|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  651 652 [653] 654 655   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.6.2011 17:17:50   
sanelaceca
caooo.sto se tice venotrex-a 10,20km u apoteci ibo&co-vojnicko-jezero-hrasnica

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 16301
18.6.2011 17:23:35   
drznica
A reci ti meni jel ti mirujes i kako mirujes??? Ja sam svaki dan na poslu nekih 6-7 sati...sjedim, usatnem kad hocu...a kuci sam vecinom u horizontali :) Ne mogu reci da lezim previse i stavljam jastuke ispod guze....nemam vremena...nadam se da ovo sjedenje na poslu i setanje nece skoditi.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16302
18.6.2011 23:26:44   
Bebica11
zdravo zenice

samo da vam se javim, ja sam sad na odmoru kod sveki s mmuser posted image , danas brala aslame, do zemlje se grane savile, ja sjedeci brala user posted image a zapuhala sam se pravo dok sam do njih doslauser posted image brzo se umaram,moracu na pura dijetuuser posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16303
19.6.2011 8:07:17   
Ivanaiva1
Dobro jutro ženice, nadam s eda ste se sve odmorile, one kojima su dječica bila bolesna da su ozdravile, one koje se trebaju poroditi  porodile a nama koje još imamo gurat da dobro i sretno izguramo.
user posted image user posted image user posted image jutarnja se pije pa bujrum

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 16304
19.6.2011 8:30:38   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Dobro jutro ženice, nadam s eda ste se sve odmorile, one kojima su dječica bila bolesna da su ozdravile, one koje se trebaju poroditi  porodile a nama koje još imamo gurat da dobro i sretno izguramo.

user posted image user posted image user posted image jutarnja se pije pa bujrum

E, vala dobro si.

Jutro i od mene..Ja opet nikako spavala.user posted image user posted image user posted image user posted image Uglavnom evo pijem na miru kafu, moji jos spavaju...Sta nam ovo vjetar danas puse...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 16305
19.6.2011 8:33:13   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

E, vala dobro si.

Jutro i od mene..Ja opet nikako spavala.user posted image user posted image user posted image user posted image Uglavnom evo pijem na miru kafu, moji jos spavaju...Sta nam ovo vjetar danas puse...

Ma neka puše, bolje nego on aj pakao jučer, i ja sma loše spavala skroz, smao što legnem na desnu stranu sva utrnbem nemam pojma od čega, oprala onu navlaku za jstuk za dojilje pa nisma na njem noćas spaval ianče mi je to spas.

Jučer povratila nakon dugo dugo vremena, nešto mi niej sjelo, mučilo me pola dana i namkraju ruku u ista i riješim se muke user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 16306
19.6.2011 8:47:08   
Hannica
Mi smo danas pravo uranili,u pola 7 ustala,vodila Hanu na bocu,morali smo malo ranije jerje mm morao na put.Evo sad pokusavam popit kafu ali Hana mi neda mira,vadi jaja iz frizidera....uskoro ce ih poceti razbijat.user posted image Joj,ne znam sta da radim s njom.Znate li neki fazon kako da zakljucam frizider,stalno nesto izvlaci iz njega.user posted image
Sutra idemo na kontrolu,imamo primit jos dvije boce,veceras i sutra,nadam se da ce sve biti ok,jos uvijek kaslje ali nema visoku temp.hB.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 16307
19.6.2011 8:47:30   
sweet insanity
Jutro svimauser posted image Vidim u medjuvremenu se pojavilo novih kolacica  ,dobro dosle iako sam ja vec porodjena odlucila sam se zadrzati na temi  zbog sklopljenih prijateljstava( kako uzivo tako i virtuelno)user posted image

Ziki, po fb vidim da si jos 2u1, kako napreduje?
Svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 16308
19.6.2011 8:53:16   
Skvo RR
Hannice..probaj sa onim zastitama za frizider...sve druge prepreke lako savladaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sweet kako si nam ti???? Kako bebac? Jel jos slusa?user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16309
19.6.2011 8:55:14   
Hannica
A gdje mogu nabaviti te zastite,nisam nigdje vidjala,ustvari ne znam ni kako izgledaju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 16310
19.6.2011 8:57:09   
sweet insanity
Dobro sam Skvo, hvala na pitanju. Mala po danu spava, a navecer kenjka mada mi smo zadovoljni jer s ebudi jednom navecer da jede i bude budna nekih sat-sat i pol i opet zaspi ali mala navecer nakon jela trazi cuclu i kad god ispadne ona zakenjka heheh pa ustani stavi i tako 15x sigurno. Jucer mi je dusa slatka sama rukom svojom malom vratila cuclu u usta, nije mi jasno kako ali eto nekako je uspjela...meni to cudno s obzirom da joj je tek 11 danauser posted image I da, sinoc nam je bila malo zelenkasto smedja stolica, a jucer popodne je bila normalna valjda(zlatno narandzasto smedja) pa kontam mozda je zato sto je nakon dnevnog kakanja jela samo malo pa opet kakila..inace mi je jucer slabo dojila , mozda zbog vrucine-cijeli dan je skoro prespavala.Ali opcenito smo zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 16311
19.6.2011 8:58:28   
sanela.asja
Dobro jutro,eh sta bi sad dala za cigaru i solju kafe user posted image ..
AAAAaaaaaa opet radnici i to me kamion u pola sedam probudio,evo kontam sta cu im praviti za dorucak,malo me stomak boli isto ko kad trebam dobiti neznam sta je user posted image
Kako ste vi user posted image ???
Sweet neeka te nedostajes ti nama user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16312
19.6.2011 9:01:16   
Hannica
Super se ti znalazis sweet,ja kad se sjetim naseg prvog mjeseca i sad mi se place.user posted image Budila se u tri i tek ujutro zaspi,ja sam plakala svaki dan.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16313
19.6.2011 9:04:56   
sanela.asja
Tako je i moja sefica po cjelu noc lumpovala,a preko dana spavala mm me je cesto znao nac u sobi place ona sebi ja sebi user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16314
19.6.2011 9:11:30   
Hannica
Sreca kod nas to nije dugo trajalo,poslije 6 sedmica je pocela spavai po cijelu noc i jako rijetko se budila.Da je jos malo nastavila ja bi poludila skroz.Poslije mi je bila prava dobrica,do godine,od tada je opet tesko,ali snalazimo se.user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16315
19.6.2011 9:16:09   
sweet insanity
KOd mene prosjek za sad recimo ako legne oko 12 navecer probudi se oko 5-pola6 jede i opet legne....znala je i oko 3-4 se probudit sve zavisi kad ogladni il se ukaki pa se javi...samo ta cucla nakon hranjenja bude problem sto ispadauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16316
19.6.2011 9:24:15   
Hannica
Ma stavi djete u korpu pored sebe prvi mjese dok ne nauci cuclat,a ti ces se taman oporavit pa ti nece biti naporo ustajat.Ja sam tako radila,lakse mi bilo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 16317
19.6.2011 9:26:38   
sanela.asja
KOd mene prosjek za sad recimo ako legne oko 12 navecer probudi se oko 5-pola6 jede i opet legne....znala je i oko 3-4 se probudit sve zavisi kad ogladni il se ukaki pa se javi...samo ta cucla nakon hranjenja bude problem sto ispada
user posted image user posted image user posted image slatke muke...
Mene stvarno stomak boli ko da cu dobiti i malo krsta,bebica se mrda al opet me nesto strahuser posted image juce sam bitku vodila s Asjom nece u kucu s polja pa da nije zbog toga morala sam je unjet u kucu user posted image

Neposredna veza do poruke: 16318
19.6.2011 9:29:27   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ma stavi djete u korpu pored sebe prvi mjese dok ne nauci cuclat,a ti ces se taman oporavit pa ti nece biti naporo ustajat.Ja sam tako radila,lakse mi bilo.user posted image

Trudim se da je ne navikavam pored sebe ali ipak mm je jutros ustajao umjesto mene, pustio me da spavam a sad sam ja sa bebom, a on spava, duša mojauser posted image Ponekad je samo stavimo izmedju nas ali bas radi cuce. Ja je nahranila mal i ona opet pajki. Nekad se zabrinem koliko spava, ali navecer oci sirom otvorene prije nego ce zaspatuser posted image De mi jos recite jel vama u pocetku bebi dojila u prosjeku po 15ak minuta...meni nesto djeluje kratko...nekad doji pola sata, nekad 45 min ssto je rijetko, vecinom cesto po 10-15 min????

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16319
19.6.2011 9:35:40   
Hannica
Moja Hana je dojila u prosjeku sat vremena.user posted image Onda zaspi sat pa ponovo.user posted image Zato smo i dojili mjesec i po.
Ma nece se ona naviknut na spavanje s vama,jos je mala,moja H je spavala pored mene u onoj korpici vise od dva mjeseca i kad sam primjetila da se navikava tad sam je prebacila u krevetic.

Neposredna veza do poruke: 16320
19.6.2011 9:37:23   
sweet insanity
Pa jel Ok sto moja doji po malo i to svaka 3 sata u prosjeku, nekad dva, a nekad 4-kako kaduser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16321
19.6.2011 9:43:57   
Hannica
Pa valjda je ok,kad dodje lejla ka ona ce to tebi bolje objasniti..Mozda imas vise mlijeka  pa se brzo najede.Kao mene jadnica pokusavala izvuci ali nisam imala dovoljno mlijeka pa onako nasuho cuclala.user posted image Plus ja sam morala koristit one gi+umice za bradavice jer nije mogla fino uhvatit,uvucene mi bradavice.user posted image Dolazi li vam patrinazna,jel vagala bebu? Ako napreduje bebica onda je ocito nije gladna. Ma mislim da ti kao majka najbolje znas jeli gladna ili ne,osim toga beba bi vristala da nije sita,ne podnose one praznog pupu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 16322
19.6.2011 9:55:05   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pa valjda je ok,kad dodje lejla ka ona ce to tebi bolje objasniti..Mozda imas vise mlijeka  pa se brzo najede.Kao mene jadnica pokusavala izvuci ali nisam imala dovoljno mlijeka pa onako nasuho cuclala.user posted image Plus ja sam morala koristit one gi+umice za bradavice jer nije mogla fino uhvatit,uvucene mi bradavice.user posted image Dolazi li vam patrinazna,jel vagala bebu? Ako napreduje bebica onda je ocito nije gladna. Ma mislim da ti kao majka najbolje znas jeli gladna ili ne,osim toga beba bi vristala da nije sita,ne podnose one praznog pupu.user posted image

Beba ne vristi, zaplace ponekad i tad je nahranim il se ukakila user posted image A na porodu je imala 3400 gr, a kroz 5 dana 3250 i to pedijatrica kaze da je normalno, inace kao bebe znaju i vise izgubit, a ona je eto izgubila 150 grama...sto se tice mlijeka ne mogu ocijenit ali otprilike svako jutro mogu cijedit majicu iako imam one jastucice na grudima, sada ne curi puno vani ali cini mi se da ima mlijeka (kuc,kuc).

I ja ti koristim silikonske bradaviice cesto, u pocetku zbog bolova i bradavica, ali ponekad uspije uhvatit i ovako pa se trudim sto vise da bez toga ali kad ne moze stavim silikon i povuce iz prve.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16323
19.6.2011 9:59:08   
Hannica
Ma dobro je to,i moja Hana je izgubila 100 grama za jedan dan u bolnici,rodjena 3250 a poslije je jos izgubila,imala je jedno vrijeme manje od 3 kg.Ali je sad masAllah,ne mogu je nosit koliko je teska.user posted image Sad bi trebala na dijetu.

Neposredna veza do poruke: 16324
19.6.2011 10:01:22   
Hannica
Eh,ja vas pozdravlajm za sad,Nedjelja je,generalka.user posted image Moram ponovo cistit trosjed,a nema ni mjesec dana kako sam ga izribala.user posted image Idem dok nije puno ugrijala,ponslije necu moci zbog vrucine,a klimu ne smijem ukljucit zbog H.
user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 16325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  651 652 [653] 654 655   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  651 652 [653] 654 655   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *