Selminja
|
Selma sto ne uzmes obicni paracetamol? Ja sam ga pila jednom, kad sam si umislila da imam temperaturu. Ja sam se juce tako oznojila i nahodala, sto mi je ono trebalo, ali morala sam, obaveze su bile. Nabila sam zuljeve na nogama, pa to je strasno za pogledat, i to sve od sandalica Ja zene imam problem, sad kako je lijepo vrijeme, ja volim haljinice i suknjice, uvijek sam ih nosila, ali otkako sam trudna butine su mi se prosirile, i kad obucem suknju, noga od nogu se trlja i poslije bude crveno i boli Kontala sam da obucem od mm bokserice malo duze, jer tako dugih nemam i mogu vam rec da mi super stoje, samo me onaj otvor za cunu malkice plasi kad pogledam helem, imate li vi s tim problema, otkako sam imala taj incident s butinama, vise suknjice ne oblacim, samo helanke i siroke lanene hlace Uopste se nisam puno udebljala, ali kad obucem haljinicu kao da mi kozu neko guli kad hodam. Nista, kupit cu si jos muskih duzih bokserica Joj, vrijeme leti, sve ove sto su bile 6-7 mjesec kad sam dosla, sad su deveti, zelim vam lagan porod i da rodite zdrave i lijepe bebice! Danas jedva cekam, nadam se da ce biti lijepo vrijeme, idemo kod mojih na rostilj
|