|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.6.2011 9:32:53   
Anica1
Da vas pitam zenice, doktorica mi rece da uzmem omega ali ne rece jel omega 3 ili omega 3-6-9? user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16576
21.6.2011 9:33:16   
Nina_Lana
ma nije...u zadnje vrijeme ceto ga bole ledja a to sve od vrste posla koji obavlja, brat mu je trebao na operaciju prosle godine ali odustao(zajedno rade) sad njega uhvatilo,,,uz malo njege i cuvanja na poslu trebalo bi biti uredu user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16577
21.6.2011 9:34:25   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

ja evo pokusala sa stolice da ustanem da uzmem carape i jedva.

slag na tortu, jutros se sprema na posao i zove mene da mu obucem carape, ne moze sam....imama 2 djeteta trenutno u kuci i jedno u stomaku,,,hhhhh tesko meni kad se rodi i ovo treceuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja druga kaze ne radjaj drugo dok ne odgojis prvo user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 16578
21.6.2011 9:36:24   
Nina_Lana
moja druga kaze ne radjaj drugo dok ne odgojis prvo user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje je bila ta tvoja drugarica ranije user posted image user posted image user posted image user posted image , meni trece na putu user posted image user posted image user posted image a ni ono prvo nisam odgojila hahahah

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16579
21.6.2011 9:38:02   
mea29
i ja sam zadovoljna kilazom jer sam stvarno mislila da ce biti haos mada sam mogla jos malo vise pripaziti ali takva sam cim se malkice opustim odeeeee kazaljka  :) i ja cu danas u dm po te tabletice i hipp natal nestalo mi je ...i odmah probava user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 16580
21.6.2011 9:42:50   
Semica

ma nije...u zadnje vrijeme ceto ga bole ledja a to sve od vrste posla koji obavlja, brat mu je trebao na operaciju prosle godine ali odustao(zajedno rade) sad njega uhvatilo,,,uz malo njege i cuvanja na poslu trebalo bi biti uredu user posted image

kupi deep relief (mislim da se ovako pise) kremu...i masiraj ga....nakon masaze umotas izmasirano podrucje salom ili necim...na par minuticaaaaa i trebalo bi popustiti brzo...kod mm to funkcionise :)

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 16581
21.6.2011 9:43:58   
Arina
evo da vas i ja ovdje pozdravim drage moje.....vidim zivo je i ovdje....
Trebalo mi je malo vremena da se saberem u novoj situaciji....mi smo danas 9+ 5user posted image
Mucnine me nisu zaobisle ,na zalost,ali eto da se ...jer se mora....
Na uzv smo bili sa 7 i sve ok.....srce uredno kuca ....dobila da uradim kontrolne nalaze....uobicajno...
Malo me brinulo sto mi se poneka ....samo u tragu na papiru pojavi onako svijetlo cmedje...ponekad tamno zuto....ali vise kao neko ljustrenje ne sluz....i kad sam otisla doktoru tad u 7 sedmici ....kaze sve je ok....beba ok...a toga iscjedka i nema ....malo me umirio iakone sasvim....sta ja znam ....neko vrijeme je sve ok iscjedak je normalan svijetal ili zutkas a ponekad se samo malo jednokratno pojavi tako smedjkasto....i opet nista ....
Simptomi su tu meme su ko bombe....mucnine ne pustaju...kontam da je sve ok...sta bi drugo....
Volila bi i vase misljenje....je li neko imao tako....jos jednom napominjem da je to samo jednokratno znaci danas se pojavi malo na papiru i to je to....onda nema par dana ...i ne izgleda sluzavo vec vise kao ljustrenje...i boja mu je od bez...do boje kapucina....
pusa svim user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16582
21.6.2011 9:44:10   
malena27 RR
deep relief namazi muzeku sa rukavicama na rukama user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16583
21.6.2011 9:46:27   
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica

kupi deep relief (mislim da se ovako pise) kremu...i masiraj ga....nakon masaze umotas izmasirano podrucje salom ili necim...na par minuticaaaaa i trebalo bi popustiti brzo...kod mm to funkcionise :)

sad sam se sama sebi smijala, citam i dodjem do onoga umotas salom i ja zamisljam kako obgrlis covjeka butinama ili guzovima i bude mu bolje ha ha ha

