Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Hvala puno! Baš si me iznenadila, ja mislila da nisam stavila podatke o rođenju
Sretan rodjendan i mene i na ovoj 672. str ... iako sam cestitala i na stranici prije...da ne kazu da sam pobudalila al reko mozda ti je mrsko citat ovo prije sto smo pisale
Sve što život čini ljepim, a tebe sretnim, neka ti donese ovaj dan! Sretan rođendan!
Hvala puno! Baš si me iznenadila, ja mislila da nisam stavila podatke o rođenju
Sretan rodjendan i mene i na ovoj 672. str ... iako sam cestitala i na stranici prije...da ne kazu da sam pobudalila al reko mozda ti je mrsko citat ovo prije sto smo pisale
Hvala vam drage moje! Još nisam iščitala šta ste ranije pisale. Evo odoh odmah
E jest vala, kako god da nam je nama neka sumnja je li to normlano..... Mene samo strah da mi bebi ne bude bas sicusna al kazu da to nema nikakve veze sa velicinom stome
Ma nema to veze sa veličinom stomaka. Ja u prethodnoj trudnoći isto imala veeliki stomak, udebljala se 25 kg, a rodila dijete od 3, 330 kg A rodica bila sitna, stomak se nije vidio do 8. mj. nije se udebljala više od 8 kg, a beba skoro 4 kg
upravo im i ja to kazem da zene koje sebe udebljaju mnogo u trudnoci imaju velike pupeee...ne znaci to uopce da je beba krupna...
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Ma bitno je da bebi bude vejika, a okrivit cu svojih 165 i pocetnih 57 kg za velicinu (manjak) stome a gdje se kriju ove trudnicke kile to cemo nekako otkriti jer u sikama definitivno nisu
opusti se i uzivaj...ne treba ti ta nepotrebna, dodatna briga i pritisak...a stomo ce da bukne kad se najmanje nadas...preko noci ...
IZVORNA PORUKA: malena27 RR dijamanticu, sretan ti rodjendan i sve najbolje od srca!
Ljepoto draga "izbombardiraste" me čestitkama, a ja još nisam na oba oka progledala (Evo kafica se hladi ispred mene, a ja iznenađena prijatno ovim čestitkama). Bujrum na kolače koja smije! Ja ni danas ne smijem, ali mi drago kad neko pojede kolač - ko da sam ga i ja pojela (Čovječe, da mi je ko prije trudnoće rekao da ću apstinirati od slatkiša rekla bih mu da je lud, jer su slatkiši moja omiljena i jedina hrana )
I ja sa 166cm i 56kg zatrudnila, a u prvoj trudnoci sa 166 i 47kg. Ja sam bas primjetila da sto vise kilograma majke dobiju bebi bude sitniji, bar iz nekog iskustva osoba oko sebe. Mada nista ne mora znaciti. Evo ovdje na forumu jedna clanica je dobila samo 5kg cijelu trudnocu, a rodila curicu preko 4kg
Palachinken je li ta tvoja drugarica koja se porodila imala termin sad u petak i je li po zanimanju dipl. pravnica?
Interesuje me jer po tvom opisu odgovara mojoj studentskoj kolegici kojoj je termin sad u petak, pa reko pošto smo obe iz Ze možda govorimo o istoj osobi?
Bas popularno tih 165 :))))) Sensia koliko si ti kg dobila? Ja bih bila zadovoljna sa duplo manje,ovako ne znam gdje su jer standardno guze-nema,sike-saka jada,stomo se bas i ne primjeti pa gdje su mi kile?' U kosi Palachinken bujrum ceski cuku,ovo je mazulja nevidjena,ako ga zapostavis 5 minuta dodje i greba i obavezno uvali guzu na tvoju trenutnu zanimaciju,bilo da su u pitanju novine,laptop on trazi svoju turu mazenja :))) A ko ga ceski oko usiju nahebao je,tu ne popusta,nastima glavu i tako moze satima
dosli mi dijasporci...trebala bih izletiti na pauzi daih vidim...pitam se kakva li su mi kolica kupili ne budu li bar solidna na njima ce se vratiti u Švedsku
Bas popularno tih 165 :))))) Sensia koliko si ti kg dobila? Ja bih bila zadovoljna sa duplo manje,ovako ne znam gdje su jer standardno guze-nema,sike-saka jada,stomo se bas i ne primjeti pa gdje su mi kile?' U kosi Palachinken bujrum ceski cuku,ovo je mazulja nevidjena,ako ga zapostavis 5 minuta dodje i greba i obavezno uvali guzu na tvoju trenutnu zanimaciju,bilo da su u pitanju novine,laptop on trazi svoju turu mazenja :))) A ko ga ceski oko usiju nahebao je,tu ne popusta,nastima glavu i tako moze satima
Dosad 2kg, s tim da kad se navece vagam to bude 3kg al pijem preko 2,5 litra vode dnevno zbog urina tako da je mjerodavnije ovo ujutro vaganje..... A smrsala sam 2 kg na pocetku trudnoce (u trecem mjesecu bila -2kg) tako da se moze reci da sam dobila 4, ako te nisam zbunila
dosli mi dijasporci...trebala bih izletiti na pauzi daih vidim...pitam se kakva li su mi kolica kupili ne budu li bar solidna na njima ce se vratiti u Švedsku
hehehe uslikaj nam da vidim kakva su ma hajde kad je dzaba extra je kako god. mene cilim u crveno baci juce, dzaba stomo i puhtanje nespustise marke jedne
Palachinken je li ta tvoja drugarica koja se porodila imala termin sad u petak i je li po zanimanju dipl. pravnica?
Interesuje me jer po tvom opisu odgovara mojoj studentskoj kolegici kojoj je termin sad u petak, pa reko pošto smo obe iz Ze možda govorimo o istoj osobi?
Nije, ova je učiteljica, a termin bio 20.6.
Jutro i od mene Dijamant Sretan Rodjendan.. Moja Asja je sad malo bolje do 3 jutros smo skidali temperaturu nema sta nisam radila,al et Hb jutros nema samo kaslje... Imal nam Selme nesto je slabo vidim tu .. Ostale
e pa da sensia slikat cu sve sto su mi kupili, meni to nije palo na pamet...a bas mi je bilo slatko kad su nam zenice stavljale fotke onog sta su kupile.... posto je djecacic nekako sam uskracena za velike modne egzibicije...mada ne mora znaciti...ali trudim se da skontam neke super kombinacije, meni se za sada svidja ona pilotska kapa nesto mi je to cool ha ha ha...jesi li ti ista kupila...ja ni maramicu jossssssss
hej tvoja princeza ce imati na izbor djecaka iz svoje generacije...ali mogla bi biti moja snaha ha ha ha ha bit ce samo u par dana razlike...mozda budu isli zajedno u skolu...