|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.6.2011 10:43:16   
DIJAMANT
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16626
21.6.2011 10:43:26   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Semica
ja i kod tebe navijam za hasimovcuuser posted image user posted image user posted image (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini...user posted image )

znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude...
eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''''bebač'''' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak...
ima musku robicu, ali ako bude zensko, vala ne kupovala ja u rozoj, neka bude malo u benetonovim bojama user posted image
ma samo neka su nam zivi i  zdravi i sretni... a uvijek ima popravni user posted image user posted image user posted image

Vjeruj ti svojoj intuiciji. Ja sam od početka trudnoće vidjela sebe sa malim dječakom. A svekrva mi glavu probila da je curica, zna ona, došlo u san user posted image Pa je sva likovala što je curica. Kad ispade, majka zna najbolje user posted image user posted image Ali što kažeš, ne vjerujem više nikom dok svojim očima ne vidim u rađaoni!

i meni je nesto u zeludcu od pocetka govorilo da je cujicaaa....i nije pogrijesilo :)

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16627
21.6.2011 10:48:10   
malena27 RR

http://www.youtube.com/watch?v=m0DjMt6nkxI

eeee evo jedna samo za tebeeee....btw ovaj budalash lijevo skroz sto lupka kaiskicom i pjeva ko zensko je moj tataaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image LUDJACI!!!

ne mogu vidjeti sada mila , kad budem kuci budem pogledala user posted image   hvala u svakom slucjau

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16628
21.6.2011 10:49:17   
babilon
Jutro drage!

Ja tek sad stadoh sa poslom, evo popila 0,5l vode, joj hocu eksplodirati ;)) Divanovic mi rekao 'sto vise tekucine', ne mogu vise od 3l dnevno nikako. Moram brusnicu uzeti, gdje ih vi kupujete? caj? tablete? bilo sta!

Drznice cesttiam na user posted image  hihihihi
mashala puno djecaka ove godine, nek su vala zivi i zdravi, de nek neka sredi i curica da bude ;))) da ne bude za par godina 'gej iz okej' ;))))
Ah da, vidim ti ides u promajnu, nikad nisam bila, ali bih rado, pa ako mozes na PP da mi posaljes broj od te tete? ja sam kontala barem preko vikenda, ne mogu od posla nikako... hm.

A vala, ne mogu ni od troskova, kad samo posmislim, krecenje, odjeca, valjda necu morati svasta uzeti, imacu 'donacija' - zivjela famalija i rOja ;)). Krevetac imamo, samo ce ga mm fino izbrusiti i onda prelakirati u bijelu, ihihi, ja ga koristila kad sam bila bebeach, a pored toga moramo i madrac uzeti.. oj! vjerovatno jos milion stvari, moracu lagano poceti zapisivati, 23. smo sedmica ;D za 2 hefte na pregled i tad ako opet kaze da je djecak, krecem lagano u akciju ;))

Ko ono otice? user posted image user posted image  Ne znam je li dozvoljeno  u trudnoci, ali za izmokravanje + ne izbacuje dragocijene minerale iz organizma vec samo visak tekucine je caj od maslacka, ima ga kupiti u apoteci kod katedrale, posto nisam skuzila o kome je rijec, ako nisi u Sa, javi uzecu ti ja i poslati postom ,)
Vidi se da me pamcenje sluzi pravo ;))))

eto zene, sto se ja ispisah majkamu stara, jos malo pa odoh na pauzu, ne znam sta bih jela, ima li iko prijdelog?

cmok
i dobrodoslica svim novima clanovima ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16629
21.6.2011 10:53:32   
malena27 RR
babilon sad ce se javljati ove sto oticu user posted image user posted image user posted image user posted image  

ziki, idacha i ja.... ali meni ne moras slati, ima sigurno kod nas u nekoj biljnoj ''hapateci''

i sto se tice odlaska na more, ista sam ti takva... mozda odletimo jedan vikend ako bude sta povoljno user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16630
21.6.2011 11:03:35   
palachinken
MOj človek je toliko isprepadan idejom da idemo na vikend na more....mislim u maju ili junu, sad je već malo kasno, a argument mu je bio tipa "šta da ti nešto bude a mi na vrh kupresa" ili "crkne nam auto u sred hercegovačkog krša šta ćemo onda" i slične nebuloze, a i one kiše bile, pa nam propade soljenje. Sad već zbog leđa ne bih mogla podnijeti putovanje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16631
21.6.2011 11:05:34   
Sensia
Kod mene je curica ako Bog da user posted image

Joj ljudi i ja isto razmisljam za to more, doci ce nas skupo a milion stvari imamo za kupit..... a opet moram malo otici mislim zelja mi malo da guzove osolim.....

Neposredna veza do poruke: 16632
21.6.2011 11:08:05   
Nina_Lana
MOj človek je toliko isprepadan idejom da idemo na vikend na more....mislim u maju ili junu, sad je već malo kasno, a argument mu je bio tipa "šta da ti nešto bude a mi na vrh kupresa" ili "crkne nam auto u sred hercegovačkog krša šta ćemo onda" i slične nebuloze, a i one kiše bile, pa nam propade soljenje. Sad već zbog leđa ne bih mogla podnijeti putovanje.

ako se boji da se ne pocnes poradjat reci mu da se ne mozes porodit u sat-dva, stignete se vratit ako krene user posted image user posted image ...steta sto moj stari doktor vise ne radi, uvijek je znao mm ubijedit da ne prica nebuloze, a sve u moju korist heheheh

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16633
21.6.2011 11:11:08   
sanela.asja
sanela.asja pije li asjica neke lijekove? bas mi je zao sto je grlo boli   

Dobila je Xiclav antibiotik za upalu,Dalsy za temperaturu ...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16634
21.6.2011 11:16:34   
Ivanaiva1
Samo da vas sve pozdravim upravo od dr. ušli smo u 20 tjedan, i izgleda da je curica :-D
sad trebam radit antitijela i ostale nalaze :-D

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 16635
21.6.2011 11:23:25   
Semica

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Samo da vas sve pozdravim upravo od dr. ušli smo u 20 tjedan, i izgleda da je curica :-D
sad trebam radit antitijela i ostale nalaze :-D

user posted image user posted image user posted image user posted image evo jos jedna pisuljaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 16636
21.6.2011 11:23:48   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
eh jos da i kod mene bude user posted image pa da popravimo prosjek
ali kako ja osjecam opet je CUNA user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 16637
21.6.2011 11:28:09   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sonja

Ma nikad se ne znaaaa...ih sad 3x moram navijati za pisuljeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16638
21.6.2011 11:30:50   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekako sam se i prije rede pomirila da je cunana hahaahah
al ako bude curica ja cu gidu napravit user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16639
21.6.2011 11:31:14   
Ivanaiva1

Ma nikad se ne znaaaa...ih sad 3x moram navijati za pisuljeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Žene moje ja imam suprotan sojećaj, da je ćuna :-D

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16640
21.6.2011 11:44:24   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

Uzecu ja omega 3, a po maslinama i maslinovom udariti mimo  user posted image Hvala ti !!

Anice hajde super pa je dr dala zeleno svjetlo.... za ostalo ne brini jer ne bi ti rekla da mozes putovati ako ima ikakve sumnje, znas kakva je ona panicarka user posted image

A cim je bebi skupila nogice mogla bi biti curica ako je sidna user posted image user posted image user posted image  ne vjerujem da bi neki mudonja se krio garant je i kdo tebe curica pa J pao mrak na oci jer nije cuna user posted image user posted image user posted image

ti kupuj bijelo, zeleno, bež i neces pogrijesiti. a sta fali da se i mudonji rozo obuce , pa da bude metro, sad je to inn, vidis kako je Palacinka kupila rozi sorc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Jesam se ismijala, gledaju me ovi u kancelariji a ja se valjam od smijeha, garant kontaju vidi nje sto je pucaju hormoni user posted image user posted image Ma i ja sam pomislila, nece dr J da mi prizna "nema cunice" user posted image user posted image

Rekla mi je "ma kupite vi ipak zuto, zeleno za svaki slucaj" hahahaha

Citam na netu ovaj Ginipral nije bas bezazlen, zene koje ga piju na kraju se slabo prirodno otvaraju user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16641
21.6.2011 11:57:20   
Ivanaiva1
Danas mi reće da stopiram kilažu, navodno sam dobila 3 kg u zadnja 3 tjedan, što ja mislim da je prosto nemoguće, moja vaga doma pokazuje drugačije. Recite vi meni sada šta ja  da radim. Kako da zaustavim glad, eto kad sam gladna. Doručkujem u 7. žvaknem nešto oko 11 i ručam u 18. između voće i malo sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šta da radim

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16642
21.6.2011 11:57:32   
Sensia
Anice,

Ma pusti to, nemoj citati te stvari, iskustva su razlicita i svako trudnocu i porod prozivi individualno..... savjeti su uvijek dobro dosli....
Ona ti ga na iducoj kontroli moze iskljuciti.....ako vidi da su se kontrakcije smirile....samo lagano bez losih misli. I ja sam takva kad treba piti neke tablete al na kraju popijem i bude mi zao sto sam se brinula...

Nego ti spisak zavrsavaj valja user posted image user posted image user posted image ti opustositi njemacku

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16643
21.6.2011 12:10:05   
babilon
Joj vala zene, troskovi uh, na sve strane, dodje mi da rasprodam sve viska u kuci sto imam da sakupim, markicu po markicu ;)))

iskreno, mislim da cemo na kraju skontati nesto za vikend da odemo, ali ne znam ni ko bi iznajmio za vikend, znate i sami kako je na HR obali, ili ti digne cijenu da padnes u nesvijest ili ne da... a vala mi se ne daju velike pare da vam pravo kazem... uh dilema, ipak je bebac na prvom mjestu ;)))) vidjecemo ;D
a gdj ebi vi isle kad bi isle na more ;D ;D ;D

joj crkoh od gladi ;)))))))))))

Sonja cestitam na user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16644
21.6.2011 12:14:25   
Anica1

I ja navijam za pisuljeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16645
21.6.2011 12:16:03   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: babilon

Joj vala zene, troskovi uh, na sve strane, dodje mi da rasprodam sve viska u kuci sto imam da sakupim, markicu po markicu ;)))

iskreno, mislim da cemo na kraju skontati nesto za vikend da odemo, ali ne znam ni ko bi iznajmio za vikend, znate i sami kako je na HR obali, ili ti digne cijenu da padnes u nesvijest ili ne da... a vala mi se ne daju velike pare da vam pravo kazem... uh dilema, ipak je bebac na prvom mjestu ;)))) vidjecemo ;D
a gdj ebi vi isle kad bi isle na more ;D ;D ;D

joj crkoh od gladi ;)))))))))))

Sonja cestitam na user posted image  user posted image user posted image user posted image

uh more, još 3 radna dana i onda 15 dana mora uh :-D jedva čekam. Mi odosmo duž Jadrana na otoke malo, iskreno rečeno malo kod obitelji malo kod prijatelja koji su nam dali kuću, u suprotnom se pitam kako, kad sto stvari treba kupiti. ali doc je rekao da to preporučuje ali da se čuvam sunca.

Što se Hrvatske obale tiče, bezobrazni su kad je vikend u pitanju, s cijenama a i inače su pretjerali s cijenama. Jedino da ideš opciju produženog vikenda možda daju povoljno. Ne znam koliko se kreću apartmani ili sobe dolje.

i ja sma gladna al šta da radim kad je doc rekao da stanem s kilama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 16646
21.6.2011 12:16:16   
Anica1

IZVORNA PORUKA: Sensia

Anice,

Ma pusti to, nemoj citati te stvari, iskustva su razlicita i svako trudnocu i porod prozivi individualno..... savjeti su uvijek dobro dosli....
Ona ti ga na iducoj kontroli moze iskljuciti.....ako vidi da su se kontrakcije smirile....samo lagano bez losih misli. I ja sam takva kad treba piti neke tablete al na kraju popijem i bude mi zao sto sam se brinula...

Nego ti spisak zavrsavaj valja user posted image user posted image user posted image ti opustositi njemacku

user posted image user posted image user posted image tebi i tvojoj maloj pisulji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16647
21.6.2011 12:32:00   
mea29
joj sto je meni nesto mrsko raditi user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16648
21.6.2011 12:35:13   
babilon
IvanaIva uh da mi je takve prijatelje i familiju, ovi smo moji sume ganjali pa sad vikendice sve na po 1h od grada, vise mi je tih vikendica na vrh glave, niko pametan na moru da sta uzme ;))))) a rado bih se odazvala da me ko zovne hahahahaah.
A sto se tice kila, ne smijes gladovati, kile su jedno, a vala gladovati pa sebi napravitij os veci problem.. ne znam. Ja bih uzela voca, jagoda, visnje, jednu bananu, breskvu i kajsiju, to sve fino isjecem i pospremim u svoju tupperware ;))) posudu i eto ga, vala po cijeli dan  imam voca pri ruci, to obavezno. Mislim da ti nece voce naskoditi?? user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16649
21.6.2011 12:38:20   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

joj sto je meni nesto mrsko raditi user posted image user posted image user posted image user posted image

joj pricaj mi o tome! jos i nemam pravo na godisnji ;( zamisli meni muke user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  664 665 [666] 667 668   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *