|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.6.2011 0:21:38   
Selma.A.M
Animagical je znači zakačila trovanje,e bem mu miša....Sigurna sam da će uskoro biti sve ok user posted image  
Evo ja svoje dečke uspavala i sad i ja lagano se spremam ali mi se nešto neda ..........
Moja bebi štuca tri puta dnevno,to sam upratila user posted image

I žene evo mene u 31 nedelji,samo još da ticker prebaci ali on će se aktivirati tek oko 4 sata ujutro user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 13176
1.6.2011 0:29:48   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical ostavili da lezi na infektivnoj, prima infuziju i enterofuril i ceka nalaze...kaze ipak je u pitanju trovanje... nada se da nece dugo ostati jer je gore krcato... pozdravlja raju sa RR...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas mi je zao user posted image user posted image user posted image
nadam se da ce biti ok i da ce uskoro kuci sa svojim bebacem!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13177
1.6.2011 0:31:50   
malena27 RR
selma cestitam mila user posted image user posted image user posted image

sweet nam je jos 2u1? o zeno, ti bas trudnujes user posted image user posted image user posted image

ja ovih dana u nekoj pozitivnoj frci, nekih obaveza milion sastavilo, jucer sam bukvalno u kuci sastavila 2 sata...
jutros radila nalaze, sutra cu podici, nadam se da ce sve biti ok, pa u 3 na uzv kod cika dr. user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13178
1.6.2011 0:33:06   
Selma.A.M
Sve veći plod sve jače pritišće vaše unutrašnje organe što većina trudnica osjeća kao pritisak, javlja se osjećaj žgaravice, neke trudnice malo teže dišu odnosno drugim riječima, vrlo brzo se zadišu, naravno da i ne spominjemo česte odlaske na wc i oticanje nogu.

Ovako glasi početak 31 nedelje i baš me je nasmijalo user posted image user posted image user posted image  ja se patim sa ovim od 25 nedelje oni meni sad našli govoriti user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13179
1.6.2011 0:34:25   
malena27 RR
selma, meni ovo vec pocelo sto su ti rekli user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13180
1.6.2011 0:46:28   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

selma, meni ovo vec pocelo sto su ti rekli user posted image user posted image user posted image

O tome ja  pričam/pišem user posted image  ....Čitam ja tamo i kontam "e moj trudnički kalendaru sheba ti i šefa i stanicu,ništa ti ovo nije tačno " user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13181
1.6.2011 0:59:19   
malena27 RR
ma mi smo neke napredne trudnice user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 13182
1.6.2011 1:09:18   
Selma.A.M
Malena mi idemo u raskorak sa/od vremenom user posted image user posted image user posted image ....... Modernizacija utiče i na nas beMbele user posted image user posted image user posted image  ili kako bi mm rekao : Elegantno popunjene user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13183
1.6.2011 3:27:43   
sweet insanity
Joj zene ja zaspah nakon sto sma vam se javila i probudim se piskiriskit kad ono imam bolove u trbi i krstima al ko sto gledam do jutra ce nestat, mjesa mi se s njima i nagon na wc sto je normalno al vidjet cemo.....Ja se prilicno naspavala vec a mm ce tek sad da legne pa cu i ja s njim....
Amam, hvalauser posted image
Cujemo se zene kad svane, nadam se da fino pajkite, odoh i ja nastavit  pajkituser posted image

Neposredna veza do poruke: 13184
1.6.2011 8:02:36   
Anoniman
Sweet javljaj novostiuser posted image

Jutro od nas. Nama noc katastrofalno prosla, cura vise budna bila nego spavala pa sam ja sva user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 13185
1.6.2011 8:11:27   
ziki
Jutro od mene. Sweet ima li novosti
Animagical bas mi je zao, drzi se.
Ja sam kuci a nesto me net zaza pa se slabije javljam. Juce sam radila UZ gornjeg stomaka, sve u redu sem desnog bubraga koji je uvjecan i zadrzava tecnost, u petak cu kod ginekologa da vidim sta i kako. Dr koja je radila UZ je u jednom momentu pominjala i hirurga, uh sva sam luda.
Jelena i kod nas je bila luda noc, nemirko sanjao da su mi bodljikave ribe odsekle prst pa je haos bio dok sam ga smirilauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13186
1.6.2011 8:38:06   
Sensia
Jutro zenice,

Evo ja malo kuhane cvekle i abc-a jedem pa voli nek izvoli. znam da ne zvuci bas primamljivo al mora se malo zdravo ruckit.....
Sweet ima li sta novo?
Ziki pa je li te jos ono puno boli?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 13187
1.6.2011 8:51:47   
ziki
sensia ne boli puno, sad opet boli kad kasljem ili kinhem al svejedno samo me setaju po bolniciuser posted image
Sta je sa idachom, od nemirka ne mogu bas da iscitam kakvo je stanje kod nje

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13188
1.6.2011 8:56:08   
sanela.asja
Jutro i od mene ja se juce natrljala tepiha user posted image ...pa u nedelju ako bude ljepo vrjeme idemo da krecimo user posted image ....
Bas mi je zao Animagical al dobro je opet je to nekako navrjeme nije se zavlacila puno da sve bude akoBog da uredu..
Sweet imal sta?????
Selmaaaaaaaaa imal sta za jelo ljepo user posted image user posted image
Ziki cuvaj se i ja imam neku cistu na desnom bubregu i nesmjem ni sekund trpit mokracu
Sensia svaka ti cast za cveklu ja je nemogu primirisat samo onaj sok fruktalov od cvekle mogu popit......

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13189
1.6.2011 9:09:28   
sweet insanity
Jutroooo i od nasuser posted image Evo i nas, usli danas u 40. sedmicuuser posted image Zvanicno jos 6 dana....
Ja od sinoc imam lagane bolove pa vidjet cemo, sutra je kontrola....

Ja ustala u wc i opet ne mogu arhhh,  kod mene jedno jutro skroz lagano odem, drugo nece...valja mi opet kamiljaču popit (jesam doduse jucer dvije tepsije pizze napravila i sa mm pojela)user posted image

Kako ste mi vi? Ja imam osjecaj da cu opet otic leci i odspavat malouser posted image

Selma
, cestitke na 31. sedmiciuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 1.6.2011 9:14:55 >

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 13190
1.6.2011 9:46:27   
Anica1
Jutro zenice user posted image

Dajte prijedloge vi koje radite sta jedete na poslu? Ja vise nisam pametna sta jesti na pauzi, sta god hocu da porucim il ima salata, ili ima majoneza.... nisam vise pametna user posted image Ja sam malo stopirala sa salatom zelenom, krastavcima, ne znam, nesto me strah. Kaze mm cuj strah te a hoces da idemo u Njemacku user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13191
1.6.2011 9:56:40   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro zenice user posted image

Dajte prijedloge vi koje radite sta jedete na poslu? Ja vise nisam pametna sta jesti na pauzi, sta god hocu da porucim il ima salata, ili ima majoneza.... nisam vise pametna user posted image Ja sam malo stopirala sa salatom zelenom, krastavcima, ne znam, nesto me strah. Kaze mm cuj strah te a hoces da idemo u Njemacku user posted image

Anice,

Ja svako jutro ili ponesem iz kuce ili kupim u konzumu ono sto mi se taj dan doruckuje. ne narucujem kako sam trudna a nisam ni neki fan fast food-a. na pauzi kupim neku vocku (jabuku, bananu, jagode ili breskve i to pojedem kao uzinu do rucka)
Radije cu ujutro prije posla kupiti crne kifle i nutelu sa soljom mlijeka nego da uzimam razno razne piletine i salate iz  fast fooda...
jutros san npr ponijela kuhanu cveklu a kupila kifle i abc....i to sam vec smazala user posted image

p.s. kuhano jaje je extra zbog zeljeza ako ga mozes i volis. Ja ga ne podnosim abas mi je zao jer je to extra dorucak...

< Poruku je uredio Sensia -- 1.6.2011 10:04:09 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13192
1.6.2011 10:02:40   
Anica1
I ja nekad ponesem, napravim sendvic, ili abc sir ponesem ali nekako uvijek uz to ide paradajz, krastavica user posted image Ili isjeckam paradajz, krastavice, papriku pa uz jogurt to pojedem ali mi sad ove krastavice pokvarise cejf user posted image
Ja se bila navadila na sednvic pileci iz Dvora ali sad kako se desi ovo trovanje nema vise porucivanja, samo kucna radinost user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13193
1.6.2011 10:06:38   
Sensia

I ja nekad ponesem, napravim sendvic, ili abc sir ponesem ali nekako uvijek uz to ide paradajz, krastavica user posted image Ili isjeckam paradajz, krastavice, papriku pa uz jogurt to pojedem ali mi sad ove krastavice pokvarise cejf user posted image
Ja se bila navadila na sednvic pileci iz Dvora ali sad kako se desi ovo trovanje nema vise porucivanja, samo kucna radinost user posted image

Ako ti je kaiser blizu oni uvijek imaju one dobre medaljone (kukuruzne, sa krompirom, zeljem, tikvicom.....) pa to sa jogurtom mmmmmmm mljac mljac

Hajde ne brini sad ce domaci krastavc i paradajz strpi se  malkice, eto ga za koji dan....
A u Njemacku slobodno, poneses odavde 2 kg paradajza i krastavca i sta te briga user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13194
1.6.2011 10:10:03   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ako ti je kaiser blizu oni uvijek imaju one dobre medaljone (kukuruzne, sa krompirom, zeljem, tikvicom.....) pa to sa jogurtom mmmmmmm mljac mljac

Hajde ne brini sad ce domaci krastavc i paradajz strpi se  malkice, eto ga za koji dan....
A u Njemacku slobodno, poneses odavde 2 kg paradajza i krastavca i sta te briga user posted image

Hehe mogu jos dobro zaraditi i izvoziti domace krastavce u Njemacku user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13195
1.6.2011 10:18:25   
Selma.A.M
Jutro žene....

Sweet eto ga dođe i ta 40 nedelja user posted image  
Ja sam nešto kao polomljena user posted image  

Sanela i ja se mislim šta bi ručku,nešto mi naumpala supa sa kulacima ali mi se isto tako neda  valjati kulake zbog supe user posted image  
Možda danas kupim lisnate jufke i sir pa napravim polaganu sirnicu,neda mi se razvlačiti domaće,ode mi kičma....A već se osjećam kao morž još treba šta da me uštukne user posted image user posted image user posted image user posted image

Plachinken nam se nejavlja nadam se da je i ona ok ?  Zna li neko što je sa enči ? Animagical? Gift? Idacha? Babaca? (ovo sam nabrojala samo one koje su imale ili imaju neki problemčić pa se ne javljaju) user posted image  

Ostale user posted image

Odioh ja danas kupiti bijelog mesa pa napraviti poalganu pitu sa piletinom mmmmmmmmmmmmmm

Evo ga prebacio ticker u 31 nedelju ali je smijesno ovo koliko mi je jo dana ostalo user posted image user posted image user posted image  podsjeti me na nesto bezobrazno user posted image user posted image              69

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 1.6.2011 10:20:00 >

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13196
1.6.2011 10:23:55   
sweet insanity
Ko, o cemu?-Selma o bezobrazlucimauser posted image
Ja cu vala da doruckujem jaja sa kajmakom, pa cu za rucak spagete sa mljevenim i maslinama.Ima gravče na tavče ,sveki poslala al ja se ne smijem usudit radi stomaka.......ini mi se fino vani al nisma izlazila, trebam otic kupit sto sta i malo se protegnut pa ne znam kaj da obucem, Selma jesil ti izlazila iz kuce?

Neposredna veza do poruke: 13197
1.6.2011 10:24:24   
drznica
Jutro drage moje...Kako je meni hladnoooo...ja se nikad ugrijati necu hahah.
Animagical, zelim sto prije da nam se pridruzi...bas mi zaouser posted image
Ostale vidim OK, jos uvijek 2u1.
I ja imam problem oko hrane na poslu, tako sam neki dan u konzumu uzela kifle, teta isjkela poli, uzela pavlaku i najela se. Salate ne jedem od ovog belaja a tako volim paradaiz.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13198
1.6.2011 10:26:31   
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica

Jutro drage moje...Kako je meni hladnoooo...ja se nikad ugrijati necu hahah.
Animagical, zelim sto prije da nam se pridruzi...bas mi zaouser posted image
Ostale vidim OK, jos uvijek 2u1.
I ja imam problem oko hrane na poslu, tako sam neki dan u konzumu uzela kifle, teta isjkela poli, uzela pavlaku i najela se. Salate ne jedem od ovog belaja a tako volim paradaiz.

Ja danas uzela crno pecivo, jogurt i argetu kokosiju user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13199
1.6.2011 10:27:27   
sweet insanity
Ja kako sma trudna i salame jedem smao termicki obradjene i to uglavnom pečene na pizzi, nesh me strah. Meni tako pale na pamet one tuzlanske rostiljske kobasice iz spinat al nezdravo, nezdravo....al kad skontam hrenovke su jos manje zdrave al ih pocesto jedem....U zadnje vrijeme mi se trazi prilicno svasta nesto....

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *