|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.5.2011 10:01:08   
babilon
 i ja bas snjuham ovo etno selo... mogla bih cojk'a nagovoriti, voil prirodu, jos da ima dgje da ga poasljem ad peca ribu ne bi mu radosti bilo kraja :))).
mogla bih nas pocastiti HA plata legne :D
je li iko ikad bio - etno selo Rastoovo Babići?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12526
27.5.2011 10:05:01   
palachinken
Joj evo ja gledam, sauna - ne mogu, fitnes - ne mogu (a i koji ce mi klinac user posted image user posted image user posted image user posted image ), jacuzzi - ne mogu. user posted image user posted image user posted image Ali malo svježeg zraka i promjene ambijenta ne bi škodilo, iako isto tako mogu otici i na vikendicu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12527
27.5.2011 10:05:04   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

i ja bas snjuham ovo etno selo... mogla bih cojk'a nagovoriti, voil prirodu, jos da ima dgje da ga poasljem ad peca ribu ne bi mu radosti bilo kraja :))).
mogla bih nas pocastiti HA plata legne :D
je li iko ikad bio - etno selo Rastoovo Babići?

Ja sam bila na Rostovu, kod Bugojna? je li to to? user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12528
27.5.2011 10:10:53   
babilon
Hahahha Palachinken to sam ija pomislila, sve sto nude je super, ali dzaba mi sve kad ne mogu, iako bih najradije u jacuzzi ai dzaba!

Sensia, jeste to je to :D je li malo mjesto? Nekako mi se cini kao daje par kuccia i malo staze za setnju... ?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12529
27.5.2011 10:13:12   
Emica_sa
Pozdrav za sve trudnice

animagical draga stavila sam ti slike na BBuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 12530
27.5.2011 10:15:18   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

Hahahha Palachinken to sam ija pomislila, sve sto nude je super, ali dzaba mi sve kad ne mogu, iako bih najradije u jacuzzi ai dzaba!

Sensia, jeste to je to :D je li malo mjesto? Nekako mi se cini kao daje par kuccia i malo staze za setnju... ?

Babilon, ako je to to, ja sam bila nekad prije dvije godine sa firmom na team buildingu, kucice su extra, unutra sve fino opremljeno (nama je mozda bilo malo hladno spavat al ima grijanje :-)). Nema nekog extra sadrzaja u smislu jacuzzi, bazeni.......... al priroda i ambient za setnju, voznju biciklom (za tvog dragog naravno) je super. Meni se svidjelo...

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12531
27.5.2011 10:24:34   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ziki

Zelena je kutija od strieta, proizvođač Menta, ne znam koji grad tačno, treba da piše da je po licenci Jovana Šaljića(ili možda sina ne znam njemu ime), u sastavu ima lavandu baš se osjeti miris. Isti proizvođač radi Jomelop za opekotine po licenci istog travara iz Berana

E taj mi je dao, dobro je user posted image Ubjedjuje me da tako sad izgleda, a meni cudno nigdje ne pise Striet vec Menta user posted image Super, potrefila sam ga

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 12532
27.5.2011 10:29:40   
Anica1
Drznice ti i tvoja sefica ste mi dali snage i ja sam uletim kod direktora da mu kazem za user posted image , noge mi se tresu, pocela mucati,  kad covjek skoci, izljubi me, kaze predivnooooo pa sto sad to ne cuvate idite na bolovanje, reko hvala necu sad ali kad zatreba javicu ja bez brige user posted image user posted image

Eto prodje i to user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12533
27.5.2011 10:48:34   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Anica1

Kako izgleda kutija od Striet melema? Ja juce trazila u apoteci i dade mi nesto, Srbija radi, kaze sad je to to, bijela kutija sa zelenim user posted image Ali ne psie na njemu nigdje Striet. Mislim da u sastavu ima maslinovo.

To je to, sad se zove Striament, jer su se, po mojoj predpostavci, posvađali sa autorom. user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12534
27.5.2011 10:54:14   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Drznice ti i tvoja sefica ste mi dali snage i ja sam uletim kod direktora da mu kazem za user posted image , noge mi se tresu, pocela mucati,  kad covjek skoci, izljubi me, kaze predivnooooo pa sto sad to ne cuvate idite na bolovanje, reko hvala necu sad ali kad zatreba javicu ja bez brige user posted image user posted image

Eto prodje i to user posted image

Svaka cast user posted image , ma i meni je bilo uzas kad sam trebala reci. cini mi se da mi je srce bilo u grlu user posted image  al nek sam samo rekla na vrijeme da bude posteno od mene.....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12535
27.5.2011 10:56:53   
Sensia
user posted image Sweet nemoj da viris nego pricaj sta ima novo

