Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma nije...u zadnje vrijeme ceto ga bole ledja a to sve od vrste posla koji obavlja, brat mu je trebao na operaciju prosle godine ali odustao(zajedno rade) sad njega uhvatilo,,,uz malo njege i cuvanja na poslu trebalo bi biti uredu
moja druga kaze ne radjaj drugo dok ne odgojis prvo
i ja sam zadovoljna kilazom jer sam stvarno mislila da ce biti haos mada sam mogla jos malo vise pripaziti ali takva sam cim se malkice opustim odeeeee kazaljka :) i ja cu danas u dm po te tabletice i hipp natal nestalo mi je ...i odmah probava
ma nije...u zadnje vrijeme ceto ga bole ledja a to sve od vrste posla koji obavlja, brat mu je trebao na operaciju prosle godine ali odustao(zajedno rade) sad njega uhvatilo,,,uz malo njege i cuvanja na poslu trebalo bi biti uredu
kupi deep relief (mislim da se ovako pise) kremu...i masiraj ga....nakon masaze umotas izmasirano podrucje salom ili necim...na par minuticaaaaa i trebalo bi popustiti brzo...kod mm to funkcionise :)
evo da vas i ja ovdje pozdravim drage moje.....vidim zivo je i ovdje.... Trebalo mi je malo vremena da se saberem u novoj situaciji....mi smo danas 9+ 5 Mucnine me nisu zaobisle ,na zalost,ali eto da se ...jer se mora.... Na uzv smo bili sa 7 i sve ok.....srce uredno kuca ....dobila da uradim kontrolne nalaze....uobicajno... Malo me brinulo sto mi se poneka ....samo u tragu na papiru pojavi onako svijetlo cmedje...ponekad tamno zuto....ali vise kao neko ljustrenje ne sluz....i kad sam otisla doktoru tad u 7 sedmici ....kaze sve je ok....beba ok...a toga iscjedka i nema ....malo me umirio iakone sasvim....sta ja znam ....neko vrijeme je sve ok iscjedak je normalan svijetal ili zutkas a ponekad se samo malo jednokratno pojavi tako smedjkasto....i opet nista .... Simptomi su tu meme su ko bombe....mucnine ne pustaju...kontam da je sve ok...sta bi drugo.... Volila bi i vase misljenje....je li neko imao tako....jos jednom napominjem da je to samo jednokratno znaci danas se pojavi malo na papiru i to je to....onda nema par dana ...i ne izgleda sluzavo vec vise kao ljustrenje...i boja mu je od bez...do boje kapucina.... pusa svim
kupi deep relief (mislim da se ovako pise) kremu...i masiraj ga....nakon masaze umotas izmasirano podrucje salom ili necim...na par minuticaaaaa i trebalo bi popustiti brzo...kod mm to funkcionise :)
sad sam se sama sebi smijala, citam i dodjem do onoga umotas salom i ja zamisljam kako obgrlis covjeka butinama ili guzovima i bude mu bolje ha ha ha
Anice, ja se onako laički razmijem u masne kiseline i omege znam da omega 9 imas u maslinovom ulju, ali bez kombinacije sa omega 6 i omega 3, nećeš imati nekih rezultata. Znam da omega 3 najmanje unosimo prehranom, a omega 6 imamo previše u organizmu. Tako da bih ja, da sam ti, uzela omega 3 u kapsulama i uzela teglu maslina
sad sam se sama sebi smijala, citam i dodjem do onoga umotas salom i ja zamisljam kako obgrlis covjeka butinama ili guzovima i bude mu bolje ha ha ha
e sad si i mene nasmijala pa bi mu bilo bolje...sad smo mi mashala sa guzovima i butinama hehehehe ne bi im odmoglo to je sigurno
Anice, ja se onako laički razmijem u masne kiseline i omege znam da omega 9 imas u maslinovom ulju, ali bez kombinacije sa omega 6 i omega 3, nećeš imati nekih rezultata. Znam da omega 3 najmanje unosimo prehranom, a omega 6 imamo previše u organizmu. Tako da bih ja, da sam ti, uzela omega 3 u kapsulama i uzela teglu maslina
Uzecu ja omega 3, a po maslinama i maslinovom udariti mimo Hvala ti !!
evo da vas i ja ovdje pozdravim drage moje.....vidim zivo je i ovdje.... Trebalo mi je malo vremena da se saberem u novoj situaciji....mi smo danas 9+ 5 Mucnine me nisu zaobisle ,na zalost,ali eto da se ...jer se mora.... Na uzv smo bili sa 7 i sve ok.....srce uredno kuca ....dobila da uradim kontrolne nalaze....uobicajno... Malo me brinulo sto mi se poneka ....samo u tragu na papiru pojavi onako svijetlo cmedje...ponekad tamno zuto....ali vise kao neko ljustrenje ne sluz....i kad sam otisla doktoru tad u 7 sedmici ....kaze sve je ok....beba ok...a toga iscjedka i nema ....malo me umirio iakone sasvim....sta ja znam ....neko vrijeme je sve ok iscjedak je normalan svijetal ili zutkas a ponekad se samo malo jednokratno pojavi tako smedjkasto....i opet nista .... Simptomi su tu meme su ko bombe....mucnine ne pustaju...kontam da je sve ok...sta bi drugo.... Volila bi i vase misljenje....je li neko imao tako....jos jednom napominjem da je to samo jednokratno znaci danas se pojavi malo na papiru i to je to....onda nema par dana ...i ne izgleda sluzavo vec vise kao ljustrenje...i boja mu je od bez...do boje kapucina.... pusa svim
Pozdravciccccc...i cestitaaaaaaaaaam
Samo sam htjela da ti mahnem i pozelim sve najboljee....sa iscjedkom ja licno nisam imala problema tako da ti ne mogu dati bog zna kakav savjet...ali koliko sam citala sta druge bebele pisuuu...na pocetku je to valjda ok...a i ako je dr rekao da je ok onda se nemoj sikirati..
Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!! Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišem
jutro i od mene evo pijem kafu a sva sam ukocena ustala sva utrnuta i ukocena ko da sam na kamenu spavala sad hocemo da Adinu napunimo bazen pa da budemo rahat
Anice znaci kod tebe bebara neda da vidis medjunozje:))stidnjiva beba ajd nek je ona ok..u te miome se zaista ne razumijem ..nadam se da ce i to biti ok. vidim samo 1kg si dobila supeeeerrr
vidim deverate sa grcevima..i mene ponekad uhvate ali ne cesto..ja ne pijem nista to posebno mg i to..samo one pregnavit tablete i to kad se sjetim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:02:17
Semica
IZVORNA PORUKA: Sonja
jutro i od mene evo pijem kafu a sva sam ukocena ustala sva utrnuta i ukocena ko da sam na kamenu spavala sad hocemo da Adinu napunimo bazen pa da budemo rahat
Anice znaci kod tebe bebara neda da vidis medjunozje:))stidnjiva beba ajd nek je ona ok..u te miome se zaista ne razumijem ..nadam se da ce i to biti ok. vidim samo 1kg si dobila supeeeerrr
vidim deverate sa grcevima..i mene ponekad uhvate ali ne cesto..ja ne pijem nista to posebno mg i to..samo one pregnavit tablete i to kad se sjetim
Mozda bi bolje bilo da pocnes da pijes...ni ja nisam pila do prije 3 sedmice ..nisam imala problema ali eto sad skoro svake sedmice imam...i bas mnogo boli noga od grca...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:03:37
Arina
Semice...hvala draga...na pozitivi...ma i ja tako kontam....ali eto opet crv ne da mira....i ja sam puno citala i prevrtala po netu ....pa vidim da mnoge imaju isto i da je ok....da je to sad kod mene cijeli dan i da traje intenzivno pa hajd ...al to se pojavi jednokratno.....i tako par dana ima par nema ....na uzv beba je cak par dana starija sto je posljedica ovulacije u 10. dc pa zato prednost od racuna ....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:03:46
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sonja
Stidna bebica, ne da da joj se proviri medju nogice heheeheh , drzi nas u neizvjesnosti
Blago se Adinu, sad ce u bazencici pa uzivati
Za sada samo kilica, i ja sam se iznenadila s obzirom da bas cesto znam udariti po sladoledu (naravno veliko pakovanje ).
I ja sam jedva jutros ustala iz kreveta, ubi me grc u listu, uzas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:04:43
mea29
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!! Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišem
I meni se isto desava...ne jedem nesto specijalno...a na vagi skace kila po kila, pa se spusti vise me i strah stati...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.6.2011 10:06:02
Semica
kad vec pricate o vockama....ja isla sa mm u bastu njegovog djeda...a tamo 2 visnjeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...aaaaaaaaaaaaaaaaaa......kad sam stala jest nikad prestat ....zato sam juce 2 puta zaglavila na solji hehehe ali vrijedilo je njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii