idacha
|
caos, bembeleeeee.. i one koje to vise i nisu:) sweet, nice 2 see u ljubni nam malecku puno... ja ispratila moje momke kod sveki, pa malko da virnem.. jutros opet ustala sa otokom jest mi to haman najgore... jedva na noge da mogu.. fuj... juce mi doslo da nazovem doktoricu i kazem da sam se predomislila i da hocu odmah na porod cisto ja sumnjam da ce mi prirodno krenuti, tj bez gela... mada, opet kazem, ni ne znam kakav je prirodan porod, jer sam ja i imija sa gelom rodila.. nije bilo strasno... joj, ja tacno ne znam sta bih, nisam sama pametna.. sa dr sam se dogovorila da se cujemo u cetvrtak, pa da me mozda prime na gak, ujutro u petak da me geliraju, pa da me ona porodi kad uzme smjenu.. eh, sada... petak je 24.06., godisnjica kada je moj tata umro.. volila bih da je bilo koji drugi dan... taj dan mi je i onako sam po sebi tezak.. i meni i mojoj porodici.. s dr strane, da rodim sina bas na taj dan, u jednu ruku bi mi bilo i simbolicno.. da on nastavi gdje je moj tata stao... OPET, da svake godine u jednom danu obiljezavam jednu taku lijepu stvar, kao sto je rodjendan djeteta i jednu tako tuznu, kao sto je gbitak roditelja... ne ide mi... moracu nazvati dr da ''pomjerim'' dogovoreno... ma, da vas ne zamaram svojim problemima... kako ste mi vi? vidim, nigdje nikoga... jeste li to u setnjicama?