|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.6.2011 10:09:41   
malena27 RR
ma ne mora znaciti da je djevojcica, ima i djecaka stidnih user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16601
21.6.2011 10:10:32   
Semica

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma ne mora znaciti da je djevojcica, ima i djecaka stidnih user posted image

De pusti me da navijam za djevojcicu...svakako su u manjini user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16602
21.6.2011 10:13:54   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Uzecu ja omega 3, a po maslinama i maslinovom udariti mimo  user posted image Hvala ti !!

Anice hajde super pa je dr dala zeleno svjetlo.... za ostalo ne brini jer ne bi ti rekla da mozes putovati ako ima ikakve sumnje, znas kakva je ona panicarka user posted image

A cim je bebi skupila nogice mogla bi biti curica ako je sidna user posted image user posted image user posted image  ne vjerujem da bi neki mudonja se krio garant je i kdo tebe curica pa J pao mrak na oci jer nije cuna user posted image user posted image user posted image

ti kupuj bijelo, zeleno, bež i neces pogrijesiti. a sta fali da se i mudonji rozo obuce , pa da bude metro, sad je to inn, vidis kako je Palacinka kupila rozi sorc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 16603
21.6.2011 10:16:06   
malena27 RR
pa kako kod mene onda dr. kaze 90% djecak ali se krije? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16604
21.6.2011 10:18:04   
Semica

pa kako kod mene onda dr. kaze 90% djecak ali se krije? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa ne mora znaciti da nije...ali ako se krije kako onda moze tvrditi da je 90% djecak...dok ne rasiri noneeee nista se sigurno ne moze reci :)

Neposredna veza do poruke: 16605
21.6.2011 10:18:27   
DIJAMANT

dijamanticu lijepi, ma nemoguce da si dobila 1 kg za dan?! mozda je voda od lubenice jos uvije u tebi...

gdje bona nadje lubenicu? user posted image user posted image user posted image   ja doduse cijelu popapala, bez rezanja na kriske user posted image user posted image user posted image  

Ma kakva voda moja Malena.......tako ti to kod mene, tako i sa prvim djetetom. A kad kažem dr. da ne jedem puno, a kg se lijepe, on mi ne vjeruje.  Jedino da izbacim kruh u potpunosti, a slatko sam potpunosti izbacila.

A lubenice ima na svakom koraku, samo zove sa tezge......"pojedi me"user posted image

Neposredna veza do poruke: 16606
21.6.2011 10:19:20   
Sensia

Hehehehe mozda ce kod tebe biti ko kod palacinke.... dok ti jaje ne uslika sa optickim zumom  nista ne vjeruj i kupuj bijelo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16607
21.6.2011 10:22:37   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice! Evo kod mene Ness-ica na stolu, pa bujrum! Joj, ja sam jučer jela dobro, bez ustezanja, kad jutros vaga odmah kilu više pokazuje!!!!!user posted image Je li se to i vama dešava? Još nisam jela slatko.........jedino ako se lubenica smatra slatkišemuser posted image

I meni se isto desava...ne jedem nesto specijalno...a na vagi skace kila po kila, pa se spusti vise me i strah stati...

I ja imam fobiju od vageuser posted image user posted image user posted image A tek od one kod dr., odmah mi crvenilo na obrazima ko u školi kad kažeš "ma prof. ja sam to stvarno naučila, al sam zaboravila"user posted image user posted image user posted image Tako ja njemu "ma stvarno ne jedem puno", a svaki mjesec +2 kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16608
21.6.2011 10:23:02   
malena27 RR
problem je sto je moja beba okrenuta glavom prema dole. pa se kao razlije... i on je vidio kako kaze ''muskost'' misleci na cunanu ali je beba guzom okrenuta prema vanjskom dijelu stomaka.... i kad pokusa da vidi dr.u izgledaju kao mosnjice, jer vidi liniju izmedju njih, a ta linija se javlja i kod djevojcica na istom mjestu-mogu kao biti i stidne usne koje su malo uvecane....
ma nista, bice ili hasim ili hasimovca user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16609
21.6.2011 10:23:57   
DIJAMANT

Možda tebi dr. gleda ono "po babski" kakav ti je oblik stomaka, na kojoj strani spavaš, jesi li imala mučnine i sl.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16610
21.6.2011 10:24:52   
Sensia
Meni je rekla da vidi tri linije i uslikala mi, i ja kao vjerujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iako ja nsa slici nista ne mogu razaznati

Neposredna veza do poruke: 16611
21.6.2011 10:24:55   
palachinken
Eto kod mene je stidan dječak, pa doktor mislio da je curica hihihihi
Sad mi mama dobro izmasirala nogu i bome popravila se. Sad mogu hodat. Ali svejedno cu odležat, kad već nisam otišla na posao da se naspavam ko čo'ek.
Ja sam jutros počela sa hurmama, kaže treba svako jutro 7 komada, meni je nakon tri loše došlo od šećera user posted image ali odmah se primjeti na probavi user posted image Hurme zakon!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16612
21.6.2011 10:25:00   
Semica

problem je sto je moja beba okrenuta glavom prema dole. pa se kao razlije... i on je vidio kako kaze ''muskost'' misleci na cunanu ali je beba guzom okrenuta prema vanjskom dijelu stomaka.... i kad pokusa da vidi dr.u izgledaju kao mosnjice, jer vidi liniju izmedju njih, a ta linija se javlja i kod djevojcica na istom mjestu-mogu kao biti i stidne usne koje su malo uvecane....
ma nista, bice ili hasim ili hasimovca user posted image user posted image user posted image

ja i kod tebe navijam za hasimovcuuser posted image user posted image user posted image (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini...user posted image )

Neposredna veza do poruke: 16613
21.6.2011 10:25:48   
sanela.asja
Jutro od mene,ja sam nikakva nismo spavali cjelu nos Asa mi ima turu i upaljeno grlo user posted image ,evo samo kenka i placeuser posted image pa sam i ja sva nervozna
Pussaaa za user posted image user posted image od mene ,Asje i Dzordza user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16614
21.6.2011 10:28:52   
malena27 RR

Možda tebi dr. gleda ono "po babski" kakav ti je oblik stomaka, na kojoj strani spavaš, jesi li imala mučnine i sl.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   stomo u obliku trokuta, spavam na lijevom boku, imala sam mucnine ali ne toliko jakog intenziteta da su me dovodile do povracanja....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16615
21.6.2011 10:30:58   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Semica
ja i kod tebe navijam za hasimovcuuser posted image user posted image user posted image (nemam nista protiv hasima ali hasimovce su fkt u manjini...user posted image )

znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude...
eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''''bebač'''' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak...
ima musku robicu, ali ako bude zensko, vala ne kupovala ja u rozoj, neka bude malo u benetonovim bojama user posted image
ma samo neka su nam zivi i  zdravi i sretni... a uvijek ima popravni user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 21.6.2011 10:32:53 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16616
21.6.2011 10:31:19   
DIJAMANT

user posted image user posted image user posted image   stomo u obliku trokuta, spavam na lijevom boku, imala sam mucnine ali ne toliko jakog intenziteta da su me dovodile do povracanja....

Ma Hašim 90 %  user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16617
21.6.2011 10:31:36   
malena27 RR
sanela.asja pije li asjica neke lijekove? bas mi je zao sto je grlo boli user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 16618
21.6.2011 10:32:25   
Semica

Ma mucnine nisu nikakav pokazatelj...koliko sam upoznata s tim kazu da se sa curicama imaju mucnine a sa djecacima ne...kod mene strina dvije trudnoce bez mucnina-obje curice...mama samnom i sa sestrom nije imala mucnine...a evo i ja pisulju nosim nisam hB ni jednom povratilaaaa...
Mada eto kazu jos i kao guza se rasiri tj.bokovi sa curicama...kod mene je licno tako...sva sam u guzici i stomaku heheheh

Neposredna veza do poruke: 16619
21.6.2011 10:33:43   
malena27 RR
ma ja ne vjerujem ni onom uzv-u dok se ne rodi user posted image user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16620
21.6.2011 10:36:08   
DIJAMANT

znam ali ja sam se navikla na cinjenicu da je mali hasim... jer sam se uvijek vidjela sa djevojcicom i voljela sam vise zensku djecu, pa mi je nekako bilo nevjerovatno da je musko...ali ne da ga majka nikome...sta god da bude...
eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''bebač'' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak...
ma samo neka su nam zivi i  zdravi i sretni... a uvijek ima popravni user posted image user posted image user posted image

Na zadnjem pregledu kad je meni dr. potvrdio da je ponovo muškić, ja sva ushićena ko da mi je prva trudnoća. Kad smo izašli, pita me mm "pa kako se osjećaš", reko "super". PA "je li ti to svejedno što ćemo opet imati dječaka?" Reko "jest, ali zato znam da će treća biti curica". On se šokirao, kaže "pa ni ovo nisi rodila, a razmišljaš o trećem". Kažem ja njemu, kad bih ovo rodila prirodno, a ne CR-om, razmišljala bih i o 4. djetetu. user posted image user posted image user posted image On ušutio user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16621
21.6.2011 10:38:22   
Nina_Lana
eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''bebač'' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak...
ma samo neka su nam zivi i zdravi i sretni... a uvijek ima popravni user posted image user posted image user posted image

bas kao i ja, od pocetka se obracam u muskom rodu, pa me svi zezaju, iako je kod mene jos rano da se bilo sta vidi,,,a iskreno voljela bih jer imam vec jednu curicu, a s druge strane mi je i svejedno nek se samo rodi zivo i zdravo abd... a nesto sam uvjerena da je djecak zbog razlicitosti u trudnoci,,u prvoj sam osjecala gadjenje i smrdilo mi sve, brze dobijala kg na pocetku trudnoce, dok se sad totalno drugacije osjecam...suprotnost od prve trudnoce ,a ni to ne mora nista da znaci user posted image user posted image user posted image ..

sanela.asja, i mi smo imale iste probleme, ja sam na svoju ruku kupila zinnat sirup i evo pomogao nam je,,nisam je vodila dr, jer nema sanse ni da je pregledaju, traumu ima od njih jos od rodjenja...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 16622
21.6.2011 10:39:10   
palachinken

eto vidite, ja od pocetka trudnoce govorim ovoj bebi ''''bebač'''' u muskom rodu... i nekako znam da je djecak...
ima musku robicu, ali ako bude zensko, vala ne kupovala ja u rozoj, neka bude malo u benetonovim bojama user posted image

Vjeruj ti svojoj intuiciji. Ja sam od početka trudnoće vidjela sebe sa malim dječakom. A svekrva mi glavu probila da je curica, zna ona, došlo u san user posted image Pa je sva likovala što je curica. Kad ispade, majka zna najbolje user posted image user posted image Ali što kažeš, ne vjerujem više nikom dok svojim očima ne vidim u rađaoni!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16623
21.6.2011 10:40:16   
Semica

http://www.youtube.com/watch?v=m0DjMt6nkxI

eeee evo jedna samo za tebeeee....btw ovaj budalash lijevo skroz sto lupka kaiskicom i pjeva ko zensko je moj tataaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image LUDJACI!!!

Neposredna veza do poruke: 16624
21.6.2011 10:41:22   
Nina_Lana
Mada eto kazu jos i kao guza se rasiri tj.bokovi sa curicama...kod mene je licno tako...sva sam u guzici i stomaku heheheh

kod mene je isto bilo sa prvim djetetom, zato sad sa nestrpljenjem cekam hocu li se ponovo tako prosiriti hahahahah, jos nije pocelo, a s njom je od pocetka...a nisam povracala ni tad, a ni sad, mada sam u ovoj trudnoci imala uzasne mucnine (bez povracanja), a u prvoj me to zaobislo, ali su zato svi ludili zbog mog cula mirisa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 16625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *