|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.6.2011 11:28:55   
Nina_Lana
Evo i mene jutrosuser posted image nenaspavana, dijete mi od jucer kaslje, od jutros temperatura, a ja bas jucer isla u apoteku i kupila zinnat da ponesem na more za ne daj boze jer nas svako ljeto uhvati upala grla i pokoja gnojna kesica...sve kontam da nisam naslutila, ali je ovo izgleda neka viroza u pitanju...

Ja sam prvo rodila prirodno, i rekla sam ako Bog da i ovo cu cekat sve prirodno da krene bez ikakvih indukcija jer kazu da vise boliuser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 16276
18.6.2011 11:38:47   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Selminja

Ja zene imam problem, sad kako je lijepo vrijeme, ja volim haljinice i suknjice, uvijek sam ih nosila, ali otkako sam trudna butine su mi se prosirile, i kad obucem suknju, noga od nogu se trlja i poslije bude crveno i boliuser posted image
Kontala sam da obucem od mm bokserice malo duze, jer tako dugih nemam i mogu vam rec da mi super stoje, samo me onaj otvor za cunu malkice plasi kad pogledam user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kupi one gace sto nose babe, one pokrivaju butine,u velicinama su s mnogo x-ova, a nemaju strasne otvoreuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 16277
18.6.2011 11:40:28   
palachinken
Selminja, probaj a bebi puderom. Nanesi ga na unutrasnju stranu butina i sve će biti lakše user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16278
18.6.2011 11:45:13   
Selminja
Probat cu i s puderom, mada mislim da su ZENSKE bokserice dugotrajnije rijesenje.
Pored toga, dobila sam i hemoroide, ne bole za sad.
Ali, masala, svi problemi ostali na ovome user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16279
18.6.2011 11:45:57   
sanela.asja
Jest sparina user posted image user posted image
Selma pojedi tu supicu i popij paracetamol i prilegni user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16280
18.6.2011 11:48:35   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Evo i mene jutrosuser posted image nenaspavana, dijete mi od jucer kaslje, od jutros temperatura, a ja bas jucer isla u apoteku i kupila zinnat da ponesem na more za ne daj boze jer nas svako ljeto uhvati upala grla i pokoja gnojna kesica...sve kontam da nisam naslutila, ali je ovo izgleda neka viroza u pitanju...

Ja sam prvo rodila prirodno, i rekla sam ako Bog da i ovo cu cekat sve prirodno da krene bez ikakvih indukcija jer kazu da vise boliuser posted image

Ja sad iz apoteke,i kaže mi baš apotekarka da je neki jednodnevni i dvodnevni virus zavladao,samo nos,kašalj i blaga temperatura............ Tako da trudnice malo se pripazite, izbjegavajte koliko-toliko gužvu jer je puno teže trudnicama jer rijetko šta smiju popiti...Kod mene muž i malac hvala Bogu za dan prezdravili ali zato ja od jučer se patim..........

A da kupila sam paracetamol jer jedino to smijem popiti i ne praviti kraći razmak od 4 sata.........Nisam još popila ni jedan čuvam kad pođem u BN a kod kuće mi je lako se valjutati i liječiti supama user posted image  

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16281
18.6.2011 12:00:35   
Nina_Lana
Ja sad iz apoteke,i kaže mi baš apotekarka da je neki jednodnevni i dvodnevni virus zavladao,samo nos,kašalj i blaga temperatura............

znaci ja bez veze ukljucila zinnat,,,,nece joj valjda naskodit 2 doze antibiotika..nama paracetamol ne pomaze, ali zato joj od pola kasikice dalsy-a spadne temperatura u roku od 10 minuta

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 16282
18.6.2011 12:08:56   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jest sparina user posted image user posted image
Selma pojedi tu supicu i popij paracetamol i prilegni user posted image

Jašta je sparina. Jutros prije devet je već upeklo, makar ovdje, tako da sjedim u kući, a tako mi se hodaaaaaaa
Ali prevruće je, u mene nizak pritisak, pa me strah da se ne onesvijestim ili ako ništa fasujem sunčanicu. Ne možeš ovim trudnjačama ugodit, ne valja im kiša, ne valja im sunce user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16283
18.6.2011 12:13:28   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Ja sad iz apoteke,i kaže mi baš apotekarka da je neki jednodnevni i dvodnevni virus zavladao,samo nos,kašalj i blaga temperatura............

znaci ja bez veze ukljucila zinnat,,,,nece joj valjda naskodit 2 doze antibiotika..nama paracetamol ne pomaze, ali zato joj od pola kasikice dalsy-a spadne temperatura u roku od 10 minuta

Ni mom malcu paracetamol ne pomaže kod temperature, već samo ako nosić curi,a Dalsy nam je za temperaturu  ...........

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16284
18.6.2011 12:24:56   
Sonja
selminja i ja imam slican problem sa butinama hahahah samo ja rijetko nosim suknje ali eto kontala sam sad da pocnem sa ovim haljinicama ...pokusat cu puder imam ga za izvoza jer malcu nisam nikad stavljalauser posted image

selma i mom a samo pomaze dalsy-paracetamol samo do 1 god nam bio dobar i poslije nista ko da ga ni ne popije

uh bas je vruce i nemoze se izdrzati..da je kakve hladovine i vode pa se bucnut

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16285
18.6.2011 12:28:44   
sweet insanity
Selma, vidim tebe uhvatila prehladauser posted image Hajde lagano i proci ce brzo valjda.

Sta ima zene kod vas, kod mene evo Nela pajki pa ja malo za komp sjela. Nadam se da vam ne smeta sto se povremeno s vama druzim iako vise nisam trudna?!user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16286
18.6.2011 12:31:33   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Selma, vidim tebe uhvatila prehladauser posted image Hajde lagano i proci ce brzo valjda.

Sta ima zene kod vas, kod mene evo Nela pajki pa ja malo za komp sjela. Nadam se da vam ne smeta sto se povremeno s vama druzim iako vise nisam trudna?!user posted image

user posted image user posted image

sto ce nam smetati joj tebe
kako bebara jeste li se privikle...slusal te user posted image
kad ce porodjajna prica..ja cekamuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 16287
18.6.2011 12:35:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image user posted image

sto ce nam smetati joj tebe
kako bebara jeste li se privikle...slusal te user posted image
kad ce porodjajna prica..ja cekamuser posted image

Privikli smo se prilicno, mada jos privikaanja treba naravno. Slusa masala (kuc,kuc). A porodjajna prica.....dok se nakanim...za sada je pricam oralnouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16288
18.6.2011 12:35:54   
sarita11
user posted image pozdrav cure i ako mi možete pomoći sa dilemom,u 8 sam mjesecu,trebam na carski rez,ko je najbolji od doktora na jezeru ili vojnoj bolnici u sarajevu,pozz

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16289
18.6.2011 12:36:02   
Selma.A.M

Samo ti tipkaj,mi se navikle na tebe pa nam fališ user posted image  .........Jeste stvarno kad će porođajna priča user posted image

Neposredna veza do poruke: 16290
18.6.2011 12:38:46   
Sonja
de bona pisi da znamo sta nas ceka gore..
da uporedim stanje prije 2 god. i sad user posted image
a Selma prije 4user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16291
18.6.2011 12:42:33   
sanela.asja
Sta ima zene kod vas, kod mene evo Nela pajki pa ja malo za komp sjela. Nadam se da vam ne smeta sto se povremeno s vama druzim iako vise nisam trudna?!

Lutka draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16292
18.6.2011 12:56:46   
sweet insanity
Sonja, ja sam imala bolno ali lijepo iskustvo gore, sve najbolje mogu reci , bila je samo jedna sestra noc kad sma nocila i jutro kad je porod poceo koja je bila odvratna ali sreca otisla je iz smjene sat i pol nakon pucanja vodenjaka i onda kad su dosli doktor i babica niko drugi se nije ni mjesaouser posted image Porod mi je trajao 4 i pol sata od pucanja vodenjaka a bolove na 15 min sam imala oko 30 sati koji su me samo otvorili do 3-4 cm pa su mi onda indukciju ukljucili i ocekivali da ce dugo trajat ali posto sma bila poslusna, indukcija i ja odradismo to za dva sata user posted image Tako dakle 2 i pol bez indukcije i 2 sa indukcijom......To sam virnula u one papire i vidjela kad je pukao vodenjak i pisalo je da je porod trajao 4 i pol sata, a ne znam tacno kad s ebebi rodila, cini mi se oko pola 11, na otpusnici ne pise :S

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16293
18.6.2011 13:13:17   
Sonja
uh draga bas te bolilo..
ja sam imala 18h bolove i bas me iscrpilo...mogu mislit tebe tek...al ajd sve se pretrpi i prestane kad bebi dodje
nek ste vi nama zive i zdrave

ja i sveki evo spucale tepsiju krompiruseuser posted image
sad se lakse diseuser posted image user posted image user posted image user posted image
bas da vidim koliko cu biti u plusu kad budem isla 30. na kontrolu

aaa vidi meni sutra 16 sed.user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16294
18.6.2011 15:19:15   
Selma.A.M
Žene samo da vas pozdravim ili još bolje da vam mahnem,odoh vam ja svekrivi u BN pa se čitamo i pišemo opet u ponedeljak.........Ostajte mi zdravo user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16295
18.6.2011 15:29:56   
sanela.asja
Selma sretan put..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16296
18.6.2011 15:30:48   
animagical
mahanje i od meneuser posted image meni dosli gosti...user posted image al ja malo uletih...user posted image
selma sretan put i odmori malo

< Poruku je uredio animagical -- 18.6.2011 15:31:14 >

Neposredna veza do poruke: 16297
18.6.2011 15:48:29   
Sonja
pa paaaaaa
lijepo se odmoriuser posted image
uh proradio zeludac sad me ubi kisalinauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 16298
18.6.2011 17:00:23   
drznica
Gdje ste zenice...da mi se nsite istopile na ovoj vrucini??? Ja ne mogu ni da jedem kako mi je vruce... Opet sam na posli...i sutra radim od 12-20h ima da lipsam. Upravo sam saznala da citav juli moram raditi i imacu samo dva dana slobodna u mjesec dana. To je zbog godisnjih, niko nikog ne mjenja samo smo nas 3 u firmi koje radimo za sve ostale. Ne znam kako cu to izdrzati na ovoj stolici. Vidjecu u pon.sta ce reci dr. Ja godisnji planiram nekad krajem augusta bas ce bit potreban.
Svako jutro se budim sa zeljom da na sljedecm pregledu sve bude ok i da se ta posteljica digne...ne znma jel to opasno uopste sta znaci kad je posteljica nisko?!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16299
18.6.2011 17:10:04   
Sonja
drznica nisam ni ja puno informisana ali sam cula da u malo kasnijoj trudnoci moze grlic poceti da se ranije otvara i da porod prije krene...valjda je veci rizik za sta gore u maloj trudnoci ali eto ja i ti smo to izgurale bar se nadam
eto meni se malo podigla 16mm al i to je dobar znak..dr. kaze da bi trebala skroz da se podigne

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 16300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *