|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  652 653 [654] 655 656   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.6.2011 10:03:30   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica

Eh,ja vas pozdravlajm za sad,Nedjelja je,generalka.user posted image Moram ponovo cistit trosjed,a nema ni mjesec dana kako sam ga izribala.user posted image Idem dok nije puno ugrijala,ponslije necu moci zbog vrucine,a klimu ne smijem ukljucit zbog H.
user posted image

Ajde nemoj se puno umarati i cuvaj te bebareuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16326
19.6.2011 11:45:08   
idacha
caos, bembeleeeee..

i one koje to vise i nisu:)
sweet, nice 2 see u user posted image user posted image user posted image ljubni nam malecku puno...

ja ispratila moje momke kod sveki, pa malko da virnem.. jutros opet ustala sa otokomuser posted image user posted image user posted image jest mi to haman najgore... jedva na noge da mogu.. fuj... juce mi doslo da nazovem doktoricu i kazem da sam se predomislila i da hocu odmah na poroduser posted image

cisto ja sumnjam da ce mi prirodno krenuti, tj bez gela... mada, opet kazem, ni ne znam kakav je prirodan porod, jer sam ja i imija sa gelom rodila.. nije bilo strasno...
joj, ja tacno ne znam sta bih, nisam sama pametna.. sa dr sam se dogovorila da se cujemo u cetvrtak, pa da me mozda prime na gak, ujutro u petak da me geliraju, pa da me ona porodi kad uzme smjenu..
eh, sada... petak je 24.06., godisnjica kada je moj tata umro.. volila bih da je bilo koji drugi dan... taj dan mi je i onako sam po sebi tezak.. i meni i mojoj porodici..
s dr strane, da rodim sina bas na taj dan, u jednu ruku bi mi bilo i simbolicno.. da on nastavi gdje je moj tata stao...
OPET, da svake godine u jednom danu obiljezavam jednu taku lijepu stvar, kao sto je rodjendan djeteta i jednu tako tuznu, kao sto je gbitak roditelja... ne ide mi...

moracu nazvati dr da ''pomjerim'' dogovoreno...
ma, da vas ne zamaram svojim problemima...

kako ste mi vi?
vidim, nigdje nikoga... jeste li to u setnjicama?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16327
19.6.2011 12:03:01   
Hannica
Idacho ne znam sta bih ti rekla vezano za taj datum,covjek stvarno ne moze biti pametan,najbolje da ti cekas da porod krene prirodno,pa ako bude sudjeno da bude bas na taj dan neka bude.user posted image
Ja ocistila trosjed i tepih u dnevnoj pa sad malo odmaram i skupljam snage za dalje.user posted image Samo moram je brzo skupit dok se H nije probudila,onda nema nista od posla.
Kad sam cistila trosjed ja izasla na pola min. da uzmem nesto iz kupatila kad sam se vratila ona sjedi u onoj posudi s vodom i deterdjentom.user posted image
Idacho jos malkice pa ce proci oticanje,a mene tek ceka.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16328
19.6.2011 12:04:41   
animagical
gdje ste user posted image jesam pozeljela izmahalati s vamauser posted image idacho, svaka cast izgurala si...jos samo malo...mogu misliti jest ti dodijalo....
sweet bebara slusa pa mama moze i na rruser posted image divno
nisam nista dalje citala...mm jos spavauser posted image ja se vrtim po kuci od 8, evo dvije noci od grceva ne spavam...zaspala tek u pola 4user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16329
19.6.2011 12:09:14   
idacha
Hannice, mila, 99% sam sigurna da ce mi prije pokrenuti porod, nego sto ce krenuti samo od sebe, zbog oticanja... tako je bilo i prosli put.. znas kad nosim br 38, a otisla da se porodim u 41... dakle, ja BAAAAAAAAAAS oticem momacki... nalazi i sve ok, pa je dr rekla da ne smije rizikovati, jer kako oticu noge i ruke, tako moze i mozak, a to se ne vidi...

jos plus, u posljednje vrijeme mi se na desnom stopalu javlja kao plik, bas na tabanu, i ne mogu stati na nogu nikako.. a, desna mi i vise otice.. mozda beba pritisne neki zivac pa se tako manifestuje ili je desni bubreg vise opterecen, ne znam ni ja...

a, sto se tice datuma.. maloprije skontah, ucinicu sto budem mogla da ne bude bas na taj dan.. A, ako samo krene bas tada, onda je takva sudbina... ne mijesala se ja u Boziji posaouser posted image

jao, H ti je carica.. cuj sjela u posudu sa vodom i detadzentomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16330
19.6.2011 12:11:14   
idacha
animagicaluser posted image user posted image user posted image pijes li Mg? meni je on pravo pomogao sa grcevima.. ja posljednjih 10ak noci nikako ne spavam...
a, da mi je dodijalooooooooooooo... jao! da samo znas...
kako bebarica? slusa li??

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16331
19.6.2011 12:17:36   
animagical
beban hvala Bogu aktivan, rasteze se, nema mjesta za udaranjeuser posted image isli smo u petak na uzv u bolnicu i bio je povelik  opet... a mg pijem svaki dan al ne pomaze basuser posted image ma hajde sta cu proci ce... mogu misliti kako je tebi dodijalo...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16332
19.6.2011 12:32:24   
palachinken
Hej curice, samo da se prijavim, pa idemo na onaj pregled autosjedalica. Dobili smo jos jednu, plavu, pa neće babin ponos morati da se voza u rozoj AS user posted image user posted image user posted image
Bebač se izgleda spustio malo, lakše dišem, nema žgaravica, ali sam sinoć 4 puta ustala u WC. Kad dodamo vrućinu i početak sezona svadbi na otvorenom (živimo blizu glavnih kafana za svadbe u ljetnom periodu, pa kad krenu pevaljke, to je šiz ko cijelu noć) a onda i muževo hrkanje user posted image ništa nisam spavala. Tipično za deveti mjesec user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16333
19.6.2011 12:36:49   
animagical
palachinken sta se bunis, imas teferic nije ti dosadnouser posted image   ljudi to skupo placajuuser posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16334
19.6.2011 12:38:30   
palachinken
I to baš sad kad beban sve čuje user posted image Ispast će mi dijete turbofolker ni krivo ni dužno user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16335
19.6.2011 12:39:57   
animagical
stavi jastuk preko stomakauser posted image eee da, sta ste me ono spakovale na more...user posted image e Bog vas cuo...

Neposredna veza do poruke: 16336
19.6.2011 12:40:58   
palachinken
user posted image user posted image user posted image Hajd, možda ti naslutimo, pa malo osoliš dupe user posted image Bolje nego da smo te u bolnicu uputile!

Neposredna veza do poruke: 16337
19.6.2011 12:42:59   
animagical
ako mi naslutis more ja cu tebi naslutiti skori poroduser posted image uh...da mi je...al imam ispitni rok do 2 jula pa onda krecenje...onda kazu da cu na heparin, e sad hocel me pustiti da se bocam samostalno po moru...ili ce me poradjati cim udjem u 35 sedmicu Bog zna, a dr jos nije odluciouser posted image ma ne meres biliv

Neposredna veza do poruke: 16338
19.6.2011 13:19:23   
drznica
Radi li jos neko danas osim mene??? Vidim idacha je sljedeca...Sweet svaka cast da se uspijes javiti i nama i podjeliti to divno iskustvo koje svi jedva cekamo...Mene nesto strah neki spopap sutra imam pregled...ne znam zasto al' sam sva ko na iglama. Ne znam jel normalno da se u trudnoci osjecam ovako dobro. sad sam po ovom tickeru 17.sedmica. Ne povracam, nisam nikako...ne boli me nista...ma totalno normala....Znam da trudnoca nije bolest ali meni se cini lakse bi bilo da se nesto desava heheh. Beba jos uvijek ne udara...bilo je onih leptirica i bas su vidljivi na stomaku... Eto ja se malo vama jadam, nesmijem muzu nista ni reci posizio bi...kad cuje da nesto negativno mislim nece da prica o tome.

Neposredna veza do poruke: 16339
19.6.2011 13:24:53   
sanela.asja
Drznice user posted image user posted image sto imas takvu trudnocu vjeruj bolje grli frizider i hranu negoWC soljuuser posted image user posted image
Idacha ma tebe trema izgleda drma nesikiraj se bona zacas ces ti polako opusti se i uzivaj u posljednjim danima sa stomom user posted image user posted image ..
Animagical pa ti samo ucis kod tebe ce se djete rodit prepametno svasta ce nauciti,vjerovatno ti sapce na ispitu pa ti prodjes user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16340
19.6.2011 13:38:46   
drznica
Ma ja ne mogu ni frizidera...kako su topliji dani samo mi se jede voce, nista hrana :) Opet cu smrsati hahahah

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16341
19.6.2011 13:39:54   
sanela.asja
Ma ja ne mogu ni frizidera...kako su topliji dani samo mi se jede voce, nista hrana :) Opet cu smrsati hahahah

To je jos bolje bices Fit trudnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16342
19.6.2011 13:43:02   
drznica
user posted image user posted image user posted image mogu mislit kad buknem u 7. i 8. mjesecu, imas ve vas da prekucam user posted image
Ovaj tvoj avatar mi je super uvijek veseo i rasplesan...moram naci i ja neku slicicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 16343
19.6.2011 13:48:18   
sanela.asja
mogu mislit kad buknem u 7. i 8. mjesecu, imas ve vas da prekucam
Ovaj tvoj avatar mi je super uvijek veseo i rasplesan...moram naci i ja neku slicicu

Hehe ma neces bona nesekiraj user posted image user posted image
I ja sam ga nasla na fejsu slucajnu i svidjeo mi se,nekako se i ja veselije osjecam kad ga vidim user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16344
19.6.2011 13:50:41   
drznica
Evo avatar je moj tu napokon...mozda skontam nesto bolje, sad za sad ovo mi je najdraza slika mene i mm :)

Neposredna veza do poruke: 16345
19.6.2011 13:51:02   
koka i po
a ja sve mislim kako ce seka dobiti upalu misica user posted image user posted image user posted image user posted image  zezam se avatar je mrak user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 16346
19.6.2011 13:57:24   
sanela.asja
a ja sve mislim kako ce seka dobiti upalu misica  zezam se avatar je mrak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drznice kako ovo napraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 16347
19.6.2011 14:03:12   
drznica
hehe to sam ja nekad davno pravila nas kalendar pa je ovo bila slika iznad mjeseci...mislim da sam na netu nasla ovaj satic na kojem pise It's time for love sa srculencadima i dodala nasu sliku...eto sad sam je maximalno smanjila da bi stala u avatar user posted image

Neposredna veza do poruke: 16348
19.6.2011 14:31:30   
sweet insanity
Dobro jutrouser posted image Ja malo zaspala sa Nelom, a ona jos pajki, evo hocu da napravim kakao...

Idacho, opet oticanjeuser posted image Bas mi je zao, a sto se tice datuma ne znam sta bih ti rekla....mm je tako isto govorio kako ne bi volio da se rodi za godisnjicu smrti svog oca sto je sutra i eto hB bebi je rodjena u terminu.Vidim po njemu kako to sve tesko pada pa mogu misliti da ni tebi nije lako i da ne znas dal je bolje da se rodi prije, poslije il na taj dan, no bit ce kako bude trebalo biti, samo da sve bude OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanice ne mora znacit da te ceka oticanje ja ni sekunde nisam otekla cijelu trudnocuuser posted image

Svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16349
19.6.2011 17:28:00   
Sensia
Hej pa nigdje nikoga....... a ja razvijala zeljanicu user posted image , nema slike jer se jos vjezbam (ovo mi je druga pita u zivotu) user posted image user posted image user posted image user posted image al s obzirom da je mm pojeo pola tepsije znaci ukus je tu

Kako vi sa ovom vrucinom? ja bas tesko, pogotovo juce.... ne mogu na sunce ni sekunde, a inace sam ko guster sunce mi uopste ne smeta user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  652 653 [654] 655 656   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  652 653 [654] 655 656   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *