|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.6.2011 12:59:24   
Sensia
uh ja i ne znam kako cu sa svim tim stvarima, hajd ima seka frisko porođena pa nek pomaze user posted image

nek samo prođe sve ok...

je li se animagical kome javljala?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13226
1.6.2011 13:01:02   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja niti sam cim cistila pupak niti bivacin stavljala, cak ga nisam ni povijala. Tako su nas otpustili iz bolnice samo sa onom stipaljicom bez icega na pupku, cak sam i kvasila pupak prvi dan jer je cura ukakila i sefa i stanicu i cijeli pupak bio u kaki pa sam ga morala oprati, a treci dan otpao i nije bilo ni krastice na njemu, bas cist. Sve je to individualno.

U Sa niti ti ko sta kaze, niti ti ko sta objasni, niti ti spomenu pupak prilikom otpusta, bar je tako kod mene bilo. Ja sam znala sta treba raditi pa nisam ni pitala, mozda su oni ocekivali da pitam pa tek onda da kazu nesto.

E vi ste modernizovani,vaša djeca dobiju štipaljkice user posted image  a naša samo umotana u sterilnu kazu tj čvor je zavezan na pupku (pantrljku) i preko omotana kao mrežasti zavoj user posted image  ...I to svaki dan po tri puta treba skidati,odmotati,očistiti i previti ...A puno lakše i praktičnije je sa štipaljkom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13227
1.6.2011 13:01:24   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

evo zene sad procitah ovo pa da podijelim sa vama
http://www.sarajevo-x.com/svijet/evropa/clanak/110601038

ma samo staklene bocice za sve, plastika je uzas

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 13228
1.6.2011 13:03:38   
Selma.A.M
Živio Avent i živjele staklene bočice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13229
1.6.2011 13:06:10   
Private
Kako ste vi na danasnjem danu?Mene malo prpa hvata,jos 11 danado termina,jeli ima koja prije mene da bi trebala?

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13230
1.6.2011 13:07:12   
Anoniman
Selma nisi u toku...i kod vas je sada sa stipaljicom user posted image , zabranili vezivanje u Federaciji ima godina i vise. Znam ja koja je procedura kod pupka, kako se veze gazicom i ostalo, ali kod stipaljice nije to potrebno. Nazalost Selma i AVent ulazi u ove zabranjene, mada ja i dalje koristim jer smatram da ima dosta tu i marketinga.

Neposredna veza do poruke: 13231
1.6.2011 13:07:52   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

uh ja i ne znam kako cu sa svim tim stvarima, hajd ima seka frisko porođena pa nek pomaze user posted image

nek samo prođe sve ok...

je li se animagical kome javljala?

Hej i meni je sve ovo špansko selo, ali idem u tu školu pa nam svaki put štošta ispriča. Da se ne lažemo, ja odmah pola zaboravim, pogotovo imena nekih lijekova, ali to ce mi reci patronaža kad dodje. Elem nekako se, u ovoj mojoj glavi, lagano sve slaže na mjesto user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13232
1.6.2011 13:12:09   
Selma.A.M

Selma nisi u toku...i kod vas je sada sa stipaljicom user posted image , zabranili vezivanje u Federaciji ima godina i vise. Znam ja koja je procedura kod pupka, kako se veze gazicom i ostalo, ali kod stipaljice nije to potrebno. Nazalost Selma i AVent ulazi u ove zabranjene, mada ja i dalje koristim jer smatram da ima dosta tu i marketinga.

Zar i mi došli na red jeeeeee pa koja je patnja onaj pupak a vidi sad,jedva čekam da i to vidim ........

Zar Avent stakleni zabranjen  ?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13233
1.6.2011 13:13:39   
Selma.A.M
Private još malo ...A Sweet ima još 6 dana do termina user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13234
1.6.2011 13:32:06   
palachinken
Sweet, Private, idacha, ziki, leonora su nam junske.

Seeeeeelmaaaaaaa znaš li šta to znači! Naš juli je slijedeci!!!!!!!!!!!!

Ja danas u 18.00 idem svom doktoru, e baš me interesuje kojeg će mi spola biti beba user posted image Drago oko moje bebavo, nek je ono meni zdravo i pravo i nek mi stomak razvlači, pa kojeg god spola, ali eto, kad su već zahukali, nek i otkuhaju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 13235
1.6.2011 13:34:35   
Anoniman
Selma sad Avent nema uopste stakla u ponudi, samo plastika nazalost.
Palachinken Selma ce u avgustu, ona je sa mnom user posted image , ali nekako cim nam se ti porodis mi cemo brzo za tobomuser posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 13236
1.6.2011 13:40:24   
palachinken
Dobro i meni je tek 22.7. termin, ali eto od 1.7. čekamo i navijamo user posted image

JULI (ukupno 16)
01.07. Idacha
02.07.lepetetka  
03.07.bepp o
04.07. belmica amarilis
06.07. principesa
07.07.becca
08.07. tockica
14.07.lekii
17.07.m@myt@
19.07.any_sa6
20.07. lejla87  i
22.07. palachinken
24.07.mamaS89
29.o7 ĐoIsa
30.07. Selma A.M

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13237
1.6.2011 13:41:21   
Selma.A.M

Selma sad Avent nema uopste stakla u ponudi, samo plastika nazalost.
Palachinken Selma ce u avgustu, ona je sa mnom user posted image , ali nekako cim nam se ti porodis mi cemo brzo za tobomuser posted image

Jok-jok moj je juli mjesec 23 aBd lijeZem gore na GAK  idem na sjec-sjec user posted image user posted image user posted image  osim ako ne krene ranije user posted image user posted image user posted image  mislim čim uđem u 9 mjesec

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 1.6.2011 13:48:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13238
1.6.2011 14:17:28   
Private
Ako koja krene da se porodi,ja mogu od razmisljanja krenuti njenim stopama.Tako je bilo i sa malcem,poslali mi sms da je od MM rodaka zenu odvezli u bolnicu da se porodi,ja slala 2 sms niko ne odgovara,mene muz za par sati odvezao u bolnicu,a razlika izmedu rodice i rodaka 19h.user posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

Neposredna veza do poruke: 13239
1.6.2011 14:24:22   
Anoniman
Selma kako je onda nama razlika 11 dana, tod odje da je tebi 9. avgusta termin. Onda ti imas manje od 69 dana ako 23.jula ides na porod.

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 13240
1.6.2011 14:25:25   
Anoniman
Onda ti imas jos 52 dana. Zar kod vas subotom rade sekcije, posto 23.jul je subota?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13241
1.6.2011 14:28:22   
palachinken
To ti Selma u dan sa mnon?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13242
1.6.2011 14:29:09   
Sensia
uh zene drage vi mene isprepadaste s tim pupkom, terminima, itd.... user posted image user posted image user posted image user posted image  ja tek napola a prpa me uhvatila

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13243
1.6.2011 14:34:18   
Selma.A.M
Meni je termin 30.jula user posted image  ....

Na gradini mi je u karton upisala da dođem 23.jula u 7h sati i ponesem stvari,kad sam bila kod svog ginekologa i pitala,kaže ona tad si zakazana za sekciju ....I to je to gotova priča,niti ja pitam...Moje je samo da se jaim njima na GAK 23.06 u 7h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13244
1.6.2011 14:36:19   
palachinken
A svejedno ti ne valja ticker user posted image Jer izmedju nas je onda 8 dana, a po tickerima dvije i po sedmice.

Neposredna veza do poruke: 13245
1.6.2011 14:36:25   
Anoniman
Pa draga tebe ticker onda posteno zeza... tebi ostalo jos 60 danauser posted image do termina. Nista onda od tvoje 69-ke user posted image

Neposredna veza do poruke: 13246
1.6.2011 14:37:36   
Anoniman
Ti si draga onda 31+3, a ne 30+1. Sjecas li se koji datum ti je bila poslednja menstruacija?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13247
1.6.2011 14:37:54   
palachinken
hahahah jelena, ubrzale smo joj trudnocu, trebamo joj muštuluka uzeti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13248
1.6.2011 14:39:53   
Sensia

Pa draga tebe ticker onda posteno zeza... tebi ostalo jos 60 danauser posted image do termina. Nista onda od tvoje 69-ke user posted image

Pa nemojte tako a zena se obradovala bas 69  user posted image user posted image user posted image user posted image
ma Selma nema veze i mene nekad ticker zeza, ti se furaj da je danas 69, ma svaki dan 69  user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13249
1.6.2011 14:40:57   
palachinken
Vala i mene zeza, koliko god puta danas da pogledam, uvijek je 51 days to go.user posted image user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 1.6.2011 14:41:09 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  528 529 [530] 531 532   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *