|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.5.2011 8:32:15   
Semica
Dobro jutrooooo i od mene :)

Vidim borite se lavovski sa svim trudnickim izazovima-bolovima,hranom,odjecom....

Ja bas danas kontam da neke baletankice kupim...imam haljinica puno ali nemam odgovarajuce obuce-samo patike...

Svaki dan kontam kad udjem na forum da cu vidjeti obavijest da je sweet rodila,ali eto nikako da docekam...Ima li danas kakvih novosti u vezi toga??? user posted image

Kako ste mi ostale??? Jeste li se naspavale...ili ste kao i ja htjele cijelu noc da zgulite kozu sa sebe zbog sparine....uzas!!!user posted image

Pozz user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12501
27.5.2011 8:33:13   
Sensia
Anice jesam user posted image
Juce ujutro joj poslala sms odgovrila mi u roku od nekih 45 minuta!!!!!!! Zena je oborila licni rekord hehehehehhehe. Idemo danas u 18:00, aBd da bude sve OK user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12502
27.5.2011 8:35:38   
palachinken
Joj Semice, sinoc mi je toliko loše bilo od vrućine, inače nam topal stan, da sam sjela ko teta razapeta ispred ventilatora, a noge držala u lavoru hladne vode. To je onako bio baš erotičan prizor, na dao Bog user posted image user posted image user posted image user posted image a noge otekle, ne mogu ih prepoznat. Vidim, jutros su se vratile u normalu, spremene za nove vrućine i nova oticanja user posted image

Sretna nam trideset_treća sedmica user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 27.5.2011 8:36:28 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12503
27.5.2011 8:37:22   
Skvo RR
 Jutro...
kako ste mi? user posted image

Evo nam lijepog dana...bar kazu do popodne...treba malo ovo iskoristiti....

< Poruku je uredio Skvo RR -- 27.5.2011 8:40:55 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12504
27.5.2011 8:37:44   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj Semice, sinoc mi je toliko loše bilo od vrućine, inače nam topal stan, da sam sjela ko teta razapeta ispred ventilatora, a noge držala u lavoru hladne vode. To je onako bio baš erotičan prizor, na dao Bog user posted image user posted image user posted image user posted image a noge otekle, ne mogu ih prepoznat. Vidim, jutros su se vratile u normalu, spremene za nove vrućine i nova oticanja user posted image

ma ja kad nisam crkla...jos kad se muzic privije uz mene dodje mi da ga otjeram na pod heheheheh
jutros se ko dvoje budale izdigli prije 7...Nismo spustili roletne pa nas sunce probudilo...Al hajde...barem sam mu stigla pripremiti dorucak da na posao ponese :D Ja kobiva vrijedna hehehe

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12505
27.5.2011 8:52:05   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice jesam user posted image
Juce ujutro joj poslala sms odgovrila mi u roku od nekih 45 minuta!!!!!!! Zena je oborila licni rekord hehehehehhehe. Idemo danas u 18:00, aBd da bude sve OK user posted image

Super !! Bas si imala srece user posted image
Bice sve super ako Bog da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12506
27.5.2011 8:54:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim.
Anice, drago mi je za nalaze user posted image  ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe

Eh eto da svama to fino podijelimuser posted image

Csetitam drznice na ugovoru i povecanju  plati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ti je ta direktorica user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 12507
27.5.2011 8:57:25   
Skvo RR
cestitke i od mene drznice...divne  vijesti..user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12508
27.5.2011 9:00:33   
ziki
Čestitam drznice, divne vijesti. Direktorica ti je super, da nam je Bog dao još takvih

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 12509
27.5.2011 9:00:54   
Semica
Pridruzujem se cestitkama!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 12510
27.5.2011 9:04:00   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: drznica

Ma sto ste mi bile aktivneee...mogu misliti kad odem na godisnji i vratim se sta cu sve da propustim.
Anice, drago mi je za nalaze user posted image  ah taj lijepi osjecaj. Sto se tice kremica ja koristim vec nekih 15 dana HIPP BUTTER i super je. Snjim mazem pupu, grudi i bokove, a sve ostalo Jonson mlijeko koje inace volim. Nisam vam stigla javiti da sam primljena na NEODREĐENO-potpisah ja taj ugovor...i to nakon sto sam direktorici saopstila novost o trudnoci. Ona je bila odusevljena i sretna....jos mi je povecala platu, tako da sam vam bas HAPPY moci cu djetetu sve priustiti hehehe

Eh eto da svama to fino podijelimuser posted image

Csetitam drznice na ugovoru i povecanju  plati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ti je ta direktorica user posted image

Stvarno svaka cast, malo je takvih firmi i direktorica!!!

Ja isto nisam imala vecih problema jer me ugovor stiti, al vidim da je sefica malo pogubljena od kako je saznala, koliko god se ona pravila da je sretna....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12511
27.5.2011 9:05:42   
Sensia
Ako mi ovaj ticker ubrzo ne prebaci u 5. mjesec ima da okupim raju da ga slomimo user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12512
27.5.2011 9:07:27   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Semica

Dobro jutrooooo i od mene :)

Vidim borite se lavovski sa svim trudnickim izazovima-bolovima,hranom,odjecom....

Ja bas danas kontam da neke baletankice kupim...imam haljinica puno ali nemam odgovarajuce obuce-samo patike...

Svaki dan kontam kad udjem na forum da cu vidjeti obavijest da je sweet rodila,ali eto nikako da docekam...Ima li danas kakvih novosti u vezi toga??? user posted image

Kako ste mi ostale??? Jeste li se naspavale...ili ste kao i ja htjele cijelu noc da zgulite kozu sa sebe zbog sparine....uzas!!!user posted image

Pozz user posted image

Jos smo 2 u 1user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12513
27.5.2011 9:11:48   
Ina86
Jutro zenice i od nas dvijeuser posted image Divan dan danas, vidim dosta nas je aktivnih ovog jutra... Ja se evo spremam da idem kod mamice, ona slobodna danas pa da iskoristimo ovo lijepo vrijemeuser posted image user posted image
Cestitke i od mene drznice, sefica ti je za svaku pohvalu, jos da nam je vise takvihuser posted image user posted image Sweet ti jos s nama, pisuljici se izgleda ne zuri, lijepo joj u pupiuser posted image
ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12514
27.5.2011 9:12:38   
sweet insanity
Jutro svima, ja tek progledala pa vas zaboravih pozdravit....user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12515
27.5.2011 9:15:40   
Anoniman
Evo i nas...user posted image

Meni se vrat ukocio pa me boli i glava i rame, desna strana, a kako okrenem glavu imam osjecaj da odoh negdje koliko mi se zanesvjesta.

Sweet draga ti jos tu, ja sam devet dana prije termina rodila user posted image . Kao sto rece sinoc bolje je tako polako da se otvaras, kod mene je bila drugacija situacija i ne bih je nikad nikome pozeljela. Ja sam gotovo dva dana imala bolove na tri minuta, a nisam se nikako otvarala, ali zato je kriv bio moj doktor. Srece pa drip postoji inace bih ja sad u nekoj ludari bila da je onako nastavilo user posted image

Ostale deMbele jeste li ok? Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Ina86)
  Neposredna veza do poruke: 12516
27.5.2011 9:18:07   
Semica
Sweet potjeraj tu malu...hocu da slavim i da se napijem sa muzicem ( soka ) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12517
27.5.2011 9:23:10   
sanela.asja
Sweet sad pocni odbrojavat ko za Novu Godinu 10,09, user posted image user posted image user posted image ...
Jutro i od mene meni dan radno poceo dosli majstori user posted image pravimo kucu pa je to od sabaha busenje nekakovo,a valja im pravit i dorucak i rucak user posted image user posted image uhhh, a sljedece sedmice krecimo ma za poluditi mrzim majstore user posted image .......
Debele moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12518
27.5.2011 9:28:27   
Anica1
Kako izgleda kutija od Striet melema? Ja juce trazila u apoteci i dade mi nesto, Srbija radi, kaze sad je to to, bijela kutija sa zelenim user posted image Ali ne psie na njemu nigdje Striet. Mislim da u sastavu ima maslinovo.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 12519
27.5.2011 9:32:38   
Sensia
user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12520
27.5.2011 9:34:31   
ziki
Zelena je kutija od strieta, proizvođač Menta, ne znam koji grad tačno, treba da piše da je po licenci Jovana Šaljića(ili možda sina ne znam njemu ime), u sastavu ima lavandu baš se osjeti miris. Isti proizvođač radi Jomelop za opekotine po licenci istog travara iz Berana

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12521
27.5.2011 9:41:04   
babilon
Dobro jutro zene moje :)

evo i ja da se prikljucim, bujrum na  user posted image
malo sam vas prelistala, joj bude mi krivo st se na nakacim na RR navecer, ai ja prosto nemam snage, dodjem kuci u 18h, dok skuham sta ad jedemo vec je 19,30h, raspremi se ovo ono tamo vamo 21,30h vrijeme spavat, nece noge vise da izdrze :)))))))

Ali sam se zato tako ismijala.
Palachinken, hahahah, joj mogu misliti i lavora i ventilatora, ma jos ti samo kamera falila za taj eroticni prizor :)))))
Sensia haah, e da znas da asm se od srca nasmijala, cuj raju okupiti da slomite ticker ;)))))
Drznica - CESTITAAAAAAAAAAAAAM!! To su tako divne vijesti, i na neodredjeno i povisica, e to je prava sefica!
Ja slijedce sedmicep laniram vojoj sefici reci da sam trudna pa eto vidjecemo, posto sam na 3mj ugovora, pa sta bude. Ova bebica mi je svakako nafakali, kako sam ostala trudna, dobila i posao, rjesila stvari neke koje su godinama stajale na status quo, tako da sam rekla, sta god da bude necu da se sikiram, nek je meni moja bebica dobro hihih

cmoka za sve, odoh malo raditi pa cu opet za par min se nakacit :)))))))))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 12522
27.5.2011 9:48:28   
Semica
Bebele...

da vas pitam nesto..
Je li se slucajno nekoj od vas desavalo da kad se beba pomijera ,i udara pri snu stomaka...da su ti njeni pokreti bolni...kao da me neko blago iglom probada...Nije mi se to do sad desilo ni jednom a evo u zadnjih pola sata vec nekoliko puta...a ja se odma uspanicim cim mi se nesto nepoznato desi ...user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12523
27.5.2011 9:48:57   
Semica

IZVORNA PORUKA: Semica

Bebele...

da vas pitam nesto..
Je li se slucajno nekoj od vas desavalo da kad se beba pomijera ,i udara pri snu stomaka...da su ti njeni pokreti bolni...kao da me neko blago iglom probada...Nije mi se to do sad desilo ni jednom a evo u zadnjih pola sata vec nekoliko puta...a ja se odma uspanicim cim mi se nesto nepoznato desi ...user posted image

Pri dnu*

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12524
27.5.2011 9:49:40   
palachinken
Žene, evo gledam na ekuponu finu ponudu za pobjeći preko vikenda, još ako čovica bude nagodan, pa da malo i moje dupence vidi puta.
Ja moram sa svojom šef'com na razgovor o porodiljskom bolovanju, a tacno mi muka. Držnice, baš mi je drago zbog tebe, da su Bogdom svi takvi!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  499 500 [501] 502 503   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kajmak
vila_7

Za one koje kupuju domace mlijeko: Sta radite sa kajmakom? Ne volim ga mazati pa ne znam moze li se jos nesto s njim?

koristim kao mazalicu (54%)

bacam ga (11%)

nesto drugo (35%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *