|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.5.2011 0:14:56   
idacha
sweet, moze ti biti od Hipp natala... najvjerovatnije ti je to... i cvekla, naravno... no sikiriki, nije to nista strasno... jos malko, aBd...
juhuuuu.. ja sam bas nesto uzbudjena, mada me onaj dan kada su me kontrakcije satrale, malko i prpa uhvatila... :) moram priznati...

eto, lijepe moje...
toliko od nas za sada.. odoh lagano u lezeci polozaj.. muzek mi sutra ukutro opet ode, pa odoh da se ugnjezdim kod njega jos veceras :)

jao, spavaca soba nam je haos, moracu slikati da vam pokazem... soba puna kreveticauser posted image user posted image user posted image user posted image   tako slatko izgleda... nadam se da ce biti slatko i kada bebi dodje...user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12926
30.5.2011 0:17:49   
sweet insanity
Laku noc i tebi Idacho. Ma i ja sam sva exciteduser posted image Ako ti bude sta tribalo sutra dok sam 2 u 1 zoviuser posted image Sretno kod dr. sutra iako nes sumnjam da ce te pregledat ako je jos rano da ne bi uzrokovala porod ali ti opet otidji i vidi i javi nam, sretnooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 12927
30.5.2011 8:13:35   
palachinken
Dobro jutro gospojeeeeeee!
Svega sam se načitala od subote kad sam zadnji put bila ovdje, Gift dušo, drži se valjda će biti bolje. Idacho,iz tebe frca optimizam, super si, sretno!!!
Sweet, ti nama dođeš ko reality show o porođaju user posted image user posted image Mislim, to je fenomenalno, uz tebe cu se baš spremit. Sretno i tebi, da što prije i bezbolnije prođe!

Ja sam divno danas, cim je malo popustila vrucina i sparina.
user posted image za sve mame i bebirončad

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12928
30.5.2011 8:26:12   
Sensia
Jutro i od mene,

Vidim neki su jos uvijek 2 u 1 user posted image , on line porođaj user posted image  ma super sam se nasmijala, nije me bilo cijeli vikend.......
Bas mi je zao Gift ,nadam se da ce biti sve ok, saljem joj mislion poljubaca i zagrljaja!!!!
Evo ja pristavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ko voli nek izvoli
user posted image evo i kolacic uz kaficu

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 12929
30.5.2011 8:27:46   
Anica1
Jutro i do mene svim zenicama,

nisam stigla sve iscitati preko vikenda, Sensia kako bi na pregledu, sta nam kaze dr J user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12930
30.5.2011 8:33:14   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro i do mene svim zenicama,

nisam stigla sve iscitati preko vikenda, Sensia kako bi na pregledu, sta nam kaze dr J user posted image

Bilo je superrrrrr, nismo uopste cekali, pregled je bio extra ja sam padala od smijeha. Uglavnom prvi komentar je bio "nema CUNE" (tako nam je saopstila da cemo imati pisolinu ako Bog da ) user posted image  hehhehehe

sa user posted image hvala Bogu sve ok, imamo 250 gr, i dosta smo napredni iako je mami sotmo praaaaavo mali.... ma sve super havla Bogu, pustila nas na more user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. i jes nesto nismo vise na terapiji dabrostonom, ne treba nam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 30.5.2011 8:36:35 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12931
30.5.2011 8:37:28   
Sensia
Prebacio me ticker u 5 heheheheheheh

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12932
30.5.2011 8:38:06   
Anica1
Predivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mi je drago user posted image user posted image user posted image

Ne mogu da vjerujem da nije vidjela cunu, pa ni da joj se bar na momenat ucinilo da je vidi user posted image user posted image user posted image

Super!! Stize nam mala curica user posted image

Meni je isto za put rekla da nije problem ako ovako sve ostane kao do sada, zakazala mi je 3 dana prije planiranog puta pregled da prekontrolisemo. Mada je mene prijateljica istraumirala pricom kako je njena poznanica putovala i na kraju rodila bebu u 7 mjesecu i bebica umrla u inkubatoru i kao to je od truckanja na cesti user posted image user posted image Pa i po Sarajevu se trucka u autu, gdje ces vece truckanje po nasim rupama.
Mi planiramo autom do Njemacke, pa sam ja mm rekla da cemo praviti cesce pauze nego inace, malo vise odmarati.

Kada planirate more, koji mjesec? Ja kontam sredina jula, valjda nece biti one paklene vrucine user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12933
30.5.2011 8:44:25   
Selma.A.M
Dobro jutro ženice,kako ste mi danas? Ja ispratila svekrvu kući user posted image  muža na posao i sad navalila na krofne user posted image
Nisu mi nešto puno nadošle ali evo da nisam ponudila .... Ukusnije su više nego što dijeluju user posted image user posted image

user posted image

Ja čitavu noć sam se patila,glava me bolila za pobudaliti,jeli moguće da onako boli i to samo desna strana user posted image ,pa mi udarilo i u uho i u zube ,aj majko moja mila....Čak sam popila i paracetamol od 500mg stvarno nisam mogla izdržati user posted image .....Mislim da sam smjela popiti pa sad user posted image

Sweet jesi još 2u1 ?

Ostale big huggg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sensia čestitke na malenoj pišuljici i na ulasku u 5 mjesec koji je predpostavljam bio prije 3 dana ali se ticker tek sad sjetio da prebaci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12934
30.5.2011 8:46:29   
Anica1
Selma krofne ti izgledaju odlicno uh da mi je sada jedna ovdje na poslu da smazem user posted image Ti bas uzivas u kuhanju, blago se tebi user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 12935
30.5.2011 8:52:13   
Selma.A.M

Selma krofne ti izgledaju odlicno uh da mi je sada jedna ovdje na poslu da smazem user posted image Ti bas uzivas u kuhanju, blago se tebi user posted image

Anica1 hvala puno,nisam stigla dočekati da dugo nadolaze jer mi se sveki iznenada najavila,pa sam ih malo požurila,ali su mekane i ukusne......

Ovo često i sveki kaže pa je potegla čak iz Bijeljine i stigla sinoć u 20h ali kada je čula da je na meniju kuhani kupus sa mesom,pobjegla je kući prvim autobusom u 8 sati jutros....Živa istina user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo humora ne škodi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12936
30.5.2011 8:54:47   
Sensia
Ma moja Anice nikad ti ne znas od cega je sta, niti mozes dokazati da je od truckanja......

Mi smo sad za prvi maj isli malo do Jadrana, lagano.... svaki sat pravili pauzu da ja protegnem noge i malo se odmorimo. Vjeruj mi nisam osjetila put, spustila naslon, skinula tene i ispruzila se, a truckanje....ma ne znam pa nije makadam brate. e da nema rizika ima, ne daj Boze i najmanje nesrece.....

Pogotovo tebi put gore po autoputu ma neces ga osjetit samo pravi cesto pauze

MI cemo pocetkom jula ako Bog da ako bude sve ok, isto tako uz milion pauza

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12937
30.5.2011 8:58:24   
Sensia
[/quote]

Sensia čestitke na malenoj pišuljici i na ulasku u 5 mjesec koji je predpostavljam bio prije 3 dana ali se ticker tek sad sjetio da prebaci user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Hvala Selmice na cestitkama, a za paracetamol ne brini, meni je dr rekla da bas kad me boli glava smijem popiti, bolje je to nego da ide stres na bebija..

A krofne necu ni komentarisati koliko dobro izgledaju, sad bih ti pojela cijeli taj tanjir user posted image

ako su ove bile nabrzinu kako je tek kad sjedes pa sa ceifom ih napravis user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 12938
30.5.2011 9:01:28   
Ina86
Jutro zenice i od nas dvijeuser posted image
Bas mi je zao zbog Gift, ne upratih ja bas sta bi ali drzim fige da bude sve ok..
Sensia stize nam jos jedna pisuljica jeluser posted image nek je sa srecomuser posted image
Mogle bi ove tvoje krofne za dorucak Selma, bas bi sjele uz jednu user posted image
user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12939
30.5.2011 9:02:46   
Anica1

Onda kad sveki najavi dolazak uvijek kupiti frisko kupus najbolji na pijaci za rucakuser posted image user posted image Tad se najmanje zadrzi user posted image user posted image

Sad sam gladna gledajuci ovu tvoju sliku, moram trknuti dole do samoposluge da nesto kupim (mozda i bude krofni) user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12940
30.5.2011 9:06:26   
Selma.A.M
Senisa ove krofne iz priloženog su u tepsiji user posted image ,ali bujrum user posted image

A krenula ja njih sa ćejfom i polako ali sveki mi zamrsi račune pa se završiše navrat-nanos(kako svijet kaže) user posted image user posted image
Ali nije se niko od ukućana pobunio user posted image user posted image

Što se tiče putovanja,ako je sa trudnoćom sve ok što da ne,samo putovati kasno navečer kad zahladni jer juli mjesec zna baš biti vruć još na autoputu kad upekne user posted image user posted image ...Ali još ako ima klima u kolima ma još više što da ne user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 12941
30.5.2011 9:08:18   
Selma.A.M

Onda kad sveki najavi dolazak uvijek kupiti frisko kupus najbolji na pijaci za rucakuser posted image user posted image Tad se najmanje zadrzi user posted image user posted image

Živio kupus user posted image  sad bar znam provjeren recept i njenu slabu tačku user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12942
30.5.2011 9:10:08   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Živio kupus user posted image  sad bar znam provjeren recept i njenu slabu tačku user posted image user posted image  user posted image  

Hahaha sto se ismijah, ljudi me u kancelariji gledaju kontaju sta je ovoj budali user posted image user posted image user posted image

Konacno dodjosmo do recepta kako se rijesiti sveki po brzom postupku  user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12943
30.5.2011 9:15:55   
mea29
Olla drage user posted image oci mi ispdose od citanja jer me nije bilo za vikend, ja sam se kao i obicno lomila po kuci, konacno sam slozila svu zimsku odjecu, i "malu" ljetnu  jer mi nece trebati najmanje godinu dana, pa da mi se bezveze ne povlaci po ormarima,sve mi se cini kao imam odjece, a ustvari kad sklonim te gomile sto mi ne mogu ostane mi nista.

Jel ko osim animagical sta kupovao, snjuhao po radnjama u Sa ima li sta?...ja cekam platu user posted image user posted image user posted image

Zao mi je Gift...draga drzim ti palceve, iskreno se nadam da ce sve biti uredu, mi smo blizu po sedmicama, pitam se sta li je bilo?...ja se i dalje osjecam kao da nisam trudna, ima tu nekih promjena po stomaku, osjeti se, ali udaraca jos ne, ne znam kako cu iscekati petak i pregled...

< Poruku je uredio mea29 -- 30.5.2011 9:18:15 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 12944
30.5.2011 9:18:59   
Selma.A.M
A jesam se stvarno potrudila valjalo je dvije glavice kupusa sitno isjeckane natrpati u šerpu,sve malo-po malo,da mogu poklopiti...Ajoj a sve morala čekati da provri pa da malo se smekša i spadne pa opet i sve tako...Kad sam postavila tanjire i iznijela šerpurinu do vrha punu,mom mužu je se okrenuo želudac,a ja onako fino : Kupus je zdrav,morala sam zbog dijeta skroz slabo jede user posted image user posted image user posted image user posted image .... I opet ono nevino : Pa šta ću sad malo se zanijela,ajde danas i sutra pojest će se on user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12945
30.5.2011 9:20:35   
Anica1

A jesam se stvarno potrudila valjalo je dvije glavice kupusa sitno isjeckane natrpati u šerpu,sve malo-po malo,da mogu poklopiti...Ajoj a sve morala čekati da provri pa da malo se smekša i spadne pa opet i sve tako...Kad sam postavila tanjire i iznijela šerpurinu do vrha punu,mom mužu je se okrenuo želudac,a ja onako fino : Kupus je zdrav,morala sam zbog dijeta skroz slabo jede user posted image user posted image user posted image user posted image .... I opet ono nevino : Pa šta ću sad malo se zanijela,ajde danas i sutra pojest će se on user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogu zamisliti face u tom momentu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12946
30.5.2011 9:21:21   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: mea29

Zao mi je Gift...draga drzim ti palceve, iskreno se nadam da ce sve biti uredu, mi smo blizu po sedmicama, pitam se sta li je bilo?...ja se i dalje osjecam kao da nisam trudna, ima tu nekih promjena po stomaku, osjeti se, ali udaraca jos ne, ne znam kako cu iscekati petak i pregled...

Gift je kako ja pročita  jučer dobila kontrakcije,pa su je ostavili u bolnici jer joj je posteljica na grliću ( tako bar ja razumih) U svakom slučaju kontrakcije su u pitanju user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12947
30.5.2011 9:21:36   
mea29
sensia proradio ticker...ili si nasla stelu user posted image user posted image user posted image   cestitam na user posted image koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam  petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu 

< Poruku je uredio mea29 -- 30.5.2011 9:28:35 >

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12948
30.5.2011 9:22:50   
mea29
sensia proradio ticker...ili si nasla stelu   cestitam na koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu 

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 12949
30.5.2011 9:24:49   
Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogu zamisliti face u tom momentu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako ovako mi je izgledala u par navrata  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             

A ja u sebi  ovako :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A muž ovako : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 12950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  516 517 [518] 519 520   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *