Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 19:07:34
Semica
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Ide fino hB, jos se ucimo ali ide na bolje :) Kako si nam ti?
E supe r...hB pa je sve ok kod vas...I mi smo dobro hB..hvala na pitanju...Hormoni nas poceli "pucat" u zadnje vrijeme pa mi se cesto place ali proci ce
Jubi mi tu malenuuuu punoooooooooooooooooooooooooooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:19:08
Sonja
halooooo ne mogu sve citat al vidim da se sweet javila ocekujemo porodjajnu pricu draga
ja sam nikakva danas hormoni me pucaju pravo ...bas sam postala osjetljiva danas sam 100puta plakala i svadjala se sa svima...ako ovako nastavim potrazit cu sttrucnu pomoc bez zezanja juce sam malo vise se kretala i radila nesto saginjala se i navecer me bas stomak bollio daanas opet dosla kod mame tako jedino mogu mirovati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:29:56
Sonja
mislim da ni jedan psiholog ni psihijatar nebi s nama ostao normalan ma stvarno sam katastrofa sa adinom nisam bila ni blizu ovakva...bilo je promjena raspolozenja normalno ali ovo je bas previse sto bi rekli za nasu djecu NADAM SE DA JE TO FAZA
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:36:24
Anoniman
Nadaj se , ne znam, ja sam bila katastrofa placljiva u trudnoci, a iskreno muhanata sam bila i prije i ostala poslije trudnoce , ali tebi ima da prastaju svi, sta te briga, ti si trudna i to je opravdanje za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:39:50
DIJAMANT
Hej ženice šta je ovo.....evo i ja sam plačljiva i samo bi se derala, ko da sam sve živce izgubila Jojkako me ljute ljudi koji puše pred trudnicama i malom djecom Upravo sam se vratila sa proslave rođendana jednog djeteta. Bilo je 5 djece i dvije trudnice, ali dvije pušačice kao da su nas brojem premašile. Pušile su i pušile i pušile...............a još kad tome dodaš raznorazne mirise uključene u struju i one što reaguju na pokret, pa još miris ofarbane stolarije...............dobijete živčanu ženu. Uh, kako sam nešto puna ljutine
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:40:35
Selma.A.M
Aaa nema mene i nema ni postova ...... Ja danas išla u nastavak kupovine,potroši ja za deset dana dvije plate,sve mi nešto treba Danas sam sebi kupila spavaćicu sa ogrtačem i na njoj slika male bebe baš onako kao što Animagical ima iz Waikikija i tako jedna mala slatka beba sjedi na ćošku spavaćice i tako isto na ogrtaču
Kupila sam sebi i knjigu " Pali anđeo" 5km baš jeftino na trafikama akcija iz Tisak novina Eto ne znam šta sam još kupila,kad se sjetim budem pisala,trenutno idem spremiti malca na spavanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:43:09
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Hej ženice šta je ovo.....evo i ja sam plačljiva i samo bi se derala, ko da sam sve živce izgubila Jojkako me ljute ljudi koji puše pred trudnicama i malom djecom Upravo sam se vratila sa proslave rođendana jednog djeteta. Bilo je 5 djece i dvije trudnice, ali dvije pušačice kao da su nas brojem premašile. Pušile su i pušile i pušile...............a još kad tome dodaš raznorazne mirise uključene u struju i one što reaguju na pokret, pa još miris ofarbane stolarije...............dobijete živčanu ženu. Uh, kako sam nešto puna ljutine
eh upravo ovako se i ja trenutno osjecam....sad sam se posvadjala s muzem radi pusenja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:44:56
palachinken
A ja vas žena muhanatih, ko da ste trudne Sonja, nego šta nego je faza i nego šta nego će proći. Meni pomaže disanje, sjednem, zatvorim oči i duboko i polako dišem, da svu napetost i nervozu izbacim, da se ne istresam na ljude oko sebe. Ako mi se plače, odem u spavaću i isplačem dušu iz sebe, bez posebnog razloga, jednostavno 'naleti' Kako naleti tako i odleti
E dijamante, koliko meni napuše u facu na poslu, prozvat ću dijete Mali Boro. Stvarno su ljudi neuviđavni.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:47:56
Sonja
i mene nervira pusenje krenuvsi od mojih roditelja pa nadalje ni mm ni ja ne pusimo hB i bas mi je lijepo kod kuce bez dima al sta ces u tudjoj kuci ne mogu zabranit nikom kad meni dodju gosti fino otvorim prozor i stacioniram ih kraj prozora dok puse ili bujrum ispred kuce dok ispusis
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:52:07
animagical
hej zene sta ste to zivcane? ja vala svakom ko mi zadimi bez pardona kazem da je udune sta mi mogu, da ih ruzno pogledam... imala sam danas ispit pa sam sva nenaspavana... pa s muzijem cijeli dan hodala...idem ja cini mi se u krevet... eh da, kupila sam farmerke u waikikiju ali ne-trudnicke reko, trebace mi i poslije, a pravo plitke sad mi super furam se...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:52:21
malena27 RR
palachinken cuvaj mi ovu kombinaciju, svakako ces prije mene izaci i omanjat ce mu dok ja rodim
mi krecimo i dogovor je bio da od krecenja pa na dalje nema pusenja u kuci, i moj vrli muz se pravi budala i hoce da pusi u kuci...najurila sam ga na balkon
i da, i ja sam pusila ali ako se kod nekoga ne pusi kod kuce, uvijek sam to postovala...to je stvar kulture.... uvijek pitam mogu li zapaliti...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.6.2011 22:53:14 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:56:53
palachinken
Ja dobilaaaaaaa (hvala još jednom ) Na hlačicama piše coconut, jelde toga ima u TL? Kod nas se zatvorio, pa sam zaboravila. A super su, tanke, ljetne Majica se suši pa ne znam odakle je, a duks je C&A, dijaspora (zato ja tražim nekog da šverca robu )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 22:56:56
ziki
Vece trudnice, kako ste mi? Ko je diro malenu, Sonju, Dijamant...?Ja sam juce citavo popodne zujala, od 2 kad sam otisla za Nemirka iz obdanista, oko 6 samo dosla kuci da ga presvucem i kuci se vratili oko 10. Danas jedva, sve me boli.A pusaci i pusacice, mislim stvarno nikakvog obzira nemaju. Ja sam muza delozirala na balkon, tetku koja je sa svoji 74 dosla iz Sarajeva na babine takodje i onda mi dodje jedna i zapali pred djetetom, i jos nece da izadje kad sam je opomenula ispod moje terase je visinski 7 spratova, viskodo da je bacim al da je 3 sprata nize bacila bih je sigurno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:03:15
Sonja
IZVORNA PORUKA: malena27 RR i da, i ja sam pusila ali ako se kod nekoga ne pusi kod kuce, uvijek sam to postovala...to je stvar kulture.... uvijek pitam mogu li zapaliti...
svaka cast
palacinko stvari su bas medene..pravi frajer ce biti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:04:07
Selma.A.M
E kad se priča o pušenju,tako sam ja rekla da kad beba dođe nema više pušenja nigdje osim vani ,a do sad je moglo poneka u hodniku a sad pogotovo beba još tu kad bude, da bi moja svekrva rekla : Jeste nema pušenja u sobi kod bebe i niko nema tu privilegiju da zapali osim mene Mislim hej ?? Pa možda je bilo i malo šale ali mi je zasmetalo pravo a i neke žene su bile sa nama pa je ona kontala da će prešutiti ali jednostavno nisam mogla, pa ne znam da bi ikome dozvolila da zapali u sobi u kojoj boravi mi dijete ...Uh kako mi je bilo krivo ...Ali valjda hormoni luduju
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 11.6.2011 23:05:28 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:05:49
animagical
ma znas sta, nek sa svojim djeteom rade sta hoce, al vala sa mojim nece...ja sam se slomila da ga dobijem, ko misli da dimi, nek mi ne dolazi mislim, pravo mi to smeta...i svakom vala kazem...ebo ga mis, mm je prestao pusiti kad smo ovo malo planirali, da mi ne bi dimio....i sad neka slika da mi zapali....ne bi dozivjeli 74
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.6.2011 23:05:58
ziki
Malena to je jedna dobrodrzeca tetka, sad vec ima 77 nazdravlje i joj uvijek pusi punom parom Ne bih sad da pokrenem lavinu al meni nisu jasne zene koje u trudnoci i tokom dojenja puse. Kud im se djede majcinski instikt kad ne mogu cigareta da se odreknu na taj period. I sve ko zapete puske imaju odgovor da su im dokrori rekli da te cigarete manje stete bebi nego nervoza koju bi osjecale u nedostatku nikotina. I obavezno po jedno 5-6 primjera zena koje su rodile bebe od minimum 4300 gr prirodno i bebe pucaju od zdravlja
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......