Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja niti sam cim cistila pupak niti bivacin stavljala, cak ga nisam ni povijala. Tako su nas otpustili iz bolnice samo sa onom stipaljicom bez icega na pupku, cak sam i kvasila pupak prvi dan jer je cura ukakila i sefa i stanicu i cijeli pupak bio u kaki pa sam ga morala oprati, a treci dan otpao i nije bilo ni krastice na njemu, bas cist. Sve je to individualno.
U Sa niti ti ko sta kaze, niti ti ko sta objasni, niti ti spomenu pupak prilikom otpusta, bar je tako kod mene bilo. Ja sam znala sta treba raditi pa nisam ni pitala, mozda su oni ocekivali da pitam pa tek onda da kazu nesto.
E vi ste modernizovani,vaša djeca dobiju štipaljkice a naša samo umotana u sterilnu kazu tj čvor je zavezan na pupku (pantrljku) i preko omotana kao mrežasti zavoj ...I to svaki dan po tri puta treba skidati,odmotati,očistiti i previti ...A puno lakše i praktičnije je sa štipaljkom
Selma nisi u toku...i kod vas je sada sa stipaljicom , zabranili vezivanje u Federaciji ima godina i vise. Znam ja koja je procedura kod pupka, kako se veze gazicom i ostalo, ali kod stipaljice nije to potrebno. Nazalost Selma i AVent ulazi u ove zabranjene, mada ja i dalje koristim jer smatram da ima dosta tu i marketinga.
uh ja i ne znam kako cu sa svim tim stvarima, hajd ima seka frisko porođena pa nek pomaze
nek samo prođe sve ok...
je li se animagical kome javljala?
Hej i meni je sve ovo špansko selo, ali idem u tu školu pa nam svaki put štošta ispriča. Da se ne lažemo, ja odmah pola zaboravim, pogotovo imena nekih lijekova, ali to ce mi reci patronaža kad dodje. Elem nekako se, u ovoj mojoj glavi, lagano sve slaže na mjesto
Selma nisi u toku...i kod vas je sada sa stipaljicom , zabranili vezivanje u Federaciji ima godina i vise. Znam ja koja je procedura kod pupka, kako se veze gazicom i ostalo, ali kod stipaljice nije to potrebno. Nazalost Selma i AVent ulazi u ove zabranjene, mada ja i dalje koristim jer smatram da ima dosta tu i marketinga.
Zar i mi došli na red jeeeeee pa koja je patnja onaj pupak a vidi sad,jedva čekam da i to vidim ........
Sweet, Private, idacha, ziki, leonora su nam junske.
Seeeeeelmaaaaaaa znaš li šta to znači! Naš juli je slijedeci!!!!!!!!!!!!
Ja danas u 18.00 idem svom doktoru, e baš me interesuje kojeg će mi spola biti beba Drago oko moje bebavo, nek je ono meni zdravo i pravo i nek mi stomak razvlači, pa kojeg god spola, ali eto, kad su već zahukali, nek i otkuhaju
Jok-jok moj je juli mjesec23 aBd lijeZem gore na GAK idem na sjec-sjec osim ako ne krene ranije mislim čim uđem u 9 mjesec
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 1.6.2011 13:48:57 >
Ako koja krene da se porodi,ja mogu od razmisljanja krenuti njenim stopama.Tako je bilo i sa malcem,poslali mi sms da je od MM rodaka zenu odvezli u bolnicu da se porodi,ja slala 2 sms niko ne odgovara,mene muz za par sati odvezao u bolnicu,a razlika izmedu rodice i rodaka 19h.
Na gradini mi je u karton upisala da dođem 23.jula u 7h sati i ponesem stvari,kad sam bila kod svog ginekologa i pitala,kaže ona tad si zakazana za sekciju ....I to je to gotova priča,niti ja pitam...Moje je samo da se jaim njima na GAK 23.06 u 7h