Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sweet, moze ti biti od Hipp natala... najvjerovatnije ti je to... i cvekla, naravno... no sikiriki, nije to nista strasno... jos malko, aBd... juhuuuu.. ja sam bas nesto uzbudjena, mada me onaj dan kada su me kontrakcije satrale, malko i prpa uhvatila... :) moram priznati...
eto, lijepe moje... toliko od nas za sada.. odoh lagano u lezeci polozaj.. muzek mi sutra ukutro opet ode, pa odoh da se ugnjezdim kod njega jos veceras :)
jao, spavaca soba nam je haos, moracu slikati da vam pokazem... soba puna krevetica tako slatko izgleda... nadam se da ce biti slatko i kada bebi dodje...
Laku noc i tebi Idacho. Ma i ja sam sva excited Ako ti bude sta tribalo sutra dok sam 2 u 1 zovi Sretno kod dr. sutra iako nes sumnjam da ce te pregledat ako je jos rano da ne bi uzrokovala porod ali ti opet otidji i vidi i javi nam, sretnooo
Dobro jutro gospojeeeeeee! Svega sam se načitala od subote kad sam zadnji put bila ovdje, Gift dušo, drži se valjda će biti bolje. Idacho,iz tebe frca optimizam, super si, sretno!!! Sweet, ti nama dođeš ko reality show o porođaju Mislim, to je fenomenalno, uz tebe cu se baš spremit. Sretno i tebi, da što prije i bezbolnije prođe!
Ja sam divno danas, cim je malo popustila vrucina i sparina. za sve mame i bebirončad
Vidim neki su jos uvijek 2 u 1 , on line porođaj ma super sam se nasmijala, nije me bilo cijeli vikend....... Bas mi je zao Gift ,nadam se da ce biti sve ok, saljem joj mislion poljubaca i zagrljaja!!!! Evo ja pristavila pa ko voli nek izvoli evo i kolacic uz kaficu
nisam stigla sve iscitati preko vikenda, Sensia kako bi na pregledu, sta nam kaze dr J
Bilo je superrrrrr, nismo uopste cekali, pregled je bio extra ja sam padala od smijeha. Uglavnom prvi komentar je bio "nema CUNE" (tako nam je saopstila da cemo imati pisolinu ako Bog da ) hehhehehe
sa hvala Bogu sve ok, imamo 250 gr, i dosta smo napredni iako je mami sotmo praaaaavo mali.... ma sve super havla Bogu, pustila nas na more
p.s. i jes nesto nismo vise na terapiji dabrostonom, ne treba nam
Ne mogu da vjerujem da nije vidjela cunu, pa ni da joj se bar na momenat ucinilo da je vidi
Super!! Stize nam mala curica
Meni je isto za put rekla da nije problem ako ovako sve ostane kao do sada, zakazala mi je 3 dana prije planiranog puta pregled da prekontrolisemo. Mada je mene prijateljica istraumirala pricom kako je njena poznanica putovala i na kraju rodila bebu u 7 mjesecu i bebica umrla u inkubatoru i kao to je od truckanja na cesti Pa i po Sarajevu se trucka u autu, gdje ces vece truckanje po nasim rupama. Mi planiramo autom do Njemacke, pa sam ja mm rekla da cemo praviti cesce pauze nego inace, malo vise odmarati.
Kada planirate more, koji mjesec? Ja kontam sredina jula, valjda nece biti one paklene vrucine
Dobro jutro ženice,kako ste mi danas? Ja ispratila svekrvu kući muža na posao i sad navalila na krofne Nisu mi nešto puno nadošle ali evo da nisam ponudila .... Ukusnije su više nego što dijeluju
Ja čitavu noć sam se patila,glava me bolila za pobudaliti,jeli moguće da onako boli i to samo desna strana ,pa mi udarilo i u uho i u zube ,aj majko moja mila....Čak sam popila i paracetamol od 500mg stvarno nisam mogla izdržati .....Mislim da sam smjela popiti pa sad
Sweet jesi još 2u1 ?
Ostale big huggg
Sensia čestitke na malenoj pišuljici i na ulasku u 5 mjesec koji je predpostavljam bio prije 3 dana ali se ticker tek sad sjetio da prebaci
Selma krofne ti izgledaju odlicno uh da mi je sada jedna ovdje na poslu da smazem Ti bas uzivas ukuhanju, blago se tebi
Anica1 hvala puno,nisam stigla dočekati da dugo nadolaze jer mi se sveki iznenada najavila,pa sam ih malo požurila,ali su mekane i ukusne......
Ovo često i sveki kaže pa je potegla čak iz Bijeljine i stigla sinoć u 20h ali kada je čula da je na meniju kuhani kupus sa mesom,pobjegla je kući prvim autobusom u 8 sati jutros....Živa istina Malo humora ne škodi
Ma moja Anice nikad ti ne znas od cega je sta, niti mozes dokazati da je od truckanja......
Mi smo sad za prvi maj isli malo do Jadrana, lagano.... svaki sat pravili pauzu da ja protegnem noge i malo se odmorimo. Vjeruj mi nisam osjetila put, spustila naslon, skinula tene i ispruzila se, a truckanje....ma ne znam pa nije makadam brate. e da nema rizika ima, ne daj Boze i najmanje nesrece.....
Pogotovo tebi put gore po autoputu ma neces ga osjetit samo pravi cesto pauze
MI cemo pocetkom jula ako Bog da ako bude sve ok, isto tako uz milion pauza
Sensia čestitke na malenoj pišuljici i na ulasku u 5 mjesec koji je predpostavljam bio prije 3 dana ali se ticker tek sad sjetio da prebaci [/quote]
Hvala Selmice na cestitkama, a za paracetamol ne brini, meni je dr rekla da bas kad me boli glava smijem popiti, bolje je to nego da ide stres na bebija..
A krofne necu ni komentarisati koliko dobro izgledaju, sad bih ti pojela cijeli taj tanjir
ako su ove bile nabrzinu kako je tek kad sjedes pa sa ceifom ih napravis
Jutro zenice i od nas dvije Bas mi je zao zbog Gift, ne upratih ja bas sta bi ali drzim fige da bude sve ok.. Sensia stize nam jos jedna pisuljica jel nek je sa srecom Mogle bi ove tvoje krofne za dorucak Selma, bas bi sjele uz jednu
Što se tiče putovanja,ako je sa trudnoćom sve ok što da ne,samo putovati kasno navečer kad zahladni jer juli mjesec zna baš biti vruć još na autoputu kad upekne ...Ali još ako ima klima u kolima ma još više što da ne
Olla drage oci mi ispdose od citanja jer me nije bilo za vikend, ja sam se kao i obicno lomila po kuci, konacno sam slozila svu zimsku odjecu, i "malu" ljetnu jer mi nece trebati najmanje godinu dana, pa da mi se bezveze ne povlaci po ormarima,sve mi se cini kao imam odjece, a ustvari kad sklonim te gomile sto mi ne mogu ostane mi nista.
Jel ko osim animagical sta kupovao, snjuhao po radnjama u Sa ima li sta?...ja cekam platu
Zao mi je Gift...draga drzim ti palceve, iskreno se nadam da ce sve biti uredu, mi smo blizu po sedmicama, pitam se sta li je bilo?...ja se i dalje osjecam kao da nisam trudna, ima tu nekih promjena po stomaku, osjeti se, ali udaraca jos ne, ne znam kako cu iscekati petak i pregled...
A jesam se stvarno potrudila valjalo je dvije glavice kupusa sitno isjeckane natrpati u šerpu,sve malo-po malo,da mogu poklopiti...Ajoj a sve morala čekati da provri pa da malo se smekša i spadne pa opet i sve tako...Kad sam postavila tanjire i iznijela šerpurinu do vrha punu,mom mužu je se okrenuo želudac,a ja onako fino : Kupus je zdrav,morala sam zbog dijeta skroz slabo jede .... I opet ono nevino : Pa šta ću sad malo se zanijela,ajde danas i sutra pojest će se on
A jesam se stvarno potrudila valjalo je dvije glavice kupusa sitno isjeckane natrpati u šerpu,sve malo-po malo,da mogu poklopiti...Ajoj a sve morala čekati da provri pa da malo se smekša i spadne pa opet i sve tako...Kad sam postavila tanjire i iznijela šerpurinu do vrha punu,mom mužu je se okrenuo želudac,a ja onako fino : Kupus je zdrav,morala sam zbog dijeta skroz slabo jede .... I opet ono nevino : Pa šta ću sad malo se zanijela,ajde danas i sutra pojest će se on
Zao mi je Gift...draga drzim ti palceve, iskreno se nadam da ce sve biti uredu, mi smo blizu po sedmicama, pitam se sta li je bilo?...ja se i dalje osjecam kao da nisam trudna, ima tu nekih promjena po stomaku, osjeti se, ali udaraca jos ne, ne znam kako cu iscekati petak i pregled...
Gift je kako ja pročita jučer dobila kontrakcije,pa su je ostavili u bolnici jer joj je posteljica na grliću ( tako bar ja razumih) U svakom slučaju kontrakcije su u pitanju
sensia proradio ticker...ili si nasla stelu cestitam na koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu
sensia proradio ticker...ili si nasla stelu cestitam na koliko sam mogla primjetiti kod nasih trudnica su uglavnom djecaci joj ja jedva cekam petak....nama danas 19-ta sedmica....juhuhuuuu