|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.6.2011 10:21:48   
Hannica
Jutro.user posted image
Ja sam danas user posted image ,jedva gledam.Hana me cijelu noc zezala,ustala sam 100 puta i onda se probudila u pola 4 i place,imala povisenu temperatru,jedva smo je nekako skinuli,tek oko  pola 6 ponovo zaspali.Bas sam iscrpljena,joj da hoce ozdravit,user posted image em ti prehladu i vrtic.Djete mi cjelu zimu zdravo bilo i sad kad je lijepo vrijeme ona stalno prehladjena.user posted image
Ja sam juce pojela minimalno 2 kg hrane,ako ne i vise,evo i danas me krenulo izgleda.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15276
14.6.2011 10:26:29   
DIJAMANT
Hannice jesi li ti počela osjećati pokrete bebica?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15277
14.6.2011 10:27:40   
Anoniman
Babilon ja idem kod dr Kandić, ona me porodila u prvoj trudnoci i sada samo kod nje, ne mjenjam je ni za brdo karamela user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
  Neposredna veza do poruke: 15278
14.6.2011 10:28:50   
babilon
Dr,Kandic, je li to supruga/majka/snaha od Kandica sto ima polikliniku kod Inate kuce?
Cula sam za nju, kazu da je super teta ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15279
14.6.2011 10:31:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Mislim da sam juce osjetila vise puta nesto,ali bili su tako lagani pokreti da nisam 100 % sigurna da je to to.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15280
14.6.2011 10:34:31   
Anoniman
Babilon to je Kćerka Zuhdijina, vlasnika, supruga mu je bila isto ljekar ali je preminula. Ja sam prezadovoljna sa njom, jeste mlada sto vecinu odbije, ali meni je to prednost jer je djevojka bas, bas detaljna, a radi i na Jezeru. Ja idem kod nje privatno i ako ona svaki put pita hocu li na Jezero, a dogovorili smo se da ce mi biti na porodu

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 15281
14.6.2011 10:35:49   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Mislim da sam juce osjetila vise puta nesto,ali bili su tako lagani pokreti da nisam 100 % sigurna da je to to.user posted image

Valjda ćemo za koji dan aBd biti 100% sigurneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15282
14.6.2011 10:40:24   
Hannica
Ma naravno da hocemo Dijamantu,nego sta.user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15283
14.6.2011 10:45:00   
mea29
ja jos ne osjecam prave udarce i dalje samo neke baloncice u stomaku, dok sjedim na poslu najcesce, kuci ne osjetim jer sam stalno u pokretu, a beba je po noci jos mirna, medjutim mm mi kaze (posto on po pola sata osluskuje bebu preko stomaka) da se sada "hucanje i tome slicno" mnogo jace cuje nego ranije, kaze on uznemirena je beba, prevrce se he he he

sensia kako ti osjetis bebu?  ja sam neki dan cokoladu zalijevala sokom od naranđe a bebuska nista :)

< Poruku je uredio mea29 -- 14.6.2011 10:47:28 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15284
14.6.2011 10:46:57   
mea29
babilon ti danas ulazis u 6-ti mjesec jel tako? 

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15285
14.6.2011 10:49:09   
Hannica
MM u prvoj trudnoci nikako nije mogao da osjeti pomjeranje bebe,tek negdje u 7 mjesecu.Beba se pomjeala,bas se vidilo na stomaku,ali cim se on priblizi ona prestane.user posted image A on jadnicak cak i one slusalice bio nabavio da moze prisluskivat sta se desava.user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15286
14.6.2011 10:55:16   
idacha
jutro, zenice lijepe...
kako ste nam?

mi smo bez promjena jos uvijek, cekamo i cekamo :)

jelena, duso, kako anci?
sta nam rade ostaleuser posted image , lupkaju li bebarice?

odoh pokusati iscitati sta ste pisale...user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15287
14.6.2011 11:01:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

ja jos ne osjecam prave udarce i dalje samo neke baloncice u stomaku, dok sjedim na poslu najcesce, kuci ne osjetim jer sam stalno u pokretu, a beba je po noci jos mirna, medjutim mm mi kaze (posto on po pola sata osluskuje bebu preko stomaka) da se sada "hucanje i tome slicno" mnogo jace cuje nego ranije, kaze on uznemirena je beba, prevrce se he he he

sensia kako ti osjetis bebu?  ja sam neki dan cokoladu zalijevala sokom od naranđe a bebuska nista :)

Mea ja je najcesce osjetim dok sjedim, osjetim je svaki dan hvala Bogu, nekad pomalo a nekad bas ono.

Al skontala sam kad se zaboravim u sjedecem polozaju ono bas malo nageta isto ko da mi otamo kucka i govori halo luda zeno treba mi malo prostora user posted image user posted image user posted image  mm je dosad tri puta osjetio, ja brzo kazem kad kucka daj ruku i najcesce se ona smiri al eto 2-3 puta je uhvatio....
u pokretu je nikad nisam osjetila, samo kad se primirim i navece je siz ujutro nista

Svakim danom je sve jace, mislim ne da krha ko u 8 i 9 mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image  al je extra osjecaj koji automatski izmami osmjeh na lice

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15288
14.6.2011 11:05:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: idacha

jutro, zenice lijepe...
kako ste nam?

jelena, duso, kako anci?

idaco mene zbuni tvoj "sticker" sto bi mea rekla user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim congratulation, a ono mi smo na cekanju...... sad ce to jos malo pa ces svoju bebi vidjeti ako Bog da, bas ti zavidim, valja meni jos ovoliko koliko sam dosad ako Bog da....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 15289
14.6.2011 11:13:02   
mea29
he he he znala sam ja da ce ostati mea sticker...ja se jos primirila, ne spominjem vise sticker ni za zivu glavu, da mi se ne bi opet omaklo kad ova sensia neda da moj sticker padne u zaborav ha ha ha ha...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15290
14.6.2011 11:19:49   
Gift

IZVORNA PORUKA: Sensia

Al skontala sam kad se zaboravim u sjedecem polozaju ono bas malo nageta isto ko da mi otamo kucka i govori halo luda zeno treba mi malo prostora

Svakim danom je sve jace, mislim ne da krha ko u 8 i 9 mjesecu user posted image user posted image user posted image user posted image  al je extra osjecaj koji automatski izmami osmjeh na lice

user posted image
user posted image user posted image user posted image upravo ovako sve i kod mene

deste drage kako ste mi..ja se danas bas uspavala...nisam se mogla pokrenuti nikako iz krevea..al hajd sta me briga..
Idacho user posted image user posted image user posted image
Sweet poljubi Nelicu..
Babilon kad se to ulazi u 6-ti mjesec..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15291
14.6.2011 11:22:35   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

he he he znala sam ja da ce ostati mea sticker...ja se jos primirila, ne spominjem vise sticker ni za zivu glavu, da mi se ne bi opet omaklo kad ova sensia neda da moj sticker padne u zaborav ha ha ha ha...

Sta cu kad mi je bilo simpaticno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a zezaju nas ovi stickeri svakako, neki kasne neki nisu bas nastimani, neki su prespori.....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15292
14.6.2011 11:23:04   
Gift
user posted image user posted image user posted image ja danas 20 sed.punih..eto upolovilauser posted image user posted image
za Hanicu user posted image user posted image da nam malecka ozdravi..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15293
14.6.2011 11:38:52   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

user posted image user posted image user posted image ja danas 20 sed.punih..eto upolovilauser posted image user posted image
za Hanicu user posted image user posted image da nam malecka ozdravi..

cestitamo na 20. sedmiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  kako pupo, slusa li?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15294
14.6.2011 11:47:20   
Gift
cim se malo uzvrtim snadu me kojekakvi bolovi al moze se izdrzat..nego najteze mi je otic u wc kad pi pi boli katastrofa..danas sam dala zadnju urinokulturu nalazi u cetvrtak pa vidjecemo imali kakvih baja..
kako si mi ti?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15295
14.6.2011 11:47:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: idacha

jutro, zenice lijepe...
kako ste nam?

jelena, duso, kako anci?

sad pogleda u tvoj nic kad masallah ti u 37 nedelji user posted image user posted image user posted image a sto vrijeme ide majko mila , skoro sam cula ti trudna a sad ces abd jos malo da rodis .
Kako si mi kako je drug lijepi .
Masallah milki mi pupu
pusa od nas user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 15296
14.6.2011 11:47:51   
babilon
Mea i Gift -  pa terbalo bi ubrzo u 6-ti hihih, kako vrijeme proleti ja avma opisati ne mogu. Mislmi nevjerovatno je 'JA U 6tom MJESECU????'
a takva me trma puca stocu danas kod doktora ni to avm ne mogu opisati, ali doslovno... brrr sve me neka jeza hvata uh uh uh h

usput, posto sam zadnji pregled radila vaginalno, da li ce sada ici preko pupe pregled ili...? do kad idu pregledi vaginalno?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15297
14.6.2011 11:54:58   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

cim se malo uzvrtim snadu me kojekakvi bolovi al moze se izdrzat..nego najteze mi je otic u wc kad pi pi boli katastrofa..danas sam dala zadnju urinokulturu nalazi u cetvrtak pa vidjecemo imali kakvih baja..
kako si mi ti?

ma ja sam hvala Bogu dobro, od posljednje kontrole kad mi je iskljucila dabroston sve OK, trebam sad nekad nalaze vadit , valjda ce sve biti ok sa urinom jer s tim covjek uvijek kuburi. prosli put sam imala malo bakterija i ubijala sam se brusnicom i vodom generalno. znala sam popiti preko tri litra dnevno....sad cemo vidjeti

Ako Bog da bice nalazi dobro, svaki pređen dan je pobjeda vise. Nije lako kad boli i kad imas milion strahova al sve se predevera za male pupe....samo ti pij tih cajica od brusnice nek se to ispere i mazi pupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15298
14.6.2011 11:57:50   
palachinken
Joj pišancije maloprije na vježbama, učili nas vježbe kukova i široko povijanje beba. I pokaze sestra jednom pa mi trebamo kao poslije. Hajd ustanem ja prva, ko pravi partizan, i oma onu ćelu bebu (na njima učimo) frknem da sebi napravim mjesta za pelene. A ona sestra se živa ibreti, PA TO JE BEBA NE MOŽETE TAKO S BEBOM hahahahahahah pa ja vako, ispadne mi ćošak pelene, pa nako pa ispadne pupak, pa umotam koljena....joj umrla sam od smijeha, ništa nisam mogla previti kako treba. Moram neku ćelu bebu nabaviti da vježbam user posted image user posted image user posted image

Anice, uputnicu ti daje ginekolog, onaj "državni" jer kod nas više ne priznaju uputnice privatnika.

< Poruku je uredio palachinken -- 14.6.2011 11:58:58 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15299
14.6.2011 12:07:00   
idacha
Sensia, draga, congratulation je od prosle godineuser posted image user posted image user posted image user posted image , a sada smo na cekanju 15ak dana prije terminauser posted image meni je termin 1.jula, ali necemo stici do njega, pos vemu sudeci :)
felix, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis, bona, kako ja zacas sveuser posted image leti vrijeme, vala, leti.. kako nam je drugar? slusa li? ljubimo vas puno
Gift, user posted image user posted image user posted image nadam se da ce nalazi biti ok.. milki pupu od nas...
Private, vidim novosti... mashallah, neka je sa srecom... sve cestitke... ohrabri me tvoj post o toku porodu.. aBd da i mi tako na brzaka zavrsimo:)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  610 611 [612] 613 614   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *