Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:13:54
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
Uzecu ja omega 3, a po maslinama i maslinovom udariti mimo Hvala ti !!
Anice hajde super pa je dr dala zeleno svjetlo.... za ostalo ne brini jer ne bi ti rekla da mozes putovati ako ima ikakve sumnje, znas kakva je ona panicarka
A cim je bebi skupila nogice mogla bi biti curica ako je sidna ne vjerujem da bi neki mudonja se krio garant je i kdo tebe curica pa J pao mrak na oci jer nije cuna
ti kupuj bijelo, zeleno, bež i neces pogrijesiti. a sta fali da se i mudonji rozo obuce , pa da bude metro, sad je to inn, vidis kako je Palacinka kupila rozi sorc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:18:27
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
dijamanticu lijepi, ma nemoguce da si dobila 1 kg za dan?! mozda je voda od lubenice jos uvije u tebi...
gdje bona nadje lubenicu? ja doduse cijelu popapala, bez rezanja na kriske
Ma kakva voda moja Malena.......tako ti to kod mene, tako i sa prvim djetetom. A kad kažem dr. da ne jedem puno, a kg se lijepe, on mi ne vjeruje. Jedino da izbacim kruh u potpunosti, a slatko sam potpunosti izbacila.
A lubenice ima na svakom koraku, samo zove sa tezge......"pojedi me"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:22:37
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: mea29
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!! Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišem
I meni se isto desava...ne jedem nesto specijalno...a na vagi skace kila po kila, pa se spusti vise me i strah stati...
I ja imam fobiju od vage A tek od one kod dr., odmah mi crvenilo na obrazima ko u školi kad kažeš "ma prof. ja sam to stvarno naučila, al sam zaboravila" Tako ja njemu "ma stvarno ne jedem puno", a svaki mjesec +2 kg
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:23:02
malena27 RR
problem je sto je moja beba okrenuta glavom prema dole. pa se kao razlije... i on je vidio kako kaze ''muskost'' misleci na cunanu ali je beba guzom okrenuta prema vanjskom dijelu stomaka.... i kad pokusa da vidi dr.u izgledaju kao mosnjice, jer vidi liniju izmedju njih, a ta linija se javlja i kod djevojcica na istom mjestu-mogu kao biti i stidne usne koje su malo uvecane.... ma nista, bice ili hasim ili hasimovca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:24:55
palachinken
Eto kod mene je stidan dječak, pa doktor mislio da je curica hihihihi Sad mi mama dobro izmasirala nogu i bome popravila se. Sad mogu hodat. Ali svejedno cu odležat, kad već nisam otišla na posao da se naspavam ko čo'ek. Ja sam jutros počela sa hurmama, kaže treba svako jutro 7 komada, meni je nakon tri loše došlo od šećera ali odmah se primjeti na probavi Hurme zakon!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:25:00
Semica
problem je sto je moja beba okrenuta glavom prema dole. pa se kao razlije... i on je vidio kako kaze ''muskost'' misleci na cunanu ali je beba guzom okrenuta prema vanjskom dijelu stomaka.... i kad pokusa da vidi dr.u izgledaju kao mosnjice, jer vidi liniju izmedju njih, a ta linija se javlja i kod djevojcica na istom mjestu-mogu kao biti i stidne usne koje su malo uvecane.... ma nista, bice ili hasim ili hasimovca
ja i kod tebe navijam za hasimovcu (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini... )
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:25:48
sanela.asja
Jutro od mene,ja sam nikakva nismo spavali cjelu nos Asa mi ima turu i upaljeno grlo ,evo samo kenka i place pa sam i ja sva nervozna Pussaaa za od mene ,Asje i Dzordza
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:30:58
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Semica ja i kod tebe navijam za hasimovcu (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini... )
znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude... eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''''bebač'''' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak... ima musku robicu, ali ako bude zensko, vala ne kupovala ja u rozoj, neka bude malo u benetonovim bojama ma samo neka su nam zivi i zdravi i sretni... a uvijek ima popravni
< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.6.2011 10:32:53 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:32:25
Semica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
pa kako kod mene onda dr. kaze 90% djecak ali se krije?
Možda tebi dr. gleda ono "po babski" kakav ti je oblik stomaka, na kojoj strani spavaš, jesi li imala mučnine i sl.
stomo u obliku trokuta, spavam na lijevom boku, imala sam mucnine ali ne toliko jakog intenziteta da su me dovodile do povracanja....
Ma mucnine nisu nikakav pokazatelj...koliko sam upoznata s tim kazu da se sa curicama imaju mucnine a sa djecacima ne...kod mene strina dvije trudnoce bez mucnina-obje curice...mama samnom i sa sestrom nije imala mucnine...a evo i ja pisulju nosim nisam hB ni jednom povratilaaaa... Mada eto kazu jos i kao guza se rasiri tj.bokovi sa curicama...kod mene je licno tako...sva sam u guzici i stomaku heheheh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:36:08
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Semica ja i kod tebe navijam za hasimovcu (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini... )
znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude... eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''bebač'' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak... ma samo neka su nam zivi i zdravi i sretni... a uvijek ima popravni
Na zadnjem pregledu kad je meni dr. potvrdio da je ponovo muškić, ja sva ushićena ko da mi je prva trudnoća. Kad smo izašli, pita me mm "pa kako se osjećaš", reko "super". PA "je li ti to svejedno što ćemo opet imati dječaka?" Reko "jest, ali zato znam da će treća biti curica". On se šokirao, kaže "pa ni ovo nisi rodila, a razmišljaš o trećem". Kažem ja njemu, kad bih ovo rodila prirodno, a ne CR-om, razmišljala bih i o 4. djetetu. On ušutio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:38:22
Nina_Lana
eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''bebač'' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak... ma samo neka su nam zivi i zdravi i sretni... a uvijek ima popravni user posted image user posted image user posted image
bas kao i ja, od pocetka se obracam u muskom rodu, pa me svi zezaju, iako je kod mene jos rano da se bilo sta vidi,,,a iskreno voljela bih jer imam vec jednu curicu, a s druge strane mi je i svejedno nek se samo rodi zivo i zdravo abd... a nesto sam uvjerena da je djecak zbog razlicitosti u trudnoci,,u prvoj sam osjecala gadjenje i smrdilo mi sve, brze dobijala kg na pocetku trudnoce, dok se sad totalno drugacije osjecam...suprotnost od prve trudnoce ,a ni to ne mora nista da znaci ..
sanela.asja, i mi smo imale iste probleme, ja sam na svoju ruku kupila zinnat sirup i evo pomogao nam je,,nisam je vodila dr, jer nema sanse ni da je pregledaju, traumu ima od njih jos od rodjenja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:39:10
palachinken
znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude... eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''''bebač'''' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak... ima musku robicu, ali ako bude zensko, vala ne kupovala ja u rozoj, neka bude malo u benetonovim bojama ma samo neka su nam zivi i zdravi i sretni... a uvijek ima popravni
Vjeruj ti svojoj intuiciji. Ja sam od početka trudnoće vidjela sebe sa malim dječakom. A svekrva mi glavu probila da je curica, zna ona, došlo u san Pa je sva likovala što je curica. Kad ispade, majka zna najbolje Ali što kažeš, ne vjerujem više nikom dok svojim očima ne vidim u rađaoni!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:40:16
Semica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:41:22
Nina_Lana
Mada eto kazu jos i kao guza se rasiri tj.bokovi sa curicama...kod mene je licno tako...sva sam u guzici i stomaku heheheh
kod mene je isto bilo sa prvim djetetom, zato sad sa nestrpljenjem cekam hocu li se ponovo tako prosiriti hahahahah, jos nije pocelo, a s njom je od pocetka...a nisam povracala ni tad, a ni sad, mada sam u ovoj trudnoci imala uzasne mucnine (bez povracanja), a u prvoj me to zaobislo, ali su zato svi ludili zbog mog cula mirisa