|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.6.2011 0:55:05   
ziki
Normalo da ti je bolje kuci sve to docekat, bar meni narocito zbog malenog. Sad gledam tebi je termi na rodjendan mm, on navija da prenesem pa da zajedno slaveuser posted image user posted image Laku noc i od mene, moje Nemirno je ekspert da vikendm porani prije 7.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16251
18.6.2011 0:56:51   
sunce27
Samo da pozelimo srecu mamicama kojima se blizi dan poroda, da se sto lakse porodite i na svijet donesete zdrave bebice user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16252
18.6.2011 8:28:10   
sanela.asja
Jutroooooooooooooooooooo ajmooooo kaffffffffffaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idachha sretno javi nam se....
Sweet ljubi nam Nelicu ....
Selma necu da nam kvarim cejf al kod mene klima juce cjeli dan radila na 26 i jutros bogami nos mi zacepljen i kasljucam user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 16253
18.6.2011 8:30:36   
Semica
Dobar jutar bebele moje!!

I od mene takodje punooo srece zenicama kojima se termin priblizio...cuvam vam fige..da se sto brze i bezbolnije porodite i da sve bude okic user posted image user posted image

ja kao po obicaju I SUBOTOM user posted image ispratila mm na posao...jedva cekam da veceras dodje kuci-jer znam da su mu naredna dva dana slobodna..jos kad bi vrijeme ostalo ovakvo kakvo jeste-sve bi mi bilo taman.

Malena moja i ja eto zakoracile u 29-tu sedmicuuser posted image

Nego...svi me nesto prepadaju kako je osmi mjesec "kritican" kako trebam da se cuvam...da ne hodam puno bla bla bla...je li to istina??? Ja se namjeravam ponasat kao i do sad...a do sad sam bas puno setala...polakoo ali na duge staze...

Uzivajte u danu...pazite se suncaaa...ljubim vas najvise!!!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 16254
18.6.2011 8:32:00   
Semica

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Jutroooooooooooooooooooo ajmooooo kaffffffffffaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idachha sretno javi nam se....
Sweet ljubi nam Nelicu ....
Selma necu da nam kvarim cejf al kod mene klima juce cjeli dan radila na 26 i jutros bogami nos mi zacepljen i kasljucam user posted image

Mmmm srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk :) jutroooo i hvala za kaficuuu ...bas prija :D

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16255
18.6.2011 8:58:41   
sanela.asja
Nego...svi me nesto prepadaju kako je osmi mjesec "kritican" kako trebam da se cuvam...da ne hodam puno bla bla bla...je li to istina??? Ja se namjeravam ponasat kao i do sad...a do sad sam bas puno setala...polakoo ali na duge staze...

Nije strasno,al trebas biti pazljivija ako ti je sve ok,ako nisi otvorena slobodno setaj pomalo..Nije na odmet malo smiriti strasti u 8-mom mjesecu,ja ima ruzno iskustvo sa prijateljicom koja se porodila sad u 8 mjesecu pa bebi nije dobro user posted image moramo se paziti user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16256
18.6.2011 9:02:24   
Semica

Nije strasno,al trebas biti pazljivija ako ti je sve ok,ako nisi otvorena slobodno setaj pomalo..Nije na odmet malo smiriti strasti u 8-mom mjesecu,ja ima ruzno iskustvo sa prijateljicom koja se porodila sad u 8 mjesecu pa bebi nije dobro user posted image moramo se paziti user posted image

nisam otvorena hB..nemam nikakvih bolova...malo mi noge oticu-i to je sve...
okic-poslusat cu savjete onda jer su me fkt isprepadali...a eto i ti sad sa tom prijateljicom....hjojjj..nadam se da ce bebi biti ok user posted image

Neposredna veza do poruke: 16257
18.6.2011 9:06:55   
sanela.asja

Nije strasno,al trebas biti pazljivija ako ti je sve ok,ako nisi otvorena slobodno setaj pomalo..Nije na odmet malo smiriti strasti u 8-mom mjesecu,ja ima ruzno iskustvo sa prijateljicom koja se porodila sad u 8 mjesecu pa bebi nije dobro moramo se paziti

okic-poslusat cu savjete onda jer su me fkt isprepadali...a eto i ti sad sa tom prijateljicom....hjojjj..nadam se da ce bebi biti ok

Ma treba se pridrzavati onog sto ljekar kaze ona je trebala da miruje citav osmi a nijeuser posted image user posted image
Ja sam naprimjer s Asjom kad sam bila trudna u osmom mjesecu krecila kucu i radila,hodala jer mi je sve bilo uredu nisam bila otvorena jos visoko nosila..

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16258
18.6.2011 9:13:36   
Semica

Nije strasno,al trebas biti pazljivija ako ti je sve ok,ako nisi otvorena slobodno setaj pomalo..Nije na odmet malo smiriti strasti u 8-mom mjesecu,ja ima ruzno iskustvo sa prijateljicom koja se porodila sad u 8 mjesecu pa bebi nije dobro moramo se paziti

okic-poslusat cu savjete onda jer su me fkt isprepadali...a eto i ti sad sa tom prijateljicom....hjojjj..nadam se da ce bebi biti ok

Ma treba se pridrzavati onog sto ljekar kaze ona je trebala da miruje citav osmi a nijeuser posted image user posted image
Ja sam naprimjer s Asjom kad sam bila trudna u osmom mjesecu krecila kucu i radila,hodala jer mi je sve bilo uredu nisam bila otvorena jos visoko nosila..

aaaa jojjj...pa sto se ludica nije pazila ako joj je vec dr skrenuo paznju na touser posted image ...nadam se da ce sve biti dobroo...bas mi je zao zbog tog...
iiiiiihhh ti rambo zena...krecila u osmomuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16259
18.6.2011 9:19:35   
DIJAMANT
Jutro "Apaurinice" moje! Joj kako mi vi popravite raspoloženje, ne treba mi apaurinuser posted image Čim vas vidim kako čavrljate, reko odoh im se pridružiti i malo protračaritiuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16260
18.6.2011 9:36:58   
palachinken
Ma Semice, eto ja sam na nogama prošla osmi mjesec. Činjenica da se prije umorim, kad se umorim onda legnem, ali mislim da nema potrebe bez razloga mirovati. I mi smo krečili dok sam bila u osmom, a od kućnih poslova izbacila sam pranje prozora, sve ostalo normalno pićim.Ako ti doktor ne kaže suprotno, nemaš se šta posebno čuvati. Naravno da nećeš ni trčat maraton, ni pentrat se po ljestvama, nemoj čučat, istezat se, ali to vrijedi za svaki mjesec user posted image

Nego dobro jutro user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16261
18.6.2011 9:54:21   
Selma.A.M
Dobro jutro.........Mene nos i dalje zeza a sve ostalo ok............ Pišemo se opet poslije dok kafu popijem user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16262
18.6.2011 10:17:38   
idacha
Pih!!! Vratila se kuci...
i dalje 2 prsta otvorena, dr me pitala da li hocu da ostanem ili da prolongiram jos koji dan.. nema nista posebno, sve je ok, kaze da sam povoljna za poroda,ali nije nuzda, pa kako ja hocu..
rekoh da mi je 3 ili 5 dana do termina, ostala bih, ovako ima jos 12, pa ne bih ako ne moram, neka bebija jos malko u stomki..
cim sam dosla kuci, pokajala sam se sto ne ostadohuser posted image
mada, kako kaze, gelirala bi me da pokrene, a ja se sve nadam da ce krenuti samo od sebe..

uf! opet u cetvrtak treba da je nazovem, pa kao da se dogovorimo da me prime u bolnicu, a ujutro u petak da mi stave gel, pa kad ona dodje u smjenu da me porodi.. ja rekla necu bez nje nistauser posted image

eto, drage moje... malko sam se ''razocarala'', nadala sam se da cu se danas upoznati sa svojim drugim momkom, ali eto..
odoh sada da odmorim, sinoc nisam oka sklopila...
ljubim vas puno

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 16263
18.6.2011 10:20:16   
palachinken
Idacha, neka te kod kuće, kako kažeš ima jos 12 dana do termina, vidiš da se momku ne žuri, nemoj ga deložirati user posted image Možda i prirodno krene do tad pa ti neće ni trebati gel.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16264
18.6.2011 10:25:26   
sanela.asja
Idacha ne daj se budi stpljiva kad si ovoliko izdrzala mozes jos koji dan user posted image user posted image .....
http://youtu.be/mBIje8B7phI
Evo jedna pjesmica user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16265
18.6.2011 10:33:23   
palachinken
Sanela, super pjesmica hihihihi taman ide ovaj tvoj avatar uz nju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16266
18.6.2011 10:40:40   
Selma.A.M
Idacha izdrži još malo user posted image  

Joj žene šta bi dala sad sa jedan Tylolhot user posted image

Neposredna veza do poruke: 16267
18.6.2011 10:42:24   
idacha
hehehehe, sanela, pjesmica je user posted image user posted image user posted image
palachinken, i ja se vodim time da ce mozda krenuti samo od sebe, pa sam se stoga i vratila kuci :) hajde, ako sam izdrzala ovoliko, mogu jos koji dan...

nadam se da ste sve dobro i da bebarice slusaju...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 16268
18.6.2011 10:42:39   
sanela.asja
Sanela, super pjesmica hihihihi taman ide ovaj tvoj avatar uz nju 

Hahhahahahaha jel da...user posted image user posted image user posted image user posted image
Selma upali klimu user posted image user posted image user posted image user posted image i meni nos i grlo sve zbog klimeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 16269
18.6.2011 10:47:53   
Selma.A.M

Sanela, super pjesmica hihihihi taman ide ovaj tvoj avatar uz nju 

Hahhahahahaha jel da...user posted image user posted image user posted image user posted image
Selma upali klimu user posted image user posted image user posted image user posted image i meni nos i grlo sve zbog klimeuser posted image

E jedva čekam danas u Bojeljinu (koliko god da mi je teško) tamo ću biti dva dana bez klime pa baš da vidim ,a ne može da imam klimu 6 godina i sad se prehladila odmah klima,pa nije nam prvi put user posted image  A od kako je malac se prehladio (i ozdravio) nisam je palila duže od 15 minuta ,,,,,,,,,,

Ma jok,ovo je nas virus neki spopao user posted image

Neposredna veza do poruke: 16270
18.6.2011 10:51:30   
Skvo RR
jutro..

Ja se evo kuham...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upalila sam se kao zaprska..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim komentari o osmom mjesecu...a ja kontala na more...user posted image Znat cu u ponedeljak smijem li, nakon kontrole...lalallala..nadam se da ce me pustiti. 
Idacha...tako je meni sa Umom bilo..od 37 sedmice...za dva dana, za tri, otvorena si..na kraju rodila u 38+5 user posted image prirodno...user posted image

Ja evo cekak mamsi i tatsi da popijemo po jos jednu kafurinu i MM mi je odpirio na posao.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 16271
18.6.2011 10:59:38   
Sonja
halo sta ima

semice nadaj da te sikiraju misa im...ja sam u 8.sve radila kao i prije i poslije 8.mj...bitno je kako se ti osjecas i ako dr. ne kaze drugacije nema potrebe da ne setas i da se posebno pazis
ja smatram da se u trudnoci od pocetka do kraja treba paziti da se ne dize tesko da se ne saginje punoo i tako to a ostalo sve normalno...

idacha neka tvoje bebe jos kod tebe ima jos 12 dugih danauser posted image nek jos malo naraste i abd da ti prirodno krene

joj ja se bojim tih gelova indukcija i ostalo ...prosli put je bas do kraja islo prirodno i nadam se da ce i sad bez ikakve pomoci hemije

selma smijes li onaj za djecu popiti ili bar paracetamol pa limuna...

ja sam ok..sinoc malo bolio stomo ali nista sstrasno..
najgore mi kad zab. pa naglo ustanem onda me toliko zaoli da ne mogu da se ispravim..joj bas sam sasava

odo gulit i isjec krompir sveki hoce da pravi krompirusuuser posted image user posted image user posted image

mmmm da znate kako dobro napravi...uh ja pola tepsije pojedemuser posted image

cujemo se poslije
pozzz za sve

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 16272
18.6.2011 11:06:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: idacha

mada, kako kaze, gelirala bi me da pokrene, a ja se sve nadam da ce krenuti samo od sebe..

Nemoj, mila, ako nije nuzda...

Ja sam prvu rodila bez pomagala i hvalila se svima kako je porod jednostavna stvar...
Drugu, doduse nakon termina, s gelom i pokajala sam se...
Bolovi su mnogo "siri" i cesci nego prirodno...
S ovom pameti nosila bih je citav deseti mjesecuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 16273
18.6.2011 11:11:07   
Selma.A.M
Joj i ovi naši metorolozi su čudo user posted image  dva dana najavljuju sunčano vrijeme u prijepodnevnim satima,a poslijepodne kiša ali dani sve topliji od topliji i bez kapi kiše.......Danas kažu sunčano i toplo vrijeme a ono samo što kiša nije pala user posted image  ...A koga mi slušamo user posted image  

Sonja evo sad sam napravila supu kokošiju pa da probam,nije mi bilo ovako jučer niti je malac u ovoj mjeri bio kao ja,ma jedva gledam na oči,kišem,nos mi curi,nemam okusa u ustima sve mi bljutavo....Pa ako supa ne upali onda ću sirup od malca probati Paracetamol....Nemam šta drugo...U limun više ne vjerujem 3 mjeseca ja svaki dan pijem limunadu a prehladi se na prvu user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16274
18.6.2011 11:28:14   
Selminja
Selma sto ne uzmes obicni paracetamol? Ja sam ga pila jednom, kad sam si umislila da imam temperaturu. user posted image
Ja sam se juce tako oznojila i nahodala, sto mi je ono trebalo, ali morala sam, obaveze su bile. Nabila sam zuljeve na nogama, pa to je strasno za pogledat, i to sve od sandalica user posted image
Ja zene imam problem, sad kako je lijepo vrijeme, ja volim haljinice i suknjice, uvijek sam ih nosila, ali otkako sam trudna butine su mi se prosirile, i kad obucem suknju, noga od nogu se trlja i poslije bude crveno i boliuser posted image
Kontala sam da obucem od mm bokserice malo duze, jer tako dugih nemam i mogu vam rec da mi super stoje, samo me onaj otvor za cunu malkice plasi kad pogledam user posted image
helem, imate li vi s tim problema, otkako sam imala taj incident s butinama, vise suknjice ne oblacim, samo helanke i siroke lanene hlace user posted image Uopste se nisam puno udebljala, ali kad obucem haljinicu kao da mi kozu neko guli kad hodam. Nista, kupit cu si jos muskih duzih boksericauser posted image
Joj, vrijeme leti, sve ove sto su bile 6-7 mjesec kad sam dosla, sad su deveti, zelim vam lagan porod i da rodite zdrave i lijepe bebice!
Danas jedva cekam, nadam se da ce biti lijepo vrijeme, idemo kod mojih na rostilj user posted image

Neposredna veza do poruke: 16275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *