idacha
|
gdje ste, bembeljuce... evo mene, jos na mirovanju... ma, da Bogdom znam mirovati... meni je to nepoznanica jedino kad bas osjetim ziganja i bebu da se spusta, onda zalegnem sat-dva, pa opet na noge lagane... mada sam spora ko puz.. bebi ne da brzo hodanje sutra ujutro odoh na kontrolu kod svoje dr privatno.. da provjerim kakvo je stanje, a u petak opet na gak... kontam da ce me tada i poroditi... ako me vala pita dal hocu, ja cu pristati.. bebi je sada vec veliki, trebao bi biti preko 3kg, a posljednjim pregledom mi je receno da je sve u najboljem redu, da je beba spremna.. e, sutra cu opet biti pametnija... kucu sam vala spremila... tepisi oprani i osuseni, garniture ociscene i osusene, prozori, zavjese.. sve je cakum pakum.. maloprije razvrstavala odjecu za bebija... jos samo to da operem i i ispeglam, pa da se idem rahat poroditi.. mene je glava danas bolila bukvalno cijeli dan.. popila 2 paracetamola, masirala uljima, i nista.. tek me maloprije pocela malko popustati.. nisam vidjela na oci.. kako ste vi? sweet, draga, ima li kakvih promjena? kod mene se kontrakcije hB malko smirile.. valjda od terapije... i bolovi su mi znatno manji, ali sam ja zato ko zobmi od apaurina.. sta nam je sa stefaniom? Gift nam je u bolnici, do sutra najvjerovatnije... bas mi je zao... mogu misliti koliko se nasikirala i zabrinula... palachinken, animagical, skvo, malena, sanela, selma, semice, drznica i sve ostale, nadam se da ste dobro... ladyblue, spesl kiss za tebe