Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Animagical je znači zakačila trovanje,e bem mu miša....Sigurna sam da će uskoro biti sve ok Evo ja svoje dečke uspavala i sad i ja lagano se spremam ali mi se nešto neda .......... Moja bebi štuca tri puta dnevno,to sam upratila
I žene evo mene u 31 nedelji,samo još da ticker prebaci ali on će se aktivirati tek oko 4 sata ujutro
Animagical ostavili da lezi na infektivnoj, prima infuziju i enterofuril i ceka nalaze...kaze ipak je u pitanju trovanje... nada se da nece dugo ostati jer je gore krcato... pozdravlja raju sa RR...
bas mi je zao nadam se da ce biti ok i da ce uskoro kuci sa svojim bebacem!
ja ovih dana u nekoj pozitivnoj frci, nekih obaveza milion sastavilo, jucer sam bukvalno u kuci sastavila 2 sata... jutros radila nalaze, sutra cu podici, nadam se da ce sve biti ok, pa u 3 na uzv kod cika dr.
Sve veći plod sve jače pritišće vaše unutrašnje organe što većina trudnica osjeća kao pritisak, javlja se osjećaj žgaravice, neke trudnice malo teže dišu odnosno drugim riječima, vrlo brzo se zadišu, naravno da i ne spominjemo česte odlaske na wc i oticanje nogu. Ovako glasi početak 31 nedelje i baš me je nasmijalo ja se patim sa ovim od 25 nedelje oni meni sad našli govoriti
Joj zene ja zaspah nakon sto sma vam se javila i probudim se piskiriskit kad ono imam bolove u trbi i krstima al ko sto gledam do jutra ce nestat, mjesa mi se s njima i nagon na wc sto je normalno al vidjet cemo.....Ja se prilicno naspavala vec a mm ce tek sad da legne pa cu i ja s njim.... Amam, hvala Cujemo se zene kad svane, nadam se da fino pajkite, odoh i ja nastavit pajkit
Jutro od mene. Sweet ima li novosti Animagical bas mi je zao, drzi se. Ja sam kuci a nesto me net zaza pa se slabije javljam. Juce sam radila UZ gornjeg stomaka, sve u redu sem desnog bubraga koji je uvjecan i zadrzava tecnost, u petak cu kod ginekologa da vidim sta i kako. Dr koja je radila UZ je u jednom momentu pominjala i hirurga, uh sva sam luda. Jelena i kod nas je bila luda noc, nemirko sanjao da su mi bodljikave ribe odsekle prst pa je haos bio dok sam ga smirila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Evo ja malo kuhane cvekle i abc-a jedem pa voli nek izvoli. znam da ne zvuci bas primamljivo al mora se malo zdravo ruckit..... Sweet ima li sta novo? Ziki pa je li te jos ono puno boli?
sensia ne boli puno, sad opet boli kad kasljem ili kinhem al svejedno samo me setaju po bolnici Sta je sa idachom, od nemirka ne mogu bas da iscitam kakvo je stanje kod nje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro i od mene ja se juce natrljala tepiha ...pa u nedelju ako bude ljepo vrjeme idemo da krecimo .... Bas mi je zao Animagical al dobro je opet je to nekako navrjeme nije se zavlacila puno da sve bude akoBog da uredu.. Sweet imal sta????? Selmaaaaaaaaa imal sta za jelo ljepo Ziki cuvaj se i ja imam neku cistu na desnom bubregu i nesmjem ni sekund trpit mokracu Sensia svaka ti cast za cveklu ja je nemogu primirisat samo onaj sok fruktalov od cvekle mogu popit......
Kako ste mi vi? Ja imam osjecaj da cu opet otic leci i odspavat malo Selma, cestitke na 31. sedmici
< Poruku je uredio sweet insanity -- 1.6.2011 9:14:55 >
Dajte prijedloge vi koje radite sta jedete na poslu? Ja vise nisam pametna sta jesti na pauzi, sta god hocu da porucim il ima salata, ili ima majoneza.... nisam vise pametna Ja sam malo stopirala sa salatom zelenom, krastavcima, ne znam, nesto me strah. Kaze mm cuj strah te a hoces da idemo u Njemacku
Dajte prijedloge vi koje radite sta jedete na poslu? Ja vise nisam pametna sta jesti na pauzi, sta god hocu da porucim il ima salata, ili ima majoneza.... nisam vise pametna Ja sam malo stopirala sa salatom zelenom, krastavcima, ne znam, nesto me strah. Kaze mm cuj strah te a hoces da idemo u Njemacku
Anice,
Ja svako jutro ili ponesem iz kuce ili kupim u konzumu ono sto mi se taj dan doruckuje. ne narucujem kako sam trudna a nisam ni neki fan fast food-a. na pauzi kupim neku vocku (jabuku, bananu, jagode ili breskve i to pojedem kao uzinu do rucka) Radije cu ujutro prije posla kupiti crne kifle i nutelu sa soljom mlijeka nego da uzimam razno razne piletine i salate iz fast fooda... jutros san npr ponijela kuhanu cveklu a kupila kifle i abc....i to sam vec smazala
p.s. kuhano jaje je extra zbog zeljeza ako ga mozes i volis. Ja ga ne podnosim abas mi je zao jer je to extra dorucak...
I ja nekad ponesem, napravim sendvic, ili abc sir ponesem ali nekako uvijek uz to ide paradajz, krastavica Ili isjeckam paradajz, krastavice, papriku pa uz jogurt to pojedem ali mi sad ove krastavice pokvarise cejf Ja se bila navadila na sednvic pileci iz Dvora ali sad kako se desi ovo trovanje nema vise porucivanja, samo kucna radinost
I ja nekad ponesem, napravim sendvic, ili abc sir ponesem ali nekako uvijek uz to ide paradajz, krastavica Ili isjeckam paradajz, krastavice, papriku pa uz jogurt to pojedem ali mi sad ove krastavice pokvarise cejf Ja se bila navadila na sednvic pileci iz Dvora ali sad kako se desi ovo trovanje nema vise porucivanja, samo kucna radinost
Ako ti je kaiser blizu oni uvijek imaju one dobre medaljone (kukuruzne, sa krompirom, zeljem, tikvicom.....) pa to sa jogurtom mmmmmmm mljac mljac
Hajde ne brini sad ce domaci krastavc i paradajz strpi se malkice, eto ga za koji dan.... A u Njemacku slobodno, poneses odavde 2 kg paradajza i krastavca i sta te briga
Ako ti je kaiser blizu oni uvijek imaju one dobre medaljone (kukuruzne, sa krompirom, zeljem, tikvicom.....) pa to sa jogurtom mmmmmmm mljac mljac
Hajde ne brini sad ce domaci krastavc i paradajz strpi se malkice, eto ga za koji dan.... A u Njemacku slobodno, poneses odavde 2 kg paradajza i krastavca i sta te briga
Hehe mogu jos dobro zaraditi i izvoziti domace krastavce u Njemacku
Sweet eto ga dođe i ta 40 nedelja Ja sam nešto kao polomljena
Sanela i ja se mislim šta bi ručku,nešto mi naumpala supa sa kulacima ali mi se isto tako neda valjati kulake zbog supe Možda danas kupim lisnate jufke i sir pa napravim polaganu sirnicu,neda mi se razvlačiti domaće,ode mi kičma....A već se osjećam kao morž još treba šta da me uštukne
Plachinken nam se nejavlja nadam se da je i ona ok ? Zna li neko što je sa enči ? Animagical? Gift? Idacha? Babaca? (ovo sam nabrojala samo one koje su imale ili imaju neki problemčić pa se ne javljaju)
Ostale
Odioh ja danas kupiti bijelog mesa pa napraviti poalganu pitu sa piletinom mmmmmmmmmmmmmm
Evo ga prebacio ticker u 31 nedelju ali je smijesno ovo koliko mi je jo dana ostalo podsjeti me na nesto bezobrazno 69
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 1.6.2011 10:20:00 >
Ko, o cemu?-Selma o bezobrazlucima Ja cu vala da doruckujem jaja sa kajmakom, pa cu za rucak spagete sa mljevenim i maslinama.Ima gravče na tavče ,sveki poslala al ja se ne smijem usudit radi stomaka.......ini mi se fino vani al nisma izlazila, trebam otic kupit sto sta i malo se protegnut pa ne znam kaj da obucem, Selma jesil ti izlazila iz kuce?
Jutro drage moje...Kako je meni hladnoooo...ja se nikad ugrijati necu hahah. Animagical, zelim sto prije da nam se pridruzi...bas mi zao Ostale vidim OK, jos uvijek 2u1. I ja imam problem oko hrane na poslu, tako sam neki dan u konzumu uzela kifle, teta isjkela poli, uzela pavlaku i najela se. Salate ne jedem od ovog belaja a tako volim paradaiz.
Jutro drage moje...Kako je meni hladnoooo...ja se nikad ugrijati necu hahah. Animagical, zelim sto prije da nam se pridruzi...bas mi zao Ostale vidim OK, jos uvijek 2u1. I ja imam problem oko hrane na poslu, tako sam neki dan u konzumu uzela kifle, teta isjkela poli, uzela pavlaku i najela se. Salate ne jedem od ovog belaja a tako volim paradaiz.
Ja danas uzela crno pecivo, jogurt i argetu kokosiju
Ja kako sma trudna i salame jedem smao termicki obradjene i to uglavnom pečene na pizzi, nesh me strah. Meni tako pale na pamet one tuzlanske rostiljske kobasice iz spinat al nezdravo, nezdravo....al kad skontam hrenovke su jos manje zdrave al ih pocesto jedem....U zadnje vrijeme mi se trazi prilicno svasta nesto....