Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Jutro bebelinđe Kako ste mi? Vidim bile ste aktivne za vikend,pa cu da vas citam. Ja evo ispijam kaficu,moram napokon srediti licnu s novim prezimenom ali evo psihicki i fizicki se pripremam za to
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
One koje su vec mame, kada ste vi prvi puta izasli sa bebom u setnju? MIslim ono, bebu u kolica (btw, kupili smo Mirage+ Gracova i djeluju super, Idacha mi ih je preporucila i kaze da su joj sobro pravo posluzila pa se nadam da ce i nama). Ja kontam dal bas treba cekt tih 40 dana da prodje il mogu izac aBd recimo poctkom jula....
sweet ja izasla sa 20 dana cim sam se osjetila sposobnom-cak smo u sumi zavrsile ! Prva setnja uopce nije zbog bebe da se ne ide nego vise zbog mame-da se odmori-zato cim budes spremna,polako s nekim i bebom i nemoj daleko-bolje ako nekog s kucom imas da odes u dvoriste samo malo. Moja mama je s bratom od 18 dana slavila 1.maj cijeli dan vani .
Ja evo pokusavam da se razbudim uz , a jos me i neka nervoza opucala zbog danasnjeg pregleda tj kontrole kod dr, treba da nam da zeleno svijetlo za putovanje, nadam se da ce sve na pregledu biti dobro kao zadnji put Mogla bi nam danas i potvrditi je li ili
jutro trudnice moje...opet ponedjeljak, i opet stolica :) jos dvije sedmice pa godisnji juhu!
ja sam nesposobna za odmor, a za raditi sam jos gora, cijeli vikend sam ko nesto radila ali ustvari sve zapocnem i nista ne dovrsim jer se umorim i nemam snage, pa pocnem nesto drugo kao da mi nije monotono, pa i to ostavim jer me sve zaboli...ali definitivno nemam mira kad sam kuci, uopste se ne znam odmarati, ja legnem i ustanem za dvije sekunde da nesto kao uradim i sve tako u krug, jedva sam kafu popila i sredila nokte...wow...sve ostalo mi je na nogama...pa da ja bar nesto privedem kraju, pa hajde nego sve na pola, u jednoj sobi oprala prozore, sredila jednu policu, drugu nisam,u drugoj nisam oprala prozore ali sam digla posteljinu, oprala i sredila, umjesto da sam jednu sobu zavrsila kako treba...
kaze moj mm ja bih volio tebe snimiti i jos ubrzati...pa da ti pokazem na sta lici tvoje kretanje po kuci u zadnje vrijeme...cas ovamo, cas tamo, cas na spratu, pa siđes dole, nesto snosis, pa slazes, pa odneses bas sam smjesna i umorna kao pas...mama kaze da ne smijem toliko raditi a ja nisam jos uvijek svjesna da ne mogu kao prije a sve ukazuje na to he he he meni mm inace sve pomaze ali jos je na putu :)
drago mi je sto se sweet javlja :) meni je bas zanimljivo citati iskustva mladih majki...ja se uspanicim da necu znati uzeti bebu a kamoli je presvuci i nahraniti..a i hvata me panika da mi svijet nece izlaziti iz kuce i da se necu moci sastaviti sa bebom nasamo :)
nadam se da su dobro sva mala djecica i mame koje je hvatala prehlada.. svima veliki
imam jednu molbicu, jedno pitanje jutros sam radila krvnu sliku i urin, pa među svim onim čašicama moja najtamnija i najmutnija a oduvijek sam imala urino infekcije, lijecila ih antibioticima.
Pošto predpostavljam da će u nalau opet biti mnoštvo bakterija..šta mi savjetujete..da odmah nazovem dr ili da pijem brusnicu do pregleda ( slj sedmica )..šta mi preporučujete? ako je neka imala iskustva? hvala puno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
imam jednu molbicu, jedno pitanje jutros sam radila krvnu sliku i urin, pa među svim onim čašicama moja najtamnija i najmutnija a oduvijek sam imala urino infekcije, lijecila ih antibioticima.
Pošto predpostavljam da će u nalau opet biti mnoštvo bakterija..šta mi savjetujete..da odmah nazovem dr ili da pijem brusnicu do pregleda ( slj sedmica )..šta mi preporučujete? ako je neka imala iskustva? hvala puno
Odmah ti draga navali na brusnicu 2l dnevno. I ja haman cijeli zivot muku mucim s urinom i nakon dan dva zaljevanja brusnicom stanje se popravi. Ali mi se vise gadi i gledati je a kamoli piti.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
e hvala ti puno ciciban slažem se s tobom..mrzim riječ čaj...odkada sam pila fitoterapiju za hormone .. pa po 4 puta na dan u isto vrijeme....uuhhh
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Pa ako nalaz bude los i ako neces uskoro na kontrolu mozda je bolje da nazoves doktoricu,a mozes i brusnicu piti,nece smetati. Evo mi se spremamo za kontrolni pregled kod pedijatrice,nadam se da je upala skroz prosla. Sutra,aBd,idemo predati za pasos Hani pa da mozemo ici na more.
i zaboravih najvaznije...moja bebuska se sada javlja svakodnevno i sve cesce...posebno je aktivna oko deset navecer...prije je nisam osjetila dok stojim vec samo kada sjedim ali sad trabunja i dok hodam po kuci
Ja evo pokusavam da se razbudim uz , a jos me i neka nervoza opucala zbog danasnjeg pregleda tj kontrole kod dr, treba da nam da zeleno svijetlo za putovanje, nadam se da ce sve na pregledu biti dobro kao zadnji put Mogla bi nam danas i potvrditi je li ili
Samo lagano, bice to sve ok ako Bog da, voli J putovanja samo se cuvaj, a potvrdit ce ti sigurno ako si u 17 sedmici, jedino ako se bebi ne sakrije :-) mozda je neka stidnica......
Pa ako nalaz bude los i ako neces uskoro na kontrolu mozda je bolje da nazoves doktoricu,a mozes i brusnicu piti,nece smetati. Evo mi se spremamo za kontrolni pregled kod pedijatrice,nadam se da je upala skroz prosla. Sutra,aBd,idemo predati za pasos Hani pa da mozemo ici na more.
pregled je slj sedmice, pa bih mozda i sacekala??? ne znam jel puno 10 dana ako je upala jaka... sretno danas kod pedojatrice mnogo, mnogo sreće
i meni je muka od brusnice danas kupujem te tablete hvala puno...progutam i pola mučenja riješeno
Hej žene, vidim na nogama ste od sitnih sati. Otvorila sam porodiljsko od 27.6. znači još ova sedmica na poslu Sinoć se napokon naspavala, nema niko sretniji od mene