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12536
27.5.2011 10:57:11   
DIJAMANT
Jutro ženice! Evo sam šok doživjela prije 2 minute. Moje dijete navalilo da mu pustim dvd (a inače to sam radi), kaže nešto ne može. I ja pustim............kad je nešto zagrmilo...............mislila sam pucaju prozori od jačine zvuka.........ja skočila sa stolice i pošla plakati........valjda od šoka............On je valjda pojačao  "do daske", a ne znam zašto nije mogao pokrenuti crtić. Šokiralo me je. Evo pijem vodu i šećer, još se tresem. Pitam se kako je bebi u trbuhu bilouser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 12537
27.5.2011 10:58:59   
sweet insanity
Evo mene opet, ja jos jednu turu odspavalauser posted image Jelena, zao mi sto ti bi tako bolno....meni ovaj dr govori kad sma bila 1 prst(sad nemam pojma kolko sam, mozda je i dalje 1) kao bit ce ovo fino, vec se lagano otvaras, prvorotke sad cesto dodju na dan termina skroz zatvorene pa onda to bude bolno......pa ja se eto nadam da ce nastavit ovom dinamikom....
Semice,i meni je to tako, sve ise kako je beba veca kao iglicama dole oko mjehura i jajnika, to se ona vrtiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12538
27.5.2011 10:59:54   
mea29
dan drage moje...nisam vas nista iscitala...od jutros sam imala puno posla, evo tek doruckujem, nadam se da ste mi raspolozene..meni je odmah lakse cim je petak user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12539
27.5.2011 11:00:48   
palachinken
sweet, koliko smo te puta vć ispratile user posted image user posted image user posted image Izvještavaj nas!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12540
27.5.2011 11:02:15   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image Sweet nemoj da viris nego pricaj sta ima novo

Nista vala, sinoc me nisu budili bolovi, danas kao eto nije bolno pa vidjet cemouser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12541
27.5.2011 11:04:41   
babilon
Navijamo za bebe kojima je vrjieme da izadju van ;D ;D ;D ;D

Neposredna veza do poruke: 12542
27.5.2011 11:08:21   
ziki
AniceUvijek me obraduje kad čujem ovakvu reakciju nadređenih na trudnoću. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12543
27.5.2011 11:09:14   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Evo mene opet, ja jos jednu turu odspavalauser posted image Jelena, zao mi sto ti bi tako bolno....meni ovaj dr govori kad sma bila 1 prst(sad nemam pojma kolko sam, mozda je i dalje 1) kao bit ce ovo fino, vec se lagano otvaras, prvorotke sad cesto dodju na dan termina skroz zatvorene pa onda to bude bolno......pa ja se eto nadam da ce nastavit ovom dinamikom....
Semice,i meni je to tako, sve ise kako je beba veca kao iglicama dole oko mjehura i jajnika, to se ona vrtiuser posted image

Znam da se vrti-lopuza moja mala... samo sto su ti njeni pokreti bolni za mene...bas tako kao iglicama kad god se pomjeri...hajde valjda je to normalno user posted image a dobro ti si pred poroduser posted image ....da meni nije rano za te "iglice" ili sta je vec...

Neposredna veza do poruke: 12544
27.5.2011 11:09:39   
sweet insanity
Navijamo, navijamouser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 12545
27.5.2011 11:11:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

dan drage moje...nisam vas nista iscitala...od jutros sam imala puno posla, evo tek doruckujem, nadam se da ste mi raspolozene..meni je odmah lakse cim je petak user posted image

Mea tebe ticker prebacio u 5. user posted image user posted image user posted image user posted image  priznaj sta si mu radila?

Hocu i ja user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12546
27.5.2011 11:12:54   
sweet insanity
Evo nam i Selme, viriuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12547
27.5.2011 11:14:45   
Semica
vi kao da se dogovorite...kad vas nema-nema...kad vas ima sve ste na okupu i virite hehehe

Neposredna veza do poruke: 12548
27.5.2011 11:16:05   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Semica

Znam da se vrti-lopuza moja mala... samo sto su ti njeni pokreti bolni za mene...bas tako kao iglicama kad god se pomjeri...hajde valjda je to normalno user posted image a dobro ti si pred poroduser posted image ....da meni nije rano za te "iglice" ili sta je vec...

Ma meni je to pocelo tak nekako oko 7.mjeseca pa se pomjera pa znam ne osjetiti po 20 dana to bockanje i sve tak, al jucer me pravi izbockalauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 12549
27.5.2011 11:18:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: Semica

Ma meni je to pocelo tak nekako oko 7.mjeseca pa se pomjera pa znam ne osjetiti po 20 dana to bockanje i sve tak, al jucer me pravi izbockalauser posted image

to ona juce u pupi brojala sate do rodjenja pa reckice pravila...svaka reckica jedan boc user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  500 501 [502] 503 504   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za djevojčicu
leonora

Koje vam je ime ljepše za curicu od ponuđenih:

1) Viktorija (26%)

2) Helena (64%)

3) Barbara (9%)

Broj svih glasova: 87

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *