Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:19:13
palachinken
Žene, meni je omanjao grudnjak za dojenje broj 95D koji sam zbavila nema 2-3 semice. Jdna ti majka, u tačkama ću ih vozati do kraja trudnoće. Valja mi na stoju preći!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:21:18
Selma.A.M
Evo mene...Sweet virim-virim,meni navika kad uđem na rr prvo da vidim šta se sve desilo dok mene nije bilo a jutros Bogami tri stranice ispisale......... Ja lijepog dana,ja danas izlazim pa kud puklo da puklo ,otići ću malo do mame sa brm-brmom pa onda doktorici,pa onda ako bude sve ok i do tržnog ..........
Sensia ticker u peti prebaci sa 17+6 a kod mea je to danas Vidim nekome se nešto čestita pa i ja se pridružujem ........
Jao žene vruće i vama je li? Ja klimu ne gasim,kad mi dođe struje 100km bit će meni vruće Odoh nastaviti čitati knjigu,valja se u dva sata psihički spremiti da izađem iz kuće
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:25:58
ziki
Baš me nasmija palačinko a bogami i zabrinu ovim člankom. Nisam baš uzimala puno lijekova al paracetamol kad sam bolesna i analgin protiv bolova jesam.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:27:02
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Evo mene...Sweet virim-virim,meni navika kad uđem na rr prvo da vidim šta se sve desilo dok mene nije bilo a jutros Bogami tri stranice ispisale......... Ja lijepog dana,ja danas izlazim pa kud puklo da puklo ,otići ću malo do mame sa brm-brmom pa onda doktorici,pa onda ako bude sve ok i do tržnog ..........
Sensia ticker u peti prebaci sa 17+6 a kod mea je to danas Vidim nekome se nešto čestita pa i ja se pridružujem ........
Jao žene vruće i vama je li? Ja klimu ne gasim,kad mi dođe struje 100km bit će meni vruće Odoh nastaviti čitati knjigu,valja se u dva sata psihički spremiti da izađem iz kuće
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:27:54
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken
Žene, meni je omanjao grudnjak za dojenje broj 95D koji sam zbavila nema 2-3 semice. Jdna ti majka, u tačkama ću ih vozati do kraja trudnoće. Valja mi na stoju preći!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:29:17
babilon
Uh vise kutarisale s tim 'problemcicem' sa nadredjenim... hmmm mene to ceka slijedece sedmice. UH!
Kako je to tuzno, kad cojek razmisli, svi se vesele a ovamo na poslu strah i trepet ne znas kako dak azes i kakva ce reakcija biti, a pogotovo sto je mortalitet veci od nataliteta kod nas, pa nas svi ubise u pojam sa 'treba radjati sta cekate' i onda trudna ostanes pa problem :)))))
Svaka cast vasim sefovima, super su!
Ja jdeva cekam kraj radnog dana, idem u shooooooooooopping :Duh mojer adosti - nema kraja ihih
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:31:32
sweet insanity
Yes danas prebivam u tom dijelu grada tačnije od dva sata..
Eh posalji sms il cu ja tebi, ja cu vec oko pola 1 do trznog nac se sa prijateljicom pa do tad cemo mi zavrsit pa te zvrknem da vidim gdi si ili ako ti ranije zavrsis nazovi ti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:34:02
Sensia
Oplakah od smijeha, zeno ja u 75B, a sve se fol radovala uh kad napucam cike kad budem trudna al nesto nikako da ih napucam - nisam ja te srece
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:34:22
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Yes danas prebivam u tom dijelu grada tačnije od dva sata..
Eh posalji sms il cu ja tebi, ja cu vec oko pola 1 do trznog nac se sa prijateljicom pa do tad cemo mi zavrsit pa te zvrknem da vidim gdi si ili ako ti ranije zavrsis nazovi ti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:43:10
Anica1
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Anica1
Kolke su to kod tebe sike??? Kod mene ni ovaj najmanji da se do "vrha" napuni
Moje su jos ko i narasle pa mos mislit kakve su bile Mislim jesu, sad eto puna kosarica bude al ovaj za dojenje 85B recimo jos uvijek zjapi
Ja isto ne znam kad misle da rastu ali meni nista, stoje li stoje jadne
Kod mene kriza, ja se isto radovala ko budala da ce porasti i jos kad su boljele prva tri mjeseca ja reko eto ga to je to sad ce bar malo poceti kad jos nista Da bar hoce za broj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:47:36
Selma.A.M
Ali zato kad počnete dojiti pa cice buknu auh,ali vam tada neće biti do njih jer će mlijeko da curi,pa će da oteknu .... Moje su narasle za dva broja one prijašnje su bile toliko male da je ih i moja šaka mogla preklopiti,a sad su narasle dovoljno da iz mojih ruku kipe ,ali je zato mm šaka dovoljna....Eto vam malo perverzije i sad odoh piti kafu ....
Semice i ti ako si danas za kafu u tržnom centru javi se
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.5.2011 11:48:04 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:48:47
Lejla Ka
Ni slučajno! Nije ti omalila 95-tica već ti je omalio D. Traži veće korpe. Stoja ti neće držati ništa. Imat ćeš teške grudi u premalenoj korpi, koju obim grudnjaka ne drži već ti se penje uz leđa. U trudnoći naglo raste broj korpe, a obim jedva broj ili dva.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:48:59
Semica
Ali zato kad počnete dojiti pa cice buknu auh,ali vam tada neće biti do njih jer će mlijeko da curi,pa će da oteknu .... Moje su narasle za dva broja one prijašnje su bile toliko male da je ih i moja šaka mogla preklopiti,a sad su narasle dovoljno da iz mojih ruku kipe ,ali je zato mm šaka dovoljna....Eto vam malo perverzije i sad odoh piti kafu ....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:50:08
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Semica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:52:15
babilon
zene, je li vi imate problema sa pamcenjem?? Hahaha, mislim, ovo mi bas opasno postaje, sve moram da zapisem inace sam nula bodova.
Danas sam se prepala bila, krenula na bus i sad imala malu uzbridcu i ja ubrzam da ne zakasnim na bus, haj sto je srce krenulo dakuca ko ludo vec jekrenulo ludo da kuca I da 'preskace' po otkucaj, lijepo su mi se noge oduzele :/ ima li iko iskustva sa ovim?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:52:44
Semica
IZVORNA PORUKA: Semica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 11:56:57
Selma.A.M
Semice i ja imam tvoj broj
Babilon i ja se zaboravnošću patim...Svako malo ihi zaboravi mob kad izlazim iz kuće ili dvd da vratim u videoteku ili ma milion malih glupavi stvari ...Ali sve će te proći sa trudnoćom
Nego to za srce da nisi malokrvna....A normalno je da se ponekad javi aritmija u trudnoći ali sve zavisi koliko često i koliko jako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.5.2011 12:01:01
palachinken
IZVORNA PORUKA: babilon
zene, je li vi imate problema sa pamcenjem?? Hahaha, mislim, ovo mi bas opasno postaje, sve moram da zapisem inace sam nula bodova.
Danas sam se prepala bila, krenula na bus i sad imala malu uzbridcu i ja ubrzam da ne zakasnim na bus, haj sto je srce krenulo dakuca ko ludo vec jekrenulo ludo da kuca I da 'preskace' po otkucaj, lijepo su mi se noge oduzele :/ ima li iko iskustva sa ovim?
Da mi nije vratom za rame pričvršćena, i glavu bih zaboravila.