011 8:30:24   
mea29
sensia jel ti radis? jel ti ovo prvi bebi?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12244
26.5.2011 8:31:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: enči80

Kasne uvijek par dana,meni je danas trebao prebaciti u 7.,pa evo nijeuser posted image

I meni isto u 5. user posted image

Bojkotujmo lazne stickere!!!! user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Sensia -- 26.5.2011 8:37:35 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12245
26.5.2011 8:32:33   
mea29
znaci moglo bi se nesto naci u wk, moja tezina se rapidno povecava, mozda cu ja stati u taj xxl user posted image user posted image ...hvala na informaciji  user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 26.5.2011 8:33:02 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12246
26.5.2011 8:32:37   
enči80
Bojoktujmo lazne stickere!!!!  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12247
26.5.2011 8:33:34   
Sensia

sensia jel ti radis? jel ti ovo prvi bebi?

Radim radim uhuser posted image

jeste ovo mi je "najprvija" trudnoca i osjecam se kao Alisa u zemlji cuda al u pozitivnom smislu

Ti?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12248
26.5.2011 8:34:01   
mea29
IZVORNA PORUKA: enči80

Bojoktujmo lazne stickere!!!!  

user posted image user posted image user posted image

Ako nas danas ne prebace izaci cemo na ulice ha ha ha

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 12249
26.5.2011 8:36:07   
Anica1
Evo me user posted image    Blokira mi tastatura na poslu pa se jedva odblokira hehehehe

Bilo je odlicno, presretna sam !! user posted image

Nije bila guzva, iza mene vise niko nije bio tako da mi se dr J  posvetila maksimalno. Nuhalni je 1,5 mm, kaze odlicno, bebica super, kaze pravo ziva bebica, malo nam je mahala, predivan osjecaj user posted image

Srce i ostalo sve sto je pobrojala super, bebica je naprednija dva dana tako da smo po jucerasnjem 12+4. I da, dva puta mi je onako usput spomenula "Ja mislim da je ovo pisonja, sve mi lici da je pisonja" , ali iz iskustva dragih zenica ovdje ja cu to uzeti sa rezervom user posted image Samo nek je zivo i zdravo!!

Sensia, ne ide jos u penziju, ja imam neki miom i kaze mi kada mi je dala snimak  "molim vas ponesite mi ovaj snimak kada mi dodjete gore da vas porodim" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nastavila je terapiju utrigestan ali je smanjila na 2x1, i dobila sam Natal sirup da pijem umjesto folacina. Jedino me buni sto mi jos nista ne govori da vadim nalaze krvi i urina user posted image

Ali ja sam PRESRETNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  488 489 [490] 491 492   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trbušnjaci.
пеперутка16

Jedna moja poznanica je bila trudna 3 mjeseca i radila je trbušnjake i znala je da je trudna. Da li ste radili trbušnjake kada ste bili trudni ili sada dok ste bili trudni?

Da. (0%)

Da, dok nisam saznala, da sam trudna. (0%)

Ne. (0%)

Nije mi palo na pamet. (100%)

Broj svih glasova: 2

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *