Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 16:25:56
animagical
joj sad sam procitala selma, palachinken, mea...ziva sam,i nisam na moru hvala na lijepim zeljama(za to da sam na moru)...bone zene imala sam ispite pa strebala ko konj...al sam i ispolagala pa radila nalaze..pa nosam one urinokluture...e odo sad fakat na tusiranje pa na kontrolu nisam se ovako ismijala, ma ne pamtim e prave ste trudnice, spakovale me na more
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 17:35:42
sanela.asja
Sto mrzim kad mi se nko mjesa u vaspitanje djeteta bozeeeee pa poluditi cu,izvela Asju napolju i handri me da izvinete nezna ni sama sta ce i ja je po guzi i u kucu,a onaj moj poslala ga mti zacehnuce se djete (kako nema kakav smajli sto vristi)i pustila sam je da se on ganja snjom rekla sam da me uopste nezove eno ga ganja se po dvoristu i zove Asja Asja ..jooj sto se iznerviram,a gdje je sad ta ista svekrva zna krestat zacehnuce se sto je sad neuzme pa proseta snjom i jos mi tjera cukicu kaze nevalja da trudnica dira ma kad je nisam marsnula ondje Uhhh dobro vi kazete hormoni i huja prorade radi sitnice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 17:50:30
Skvo RR
Ma nisu to hormoni...znam kako je biti sa malenim djetetom..i ja sam primjetila da mi je sve teze i teze..em nisam pokretna kao ranije, em ona to osjeti...ma sve znam...sada mi dodje mm sa posla i ona govori bizi mama ..nemoj sa nama na krevet..imas bebu u stomaku... ..otkud joj to ..a mene odmah huja uhvatila...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 20:10:35
palachinken
kuc kuc ima li koga? Danas se porodila ona mala iz granapa, a bila je terminom 2 sedmice prije mene Počelo je, počelooo hihihihih Elem, večeras je finale masterchefa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 20:36:34
drznica
Nisam se citava dva dana javila :) Huh jedva sam iscitala nesto na brzinu...najvise sam zapela na ovm nadoknadama za porodiljsko hehe. Danas sam imala sastanak sa svojom direktoricom bas vezano za to. Zapravo zena je htjela samo da mi kaze da je u nasoj firmi (privatnik) trudnicko 6 mjeseci. Obicno se 4 sedmice prije poroda uzme i od tada se broji. U slucaju da moram cuvati trudnocu da uzmem bolovanje ali preko 42 dana radi refundiranja koje ste spomenuli. U svakom slucaju OK je za privatnu firmu. Sto se tice placanja nije nista govorila mada sam cula da kanton daje nesto, a firma isplacuje razliku. U nasoj firmi ima dosta zena, valja to sve organizovati heheh. Jedna je cak evo trece dijete dobila sve u istoj firmi, sto znaci da nije lose. ja sad racunam pa i nije mi plata neka. Dobra je kad uzmem u obzir topli obrok i prijevoz, a onako sama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 22:20:01
sanela.asja
Ma nisu to hormoni...znam kako je biti sa malenim djetetom..i ja sam primjetila da mi je sve teze i teze..em nisam pokretna kao ranije, em ona to osjeti...ma sve znam...sada mi dodje mm sa posla i ona govori bizi mama ..nemoj sa nama na krevet..imas bebu u stomaku... ..otkud joj to ..a mene odmah huja uhvatila...
.. Ma ja nemogu vise po polju trcat za njom,nemam snage noge me bole a slabo to ko razumije pogotov muz on kaze pa ja radim po cjeli dan umoran sam i sta cu valja mi trpit..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 22:47:19
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
helo helo..ja sam danas hepi..bili na kontroli i bebica je savrseno bubrezi su sad fb dobro uh toliko sam se isikirala...ja nastavljam sa terapijom i ne smijem se vise debljat kontrola za 15 dana, al kako god nek je bebce u redu.. pao mi je veliki kamen sa srca, ovo je nakon duzeg vremena da se od dr. vratim sretna i zadovoljna.. eto tako, da vam prenesem izvjestaj, a sad odo malo da vas citam...
Ja malo navrnula da vas prelistam pa vidim evo hB da je sve OK, bas mi je drago,pusa od nas za vas
Kako vi provodite ove dane, mene evo neka sparina drma,istusirala se al opet, ne znam jel to ima veze sa dojenjem il post porodjajnim periodo huh, mm kaze njemu nije vruce a meni........uhhh jeste...nije vruce koliko je sparno.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 22:58:12
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical
sweet kako je bebica? kako dojenje funkcionise? boli li te rana? mahanje od mene i bebana
Evo bas hocemo da je presvucemo i da je podojim pa na pajanje idemo Rana skoro pa nikako vise ne boli u odnosu na kako je boljelo, danas sam malo cak i prosetala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 23:00:51
animagical
vi ste se pravo brzo uhodali i svaka vam cast pomazi bebanu od mene da se pohvalim, bila sam na kontroli i dr kaze da je beban praaavo napredan dusa moja raste laku noc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 23:13:55
ziki
Viru viru, ima li koga? Gift bas me obradovala vijets da je sve sa bebom uredu. Animagical cestitam na ispitima. Sweet ljubni malenu od nasJa i moji hormoni ludimo, urlamo, histerisemo na svakog ko nam se nadje na putu, sem Nemrika, njemu otplacem turu a posato je strasan, sinoc ga uspavala, samo sto sam ustala i dosla u dnevnu probudio se i place upasio se bez mene
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.6.2011 23:25:15
idacha
hellouuuuuuuuuuuu od nas...
evo, samo da prijavim da sam spremna za sutra, pa sta mi Bog da :) kucu sredila, okupala se, uklonila dlacice..eh, to mi je bio najveci posao... :) hehehehe... sve se nadam da ce nam sutra biti dan D, sjedne strane, a sa druge...opet ona moja famozna recenica ''nije me strah, samo se malko plasim'' :) opet sam otekla ko kreten... kontam, ako nnista zbog toga ce me poroditi :) kako bilo, javnem novosti u svakom slucaju, a vi bacite koju misao za ''nas'' :) kiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss
Idacha sretooooooo sutraaaaaaaaaaaa jao baš ti zavidim ali iskreno jedva čekam kad ću ja doći na red ......... Joj da mi je otkinuti ovaj svoj nos,pa curi za pobudaliti ,malac je mašala bolje pa neka se makar on ne pati,muž je se zaliječio Tylolhotom,samo ja bol bolujem,fali mi zraka.............. Sutra poslijepodne odosmo za Bijeljinu kod svekrve pa me nema do ponedeljka.u nedelju aBd tehvid svekru ali ne znam kako ću po ovoj vrućini,još pod maramom,u čarapama,sadugom suknjom i majcom dugih rukava još sa trbuhom,još se žena okupi da prostiš a svaka ima svoj neki miris aaaaaaaaaaaaaaaaa ima da pobjegnem od svega ....Danas kažem mužu : Hoće mi sutra i prekosutra faliti ova klima......
Meščini Selma da je tebi ta klima i dohakala. Klime su specijalisti za izazivanje prehlada i curenja nosa. Sretan put!
Ma daj,nemoj mi kvariti ćejf a i oako samo puše na 27 stepeni a imaju dvije sobe,kuhinja i kupatilo tako da nema šanse Ovo je virus neki zavladao ,vecina djeca su nešto imala ovu neku dnevnu virozu tj traje samo jedan dan,a čim je malac bolestan 2-3 dan poslije njega fasujem i ja.....
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 18.6.2011 0:18:52 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Hvalaaaaaaaaaaaaaaa, cure... mene hvata neki napad smjeha valjda od muke ne znam sta bih od sebe bas se milion osjecaja pomijesa..
ma, ko zna, mozda me i vrati sutra opet na cekanje par dana.. mada, prosli put rece ''u subotu te sigurno ostavljam'', pa se ja tako i pripremila... uh, bas ne mogu da vjerujem...
Juce sam se zalila da me Junior zeza, sad mu se ne zuri. U ovih nedelju dana nisam se nista otvorila, i dalje 1.5 prst. Po malo me bolucka, uglavnom oko 10 navece krene al bez nekog reda. Do 11 prestane. U utorak trebam opet na kontrolu, do tad izgleda nista
izgleda da se Junioru ne zuri vani :) neka njega u maminom stomki jos koji dan..
ja sam na posljednjem pregledu bila otvorena 2 prsta i dr je cak sumnjala da ce krenuti u prethodnoj nedjelji, ali nije, izdrzali smo do sada.. bas me zanima kakva je sada situacija, mada sam rekla ako fakat ne bude nista zbog cega bi bas morala da mi izaziva porod, necu ni ostajati na gaku. mada mene kontrakcije redovno paralisu... sutra cu biti pametnija sretno, draga u svakom slucaju...
ljubim vas sve, odoh drmnuti jedan apaurincic i u lezeci polozaj :)