babilon
|
Jutro drage! Ja tek sad stadoh sa poslom, evo popila 0,5l vode, joj hocu eksplodirati ;)) Divanovic mi rekao 'sto vise tekucine', ne mogu vise od 3l dnevno nikako. Moram brusnicu uzeti, gdje ih vi kupujete? caj? tablete? bilo sta! Drznice cesttiam na hihihihi mashala puno djecaka ove godine, nek su vala zivi i zdravi, de nek neka sredi i curica da bude ;))) da ne bude za par godina 'gej iz okej' ;)))) Ah da, vidim ti ides u promajnu, nikad nisam bila, ali bih rado, pa ako mozes na PP da mi posaljes broj od te tete? ja sam kontala barem preko vikenda, ne mogu od posla nikako... hm. A vala, ne mogu ni od troskova, kad samo posmislim, krecenje, odjeca, valjda necu morati svasta uzeti, imacu 'donacija' - zivjela famalija i rOja ;)). Krevetac imamo, samo ce ga mm fino izbrusiti i onda prelakirati u bijelu, ihihi, ja ga koristila kad sam bila bebeach, a pored toga moramo i madrac uzeti.. oj! vjerovatno jos milion stvari, moracu lagano poceti zapisivati, 23. smo sedmica ;D za 2 hefte na pregled i tad ako opet kaze da je djecak, krecem lagano u akciju ;)) Ko ono otice? Ne znam je li dozvoljeno u trudnoci, ali za izmokravanje + ne izbacuje dragocijene minerale iz organizma vec samo visak tekucine je caj od maslacka, ima ga kupiti u apoteci kod katedrale, posto nisam skuzila o kome je rijec, ako nisi u Sa, javi uzecu ti ja i poslati postom ,) Vidi se da me pamcenje sluzi pravo ;)))) eto zene, sto se ja ispisah majkamu stara, jos malo pa odoh na pauzu, ne znam sta bih jela, ima li iko prijdelog? cmok i dobrodoslica svim novima clanovima ;D