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16584
21.6.2011 9:47:47   
palachinken
Anice, ja se onako laički razmijem u masne kiseline i omege user posted image znam da omega 9 imas u maslinovom ulju, ali bez kombinacije sa omega 6 i omega 3, nećeš imati nekih rezultata. Znam da omega 3 najmanje unosimo prehranom, a omega 6 imamo previše u organizmu. Tako da bih ja, da sam ti, uzela omega 3 u kapsulama i uzela teglu maslina user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16585
21.6.2011 9:48:25   
Semica

IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: Semica

sad sam se sama sebi smijala, citam i dodjem do onoga umotas salom i ja zamisljam kako obgrlis covjeka butinama ili guzovima i bude mu bolje ha ha ha

e sad si i mene nasmijala user posted image user posted image user posted image pa bi mu bilo bolje...sad smo mi mashala sa guzovima i butinama hehehehe ne bi im odmoglo to je sigurnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16586
21.6.2011 9:52:38   
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken

Anice, ja se onako laički razmijem u masne kiseline i omege user posted image znam da omega 9 imas u maslinovom ulju, ali bez kombinacije sa omega 6 i omega 3, nećeš imati nekih rezultata. Znam da omega 3 najmanje unosimo prehranom, a omega 6 imamo previše u organizmu. Tako da bih ja, da sam ti, uzela omega 3 u kapsulama i uzela teglu maslina user posted image

Uzecu ja omega 3, a po maslinama i maslinovom udariti mimo  user posted image Hvala ti !!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16587
21.6.2011 9:58:20   
Semica

IZVORNA PORUKA: Arina

evo da vas i ja ovdje pozdravim drage moje.....vidim zivo je i ovdje....
Trebalo mi je malo vremena da se saberem u novoj situaciji....mi smo danas 9+ 5user posted image
Mucnine me nisu zaobisle ,na zalost,ali eto da se ...jer se mora....
Na uzv smo bili sa 7 i sve ok.....srce uredno kuca ....dobila da uradim kontrolne nalaze....uobicajno...
Malo me brinulo sto mi se poneka ....samo u tragu na papiru pojavi onako svijetlo cmedje...ponekad tamno zuto....ali vise kao neko ljustrenje ne sluz....i kad sam otisla doktoru tad u 7 sedmici ....kaze sve je ok....beba ok...a toga iscjedka i nema ....malo me umirio iakone sasvim....sta ja znam ....neko vrijeme je sve ok iscjedak je normalan svijetal ili zutkas a ponekad se samo malo jednokratno pojavi tako smedjkasto....i opet nista ....
Simptomi su tu meme su ko bombe....mucnine ne pustaju...kontam da je sve ok...sta bi drugo....
Volila bi i vase misljenje....je li neko imao tako....jos jednom napominjem da je to samo jednokratno znaci danas se pojavi malo na papiru i to je to....onda nema par dana ...i ne izgleda sluzavo vec vise kao ljustrenje...i boja mu je od bez...do boje kapucina....
pusa svim user posted image

Pozdravciccccc...i cestitaaaaaaaaaam user posted image user posted image

Samo sam htjela da ti mahnem i pozelim sve najboljee....sa iscjedkom ja licno nisam imala problema tako da ti ne mogu dati bog zna kakav savjet...ali koliko sam citala sta druge bebele pisuuu...na pocetku je to valjda ok...a i ako je dr rekao da je ok onda se nemoj sikirati..

user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 16588
21.6.2011 9:59:03   
DIJAMANT
Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!!user posted image Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišemuser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16589
21.6.2011 9:59:41   
Sonja
jutro i od mene
evo pijem kafu a sva sam ukocenauser posted image ustala sva utrnuta i ukocena ko da sam na kamenu spavalauser posted image
sad hocemo da Adinu napunimo bazen pa da budemo rahatuser posted image

Anice znaci kod tebe bebara neda da vidis medjunozje:))stidnjiva bebauser posted image ajd nek je ona ok..u te miome se zaista ne razumijem ..nadam se da ce i to biti ok.
vidim samo 1kg si dobilauser posted image user posted image supeeeerrr

vidim deverate sa grcevima..i mene ponekad uhvate ali ne cesto..ja ne pijem nista to posebno mg i to..samo one pregnavit tablete i to kad se sjetim

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16590
21.6.2011 10:01:09   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Sonja
evo pijem kafu a sva sam ukocenauser posted image ustala sva utrnuta i ukocena ko da sam na kamenu spavalauser posted image

gdje si drugo u muci nam?! user posted image user posted image user posted image   ja ko rahiticna budem, treba me podmazati, em skripe zglobovi em utrnem sva user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16591
21.6.2011 10:02:17   
Semica

jutro i od mene

Anice znaci kod tebe bebara neda da vidis medjunozje:))stidnjiva bebauser posted image ajd nek je ona ok..u te miome se zaista ne razumijem ..nadam se da ce i to biti ok.

vidim deverate sa grcevima..i mene ponekad uhvate ali ne cesto..ja ne pijem nista to posebno mg i to..samo one pregnavit tablete i to kad se sjetim

Mozda bi bolje bilo da pocnes da pijes...ni ja nisam pila do prije 3 sedmice ..nisam imala problema ali eto sad skoro svake sedmice imam...i bas mnogo boli noga od grca...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16592
21.6.2011 10:02:18   
malena27 RR
dijamanticu lijepi, ma nemoguce da si dobila 1 kg za dan?! mozda je voda od lubenice jos uvije u tebi...

gdje bona nadje lubenicu? user posted image user posted image user posted image   ja doduse cijelu popapala, bez rezanja na kriske user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 16593
21.6.2011 10:03:37   
Arina
Semice...hvala draga...na pozitivi...ma i ja tako kontam....ali eto opet crv ne da mira....i ja sam puno citala i prevrtala po netu ....pa vidim da mnoge imaju isto i da je ok....da je to sad kod mene cijeli dan i da traje intenzivno pa hajd ...al to se pojavi jednokratno.....i tako par dana ima par nemauser posted image ....na uzv beba je cak par dana starija sto je posljedica ovulacije u 10. dc pa zato prednost od racunauser posted image ....

Boce valjda sve ok aBd....

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16594
21.6.2011 10:03:46   
Anica1

jutro i od mene

Stidna bebica, ne da da joj se proviri medju nogice heheeheh , drzi nas u neizvjesnosti user posted image

Blago se Adinu, sad ce u bazencici pa uzivati user posted image

Za sada samo kilica, i ja sam se iznenadila s obzirom da bas cesto znam udariti po sladoledu (naravno veliko pakovanjeuser posted image ).

I ja sam jedva jutros ustala iz kreveta, ubi me grc u listu, uzas

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16595
21.6.2011 10:03:48   
Selma.A.M
Jutro ....
Palachinken čestitam na ulasku u 9 mjesec......

I sretan vam prvi dan ljeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16596
21.6.2011 10:04:43   
mea29

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!!user posted image Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišemuser posted image

I meni se isto desava...ne jedem nesto specijalno...a na vagi skace kila po kila, pa se spusti vise me i strah stati...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16597
21.6.2011 10:06:02   
Semica
kad vec pricate o vockama....ja isla sa mm u bastu njegovog djeda...a tamo 2 visnjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa......kad sam stala jest nikad prestatuser posted image ....zato sam juce 2 puta zaglavila na soljiuser posted image hehehe ali vrijedilo je njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna veza do poruke: 16598
21.6.2011 10:08:27   
Semica

[/quote]

Stidna bebica, ne da da joj se proviri medju nogice heheeheh , drzi nas u neizvjesnosti user posted image

[/quote]
heheh i kod mene je tako bilo pa ispade da je curica user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16599
21.6.2011 10:09:07   
Sonja
dijamant to je sigurno od lubenice..cekaj da se "ispraznis" tokom dana nece vise biti kila no sikirikiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *