|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.6.2011 19:07:34   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ide fino hB, jos se ucimo ali ide na bolje :) Kako si nam ti?

E supeuser posted image user posted image user posted image r...hB pa je sve ok kod vas...I mi smo dobro hB..hvala na pitanju...Hormoni nas poceli "pucat" u zadnje vrijeme pa mi se cesto place ali proci ceuser posted image

Jubi mi tu malenuuuu punoooooooooooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 14751
11.6.2011 19:11:21   
Semica
Eto imate mahanje od mene....za danas toliko....Odoh u setnju sa mm user posted image user posted image user posted image

Konacno i njegova 2 slobodna dana dodjoseuser posted image user posted image (kao da sam na lutriji dobila kad dodje subota na vece-toliko se obradujem...pozelim gauser posted image user posted image )

Uzivajte u ostatku dana-tj.veceri...

Evo jedan ali vrijedanuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14752
11.6.2011 22:19:08   
Sonja
halooooo
ne mogu sve citat al vidim da se sweet javilauser posted image user posted image
ocekujemo porodjajnu pricu draga

ja sam nikakva danas
hormoni me pucaju pravo ...bas sam postala osjetljiva danas sam 100puta plakala i svadjala se sa svima...ako ovako nastavim potrazit cu sttrucnu pomoc bez zezanjauser posted image
juce sam malo vise se kretala i radila nesto saginjala se i navecer me bas stomak bolliouser posted image
daanas opet dosla kod mameuser posted image
tako jedino mogu mirovati

ljubim vas sve

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14753
11.6.2011 22:25:42   
Anoniman
Sonjice, pa ti ces roditi akobogda skoro pa na moj rodjendanuser posted image , ma samo polako, nisi luda, nema strucnjaka za trudnice i njihove promjene raspolozenjauser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14754
11.6.2011 22:29:56   
Sonja
mislim da ni jedan psiholog ni psihijatar nebi s nama ostao normalanuser posted image user posted image user posted image
ma stvarno sam katastrofa
sa adinom nisam bila ni blizu ovakva...bilo je promjena raspolozenja normalno ali ovo je bas previseuser posted image
sto bi rekli za nasu djecu NADAM SE DA JE TO FAZAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14755
11.6.2011 22:36:24   
Anoniman
Nadaj seuser posted image , ne znam, ja sam bila katastrofa placljiva u trudnoci, a iskreno muhanata sam bila i prije i ostala poslije trudnoceuser posted image , ali tebi ima da prastaju svi, sta te briga, ti si trudna i to je opravdanje za sveuser posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14756
11.6.2011 22:39:50   
DIJAMANT
Hej ženice šta je ovo.....evo i ja sam plačljiva i samo bi se derala, ko da sam sve živce izgubilauser posted image
Jojkako me ljute ljudi koji puše pred trudnicama i malom djecomuser posted image Upravo sam se vratila sa proslave rođendana jednog djeteta. Bilo je 5 djece i dvije trudnice, ali dvije pušačice kao da su nas brojem premašile. Pušile su i pušile i pušile...............a još kad tome dodaš raznorazne mirise uključene u struju i one što reaguju na pokret, pa još miris ofarbane stolarije...............dobijete živčanu ženu. Uh, kako sam nešto puna ljutineuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14757
11.6.2011 22:40:35   
Selma.A.M
Aaa nema mene i nema ni postova user posted image user posted image user posted image user posted image  ......
Ja danas išla u nastavak kupovine,potroši ja za deset dana dvije plate,sve mi nešto treba user posted image  
Danas sam sebi kupila spavaćicu sa ogrtačem i na njoj slika male bebe baš onako kao što Animagical ima iz Waikikija user posted image user posted image  i tako jedna mala slatka beba sjedi na ćošku spavaćice i tako isto na ogrtaču user posted image  

Kupila sam sebi i knjigu " Pali anđeo" 5km baš jeftino na trafikama akcija iz Tisak novina user posted image  
Eto ne znam šta sam još kupila,kad se sjetim budem pisala,trenutno idem spremiti malca na spavanje user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14758
11.6.2011 22:43:09   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Hej ženice šta je ovo.....evo i ja sam plačljiva i samo bi se derala, ko da sam sve živce izgubilauser posted image
Jojkako me ljute ljudi koji puše pred trudnicama i malom djecomuser posted image Upravo sam se vratila sa proslave rođendana jednog djeteta. Bilo je 5 djece i dvije trudnice, ali dvije pušačice kao da su nas brojem premašile. Pušile su i pušile i pušile...............a još kad tome dodaš raznorazne mirise uključene u struju i one što reaguju na pokret, pa još miris ofarbane stolarije...............dobijete živčanu ženu. Uh, kako sam nešto puna ljutineuser posted image

eh upravo ovako se i ja trenutno osjecam....sad sam se posvadjala s muzem radi pusenja user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14759
11.6.2011 22:44:56   
palachinken
A ja vas žena muhanatih, ko da ste trudne user posted image user posted image user posted image Sonja, nego šta nego je faza user posted image i nego šta nego će proći. Meni pomaže disanje, sjednem, zatvorim oči i duboko i polako dišem, da svu napetost i nervozu izbacim, da se ne istresam na ljude oko sebe. Ako mi se plače, odem u spavaću i isplačem dušu iz sebe, bez posebnog razloga, jednostavno 'naleti' Kako naleti tako i odleti user posted image

E dijamante, koliko meni napuše u facu na poslu, prozvat ću dijete Mali Boro. Stvarno su ljudi neuviđavni.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14760
11.6.2011 22:47:56   
Sonja
i mene nervira pusenjeuser posted image krenuvsi od mojih roditelja pa nadalje
ni mm ni ja ne pusimo hB i bas mi je lijepo kod kuce bez dima al sta ces u tudjoj kuci ne mogu zabranit nikom
kad meni dodju gosti fino otvorim prozor i stacioniram ih kraj prozora dok puseuser posted image ili bujrum ispred kuce dok ispusisuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14761
11.6.2011 22:49:19   
palachinken
Danas sam 'obukla' dijete user posted image user posted image pa sam morala slikati...ovo  bi mogla biti kombinacija za iznijeti ako bude hladan dan

user posted image

Mođda izgleda veliko, ali nije...duks 50, majica 56 a hlače su 62, haman će mi dijete biti hip hoper u onim hlačama što spadnu do pola pelene user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 14762
11.6.2011 22:49:33   
DIJAMANT
E dijamante, koliko meni napuše u facu na poslu, prozvat ću dijete Mali Boro. Stvarno su ljudi neuviđavni.

Po meni je neuviđavnost blaga riječ, to je više od bezobrazluka. Primitivno. Ako truješ sebe, odakle ti pravo da truješ i mene? Tako ja na to gledam.

Neposredna veza do poruke: 14763
11.6.2011 22:52:07   
animagical
hej zeneuser posted image sta ste to zivcane? ja vala svakom ko mi zadimi bez pardona kazem da je uduneuser posted image sta mi mogu, da ih ruzno pogledam...user posted image user posted image
imala sam danas ispit pa sam sva nenaspavana... pa s muzijem cijeli dan hodala...idem ja cini mi se  u krevet... eh da, kupila sam farmerke u waikikiju ali ne-trudnickeuser posted image reko, trebace mi i poslije, a pravo plitke sad mi superuser posted image   furam se...

Neposredna veza do poruke: 14764
11.6.2011 22:52:21   
malena27 RR
palachinken cuvaj mi ovu kombinaciju, svakako ces prije mene izaci i omanjat ce mu dok ja rodim user posted image user posted image user posted image

mi krecimo i dogovor je bio da od krecenja pa na dalje nema pusenja u kuci, i moj vrli muz se pravi budala i hoce da pusi u kuci...najurila sam ga na balkon user posted image user posted image user posted image

i da, i ja sam pusila ali ako se kod nekoga ne pusi kod kuce, uvijek sam to postovala...to je stvar kulture.... uvijek pitam mogu li zapaliti...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.6.2011 22:53:14 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14765
11.6.2011 22:53:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Danas sam 'obukla' dijete user posted image user posted image pa sam morala slikati...ovo  bi mogla biti kombinacija za iznijeti ako bude hladan dan

user posted image

Mođda izgleda veliko, ali nije...duks 50, majica 56 a hlače su 62, haman će mi dijete biti hip hoper u onim hlačama što spadnu do pola pelene user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam odlijepila na ove stvari....GDJE?????????????

Neposredna veza do poruke: 14766
11.6.2011 22:56:53   
palachinken
Ja dobilaaaaaaa user posted image (hvala još jednom user posted image )
Na hlačicama piše coconut, jelde toga ima u TL? Kod nas se zatvorio, pa sam zaboravila. A super su, tanke, ljetne user posted image
Majica se suši user posted image pa ne znam odakle je, a duks je C&A, dijaspora (zato ja tražim nekog da šverca robu user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14767
11.6.2011 22:56:56   
ziki
Vece trudnice, kako ste mi? Ko je diro malenu, Sonju, Dijamant...?Ja sam juce citavo popodne zujala, od 2 kad sam otisla za Nemirka iz obdanista, oko 6 samo dosla kuci da ga presvucem i kuci se vratili oko 10. Danas jedva, sve me boli.A pusaci i pusacice, mislim stvarno nikakvog obzira nemaju. Ja sam muza delozirala na balkon, tetku koja je sa svoji 74 dosla iz Sarajeva na babine takodje i onda mi dodje jednauser posted image i zapali pred djetetom, i jos nece da izadje kad sam je opomenulauser posted image  ispod moje terase je visinski 7 spratova, viskodo da je bacim al da je 3 sprata nize bacila bih je sigurno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 14768
11.6.2011 22:59:23   
malena27 RR
ko ne bude htio na balkon, ice kroz balkonska vrata direktno u bastu, nije plaho visoko user posted image user posted image user posted image

ziki, kakva je to tetka koja pusi u 74. godini? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14769
11.6.2011 23:00:19   
palachinken
U mojoj (radnoj) okolini ima žena koje su pušile i za vrijeme trudnoće. Kako od takvih očekivati mrvicu obzira kad su svoje dijete nerođeno trovale.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14770
11.6.2011 23:02:26   
malena27 RR
ja kad vidim trudnu zenu da pusi, odmah dobijem istinski nagon da joj upaljenu cigaru zguram u nos user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 14771
11.6.2011 23:03:15   
Sonja

IZVORNA PORUKA: malena27 RR
i da, i ja sam pusila ali ako se kod nekoga ne pusi kod kuce, uvijek sam to postovala...to je stvar kulture.... uvijek pitam mogu li zapaliti...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka castuser posted image

palacinko stvari su bas medene..pravi frajer ce bitiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 14772
11.6.2011 23:04:07   
Selma.A.M
E kad se priča o pušenju,tako sam ja rekla da kad beba dođe nema više pušenja nigdje osim vani ,a do sad je moglo poneka u hodniku a sad pogotovo beba  još tu kad bude, da bi moja svekrva rekla : Jeste nema  pušenja u sobi kod bebe i niko nema tu privilegiju da zapali  osim mene user posted image  
Mislim hej ?? Pa možda je bilo i malo šale ali mi je zasmetalo pravo a i neke žene su bile sa nama pa je ona kontala da će prešutiti ali jednostavno nisam mogla, pa ne znam da bi ikome dozvolila da zapali u  sobi u kojoj boravi mi dijete  ...Uh kako mi je bilo krivo ...Ali valjda hormoni luduju user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 11.6.2011 23:05:28 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14773
11.6.2011 23:05:49   
animagical
ma znas sta, nek sa svojim djeteom rade sta hoce, al vala sa mojim nece...ja sam se slomila da ga dobijem, ko misli da dimi, nek mi ne dolaziuser posted image mislim, pravo mi to smeta...i svakom vala kazem...ebo ga mis, mm je prestao pusiti kad smo ovo malo planirali, da mi ne bi dimio....i sad neka slika da mi zapali....ne bi dozivjeli 74user posted image

Neposredna veza do poruke: 14774
11.6.2011 23:05:58   
ziki
Malena to je jedna dobrodrzeca tetka, sad vec ima 77 nazdravlje i joj uvijek pusi punom paromuser posted image Ne bih sad da pokrenem lavinu al meni nisu jasne zene koje u trudnoci i tokom dojenja puse. Kud im se djede majcinski instikt kad ne mogu cigareta da se odreknu na taj period. I sve ko zapete puske imaju odgovor da su im dokrori rekli da te cigarete manje stete bebi nego nervoza koju bi osjecale u nedostatku nikotina. I obavezno po jedno 5-6 primjera zena koje su rodile bebe od minimum 4300 gr prirodno i bebe pucaju od zdravljauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 14775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *