|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  670 671 [672] 673 674   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.6.2011 8:28:47   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Jutro drege moje
Silver i ja sam cijelo vece sanjala uzv ali ja sam sanjala 4D i kao hocu da vidim svoju bebicu fino,slomila sam se u snu dok sam nasla kliniku gdje rade 4D hahahhahah..

A vi mamice koje ste prvi put user posted image koliki vam je (bio) stomo na pocetku/sredini 20 tih sedmica. Ja sinoc sjedim s poznanicom kojoj je termin 5 dana nakon mene,ali njoj je stomak veeeliki kao da je loptu progutala,ja se zabrinula,ja pored nje kao da sam u 3 mjesecu user posted image

Ciciban ja te skroz razumijem, ja sam u 6. mjesecu i jos uvijek nosim svoju odjecu. kupila sam neke trudnicke s ali su mi jos uvijek velike. imam koelgicu koja je 15 dana ispred mene i stomo joj je duplo veci nego moj....

Kod mene niko ne konta da sam trudna user posted image  juce kupovali cilim za sapavace i ja fol izbacila stomak sva puhcem ne bi li mi ona zena dala na vise od 3 rate..... vidim ona me cudno gleda ko da sam luda ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 16776
22.6.2011 8:28:49   
palachinken
Jutrooooooooooooooooo! Ja sam danas opet radnoaktivna, sa subotom je napokon gotovo s poslom user posted image
animagical moguće kako ti malena kaže, da je bebač, a opet i tijelo se priprema polako, rasklapamo se hihihi
drznice, u tvom periodu maternica naglo raste, rasteže se, pa su mogući bolovi raznih vrsta. Možeš i bez apaurina, samo lezi na lijevi bok.
malena, kod tebe hašimčić baš nisko roni, možda on se tuspasi prije Bajrama?
cicibanko, ne poredi se ni sa kim, svako žena - stomak za sebe. Imaš tamo na temi slike naših stomačića ili nesto tako, pa mozes vidjeti. Mislim da sam i ja stavila svoju u 23-oj sedmici...vejiki pupo bio user posted image

Mahanje debelim okruglim ženama!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 16777
22.6.2011 8:35:56   
mea29
jutro i od mene...ja se dovukla na posao...jutros me uhvatio grc kad sam se probudila, odmah ste mi sve bile na pameti, razmisljam kako nam se sve iste stvari desavaju i kako je to drugo stanje cudno...moram se opskrbiti zalihama MG i Ca...jos nisam kupila ni Hipp natal, vec dva - tri dana ne pijem valjda nije problem...kad idem s posla DM mi nikako nije na ruku,sve letim kuci...

od sinoc sam pod utiskom bebinog udaranja, iskreno moram priznati da sam prestravljena...mislim pozitivno prestravljena ali ipak prestravljena...nekad popodne me bas lupio jako, pa onda malo laganije, pa jos par puta ono kao prije prevrtanje i prduckanje...ali taj udarac cu pamtiti cijeli zivot...i kasnije nije pravio zurku u uobicajeno vrijeme vec kad sam legla...joj majko moja...a ja sama a on lupa li lupa, nisam smjela svjetlo ugasiti ni pomjeriti se, samo sam pisala mm SMS...kao uzivo javljanje sa ratista ha ha ha ha tako sam bila smjesna i uplasena...nisam ja znala da je to tako...sve sam razmisljala koga bi nazvala...ili da sidjem i upalim kompjuter da vidim ima li neka od vas na RR.....a sto je najgore kad lezim ne vidim stomak od sifona pa ne vidim da li se mozda primjeti na stomaku kad to bubne...

nevjerovatan osjecaj ali vi znate o cemu pricam  međutim ja sam to tek osjetila bas pravo pa mi je sve cudno...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16778
22.6.2011 8:38:47   
Semica

IZVORNA PORUKA: mea29

jutro i od mene...ja se dovukla na posao...jutros me uhvatio grc kad sam se probudila, odmah ste mi sve bile na pameti, razmisljam kako nam se sve iste stvari desavaju i kako je to drugo stanje cudno...moram se opskrbiti zalihama MG i Ca...jos nisam kupila ni Hipp natal, vec dva - tri dana ne pijem valjda nije problem...kad idem s posla DM mi nikako nije na ruku,sve letim kuci...

od sinoc sam pod utiskom bebinog udaranja, iskreno moram priznati da sam prestravljena...mislim pozitivno prestravljena ali ipak prestravljena...nekad popodne me bas lupio jako, pa onda malo laganije, pa jos par puta ono kao prije prevrtanje i prduckanje...ali taj udarac cu pamtiti cijeli zivot...i kasnije nije pravio zurku u uobicajeno vrijeme vec kad sam legla...joj majko moja...a ja sama a on lupa li lupa, nisam smjela svjetlo ugasiti ni pomjeriti se, samo sam pisala mm SMS...kao uzivo javljanje sa ratista ha ha ha ha tako sam bila smjesna i uplasena...nisam ja znala da je to tako...sve sam razmisljala koga bi nazvala...ili da sidjem i upalim kompjuter da vidim ima li neka od vas na RR.....a sto je najgore kad lezim ne vidim stomak od sifona pa ne vidim da li se mozda primjeti na stomaku kad to bubne...

nevjerovatan osjecaj ali vi znate o cemu pricam  međutim ja sam to tek osjetila bas pravo pa mi je sve cudno...

Ja sam mogla vidjeti da se stomak pomjera i prije 22ge sedmice user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16779
22.6.2011 8:41:48   
malena27 RR
moj hasim pravi ronilac, jarane kad mi kugla iskoci na gospodji, kontam se sta je ovo user posted image user posted image user posted image user posted image  

joj i ja gdje sam tu sam sa grcevima od jutros, valjda sam malo i misice preforsirala ciscenjem podova, doduse cijeli stan sam sa 5-6 pauza prebrisala.... jutros hocu da obucem japanke, zateze me sa svih strana...

mea uzmi sto prije vitamincice da ne fali bebaci....

ciciban, kod mene u 5 mjesecu se vidio malkice stomak ali nista strasno....zato sad ko cijelu lubenicu da sam progutala user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16780
22.6.2011 8:42:02   
mea29
neko spomenu velicinu stomaka...posto ja ne mogu ocijeniti po stomaku ko je koji mjesec ja nekako mislim da je moj ujutru velicinom u skladu sa 6. mjesecom ali zato navecer kao da sam pred porodom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16781
22.6.2011 8:42:58   
ciciban26
Sensia utjesila si me jer smo mi s manjim stomom itekako u manjini.. Ja kad kazem da sam sesti mjesec popolovila blijedo me gledaju kao pa gdje ti je stomakuser posted image .. A ja ga jos malo puhnem ali dzaba. I meni moze dosta moje odjece,gdje li sam samo ovih +6kg sprcila user posted image user posted image user posted image user posted image
Palachinken  jos mi gore od slika,sve su pupe veeejiiikeee user posted image Buknut ce i moj pa cu se i ja slikama folirati..user posted image

Dijamant draga Sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 16782
22.6.2011 8:43:19   
Sensia
Ma ja najsretnija kad lupka znam da je tu user posted image user posted image user posted image
ova moja vrcka masala ne preskace lupkanje, juce je na poslu poslije cijeđenog grejpa bio siz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  udara cas lijevo cas desno pa po sredini.... ma ne da je mamy njena samo nek ona lupka

Mea, hehehe mozda da sam i ja bial sama u kuci mozda bih i ja kontala sta je ovo sad user posted image user posted image user posted image user posted image  
drugi put lupni i ti njoj s druge strane da zna da si tu

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16783
22.6.2011 8:44:57   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutro drege moje
Silver i ja sam cijelo vece sanjala uzv ali ja sam sanjala 4D i kao hocu da vidim svoju bebicu fino,slomila sam se u snu dok sam nasla kliniku gdje rade 4D hahahhahah..

A vi mamice koje ste prvi put user posted image koliki vam je (bio) stomo na pocetku/sredini 20 tih sedmica. Ja sinoc sjedim s poznanicom kojoj je termin 5 dana nakon mene,ali njoj je stomak veeeliki kao da je loptu progutala,ja se zabrinula,ja pored nje kao da sam u 3 mjesecu user posted image

Ciciban ja te skroz razumijem, ja sam u 6. mjesecu i jos uvijek nosim svoju odjecu. kupila sam neke trudnicke s ali su mi jos uvijek velike. imam koelgicu koja je 15 dana ispred mene i stomo joj je duplo veci nego moj....

Kod mene niko ne konta da sam trudna user posted image  juce kupovali cilim za sapavace i ja fol izbacila stomak sva puhcem ne bi li mi ona zena dala na vise od 3 rate..... vidim ona me cudno gleda ko da sam luda ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro bebele!

Joj, jesmo mi žene lude! Neke se brinu što im se stomak ne vidi, a druge što im je stomak velikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16784
22.6.2011 8:45:44   
Semica
hehehe upravo tako....Bog nama ne ugodiuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16785
22.6.2011 8:48:16   
Sensia

Sensia utjesila si me jer smo mi s manjim stomom itekako u manjini.. Ja kad kazem da sam sesti mjesec popolovila blijedo me gledaju kao pa gdje ti je stomakuser posted image .. A ja ga jos malo puhnem ali dzaba. I meni moze dosta moje odjece,gdje li sam samo ovih +6kg sprcila user posted image user posted image user posted image user posted image
Palachinken  jos mi gore od slika,sve su pupe veeejiiikeee user posted image Buknut ce i moj pa cu se i ja slikama folirati..user posted image

Otislo u sike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ciciban stavicu ti ja sliku svog stome na tu temu pa da razbijem led user posted image user posted image user posted image user posted image  al stvarno kaze mi ova kolegica sto je u 15 dana termin sa mnom, kad ode na pijacu sve joj je duplo jefitnije i sve moze sama da bira u kesu..... neku vece setam sa mm i hocemo kukuruz da uzmemo i mm pusta mene da izaberem a ona zena sve njemu gura onaj bolji, kaze mm neka njoj ona je trudna....kaze zena ahaaaa pa eto nek je sa srecom i sumnjicavim onim pogledom "koga vi?"......

Neposredna veza do poruke: 16786
22.6.2011 8:49:21   
ciciban26
Ma ja bih vala da je velikiiiii tomo da svi lijepo vide. Nas dvije kad smo sinoc stale jedna pored druge mm blijedo gleda i kaze pa trebamo li se mi zabrinutu ipak je razlika 5 dana user posted image user posted image user posted image user posted image ( a inace sve mu ravno do mora)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16787
22.6.2011 8:49:26   
Semica
et sad mi se jede kukuruz...e jesi nekaaaaauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16788
22.6.2011 8:50:14   
mea29

Ma ja najsretnija kad lupka znam da je tu user posted image user posted image user posted image
ova moja vrcka masala ne preskace lupkanje, juce je na poslu poslije cijeđenog grejpa bio siz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  udara cas lijevo cas desno pa po sredini.... ma ne da je mamy njena samo nek ona lupka

Mea, hehehe mozda da sam i ja bial sama u kuci mozda bih i ja kontala sta je ovo sad user posted image user posted image user posted image user posted image  
drugi put lupni i ti njoj s druge strane da zna da si tu

i moj debeli se javlja stalno ali sinoc je bilo bas jako i drugacije, ja ga mazim a on lupka, pa se ja prepadnem, pa rekoh necu ga vise maziti neka spava dok mi mm ne dodje sutra, pa kad je on tu nek lupka do mile volje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16789
22.6.2011 8:50:54   
DIJAMANT

Dijamant draga Sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala puno! Baš si me iznenadila, ja mislila da nisam stavila podatke o rođenjuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16790
22.6.2011 8:51:13   
Semica

Ma ja bih vala da je velikiiiii tomo da svi lijepo vide. Nas dvije kad smo sinoc stale jedna pored druge mm blijedo gleda i kaze pa trebamo li se mi zabrinutu ipak je razlika 5 dana user posted image user posted image user posted image user posted image ( a inace sve mu ravno do mora)

nista se ti ne sikiraj...pa ni kod sweet nije stomacic bio bog zna sta velik...kad smo otisle u skolu za trudnice (njoj termin bio taj dan),sve trudnice se cudeeee jer pola njih ima veci stomak od nje a nisu ni blizu termina...a eto kao sto i same znateee bebacu je rodila zdravu i sa super kilazom hBuser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 16791
22.6.2011 8:51:33   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

E jest vala, kako god da nam je nama neka sumnja je li to normlano.....
Mene samo strah da mi bebi ne bude bas sicusna al kazu da to nema nikakve veze sa velicinom stome user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16792
22.6.2011 8:52:56   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: mea29

neko spomenu velicinu stomaka...posto ja ne mogu ocijeniti po stomaku ko je koji mjesec ja nekako mislim da je moj ujutru velicinom u skladu sa 6. mjesecom ali zato navecer kao da sam pred porodom user posted image user posted image user posted image

Ovako i kod mene  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 16793
22.6.2011 8:52:59   
Semica

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Hvala puno! Baš si me iznenadila, ja mislila da nisam stavila podatke o rođenjuuser posted image user posted image user posted image

Sretan rodjendan i mene i na ovoj 672. struser posted image user posted image user posted image user posted image ... iako sam cestitala i na stranici prije...da ne kazu da sam pobudalila al reko mozda ti je mrsko citat ovo prije sto smo pisaleuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 16794
22.6.2011 8:53:21   
ciciban26
E Sensia kao da tacno znam o cemu pricas,ja sam se za sve samo malo popunila,dodje mi da na celu napisem TRUDNA SAM.. Doduse imam jednu kosuljicu koja malo istice stomak pa kad me neko pita jesam trudna odmah castila bih user posted image user posted image user posted image user posted image ..Cekam tvoju slicicuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16795
22.6.2011 8:54:06   
Sensia

et sad mi se jede kukuruz...e jesi nekaaaaauser posted image

I meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogla bi lonac kukuruza sad pojesti, jedva cekam da prispiju oni pravi osmaci mmmmmmm

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 16796
22.6.2011 8:54:31   
palachinken
Hej, moja prijateljica što je sinoć rodila, 160cm i 45 kila prije trudnoće, stomak joj se jedva vidio, sva je sitna, mršava..a beban 3500gr tako da...no kikiriki user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16797
22.6.2011 8:54:44   
Semica

Mene samo strah da mi bebi ne bude bas sicusna al kazu da to nema nikakve veze sa velicinom stome user posted image user posted image user posted image user posted image

nemaaa...bas sam maloprije pisala o Sweet...ona je na termin imala stomak velik kao neke u sedmom mjesecu i opet je bebica normalne kilaze bila....no sikiriki...nego mi sto vise kg dobijemo i sto i sebe sem bebe udebljamo imamo malo vece stome kako sam ja primijetila...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16798
22.6.2011 8:55:10   
DIJAMANT

Ma nema to veze sa veličinom stomaka. Ja u prethodnoj trudnoći isto imala veeliki stomak, udebljala se 25 kg, a rodila dijete od 3, 330 kg user posted image A rodica bila sitna, stomak se nije vidio do 8. mj. nije se udebljala više od 8 kg, a beba skoro 4 kg user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 16799
22.6.2011 8:55:35   
malena27 RR
Dijamantu, ne citas pazljivo user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: malena27 RR
dijamanticu, sretan ti rodjendan i sve najbolje od srca! user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 16800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  670 671 [672] 673 674   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  670 671 [672] 673 674   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *